Bilmiyorum. Çorba içti yattı. Birşeyi yoktu. Gece mama da içti az birşey. Hatta yarım saatte yanında oturdum. Sonra gece 12den sonra gittim. Yattım. ne olduysa ondan sonra olmuş. Sabah kalktığında gülüp duruyordu. Hasta gibi değildi. Balık çorbası içti. Herhalde mide hazmetmedi.Niye kuştu acaba midesinimi uşüttü ki
Sağolasın. Kız çok terliyor. O yüzden de alez falan kullanamıyoruz. O kadar çok terliyor ki sabah kalktığında ince pamuk yatağın altı bile ıslak oluyor düşün artık. Aslında altında visko yatak var fakat su geçirmez alezli olduğu için yatak bile küflendi terden. Bu gece altına 4-5 kat havlu çarşaf iki tane de büyük banyo havlusu serdim. Bakalım ne olacak. Nerdeyse çıplak yatıyor. bir zıbın bir penye tulum. Üstünde de pamuk pazen battaniye. Sanki sabaha kadar kafasından su boşaltıyorlar. Doktora sordum. Hızlı büyüdükleri için metabolizmları hızlı çalışıyor normal dedi. Ayacıklarından bazen su damlıyor garibimin :)
Aynen öyle olmuş canım ,geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış..Bilmiyorum. Çorba içti yattı. Birşeyi yoktu. Gece mama da içti az birşey. Hatta yarım saatte yanında oturdum. Sonra gece 12den sonra gittim. Yattım. ne olduysa ondan sonra olmuş. Sabah kalktığında gülüp duruyordu. Hasta gibi değildi. Balık çorbası içti. Herhalde mide hazmetmedi.
Ne bileyim. Köpekler patilerinden ter atarlar. Benim kızda elleriyle ayaklarındanHadi yao kadarı nasıl normal oluyo
Ne bileyim. Köpekler patilerinden ter atarlar. Benim kızda elleriyle ayaklarından
Çok geçmiş olsun. Benim en korktuğum şeydir.kızlar nerdesiniz pışşşttt :)
Dün gece başıma gelenlerKızı rabbim korudu. Gece uykusunda kusmuş kız. Ne ağladı ne de başka birşey. Sesi de hiç çıkmadı gece. Sabah bir kalktık ki her yer kusmuk içinde. Allah korusun boğulabilirdi .Sabah hemen soyup yıkadık. Keyfi yerindeydi. Sanki gece o kusmamış. Altındaki pamuk yatağı falan hep attım. Yıkanmaz ki pamuk. Bugün leyla gibiyim. Şok oldum valla. İnsanın aklına gelmeyen başına geliyor. Verilmiş sadakamız varmış
Çok geçmiş olsun. Benim en korktuğum şeydir.
Sağolasın.
Yalnız bugün kusmayla ilgili baktım. Sırtüstü boğulma riski yüzüstüne göre daha fazlaymış Çok ilginç geldi. En iyi yan yatma diyorlar ama yan yatmaz ki cadı. Ayağıyla yatağı sallamayı öğrenmiş göbek atarken ayağın ucuna basarsın ya hafiften. Bizimki de göbek atma pozisyonunda park yatağı sallıyor. Yastık koysam da bu sefer uyumaz. İyice yayılacak kolları bacakları açacak. Böyle yatmaya devam ederse, ileri de kocasını da yataktan düşürür sıpa :)
Düşürür valla. Evet sırtüstü çok tehlikeli. Yan yatma yastığına da sığmazlar ki.Sağolasın.
Yalnız bugün kusmayla ilgili baktım. Sırtüstü boğulma riski yüzüstüne göre daha fazlaymış Çok ilginç geldi. En iyi yan yatma diyorlar ama yan yatmaz ki cadı. Ayağıyla yatağı sallamayı öğrenmiş göbek atarken ayağın ucuna basarsın ya hafiften. Bizimki de göbek atma pozisyonunda park yatağı sallıyor. Yastık koysam da bu sefer uyumaz. İyice yayılacak kolları bacakları açacak. Böyle yatmaya devam ederse, ileri de kocasını da yataktan düşürür sıpa :)
Facebook'ta kefir kardeşliği diye bi grup var. Sadece kargo ücretini ödeyip alıyorsunuz. Kefili çoğalan yazıyor.Gunaydin canım bende kefir yapmak istiyorum ama mayayı nasıl temin edicem bilemedim hazır kefirden olur mu acaba
Benimki birkaç defa sırtüstü boğuluyordu nerdeyse. Allahtan her seferinde yanındaydım da müdahale ettim. Nefes alamadığı için sessiz sessiz çırpınıyordu kuzum. Allah tüm kuzuları korusun.Yanlış yazmışım. Yüzüstü boğulma riski daha fazlaymış.
canim ben simdilik hazir veriyorum ama
canım ben şimdilik hazır kefir veriyorum. kefiri kendim yapmak istiyorum. ama hakiki kefir mayası bulmak zormuş. araştırma içindeyim. kefirden de yoğurt mayalayanlar varmış ama ben denemedim daha. kefir mayası nasıl temin ediliyor nasıl mayalanıyor bi öğreneyim sana da bildiririm.
