Günaydın.mesaiyi anneme devrettim ben biraz pazar yapıcamGünaydın hatunlar
Aynen canim inek yoğurdu benimde tas gibi oluyoBende facede hayalimdeki yemekler diye bir sayfayı takip ediyorum ordaki kadında senin gibi ağzı açık mayalıyor ama fırını 180°de 8 dakika açık bırakıyor kapatıyor fırını ,yoğurt ları ağzı açık 4-6 saat bırakmış icinde çıkardı dolaba koydu ellemeden sabaha bir yoğurt olmuş kalıp,kadın kavanozu ters ceviriyor yoğurt dökülmüyor ağzım açık kaldı, kek gibi dilimliyor yoğurdu bende ağzı açık mayalıycam bundan sonra..
Sendende Allah razı olsun canım bu ise öncülük yaptın Allah nasip eder vede kabul eder insallahHanımlar yasinlerimiz tamamlandı. hata olup olmadığını bir kontrol edin.
yavuzbt 3
denzkaya. 2
ayselscb. 2
nazyamm 4
kuzucuk. 1
carmen. 5
esmanur. 10
ecdu. 1
mavi99. 1
ysmn1096. 2
sevdamevsimi. 1
carnat. 5
elifdilek. 1
bebemm. 1
fulya01. 2
alan herkezden allah razı olsun arkadaşlar. haziran bire kadar okuyalım. haziran iki de bağışlamasını yapacam allah nasip ederse.
Hepinize teşekkür ederim, Allah gönlünüzdekileri gerçek yapar inşallah.Hanımlar yasinlerimiz tamamlandı. hata olup olmadığını bir kontrol edin.
yavuzbt 3
denzkaya. 2
ayselscb. 2
nazyamm 4
kuzucuk. 1
carmen. 5
esmanur. 10
ecdu. 1
mavi99. 1
ysmn1096. 2
sevdamevsimi. 1
carnat. 5
elifdilek. 1
bebemm. 1
fulya01. 2
alan herkezden allah razı olsun arkadaşlar. haziran bire kadar okuyalım. haziran iki de bağışlamasını yapacam allah nasip ederse.
Biz tekrar geri uyumusuz simdi kalktikGünaydın.mesaiyi anneme devrettim ben biraz pazar yapıcamsöylemesi ayıp.çalış çalış nereye kadar dimi ama.
Günlük sütle yapmayı bıraktığımdan beri benimkide çok güzel sert oluyor ama içinde yinede su oluyor ağzı nı açık bırakıyorsunuz ya su buhar oluyor demekkiAynen canim inek yoğurdu benimde tas gibi oluyo
Bak ben bunu düşünmemiştim hiç. Yarin mayalayacagim bi deneyeyim hele.Günlük sütle yapmayı bıraktığımdan beri benimkide çok güzel sert oluyor ama içinde yinede su oluyor ağzı nı açık bırakıyorsunuz ya su buhar oluyor demekki
Evet canım buhar oluyo :)Günlük sütle yapmayı bıraktığımdan beri benimkide çok güzel sert oluyor ama içinde yinede su oluyor ağzı nı açık bırakıyorsunuz ya su buhar oluyor demekki
Dene sonucu bildir :)Bak ben bunu düşünmemiştim hiç. Yarin mayalayacagim bi deneyeyim hele.
Insallah unutmam tabi o da var :)Dene sonucu bildir :)
Selam herkese... Dün en sonunda annemi ameliyat ettirdik dizinden. Diz kapağı değişti. Dün çok ağrısı vardı ama gece doktor yoğum bakım hastası gibi sabaha kadar uyutunca kolay atlattı. Dün odanın kapısının önünde elimde kutu kurabiye yiyordum. Hasta bakıcılar ve hemşireler gidip geliyor. Ben de elimde kutu millete takılıyorum. " Annem doğurdu da kurabiye dağıtıyoruz diye" Millet kesin bu manyak demiştir her halde. Bugün daha iyiydi. 2 kez yürüttük. Aman bir naz bir niyaz. Teyzem ablam dirayetlidir demiş, doktor da " dönüp emin misiniz? ablanızın dirayetli olduğuna diye lafını söylemiş doktor. Herkese tembih ettik. Yürüme konusunda asla taviz verilmeyecek diye. Çünkü yürümezse bir daha ayağa kalkamaz. Annem 69 yaşında ister istemez bayağı heyecanlıydık hepiniz. Neyse ki Allahıma şükür geçti gitti. Bugün ilk defa kız kendi başına kuzenim ve kızıyla kaldı. Ben hastaneye gittim Hiç aramamış beni. Gittiğimde uyumuş kalkmış, ama meyvesini pek yememiş. Oynayıp duruyordu oyuncaklarla. Çok sevindim aslında buna. Demek ki kalabiliyor eğlendirilince :)
amin. allh kabul etsin inş canımSendende Allah razı olsun canım bu ise öncülük yaptın Allah nasip eder vede kabul eder insallah
amin canım. allah bebeğine en kısa zamanda şifa versin insallahHepinize teşekkür ederim, Allah gönlünüzdekileri gerçek yapar inşallah.
Dene valla bende öyle yapıcam dolaba koyarkende kapakların altına kağıt havlu koyup kapakları öyle kapatıyor larBak ben bunu düşünmemiştim hiç. Yarin mayalayacagim bi deneyeyim hele.
Aslinda suyu da zayiflatiyormusDene valla bende öyle yapıcam dolaba koyarkende kapakların altına kağıt havlu koyup kapakları öyle kapatıyor larBu kadınlar çok akıllı yavv
Dene valla bende öyle yapıcam dolaba koyarkende kapakların altına kağıt havlu koyup kapakları öyle kapatıyor larBu kadınlar çok akıllı yavv
AyyBn de oglan dogduktan sonra yogurt mayalamaya basladigim icin son trend kapagina kagit havlu koyuyorumanneme de dedim firini 5 dk isitip kapatiyorum icinde 5 saat bekletiyorum diye.. Kadincagiz koymus 5 kg yogurdu firina, kapatmayi unutmus.. Yanmis caanim yogurt
gözümü 1 de açtım.ne uyumusum yaa.bide bi ara öksürdum güya oğlan uyanmadi diye sevindim.sanki benim evimdeymisBiz tekrar geri uyumusuz simdi kalktik
Biz bir daha uyuduk uyandik bile masallah :))gözümü 1 de açtım.ne uyumusum yaa.bide bi ara öksürdum güya oğlan uyanmadi diye sevindim.sanki benim evimdeymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?