Oğlan ayı yavrusunu sever gibi seviyor beni,surekli kesiyorun jilet gibi o tırnaklar nerde saklıyor bilmem..
Kızlar nasılsınız, bebişler nasıl ? (= Beni sorarsanız uykusuzluktan ölünebiliyor mu onu test ediyorumSizin bebişlerin gece uykusu nasıl, bizde şöyle bi sorun var; ben oğlanı meme emerek kucağımda ya da emzikle yanına yatarak uyutuyorum. Ninni eşliğinde tabi.
Sıkıntı şu ki, gece uyandığında ağzına emzik versen de beşiğinde sallasan da illa kucağa gelecek, kucağa gelmeden sakinleşmiyor. Aksi gibi babasına da gitmiyor, önceden babası uyutabiliyordu. Babası kucağına aldığı anda avazı çıktığı kadar bağırıp ağlamaya başlıyor.
Gece boyunca kucakla bakalım emzir bakalım uyut bakalım, sabaha kadar nevrim dönüyor. Nasıl eğitim vericem ben bu kuzuya, çok da huysuz bir eğitim falan söker mi bilmiyorum, el atın bana bi
Derin uykudayken kesiyorun yoksa mümkün değil,yarım yamalak oluyor.Eşim kesiyor tirnaklarini hepte beni ciziyor oğlan bende kiziyordum adama masus mu sivri birakiyorsun diye gecen gün ben kesmeye kalktim durmuyor sıpa zormuş.
Derin uykudayken kesiyorun yoksa mümkün değil yarım yamalak oluyor
Kelin ilacı olsabakalım tasinma sonrasinuyku egitimi yapicaz bizde becerebilirsek zira odasi ayriliyor sıpamin
Benim kulakları daha keşfetmedi ama babasını sizinki gibi mahvediyor.Bende yüze çalışıyor genelde sıpamSaol canım zamanla düzelir umarım :)
Canım allah kolaylık versin
Hemencecik uzuyor o tırnaklar:/ babasının saçını kulağını çekmeye bayılıyor. Benimde gözlüğü almaya çalışıyor. Hatta geçen gün nasıl yaptıysa babasının burnunu kanattı
Çekmece dolap vitrin... ben yoktum babasının yanındayken mutfak çekmecesine elini sıkıştırmış yavrum çok ağladı :/ ama o günden beri de çekmeceye gitmiyor onu farkettim
Bende ayağım da sallıyorum bazen de memede uyuyup kalıyor. Eğitim veremedim :/ bende artık kendi kendine uyumun istiyorum
Canım dişleri ağır çıkıyordur Bizimkide aynıydı düzeldi , hiç bir bebek kolay kolay uykusundan feragat etmez .. İnşallah biran önce düzelir ..senin bu halin ayni ben.. ama ben gece emziriyoeum 2 veya 3 saat uyuyor. sonra gebe uyaniyor emziriyorum uyuyor. bazen gecede 3 kez kalkiyor bazen 13 kez. bellivolmuyor. benim sıkıntım gündüz uykusu. gunduz de emerek uyuyor ama kucagimdan inmiyor. gece gibi uyutup yataga koyamiyorum .
merhaba canım.. senin durumun benimkine çok benziyor. ben de emerek uyutuyorum zaman geliyor gece 3 kere zaman geliyor 13 kere kalkıyor. bu yedikleriyle de alakalı oluyor. ben emzirip uyutup koyuyorum yatağa gece. uyumaya devam ediyor. ama gündüz bizim işler değişiyor. gündüz de emerek uyutuyorum ama yatağa koyunca sanki bebeği 15 kattan aşağı atmışcasına korkuyor. çığlık çığlığa uyanıyor. kucağımdan başka yerde yatmıyor. gündüz korktu bir seferinde. o zamandır gündüz uykuları kucağımda geçiyor. bazen bir saat bazen 3 saat yazım yarım saat kalkamıyorum yerimden. ben de bu duruma bir çözüm bulamadım. işimi de yapamıyorum gündüz doğru düzgun. senin gece yaşadığını ben gündüz yaşıyorum. ben bir çözüm bulamadım. zamanla düzelecek umarım..
Gunaydin canım bende kefir yapmak istiyorum ama mayayı nasıl temin edicem bilemedim hazır kefirden olur mu acabaGünaydın hanimlar... kizima kefir vermeye basladim. uykuları daha bi düzene girdi. kefirdem cacik yaptim. meyvelerine kattim. yogurduna ekledim. yemek yanina yogurt niyetine verdim. haftada 3 gun kefir 4 gun yogurt verecem. alerji yapmadi. doktora sormadim bugun soravam. sizlerden kullanan var mi
hayirli olsun canim. rabbin yeni yuvada sana huzur mutluluk versin.Günaydın tasinma planimizhazir pazar gunu kutular perdeler gidecek tabii öncesinde ben ve eşim temizlige girisicez bugün yada yarın da ev boyanacak Allah tan kiraci iyi cikmis pek gorunen bi kir yok tabii temizlikle neler cikacaj bakalım ptesi isten izin alicak eşim ogun de tasinacagiz inşallah persembe yada cuma aksami da üstümde olan beş yasini okuyacagim Allah izin verirse.
ibsallah kisa surede toparlar canim.@bisoru @tatlilavinyaFreyza__ @loveatsecondsight carnat Angiedare @nazyamm @Yvzbt @fulya01 Esmanur18 filiz_ank kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Annemi eve çıkardık. Yavaş da olsa yürüyor.
