2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Can'ım fırın o kadar çok çalışınca, fatura ne oluyor :)

bisoru @tatlilavinya Freyza__ loveatsecondsight carnat Angiedare N nazyamm Yvzbt F fulya01 Esmanur18 filiz_ank kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Annemi eve çıkardık. Yavaş da olsa yürüyor.
Kızında kızarıklıkları geçti. Sağlık ocağında bir şurupla fenistil kaşıntı kremi vermişler. Geçirdi şükür. Biz de maalesef yürüteç aldık dün. Evdeki bütün halıları topladık. Prizleri bantladık. Masa örtülerini kaldırdık. Şimdilik pek beceremiyor. Daha çözemdi gittiğini :)

Benimki iki aydir yiyiyor canim kiyma tavuk et. 321 tarifi var klasik onu denedim ben. 3 kabartma tozu 2 su bardagi yogurt 1 su bardagi yag 1 tatli kasigi tuz. Istedigin ici koyabilirsin. 1 tepsi cikiyor kurabiye gibi yogur hemen sekil ver pisir :)
3 kabartma tozu derken 3 paket mi 3 kaşık mı :)

Biz de Dr tavsiyesiyle bioderma kullanıyoruz şimdilik memnunum canım. Krem bitince mustelayı da deneyebilirim iyi bir krem olduğunu duymuştum saol canım

Yer Can'ım , çok iyi olur. Afiyet olsun kuzucuğa
Saol canım :) bugün yapacaktı peyniri
Slm kızlar 20 sayfa okudum da geldim. 4 günlük tatilden döndük:) çok iyi geldi bana da kızıma da suyu da sevdi şükür. Sizler nasılsınız?
Oh maşallah:) tatil iyi gelmiştir :)

2-3 günde öğrenir yürüteci :) ben de almamak için çok direnmiştim ama aldık. En azından yemek, iş yaparken bi süreliğine oyalıyor
Çok sevindim annenin iyi olmasına..

Tekrar geçmiş olsun canım sevindim annen adına.. Kızın yürütecini güle güle kullansın..

İyi akşamlar kızlar

Kızım yürütece bindiği için sanırım, yürütürken parmak ucunda basıyor :/ bu düzelir mi ya da nasıl düz basmasını sağlayabilir?

Bugün ilk defa kıza balık çorbası içirdim. Hiç itiraz etmedi. bir kase içti. Beğendi anlaşılan :)

1 orta boy somon filetonun kuyruk kısmından aldım. 3 e böldüm. 7 cm genişliğindeki balığın derisini pişirmeden önce yüzdüm. Sonra yağlı kağıtla fırına verdim. Pişti. Diğer yandan yarım havuç, 2 diş sarımsak, 1 küçük arpacık soğanı ve 8-10 tane maydanozun yapraklarını doğradım. Tencereye koydum. 3 su bardağı su ilave ettim. Bir çimdikte karabiber koydum. Balığın kılçığını ayırıp un gibi ufaladım. Sebzelerle birlikte haşladım. Haşlanınca az blenderden geçirdim. İçine yulaf unuyla miyane yaptım. Az tuz serptim. İnerken tereyağ koydum. Yedirirken de içine limon ekledim.

Ama içtikten sonra gaz çıkarınca fena sarımsak kokuyor haberiniz olsun

İyi akşamlar kızlar

Kızım yürütece bindiği için sanırım, yürütürken parmak ucunda basıyor :/ bu düzelir mi ya da nasıl düz basmasını sağlayabilir?
Yürüteçten değil. Bizimki de parmak uçlarına basıyor. Genelde bebekler önce parmak uçlarına basarlar. Merak etme. Yürüdükçe düzelecek :)

Sen dur hele bi keşfettsin ben ne halt yemege aldim o yuruteci diyeceksin ezildi ayaklarim hep yurutecle cekmeceler bir aciliyor bir kapaniyorofff ki ne offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…