- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Kızlar sünnetli pipiden kim anlıyordu. Okuldaki arkadaşımın 6 aylık oğlu sünnet oldu fakat pipinin çevresinde kabarcıklar var. Bir söylesenizde bende özelden resmi göndersem, bir bakıverseniz.
ankarada olan varsa ben verebilirim eskişehir yolunda çalışıyorum esatta oturuyorum k.rene hergün kız için gidiyorum uyan arkadaslara verebilirimFacede kefir kardeşliği diye kapalı bir grup var. Aynı şehirde yaşayanlar birbirlerine maya veriyorlar. Nazya kuzusunun alerjisini bilmeden önce gruba katılmıştım. Istemek kısmet olmadı. Siz deneyebilirsiniz belki şehirdaşınız vardır.
Tamam akşam göndereyimPipiden anlıyo derken şimdi şey olmasın da ben bakabilirim
Kızlar sünnetli pipiden kim anlıyordu. Okuldaki arkadaşımın 6 aylık oğlu sünnet oldu fakat pipinin çevresinde kabarcıklar var. Bir söylesenizde bende özelden resmi göndersem, bir bakıverseniz.
Pipiden anlıyo derken şimdi şey olmasın da ben bakabilirim
Ok sana da göndereyimAt bana sekerim
canim bir ay sonra ankaradayim. elinde olrsa mutlaka alirim. cok da mutlu olurum.ankarada olan varsa ben verebilirim eskişehir yolunda çalışıyorum esatta oturuyorum k.rene hergün kız için gidiyorum uyan arkadaslara verebilirim
tamam canım olur mutlaka haberleşeriz iletirimcanim bir ay sonra ankaradayim. elinde olrsa mutlaka alirim. cok da mutlu olurum.
ben aliyorum canim. ilk 3 cuzu aliyorum.eksik kalirsa alirim yinearkadaslar kadir gecesinde bitirmek uzere hatim başlayalım mı alabilen alsın eylul bebeklerinin ve ailelerinin saglık ve huzuru için dualatalım ınşallah gecen sene hamıleydık yaptıgımızda kalanları dagıtıp tamamlarız ınsallah şimdiden alabilir
allah razı olsun canım.. çok teşekkürler.Esmanur18 canim veririm tabi.ama burayi pek takip edemiyorum.ozel mesaj atarsan ya da etiketlersen gorurum.bendekide dogal kefir mayasi.hergun mayaladigimiz icin cogaliyor.
Geçmiş olsun canım üzme kendini büyük artık o başedemediği birşey olsa ortalığı ayağa kaldırırdı..kızlar nerdesiniz pışşşttt :)
Dün gece başıma gelenlerKızı rabbim korudu. Gece uykusunda kusmuş kız. Ne ağladı ne de başka birşey. Sesi de hiç çıkmadı gece. Sabah bir kalktık ki her yer kusmuk içinde. Allah korusun boğulabilirdi .Sabah hemen soyup yıkadık. Keyfi yerindeydi. Sanki gece o kusmamış. Altındaki pamuk yatağı falan hep attım. Yıkanmaz ki pamuk. Bugün leyla gibiyim. Şok oldum valla. İnsanın aklına gelmeyen başına geliyor. Verilmiş sadakamız varmış
Evet çok şaşırdım. Çok da kuşmuş. Her yer batıktı. Düşün kesin fışkırdı. Valla tam geçmiş oldu.Geçmiş olsun canım üzme kendini büyük artık o başedemediği birşey olsa ortalığı ayağa kaldırırdı..
Niye kuştu acaba midesinimi uşüttü kiEvet çok şaşırdım. Çok da kuşmuş. Her yer batıktı. Düşün kesin fışkırdı. Valla tam geçmiş oldu.
kızlar nerdesiniz pışşşttt :)
Dün gece başıma gelenlerKızı rabbim korudu. Gece uykusunda kusmuş kız. Ne ağladı ne de başka birşey. Sesi de hiç çıkmadı gece. Sabah bir kalktık ki her yer kusmuk içinde. Allah korusun boğulabilirdi .Sabah hemen soyup yıkadık. Keyfi yerindeydi. Sanki gece o kusmamış. Altındaki pamuk yatağı falan hep attım. Yıkanmaz ki pamuk. Bugün leyla gibiyim. Şok oldum valla. İnsanın aklına gelmeyen başına geliyor. Verilmiş sadakamız varmış
Sağolasın. Kız çok terliyor. O yüzden de alez falan kullanamıyoruz. O kadar çok terliyor ki sabah kalktığında ince pamuk yatağın altı bile ıslak oluyor düşün artık. Aslında altında visko yatak var fakat su geçirmez alezli olduğu için yatak bile küflendi terden. Bu gece altına 4-5 kat havlu çarşaf iki tane de büyük banyo havlusu serdim. Bakalım ne olacak. Nerdeyse çıplak yatıyor. bir zıbın bir penye tulum. Üstünde de pamuk pazen battaniye. Sanki sabaha kadar kafasından su boşaltıyorlar. Doktora sordum. Hızlı büyüdükleri için metabolizmları hızlı çalışıyor normal dedi. Ayacıklarından bazen su damlıyor garibimin :)Geçmiş olsun canımyatak için alez alsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?