2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

kızlar bugün pikniğe gitim çocuklarla.. kıza akşam yemeği niyetine tavuk köfte biber soğan ne bulursam yedirdim. mangalı o kadar çok sevdi ki vermediğimde ağladı. temiz hava da iyi geldi. şimdi uyudu. gece uykusuna yattı muhtemelen. umarım dokunmaz. alışması lazım mangala. mangal bizim ailede çok yapılır.

Ben veriyorum bir aydir falan sıkıntı olmadi insallah sizde de olmaz. Afiyet olsun iyi uykular olsun kuzuna :)

Son iki cümleye koptum

Kıyamam annene ya ,demek sende böyle yapıyorsun bende yapıcam bu akşam bakalım nasıl olacak aslında suyunuda çok seviyorum ama yinede yapicam.

Ohh afiyet olsun alışsın tabi mangal sezonu acildi :)

Afiyet olsun kuzuya. Umarım dokunmaz.

Günaydınlar, arkadaşıma nazyanın gel gel yapan videosunu gönderdim. Bak nazya seni çağırıyor dedim. O da gel gel yapan ellere dayanamadım dedi ve dün ilçeden geldi. Eşi ankarada çalışıyor o mardinde. O yüzden ayrılar ve 18 haftalık hamile. Gece bizde kaldı. Sabah hastaneye gitmek için erken uyandı, doğal olarak ben de erken uyandım. Nazyanın ilk defa uyuyacağı tuttu. Ev nasıl sessiz nasıl sessiz. Nazyanın uyandırmasına alışmışım, tuhaf geldi. Elimi yüzümü ilk defa rahat yıkadım o başka. Bu arada nazyanın anne demesine şaşırdı. Her cümlenin başında anne olacak dedim, deneyeceğim dedi. Kızı olacağı için çok mutlu bizim hamilelik dönemlerimiz aklıma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…