Ben veriyorum bir aydir falan sıkıntı olmadi insallah sizde de olmaz. Afiyet olsun iyi uykular olsun kuzuna :)kızlar bugün pikniğe gitim çocuklarla.. kıza akşam yemeği niyetine tavuk köfte biber soğan ne bulursam yedirdim. mangalı o kadar çok sevdi ki vermediğimde ağladı. temiz hava da iyi geldi. şimdi uyudu. gece uykusuna yattı muhtemelen. umarım dokunmaz. alışması lazım mangala. mangal bizim ailede çok yapılır.
kızlar bugün pikniğe gitim çocuklarla.. kıza akşam yemeği niyetine tavuk köfte biber soğan ne bulursam yedirdim. mangalı o kadar çok sevdi ki vermediğimde ağladı. temiz hava da iyi geldi. şimdi uyudu. gece uykusuna yattı muhtemelen. umarım dokunmaz. alışması lazım mangala. mangal bizim ailede çok yapılır.
Suyunun faydası anlatmakla bitmez özellikle böbreklere çok faydaliymis.Aslinda suyu da zayiflatiyormus
Kıyamam annene ya ,demek sende böyle yapıyorsun bende yapıcam bu akşam bakalım nasıl olacak aslında suyunuda çok seviyorum ama yinede yapicam.Bn de oglan dogduktan sonra yogurt mayalamaya basladigim icin son trend kapagina kagit havlu koyuyorumanneme de dedim firini 5 dk isitip kapatiyorum icinde 5 saat bekletiyorum diye.. Kadincagiz koymus 5 kg yogurdu firina, kapatmayi unutmus.. Yanmis caanim yogurt
tesekkurler canim.. simdilik hersey yolunda..Ben veriyorum bir aydir falan sıkıntı olmadi insallah sizde de olmaz. Afiyet olsun iyi uykular olsun kuzuna :)
Suyunun faydası anlatmakla bitmez özellikle böbreklere çok faydaliymis.
evet canim yazdiktan sonra ben de koptum senin gibi.Son iki cümleye koptum
Ohh afiyet olsun alışsın tabi mangal sezonu acildi :)kızlar bugün pikniğe gitim çocuklarla.. kıza akşam yemeği niyetine tavuk köfte biber soğan ne bulursam yedirdim. mangalı o kadar çok sevdi ki vermediğimde ağladı. temiz hava da iyi geldi. şimdi uyudu. gece uykusuna yattı muhtemelen. umarım dokunmaz. alışması lazım mangala. mangal bizim ailede çok yapılır.
Tasinma isi sıkıntı ya. Gerci biz hadi ev arayalim deyip evden ciktigimizda bi on sokagimizda bulmuştuk evi :) insallah vok uzamaz da tasinirsiniz havalar cok isinmadan.
İnşallah canım teşekkür ederim.amin canım. allah bebeğine en kısa zamanda şifa versin insallah
Afiyet olsun kuzuya. Umarım dokunmaz.kızlar bugün pikniğe gitim çocuklarla.. kıza akşam yemeği niyetine tavuk köfte biber soğan ne bulursam yedirdim. mangalı o kadar çok sevdi ki vermediğimde ağladı. temiz hava da iyi geldi. şimdi uyudu. gece uykusuna yattı muhtemelen. umarım dokunmaz. alışması lazım mangala. mangal bizim ailede çok yapılır.
Gunaydin canım. Âmin insallah mutluluğu geçtik huzuru bulalım yeter :)herkeze hayırlı sabahlar. günümüz bebişlerimizle beraber mutlu huzurlu geçer insallah.
İyi olmuş sevindim havayı gördüm içime sıkıntı girdi..Bu kış görünümlü ilk bahardan çok sıkıldım ya..Ohh masallah :)
Yer Can'ım , çok iyi olur. Afiyet olsun kuzucuğaKızlar kv keçi sütünden yoğurt ve peynir yapacak kızım 8 aylık oldu bunları yiyebilir değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?