Teşekkür ederim, inşallah.Oyy kiyamamallah korumus, bi daha yasamazsin insallah
tamam canım., allah kabul etsin.tamam canım almak isteyenler alsın kalanı paylaşırım dağıtırız
geçmiş olsun canım yaaa.. neden öyle oldu ki.. hem de yatağa geçecek kadar he.. allah korumuş.kızlar nerdesiniz pışşşttt :)
Dün gece başıma gelenlerKızı rabbim korudu. Gece uykusunda kusmuş kız. Ne ağladı ne de başka birşey. Sesi de hiç çıkmadı gece. Sabah bir kalktık ki her yer kusmuk içinde. Allah korusun boğulabilirdi .Sabah hemen soyup yıkadık. Keyfi yerindeydi. Sanki gece o kusmamış. Altındaki pamuk yatağı falan hep attım. Yıkanmaz ki pamuk. Bugün leyla gibiyim. Şok oldum valla. İnsanın aklına gelmeyen başına geliyor. Verilmiş sadakamız varmış
kızlar nerdesiniz pışşşttt :)
Dün gece başıma gelenlerKızı rabbim korudu. Gece uykusunda kusmuş kız. Ne ağladı ne de başka birşey. Sesi de hiç çıkmadı gece. Sabah bir kalktık ki her yer kusmuk içinde. Allah korusun boğulabilirdi .Sabah hemen soyup yıkadık. Keyfi yerindeydi. Sanki gece o kusmamış. Altındaki pamuk yatağı falan hep attım. Yıkanmaz ki pamuk. Bugün leyla gibiyim. Şok oldum valla. İnsanın aklına gelmeyen başına geliyor. Verilmiş sadakamız varmış
Benim kızın da kafası çok terliyor. İki ayrı doktor d vitamini eksikliğinden olabilir dedi. Bu arada kaz tüyü yastık diğerlerine nazaran daha az terletiyor bizimkinin başını.Allah korumuş canımkusmuk çok tehlikeli allah korusun.
Bende o çok kusma dönemlerinde sık sık kontrol ederdim
Benim kızın da kafası çok terliyor yastık sırılsıklam oluyor.
D vitaminini çok düzenli vermiyorum son zamandır ondan mı acaba?Benim kızın da kafası çok terliyor. İki ayrı doktor d vitamini eksikliğinden olabilir dedi. Bu arada kaz tüyü yastık diğerlerine nazaran daha az terletiyor bizimkinin başını.
Doktor bana öyle dedi ama bilemem tabi ben.D vitaminini çok düzenli vermiyorum son zamandır ondan mı acaba?
Ben her kalkmada yastık değiştiriyorum.filiz_ank canım benim kızımda kafadan terliyor mendil seriyorum surekli sabaha kadar her kalkmada değiştiriyorum 13 haziranda tahlillerimiz yapılacak hepsine baktırcam bakalım ozaman cıkar nedeni genetik olma ihtimali var demişti dr. bize
emzirirken kolum ıslanıyo bazen okadar terliyo mendili ıkı kat koyuyorum alıyorum yastıga gecmıyoBen her kalkmada yastık değiştiriyorum.
Eviniz çok mu sıcak acaba. Benim evim güneş görmüyor, o yüzden hala biraz serin. Emzirirken pek terlemiyor. Biraz fazla giydirirsem emzirirken kafa terliyor. Geçenlerde anneme gitmiştim, onun evi sıcak. Zıbınla bile ter atıyordu. Kafası iki kat terliyordu tabi.emzirirken kolum ıslanıyo bazen okadar terliyo mendili ıkı kat koyuyorum alıyorum yastıga gecmıyo
evim sıcak askılı zıbın altlı ustu penye takım var birde corap ustunude sadece carsafla ortuyorum kalın giydirmiyorum ama terlıyor surekliEviniz çok mu sıcak acaba. Benim evim güneş görmüyor, o yüzden hala biraz serin. Emzirirken pek terlemiyor. Biraz fazla giydirirsem emzirirken kafa terliyor. Geçenlerde anneme gitmiştim, onun evi sıcak. Zıbınla bile ter atıyordu. Kafası iki kat terliyordu tabi.
Allah kolaylık versin Can'ım;:)Kafasi çok terliyor benimde oğlum un babasi gibi genetik diye dusunuyorum el ve ayaklarin terlemesi bizim tarafta coktur ama oglana gecmemis kafa terliyor çok ugrasmiyorum evde kurur zaten disarida da hep sapka giydiriyorum yada kapsonlu yelekler
Oğlan la ugrasirken bir yandanda esya topluyorum şimdi uyudu gündüz çok zor uyuyor sıpa :)
gördüm gördümFacebook'ta kefir kardeşliği diye bi grup var. Sadece kargo ücretini ödeyip alıyorsunuz. Kefili çoğalan yazıyor.
Valla sadece kafası çok terliyor. Bir de elleriyle ayakları. İki doktor gördü normal diyorlar. Hem devlette hem özelde 2 ayrı doktora gidiyoruz.Vitamin veriyo musun? Bebeklerde asiri terleme vitamin eksikligjnden de kaynaklaniyo olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?