2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

geçmiş olsun canım yaaa.. neden öyle oldu ki.. hem de yatağa geçecek kadar he.. allah korumuş.

Çok.gecmis olsun canım Rabbim korusun inşallah

Allah korumuş canım kusmuk çok tehlikeli allah korusun.
Bende o çok kusma dönemlerinde sık sık kontrol ederdim

Benim kızın da kafası çok terliyor yastık sırılsıklam oluyor.
Benim kızın da kafası çok terliyor. İki ayrı doktor d vitamini eksikliğinden olabilir dedi. Bu arada kaz tüyü yastık diğerlerine nazaran daha az terletiyor bizimkinin başını.

Kızlar dünden kalan somonu kızıma yedirebilir miyim? Biz yiyebiliyorsak o da yer dedim ama yine de aklımda soru işareti kaldı.

filiz_ank canım benim kızımda kafadan terliyor mendil seriyorum surekli sabaha kadar her kalkmada değiştiriyorum 13 haziranda tahlillerimiz yapılacak hepsine baktırcam bakalım ozaman cıkar nedeni genetik olma ihtimali var demişti dr. bize

emzirirken kolum ıslanıyo bazen okadar terliyo mendili ıkı kat koyuyorum alıyorum yastıga gecmıyo
Eviniz çok mu sıcak acaba. Benim evim güneş görmüyor, o yüzden hala biraz serin. Emzirirken pek terlemiyor. Biraz fazla giydirirsem emzirirken kafa terliyor. Geçenlerde anneme gitmiştim, onun evi sıcak. Zıbınla bile ter atıyordu. Kafası iki kat terliyordu tabi.

evim sıcak askılı zıbın altlı ustu penye takım var birde corap ustunude sadece carsafla ortuyorum kalın giydirmiyorum ama terlıyor surekli

Kafasi çok terliyor benimde oğlum un babasi gibi genetik diye dusunuyorum el ve ayaklarin terlemesi bizim tarafta coktur ama oglana gecmemis kafa terliyor çok ugrasmiyorum evde kurur zaten disarida da hep sapka giydiriyorum yada kapsonlu yelekler

Oğlan la ugrasirken bir yandanda esya topluyorum şimdi uyudu gündüz çok zor uyuyor sıpa :)

Allah kolaylık versin Can'ım;:)

Vitamin veriyo musun? Bebeklerde asiri terleme vitamin eksikligjnden de kaynaklaniyo olabilir.
Valla sadece kafası çok terliyor. Bir de elleriyle ayakları. İki doktor gördü normal diyorlar. Hem devlette hem özelde 2 ayrı doktora gidiyoruz.

Yediğimiz yoğurtların ödülünü almaya devam ediyoruz. Bizim 5. diş geliyorrrrr üst sol 2 patlamış durumda. Dün çok mızırdıyordu. 2 gecedir de devamlı ses çıkartıyordu uykusunda. Kusma da belki de ondan oldu. Dün yemek de yemedi. Mamada içmedi. Bugün herşey yoluna girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…