2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

ankarada olan varsa ben verebilirim eskişehir yolunda çalışıyorum esatta oturuyorum k.rene hergün kız için gidiyorum uyan arkadaslara verebilirim

arkadaslar kadir gecesinde bitirmek uzere hatim başlayalım mı alabilen alsın eylul bebeklerinin ve ailelerinin saglık ve huzuru için dualatalım ınşallah gecen sene hamıleydık yaptıgımızda kalanları dagıtıp tamamlarız ınsallah şimdiden alabilir

ben aliyorum canim. ilk 3 cuzu aliyorum.eksik kalirsa alirim yine

kızlar nerdesiniz pışşşttt :)

Dün gece başıma gelenler Kızı rabbim korudu. Gece uykusunda kusmuş kız. Ne ağladı ne de başka birşey. Sesi de hiç çıkmadı gece. Sabah bir kalktık ki her yer kusmuk içinde. Allah korusun boğulabilirdi .Sabah hemen soyup yıkadık. Keyfi yerindeydi. Sanki gece o kusmamış. Altındaki pamuk yatağı falan hep attım. Yıkanmaz ki pamuk. Bugün leyla gibiyim. Şok oldum valla. İnsanın aklına gelmeyen başına geliyor. Verilmiş sadakamız varmış

Geçmiş olsun canım üzme kendini büyük artık o başedemediği birşey olsa ortalığı ayağa kaldırırdı..

Geçmiş olsun canım yatak için alez alsana

Geçmiş olsun canım yatak için alez alsana
Sağolasın. Kız çok terliyor. O yüzden de alez falan kullanamıyoruz. O kadar çok terliyor ki sabah kalktığında ince pamuk yatağın altı bile ıslak oluyor düşün artık. Aslında altında visko yatak var fakat su geçirmez alezli olduğu için yatak bile küflendi terden. Bu gece altına 4-5 kat havlu çarşaf iki tane de büyük banyo havlusu serdim. Bakalım ne olacak. Nerdeyse çıplak yatıyor. bir zıbın bir penye tulum. Üstünde de pamuk pazen battaniye. Sanki sabaha kadar kafasından su boşaltıyorlar. Doktora sordum. Hızlı büyüdükleri için metabolizmları hızlı çalışıyor normal dedi. Ayacıklarından bazen su damlıyor garibimin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…