Gecmis olsun canim.yan mi yatiriyorsun.allah korumus.kızlar nerdesiniz pışşşttt :)
Dün gece başıma gelenlerKızı rabbim korudu. Gece uykusunda kusmuş kız. Ne ağladı ne de başka birşey. Sesi de hiç çıkmadı gece. Sabah bir kalktık ki her yer kusmuk içinde. Allah korusun boğulabilirdi .Sabah hemen soyup yıkadık. Keyfi yerindeydi. Sanki gece o kusmamış. Altındaki pamuk yatağı falan hep attım. Yıkanmaz ki pamuk. Bugün leyla gibiyim. Şok oldum valla. İnsanın aklına gelmeyen başına geliyor. Verilmiş sadakamız varmış
Sağolasın. Kız çok terliyor. O yüzden de alez falan kullanamıyoruz. O kadar çok terliyor ki sabah kalktığında ince pamuk yatağın altı bile ıslak oluyor düşün artık. Aslında altında visko yatak var fakat su geçirmez alezli olduğu için yatak bile küflendi terden. Bu gece altına 4-5 kat havlu çarşaf iki tane de büyük banyo havlusu serdim. Bakalım ne olacak. Nerdeyse çıplak yatıyor. bir zıbın bir penye tulum. Üstünde de pamuk pazen battaniye. Sanki sabaha kadar kafasından su boşaltıyorlar. Doktora sordum. Hızlı büyüdükleri için metabolizmları hızlı çalışıyor normal dedi. Ayacıklarından bazen su damlıyor garibimin :)
Benimki birkaç defa sırtüstü boğuluyordu nerdeyse. Allahtan her seferinde yanındaydım da müdahale ettim. Nefes alamadığı için sessiz sessiz çırpınıyordu kuzum. Allah tüm kuzuları korusun.
kızlar nerdesiniz pışşşttt :)
Allah korumuş canımDün gece başıma gelenlerKızı rabbim korudu. Gece uykusunda kusmuş kız. Ne ağladı ne de başka birşey. Sesi de hiç çıkmadı gece. Sabah bir kalktık ki her yer kusmuk içinde. Allah korusun boğulabilirdi .Sabah hemen soyup yıkadık. Keyfi yerindeydi. Sanki gece o kusmamış. Altındaki pamuk yatağı falan hep attım. Yıkanmaz ki pamuk. Bugün leyla gibiyim. Şok oldum valla. İnsanın aklına gelmeyen başına geliyor. Verilmiş sadakamız varmış
Benim kızın da kafası çok terliyor yastık sırılsıklam oluyor.Sağolasın. Kız çok terliyor. O yüzden de alez falan kullanamıyoruz. O kadar çok terliyor ki sabah kalktığında ince pamuk yatağın altı bile ıslak oluyor düşün artık. Aslında altında visko yatak var fakat su geçirmez alezli olduğu için yatak bile küflendi terden. Bu gece altına 4-5 kat havlu çarşaf iki tane de büyük banyo havlusu serdim. Bakalım ne olacak. Nerdeyse çıplak yatıyor. bir zıbın bir penye tulum. Üstünde de pamuk pazen battaniye. Sanki sabaha kadar kafasından su boşaltıyorlar. Doktora sordum. Hızlı büyüdükleri için metabolizmları hızlı çalışıyor normal dedi. Ayacıklarından bazen su damlıyor garibimin :)
Gecmis olsun canım :/Bilmiyorum. Çorba içti yattı. Birşeyi yoktu. Gece mama da içti az birşey. Hatta yarım saatte yanında oturdum. Sonra gece 12den sonra gittim. Yattım. ne olduysa ondan sonra olmuş. Sabah kalktığında gülüp duruyordu. Hasta gibi değildi. Balık çorbası içti. Herhalde mide hazmetmedi.
tamam canım almak isteyenler alsın kalanı paylaşırım dağıtırızben aliyorum canim. ilk 3 cuzu aliyorum.eksik kalirsa alirim yine
tamam cnım.. bizim doktor çocuk konusunda çok uzman. dediklerine harfiyen uydum bu zamana kadar bebeğimde bi sıkıntı olmadı. sana haber veririmBir arkadasim mayasini cogaltinca bana verecek, ben de cogaltip dagitirim isterseniz.bulmak cok zormus yaa.ben hayatimda icmedim kefir.bi denicem.bazi dr.lar da bir yasindan once onermiyor ama hepsi farkli.sorunca soler misin ne dedigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?