2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Çok güzel tarif olmuş eline sağlık kereviz yaprağı da yakışır bu çorbaya maydonozun yerine ,eline sağlık, canım çekti

Ohh eline sağlık cnm. Afiyet olsun kuzuna
:)

Sıkı durun ben ev buldumyaşasın ku pardon moku yedim nasıl toplanicak bunca esya deli cikicam isten izin alirim dedim eşim ama pek bilemiyorum alabilir mi bakalım neler olacak yandım..

Yine amerikan mutfakli 2+1 koridor genis yuruteç için ideal :) deniz kenarina yanii kordona yuruyerek 10 15 dk ara sokakta ama binalar dip dipe degil ferah bir daire ustelik cocuklu bebekli aile çok.. Hadi hayirlisi..
Gözünüz aydın cnm zor ama olsun iyi komşuların olur inşllh :))

Oğlan ayı yavrusunu sever gibi seviyor beni,surekli kesiyorun jilet gibi o tırnaklar nerde saklıyor bilmem..
Ayy bizde de favori 3:
1.yüz yolmak
2.saç yolmak
3.kulak çekmek

Kızlar nasılsınız, bebişler nasıl ? (= Beni sorarsanız uykusuzluktan ölünebiliyor mu onu test ediyorum Sizin bebişlerin gece uykusu nasıl, bizde şöyle bi sorun var; ben oğlanı meme emerek kucağımda ya da emzikle yanına yatarak uyutuyorum. Ninni eşliğinde tabi.
Sıkıntı şu ki, gece uyandığında ağzına emzik versen de beşiğinde sallasan da illa kucağa gelecek, kucağa gelmeden sakinleşmiyor. Aksi gibi babasına da gitmiyor, önceden babası uyutabiliyordu. Babası kucağına aldığı anda avazı çıktığı kadar bağırıp ağlamaya başlıyor.

Gece boyunca kucakla bakalım emzir bakalım uyut bakalım, sabaha kadar nevrim dönüyor. Nasıl eğitim vericem ben bu kuzuya, çok da huysuz bir eğitim falan söker mi bilmiyorum, el atın bana bi

Günaydın hanimlar... kizima kefir vermeye basladim. uykuları daha bi düzene girdi. kefirdem cacik yaptim. meyvelerine kattim. yogurduna ekledim. yemek yanina yogurt niyetine verdim. haftada 3 gun kefir 4 gun yogurt verecem. alerji yapmadi. doktora sormadim bugun soravam. sizlerden kullanan var mi

senin bu halin ayni ben.. ama ben gece emziriyoeum 2 veya 3 saat uyuyor. sonra gebe uyaniyor emziriyorum uyuyor. bazen gecede 3 kez kalkiyor bazen 13 kez. bellivolmuyor. benim sıkıntım gündüz uykusu. gunduz de emerek uyuyor ama kucagimdan inmiyor. gece gibi uyutup yataga koyamiyorum .
merhaba canım.. senin durumun benimkine çok benziyor. ben de emerek uyutuyorum zaman geliyor gece 3 kere zaman geliyor 13 kere kalkıyor. bu yedikleriyle de alakalı oluyor. ben emzirip uyutup koyuyorum yatağa gece. uyumaya devam ediyor. ama gündüz bizim işler değişiyor. gündüz de emerek uyutuyorum ama yatağa koyunca sanki bebeği 15 kattan aşağı atmışcasına korkuyor. çığlık çığlığa uyanıyor. kucağımdan başka yerde yatmıyor. gündüz korktu bir seferinde. o zamandır gündüz uykuları kucağımda geçiyor. bazen bir saat bazen 3 saat yazım yarım saat kalkamıyorum yerimden. ben de bu duruma bir çözüm bulamadım. işimi de yapamıyorum gündüz doğru düzgun. senin gece yaşadığını ben gündüz yaşıyorum. ben bir çözüm bulamadım. zamanla düzelecek umarım..

aynı ben de senin gibiyim. ben de yeri geliyor saat başı kalkıyorum. bazen yatmıyorum zaten kısa süre sonra uyanacağını anlarsam. ben alıştım. alıyorum yanıma tableti. internette sörf yapıyorum. benim bi avantajım kızım akşam uykusuna erken yatıyor. akşam altı altı buçuk dedin mi biz gece uykusuna yatıyoruz sabah da altıda kalkıyoruz. çok yrgunsam ben de onunla yatıyorum bazı günler. kendimi dinlendirmek için. o zaman eşim akşam yemeğini hazırlıyor diğer aile fertlerine. biz alıştık. sen de alış en kısa zamanda derim. yoksa büyümelerini beklemekten başka çaremiz yok. ben alıştıramadım sen belki alıştırırsın.

Yürüteçten değil. Bizimki de parmak uçlarına basıyor. Genelde bebekler önce parmak uçlarına basarlar. Merak etme. Yürüdükçe düzelecek :)
Saol canım zamanla düzelir umarım :)
Sıkı durun ben ev buldumyaşasın ku pardon moku yedim nasıl toplanicak bunca esya deli cikicam isten izin alirim dedim eşim ama pek bilemiyorum alabilir mi bakalım neler olacak yandım..
Canım allah kolaylık versin

Benimde yüzüm gözüm tırmık içinde :/
Hemencecik uzuyor o tırnaklar:/ babasının saçını kulağını çekmeye bayılıyor. Benimde gözlüğü almaya çalışıyor. Hatta geçen gün nasıl yaptıysa babasının burnunu kanattı

Bizimki de dolap kapağını keşfetti. Açıp kapıyor :) Çok bindirmiyorum. günde 2 kez en fazla
Çekmece dolap vitrin... ben yoktum babasının yanındayken mutfak çekmecesine elini sıkıştırmış yavrum çok ağladı :/ ama o günden beri de çekmeceye gitmiyor onu farkettim
Bende ayağım da sallıyorum bazen de memede uyuyup kalıyor. Eğitim veremedim :/ bende artık kendi kendine uyumun istiyorum

Benim kız da bi ara saat başı uyanmaya başlamıştı. Emziriyorum ama tam doymuyor. Ben de gece mamasının miktarını arttırdıM şükür düzeldi gibi. Şimdi 1 ya da 2 kez kalkıyor. Kuzucuk acaba açlıktan uyumuyor olabilir mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…