2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Hemde ne cinsler bi bilsen bu tuttugumuz evin sahibi ilcede bankaci eski milletvekilinin yegeniymis emlakci fotografimizi cekip yolladi kadina oğlum da yani!izdaydi ucumuz poz verdik da hanfendi begendi oluru verdi güler misin ağlar misin?!!
bizde sahibinden yazıyodu aldık numarayı eve baktık kadın oğlumla konusun dedi aradık oglunu emlakcıya verdim onunla konusun vazgecemem yazıyı kaldırmayı unutmusum annemın dediği fıyat olmaz al evının hayrını gör tobe tobe

Facede kefir kardeşliği diye kapalı bir grup var. Aynı şehirde yaşayanlar birbirlerine maya veriyorlar. Nazya kuzusunun alerjisini bilmeden önce gruba katılmıştım. Istemek kısmet olmadı. Siz deneyebilirsiniz belki şehirdaşınız vardır.

bir araştırayım canım..ilk defa duyuyorum. çok teşekkürler..

gruba katıldım da kapalı grup ne demek? benim gruba katılma isteğim onaylandığında mı görebileceğim paylaşımlar?

Tmm canım sagolasin bende araştırayım bi
Şokta var kefir mayası canım eşim bir yıldır aynı mayayı kullanıyordu buraya taşınırken bozuldu,şoktan aldı şimdikini sanırım ..Benim eşimde günlük mayalıyor hersabah kahvaltıdan önce içer .. Keşke oğlanda içse yoğurt türevi şeyleri sevmiyor sıpa ..

bende kefir mayasi var yaptikca cogaliyor zaten.ankarada olup isteyenler varsa irtibata gecebiliriz.tam emin olmamakla birlikte aktarda olabilir
canımbir ay sonra ankaraya ziyarete gelecem. doğal kefir mayası sendeki. o zaman bulunursa elinde bana verirsin demi. çok mutlu olurum ..

bende kefir mayasi var yaptikca cogaliyor zaten.ankarada olup isteyenler varsa irtibata gecebiliriz.tam emin olmamakla birlikte aktarda olabilir
aktardakiler çoğalmıyormuş fazla. alan bir tanıdık öyle dedi. bir aydır nerdeyse aynı kalıyormuş. ben senin gibi doğal olandan istiyorum.

Angiedare yanlış bilgi paylaşımı yapmışım eşim şoktan bir kere almış denemiş o maya bırakmıyormuş,burda bir arkadaşından almış mayayı elden yani..

Benimki de yoğurt sevmiyo ya :/ bi şoka bakayım ben canım sagol

Kızlar sünnetli pipiden kim anlıyordu. Okuldaki arkadaşımın 6 aylık oğlu sünnet oldu fakat pipinin çevresinde kabarcıklar var. Bir söylesenizde bende özelden resmi göndersem, bir bakıverseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…