35 haftalık doğdu Can'ım? Ay eski msjımı görünce duygulandım, kızım 1 aylıkmışkac haftalikken dogdu masAllah??
Can'ım fırın o kadar çok çalışınca, fatura ne oluyor :)Canım evde yaptıgım inek yoğurdu ile mayaliyorum aynı mayalama yöntemi ile ama fırında 40 derecede ağzı acik sekilde 4 saat bırakıyorum inek yoğurdunu da aynı sekilde mayaliyorum gayet koyu kıvamlı oluyo
ne guzel canim. darisi basimiza. burda her sey sut liman:)Slm kızlar 20 sayfa okudum da geldim. 4 günlük tatilden döndük:) çok iyi geldi bana da kızıma dasuyu da sevdi şükür. Sizler nasılsınız?
3 kabartma tozu derken 3 paket mi 3 kaşık mı :)Benimki iki aydir yiyiyor canim kiyma tavuk et. 321 tarifi var klasik onu denedim ben. 3 kabartma tozu 2 su bardagi yogurt 1 su bardagi yag 1 tatli kasigi tuz. Istedigin ici koyabilirsin. 1 tepsi cikiyor kurabiye gibi yogur hemen sekil ver pisir :)
Paket :) ama mayali daha iyiymis onu deneyecegim bir dahakine :)3 kabartma tozu derken 3 paket mi 3 kaşık mı :)
Biz de Dr tavsiyesiyle bioderma kullanıyoruz şimdilik memnunum canım. Krem bitince mustelayı da deneyebilirim iyi bir krem olduğunu duymuştum saol canımfiliz_ank mustela kremim geldi. Kızımın egzamaları kuruluk şeklindeydi. İlk kullanımda kuruluk azaldı. Sanırım senin bebişte de vardı. Her cilt farklıdır ama denemek istersin belki diye haber vereyim dedim.
Saol canım :) bugün yapacaktı peyniriYer Can'ım , çok iyi olur. Afiyet olsun kuzucuğa
Oh maşallah:) tatil iyi gelmiştir :)Slm kızlar 20 sayfa okudum da geldim. 4 günlük tatilden döndük:) çok iyi geldi bana da kızıma dasuyu da sevdi şükür. Sizler nasılsınız?
2-3 günde öğrenir yürüteci :) ben de almamak için çok direnmiştim ama aldık. En azından yemek, iş yaparken bi süreliğine oyalıyorbisoru @tatlilavinya Freyza__ loveatsecondsight carnat Angiedare N nazyamm Yvzbt F fulya01 Esmanur18 filiz_ank kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Annemi eve çıkardık. Yavaş da olsa yürüyor.
Kızında kızarıklıkları geçti. Sağlık ocağında bir şurupla fenistil kaşıntı kremi vermişler. Geçirdi şükür. Biz de maalesef yürüteç aldık dün. Evdeki bütün halıları topladık. Prizleri bantladık. Masa örtülerini kaldırdık. Şimdilik pek beceremiyor. Daha çözemdi gittiğini :)
Hic bi degisiklik olmuyo canım :) 100-110 arası geliyo yaz kıs farketmiyo iki yıldır isi düşük olduğu icin sanırım etkilemiyo fırınCan'ım fırın o kadar çok çalışınca, fatura ne oluyor :)
Gecmis olsun canım biz o sumukluluk evresini atlattık :)Napiyonuz kızlar geçmiş sayfaların çoğunu okuyamadim bebislerimiz ne alemde benimki bitirdi beni surekli elinden tutsamda yuruse istiyo ikimizde grip olduk ugrasiyoz
Tekrar geçmiş olsun canım sevindim annen adına.. Kızın yürütecini güle güle kullansın..bisoru @tatlilavinya Freyza__ loveatsecondsight carnat Angiedare N nazyamm Yvzbt F fulya01 Esmanur18 filiz_ank kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Annemi eve çıkardık. Yavaş da olsa yürüyor.
Kızında kızarıklıkları geçti. Sağlık ocağında bir şurupla fenistil kaşıntı kremi vermişler. Geçirdi şükür. Biz de maalesef yürüteç aldık dün. Evdeki bütün halıları topladık. Prizleri bantladık. Masa örtülerini kaldırdık. Şimdilik pek beceremiyor. Daha çözemdi gittiğini :)
Geçmiş olsun canımNapiyonuz kızlar geçmiş sayfaların çoğunu okuyamadim bebislerimiz ne alemde benimki bitirdi beni surekli elinden tutsamda yuruse istiyo ikimizde grip olduk ugrasiyoz
ayy ne guzel masAllah evet hamileyim haha35 haftalık doğdu Can'ım? Ay eski msjımı görünce duygulandım, kızım 1 aylıkmışşimdi 1 hafta sonra 10. Ayını dolduracak inş. Sen de hamile misin Can'ım?
gecmis olsun canimNapiyonuz kızlar geçmiş sayfaların çoğunu okuyamadim bebislerimiz ne alemde benimki bitirdi beni surekli elinden tutsamda yuruse istiyo ikimizde grip olduk ugrasiyoz
Yürüteçten değil. Bizimki de parmak uçlarına basıyor. Genelde bebekler önce parmak uçlarına basarlar. Merak etme. Yürüdükçe düzelecek :)İyi akşamlar kızlar
Kızım yürütece bindiği için sanırım, yürütürken parmak ucunda basıyor :/ bu düzelir mi ya da nasıl düz basmasını sağlayabilir?
bisoru @tatlilavinya Freyza__ loveatsecondsight carnat Angiedare N nazyamm Yvzbt F fulya01 Esmanur18 filiz_ank kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Annemi eve çıkardık. Yavaş da olsa yürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?