bizde sahibinden yazıyodu aldık numarayı eve baktık kadın oğlumla konusun dedi aradık oglunu emlakcıya verdim onunla konusun vazgecemem yazıyı kaldırmayı unutmusum annemın dediği fıyat olmaz al evının hayrını gör tobe tobeHemde ne cinsler bi bilsen bu tuttugumuz evin sahibi ilcede bankaci eski milletvekilinin yegeniymis emlakci fotografimizi cekip yolladi kadina oğlum da yani!izdaydi ucumuz poz verdik da hanfendi begendi oluru verdi güler misin ağlar misin?!!
mayayı nasıl temin ettin canım.. teşekkür ederim canım sağol almış kadar oldum..bende var kefir mayası yakın olsak verırdım yogurduna azar azar eklıyorum şimdilik
benım komsum yapıyomus zaten zamanla cogalıyo atmaktansa dağıtıyoruz 3-4 mayalamadan sonra bır parçasını ayırıyoruz veriyoruz.mayayı nasıl temin ettin canım.. teşekkür ederim canım sağol almış kadar oldum..
şaka yapıyorum de...Hemde ne cinsler bi bilsen bu tuttugumuz evin sahibi ilcede bankaci eski milletvekilinin yegeniymis emlakci fotografimizi cekip yolladi kadina oğlum da yani!izdaydi ucumuz poz verdik da hanfendi begendi oluru verdi güler misin ağlar misin?!!
bir araştırayım canım..ilk defa duyuyorum. çok teşekkürler..Facede kefir kardeşliği diye kapalı bir grup var. Aynı şehirde yaşayanlar birbirlerine maya veriyorlar. Nazya kuzusunun alerjisini bilmeden önce gruba katılmıştım. Istemek kısmet olmadı. Siz deneyebilirsiniz belki şehirdaşınız vardır.
gruba katıldım da kapalı grup ne demek? benim gruba katılma isteğim onaylandığında mı görebileceğim paylaşımlar?Facede kefir kardeşliği diye kapalı bir grup var. Aynı şehirde yaşayanlar birbirlerine maya veriyorlar. Nazya kuzusunun alerjisini bilmeden önce gruba katılmıştım. Istemek kısmet olmadı. Siz deneyebilirsiniz belki şehirdaşınız vardır.
Evet canım onaylanmadan göremiyorsun.gruba katıldım da kapalı grup ne demek? benim gruba katılma isteğim onaylandığında mı görebileceğim paylaşımlar?
Şokta var kefir mayası canım eşim bir yıldır aynı mayayı kullanıyordu buraya taşınırken bozuldu,şoktan aldı şimdikini sanırım ..Benim eşimde günlük mayalıyor hersabah kahvaltıdan önce içer .. Keşke oğlanda içse yoğurt türevi şeyleri sevmiyor sıpa ..Tmm canım sagolasin bende araştırayım bi
canımbir ay sonra ankaraya ziyarete gelecem. doğal kefir mayası sendeki. o zaman bulunursa elinde bana verirsin demi. çok mutlu olurum ..bende kefir mayasi var yaptikca cogaliyor zaten.ankarada olup isteyenler varsa irtibata gecebiliriz.tam emin olmamakla birlikte aktarda olabilir
aktardakiler çoğalmıyormuş fazla. alan bir tanıdık öyle dedi. bir aydır nerdeyse aynı kalıyormuş. ben senin gibi doğal olandan istiyorum.bende kefir mayasi var yaptikca cogaliyor zaten.ankarada olup isteyenler varsa irtibata gecebiliriz.tam emin olmamakla birlikte aktarda olabilir
Şokta var kefir mayası canım eşim bir yıldır aynı mayayı kullanıyordu buraya taşınırken bozuldu,şoktan aldı şimdikini sanırım ..Benim eşimde günlük mayalıyor hersabah kahvaltıdan önce içer .. Keşke oğlanda içse yoğurt türevi şeyleri sevmiyor sıpa ..
Benimki de yoğurt sevmiyo ya :/ bi şoka bakayım ben canım sagolŞokta var kefir mayası canım eşim bir yıldır aynı mayayı kullanıyordu buraya taşınırken bozuldu,şoktan aldı şimdikini sanırım ..Benim eşimde günlük mayalıyor hersabah kahvaltıdan önce içer .. Keşke oğlanda içse yoğurt türevi şeyleri sevmiyor sıpa ..
:)) tmm canimmAngiedare yanlış bilgi paylaşımı yapmışım eşim şoktan bir kere almış denemiş o maya bırakmıyormuş,burda bir arkadaşından almış mayayı elden yani..
fir mayası ile canlı yoğurt mayası var.gruba katıldım da kapalı grup ne demek? benim gruba katılma isteğim onaylandığında mı görebileceğim paylaşımlar?
canim o mayalar uremiyor. elden temin etmek lazim. facede kefir kardesligi diye bi grup var. uye ol. ben oldum.ayni sehirden sana kefir tohumu verenler cikabilir. ben elde edersem sana da yollarim. bebeklerimiz faydalansin sonucta.:)) tmm canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?