2 tane de bana yaz canım ne zamana kadar okunacakharikasin sen
haziran bire kadar okuncak canım. 15 güne yakın zamanımız var.. teşekkür ederim bu arada.2 tane de bana yaz canım ne zamana kadar okunacak
kac haftalikken dogdu masAllah??herkese merhaba arkadaşlar. Bilenler vardır . Ben 4 Eylül de beklerken kızımı , o 31 temmuzda geldiEylül görünümlü Temmuz çocuğu yüksek tansiyon sebebiyle sezeryanla erken doğum Yaptım. Çok şükür kızım küvöze ihtiyaç duymadı. Bugün 1 . Ayımızı dolduruyoruz çok şükür. Kızım emiyor fakat bazen günde 1 kere de mama veriyorum. Hem erken Doğduğu için hem de daha iyi doysun diye öyle yapıyorum. Şimdilik benden bu kadar. Artık burdan bebişlerimizle ilgili paylaşımlarda bulunabiliriz. Herkesi beklerim
harikasin sen
Arkadaşda beyaz eşya gibi sans isiymis kac yıllık arkadasım yediğiniz içtiğimiz ayrı gitmezdi en ufak sorununda teselliyi bende arardi cocuğumu görmeye bile gelmedi en son ben yazmıştım ben yazmayinca o da aramaz sormaz oldu
Himmmm yaza adalarda bir çay içeriz denk gelirsekYok ama burdayım
Yanii.. tamam kızımın saçları da kısa olabilir ama sinirlendim yani.. hırka da çiçekli falandı dikkatlerini çekmemesi mümkün değil..Bazılarının yaptığı sırf boş boğazlık yani pempe hırkalı oğlan mı olur saf saf konuşuyor lar..
İnş bakalım dokumazda yiyebilir.. zaten ilk başta az az verip alerji yapıp yapmayacağına bakarımYer bence. Cunku alerjili bebislere çoktan yediriyorlar diye biliyorum.
Maşallah canım. Siz atlattınız sıra bizlerde bizde sıkıntı olmadan atlattınız inşcanım hiç ateş olmadı. şişlik de olmadı iğne yerinde. huzursuzluk da yok. zaten hafif bir iğneymiş.
Yapsın da o zaman yedirryim inş alerji olmazYiyebilir canım ben keçi yoğurdu ve peyniri veriyorum 6.ay dolduğundan itibaren sütunu de sutlac ve muhallebide kullanıyorum
ben 1 tane daha alayım.hanımlarrr. son 4 yasin..yok mu alann.
tatlım keçi yogurdunu nasıl tutturuyosunuz.ben çok denedim sulu kaldı.inek sütünü güzel mayaliyorum ama keçi yi beceremedim.anlatır misin.Yiyebilir canım ben keçi yoğurdu ve peyniri veriyorum 6.ay dolduğundan itibaren sütunu de sutlac ve muhallebide kullanıyorum
Sorun çocuk yapmış olmamız sanırım..Çok enteresan değil mi... benim de en iyi arkadaşım dediğim kişi ne evime ne çocuğumu görmeye geldi. Bazı mazeretleri var. Anlayışla karşılayayım diyorum ama ne biliyim uzaktan bi hediye yollayabilirdi. Ben gelemiyorun ama bak bu bebiş için diyebilirdi. Bende mi bir sorun var bilmiyorum
Canım evde yaptıgım inek yoğurdu ile mayaliyorum aynı mayalama yöntemi ile ama fırında 40 derecede ağzı acik sekilde 4 saat bırakıyorum inek yoğurdunu da aynı sekilde mayaliyorum gayet koyu kıvamlı oluyotatlım keçi yogurdunu nasıl tutturuyosunuz.ben çok denedim sulu kaldı.inek sütünü güzel mayaliyorum ama keçi yi beceremedim.anlatır misin.
Canım kalanı bana yazabilirsin kac tane isehanımlarrr. son 4 yasin..yok mu alann.
Bizle konus kuzum. Napiyon ne ediyon kuzum nere tasinmayi dusunuyorsun anlat bakem.
Bazilariyla gecirdigim zamanlara uzuluyorum valla, en boktan sorunlarinda yanindaydim.sonuc husran.
Bende facede hayalimdeki yemekler diye bir sayfayı takip ediyorum ordaki kadında senin gibi ağzı açık mayalıyor ama fırını 180°de 8 dakika açık bırakıyor kapatıyor fırını ,yoğurt ları ağzı açık 4-6 saat bırakmış icinde çıkardı dolaba koydu ellemeden sabaha bir yoğurt olmuş kalıp,kadın kavanozu ters ceviriyor yoğurt dökülmüyor ağzım açık kaldı, kek gibi dilimliyor yoğurdu bende ağzı açık mayalıycam bundan sonra..Canım evde yaptıgım inek yoğurdu ile mayaliyorum aynı mayalama yöntemi ile ama fırında 40 derecede ağzı acik sekilde 4 saat bırakıyorum inek yoğurdunu da aynı sekilde mayaliyorum gayet koyu kıvamlı oluyo
Tasinma isi sıkıntı ya. Gerci biz hadi ev arayalim deyip evden ciktigimizda bi on sokagimizda bulmuştuk evi :) insallah vok uzamaz da tasinirsiniz havalar cok isinmadan.İyi geceler kandiliniz mübarek olsun.
C.kalenin afedersini göt kadar bi sehir oldugu zamanlari özledumemlakcisöyledigi saatte gel!mes gelse bile gösterecegi evin anahtarini almayi unutur ilanin asili oldugu ev yada foto daki ev o ev degildir ...vs deli cikmamak işten degil sehir kucukken emlakci öyle yada böyle tanidikti yamuk yapamazdi sayginligi vardi bu emlak isinin şimdi nerde denyo orda emlakci offfff offff
Bende öyle bide bi tanesi face den bile cikarmis eşi de eşim i cikarmis motor klubunden ayrildikya öküz öldü ortaklik bitti diyor aklinca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?