2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

kac haftalikken dogdu masAllah??

Çok enteresan değil mi... benim de en iyi arkadaşım dediğim kişi ne evime ne çocuğumu görmeye geldi. Bazı mazeretleri var. Anlayışla karşılayayım diyorum ama ne biliyim uzaktan bi hediye yollayabilirdi. Ben gelemiyorun ama bak bu bebiş için diyebilirdi. Bende mi bir sorun var bilmiyorum

Bazılarının yaptığı sırf boş boğazlık yani pempe hırkalı oğlan mı olur saf saf konuşuyor lar..
Yanii.. tamam kızımın saçları da kısa olabilir ama sinirlendim yani.. hırka da çiçekli falandı dikkatlerini çekmemesi mümkün değil..

Yer bence. Cunku alerjili bebislere çoktan yediriyorlar diye biliyorum.
İnş bakalım dokumazda yiyebilir.. zaten ilk başta az az verip alerji yapıp yapmayacağına bakarım

canım hiç ateş olmadı. şişlik de olmadı iğne yerinde. huzursuzluk da yok. zaten hafif bir iğneymiş.
Maşallah canım. Siz atlattınız sıra bizlerde bizde sıkıntı olmadan atlattınız inş

Yiyebilir canım ben keçi yoğurdu ve peyniri veriyorum 6.ay dolduğundan itibaren sütunu de sutlac ve muhallebide kullanıyorum
Yapsın da o zaman yedirryim inş alerji olmaz

Yiyebilir canım ben keçi yoğurdu ve peyniri veriyorum 6.ay dolduğundan itibaren sütunu de sutlac ve muhallebide kullanıyorum
tatlım keçi yogurdunu nasıl tutturuyosunuz.ben çok denedim sulu kaldı.inek sütünü güzel mayaliyorum ama keçi yi beceremedim.anlatır misin.

Sorun çocuk yapmış olmamız sanırım..

tatlım keçi yogurdunu nasıl tutturuyosunuz.ben çok denedim sulu kaldı.inek sütünü güzel mayaliyorum ama keçi yi beceremedim.anlatır misin.
Canım evde yaptıgım inek yoğurdu ile mayaliyorum aynı mayalama yöntemi ile ama fırında 40 derecede ağzı acik sekilde 4 saat bırakıyorum inek yoğurdunu da aynı sekilde mayaliyorum gayet koyu kıvamlı oluyo

İyi geceler kandiliniz mübarek olsun.

Bizle konus kuzum. Napiyon ne ediyon kuzum nere tasinmayi dusunuyorsun anlat bakem.

C.kalenin afedersini göt kadar bi sehir oldugu zamanlari özledum emlakcisöyledigi saatte gel!mes gelse bile gösterecegi evin anahtarini almayi unutur ilanin asili oldugu ev yada foto daki ev o ev degildir ...vs deli cikmamak işten degil sehir kucukken emlakci öyle yada böyle tanidikti yamuk yapamazdi sayginligi vardi bu emlak isinin şimdi nerde denyo orda emlakci offfff offff

Bazilariyla gecirdigim zamanlara uzuluyorum valla, en boktan sorunlarinda yanindaydim.sonuc husran.

Bende öyle bide bi tanesi face den bile cikarmis eşi de eşim i cikarmis motor klubunden ayrildikya öküz öldü ortaklik bitti diyor aklinca..

Bende facede hayalimdeki yemekler diye bir sayfayı takip ediyorum ordaki kadında senin gibi ağzı açık mayalıyor ama fırını 180°de 8 dakika açık bırakıyor kapatıyor fırını ,yoğurt ları ağzı açık 4-6 saat bırakmış icinde çıkardı dolaba koydu ellemeden sabaha bir yoğurt olmuş kalıp,kadın kavanozu ters ceviriyor yoğurt dökülmüyor ağzım açık kaldı, kek gibi dilimliyor yoğurdu bende ağzı açık mayalıycam bundan sonra..

Tasinma isi sıkıntı ya. Gerci biz hadi ev arayalim deyip evden ciktigimizda bi on sokagimizda bulmuştuk evi :) insallah vok uzamaz da tasinirsiniz havalar cok isinmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…