Kızında kızarıklıkları geçti. Sağlık ocağında bir şurupla fenistil kaşıntı kremi vermişler. Geçirdi şükür. Biz de maalesef yürüteç aldık dün. Evdeki bütün halıları topladık. Prizleri bantladık. Masa örtülerini kaldırdık. Şimdilik pek beceremiyor. Daha çözemdi gittiğini :)
yurutec alsan biraz rahat edersin canim..Napiyonuz kızlar geçmiş sayfaların çoğunu okuyamadim bebislerimiz ne alemde benimki bitirdi beni surekli elinden tutsamda yuruse istiyo ikimizde grip olduk ugrasiyoz
mesela benim kizda tam tersi oldu canim. ac sandim gece muhallebiyi fazla verdim hic uyumadi. hazimsizlik yapti sanirim. simdi oglen 12 de yer öğle yemegini. aksam da 4 gibi meyveli yogurt veririm. birdaha yiyecek vermem. tam tahilli mama verirdim bi de yatarken onu da kestim. simdi gece bazen 4 veya 5 saat kesintisiz uyuduvu oluyor.Benim kız da bi ara saat başı uyanmaya başlamıştı. Emziriyorum ama tam doymuyor. Ben de gece mamasının miktarını arttırdıM şükür düzeldi gibi. Şimdi 1 ya da 2 kez kalkıyor. Kuzucuk acaba açlıktan uyumuyor olabilir mi ki?
sagol canim benim.. dediğin cok doğru. uykudan taviz vermiyorlar. anayiz biz onlar icin variz. saglikli olsunda varsin hic uyumayim.Canım dişleri ağır çıkıyordur Bizimkide aynıydı düzeldi , hiç bir bebek kolay kolay uykusundan feragat etmez .. İnşallah biran önce düzelir ..
canim ben simdilik hazir veriyorum amaGunaydin canım bende kefir yapmak istiyorum ama mayayı nasıl temin edicem bilemedim hazır kefirden olur mu acaba
canım ben şimdilik hazır kefir veriyorum. kefiri kendim yapmak istiyorum. ama hakiki kefir mayası bulmak zormuş. araştırma içindeyim. kefirden de yoğurt mayalayanlar varmış ama ben denemedim daha. kefir mayası nasıl temin ediliyor nasıl mayalanıyor bi öğreneyim sana da bildiririm.Gunaydin canım bende kefir yapmak istiyorum ama mayayı nasıl temin edicem bilemedim hazır kefirden olur mu acaba
bende var kefir mayası yakın olsak verırdım yogurduna azar azar eklıyorum şimdilikcanim ben simdilik hazir veriyorum ama
canım ben şimdilik hazır kefir veriyorum. kefiri kendim yapmak istiyorum. ama hakiki kefir mayası bulmak zormuş. araştırma içindeyim. kefirden de yoğurt mayalayanlar varmış ama ben denemedim daha. kefir mayası nasıl temin ediliyor nasıl mayalanıyor bi öğreneyim sana da bildiririm.
Allah kolaylık versin inş sorunsuz taşınırsınızGünaydın tasinma planimizhazir pazar gunu kutular perdeler gidecek tabii öncesinde ben ve eşim temizlige girisicez bugün yada yarın da ev boyanacak Allah tan kiraci iyi cikmis pek gorunen bi kir yok tabii temizlikle neler cikacaj bakalım ptesi isten izin alicak eşim ogun de tasinacagiz inşallah persembe yada cuma aksami da üstümde olan beş yasini okuyacagim Allah izin verirse.
Maşallahmesela benim kizda tam tersi oldu canim. ac sandim gece muhallebiyi fazla verdim hic uyumadi. hazimsizlik yapti sanirim. simdi oglen 12 de yer öğle yemegini. aksam da 4 gibi meyveli yogurt veririm. birdaha yiyecek vermem. tam tahilli mama verirdim bi de yatarken onu da kestim. simdi gece bazen 4 veya 5 saat kesintisiz uyuduvu oluyor.
Hiç taşınma olayı yaşamadım tahmin ediyorum ki zor zordur.. inş en kısa zamanda içine sinen bi ev bulusunuz canımev arıyoruz anneme yakın tasıncaz ama ev yok bulduklarımız içime sinmiyo ev sahipleri değişik ne kadar zormuş tasınmak cok yorucu
Derin uykudayken kesiyorun yoksa mümkün değil,yarım yamalak oluyor.
Tmm canım sagolasin bende araştırayım bicanim ben simdilik hazir veriyorum ama
canım ben şimdilik hazır kefir veriyorum. kefiri kendim yapmak istiyorum. ama hakiki kefir mayası bulmak zormuş. araştırma içindeyim. kefirden de yoğurt mayalayanlar varmış ama ben denemedim daha. kefir mayası nasıl temin ediliyor nasıl mayalanıyor bi öğreneyim sana da bildiririm.
ev arıyoruz anneme yakın tasıncaz ama ev yok bulduklarımız içime sinmiyo ev sahipleri değişik ne kadar zormuş tasınmak cok yorucu
sagol canim benim.. dediğin cok doğru. uykudan taviz vermiyorlar. anayiz biz onlar icin variz. saglikli olsunda varsin hic uyumayim.
aminn inşallahhAllah kolaylık versin inş sorunsuz taşınırsınız
Maşallah
Benim kıza gece uykusundan önce mama vermezsem mümkün değil uyumuyor Bebişler de değişiklik gösteriyor demekki.
Hiç taşınma olayı yaşamadım tahmin ediyorum ki zor zordur.. inş en kısa zamanda içine sinen bi ev bulusunuz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?