2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Günaydın tasinma planimiz hazir pazar gunu kutular perdeler gidecek tabii öncesinde ben ve eşim temizlige girisicez bugün yada yarın da ev boyanacak Allah tan kiraci iyi cikmis pek gorunen bi kir yok tabii temizlikle neler cikacaj bakalım ptesi isten izin alicak eşim ogun de tasinacagiz inşallah persembe yada cuma aksami da üstümde olan beş yasini okuyacagim Allah izin verirse.

Oğlan ayı yavrusunu sever gibi seviyor beni,surekli kesiyorun jilet gibi o tırnaklar nerde saklıyor bilmem..

Eşim kesiyor tirnaklarini hepte beni ciziyor oğlan bende kiziyordum adama masus mu sivri birakiyorsun diye gecen gün ben kesmeye kalktim durmuyor sıpa zormuş.

Kelin ilacı olsa bakalım tasinma sonrasinuyku egitimi yapicaz bizde becerebilirsek zira odasi ayriliyor sıpamin

Derin uykudayken kesiyorun yoksa mümkün değil,yarım yamalak oluyor.

Benim kulakları daha keşfetmedi ama babasını sizinki gibi mahvediyor.Bende yüze çalışıyor genelde sıpam

Canım dişleri ağır çıkıyordur Bizimkide aynıydı düzeldi , hiç bir bebek kolay kolay uykusundan feragat etmez .. İnşallah biran önce düzelir ..

Gunaydin canım bende kefir yapmak istiyorum ama mayayı nasıl temin edicem bilemedim hazır kefirden olur mu acaba

hayirli olsun canim. rabbin yeni yuvada sana huzur mutluluk versin.

ibsallah kisa surede toparlar canim.

mesela benim kizda tam tersi oldu canim. ac sandim gece muhallebiyi fazla verdim hic uyumadi. hazimsizlik yapti sanirim. simdi oglen 12 de yer öğle yemegini. aksam da 4 gibi meyveli yogurt veririm. birdaha yiyecek vermem. tam tahilli mama verirdim bi de yatarken onu da kestim. simdi gece bazen 4 veya 5 saat kesintisiz uyuduvu oluyor.

Canım dişleri ağır çıkıyordur Bizimkide aynıydı düzeldi , hiç bir bebek kolay kolay uykusundan feragat etmez .. İnşallah biran önce düzelir ..
sagol canim benim.. dediğin cok doğru. uykudan taviz vermiyorlar. anayiz biz onlar icin variz. saglikli olsunda varsin hic uyumayim.

Gunaydin canım bende kefir yapmak istiyorum ama mayayı nasıl temin edicem bilemedim hazır kefirden olur mu acaba
canim ben simdilik hazir veriyorum ama
canım ben şimdilik hazır kefir veriyorum. kefiri kendim yapmak istiyorum. ama hakiki kefir mayası bulmak zormuş. araştırma içindeyim. kefirden de yoğurt mayalayanlar varmış ama ben denemedim daha. kefir mayası nasıl temin ediliyor nasıl mayalanıyor bi öğreneyim sana da bildiririm.

bende var kefir mayası yakın olsak verırdım yogurduna azar azar eklıyorum şimdilik

Allah kolaylık versin inş sorunsuz taşınırsınız

Maşallah
Benim kıza gece uykusundan önce mama vermezsem mümkün değil uyumuyor Bebişler de değişiklik gösteriyor demekki.

ev arıyoruz anneme yakın tasıncaz ama ev yok bulduklarımız içime sinmiyo ev sahipleri değişik ne kadar zormuş tasınmak cok yorucu
Hiç taşınma olayı yaşamadım tahmin ediyorum ki zor zordur.. inş en kısa zamanda içine sinen bi ev bulusunuz canım

Derin uykudayken kesiyorun yoksa mümkün değil,yarım yamalak oluyor.

Uyutmak çok zorlasti bu aralar derin uykuya dalinca korkuyorum uyanir diye uyanikken babasi sarki söyliyerek oyuncak vererek oyalayarak kesiyor çok ufakken emzirirken kesiyordu şimdi emerken bile kipir kipir sıpa

Tmm canım sagolasin bende araştırayım bi

ev arıyoruz anneme yakın tasıncaz ama ev yok bulduklarımız içime sinmiyo ev sahipleri değişik ne kadar zormuş tasınmak cok yorucu

Hemde ne cinsler bi bilsen bu tuttugumuz evin sahibi ilcede bankaci eski milletvekilinin yegeniymis emlakci fotografimizi cekip yolladi kadina oğlum da yani!izdaydi ucumuz poz verdik da hanfendi begendi oluru verdi güler misin ağlar misin?!!

sagol canim benim.. dediğin cok doğru. uykudan taviz vermiyorlar. anayiz biz onlar icin variz. saglikli olsunda varsin hic uyumayim.

Benim eşim 1 haftadır kefir yapıyor, bir arkadaşından almış mayayi, normal pastrolize süt aciyor içine direk mayayi döküp şişenin ağzını kapatıp oda sicakliginda bekletiyor 1 gün, sonra suzup mayayi su içinde bir kapta dolapta tutuyor her seferinde aynı işlem, bana garip geldi tadmadim bebisede vermedim, oda sıcaklığında okadar saat beklemesi garip geldi bozulmaz mi diye

aminn inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…