2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Maşallah, hayırlı olsun dişiniz.

Anneme sordum benim de kafam çok terlermişti. Hala da sıcak havalarda saç diplerim çok terler

Ben her kalkmada yastık değiştiriyorum.
Ben de her kalkışta değiştiriyorum
Oyy maşallah biz henüz 2 deyiz :)
Bizde dis hala 2 tane. Aa geliyor galiba dedikce gelmiyor :-/
Bizde de 2 tane :))

Anneme sordum benim de kafam çok terlermişti. Hala da sıcak havalarda saç diplerim çok terler

Ben de her kalkışta değiştiriyorum

Oyy maşallah biz henüz 2 deyiz :)

Bizde de 2 tane :))
Sis gibi geliyor dis yerleri ama yok gelen giden. Huysuzluguna dis cikaraydi uuu ceneye sigmazdi. Bazen fena tutuyor :-/

biz yogurtta yiyemiyoruz.sut alerjimiz var.ama 7,5 aylikken 6 disimiz vardi.dis genetikte insallah saglam olur
kizlar bu sene oruc tutacakmisiniz?Allah nasip ederse ben tutucam ama sutun azalmasi ile ilgili endiselerim var.sut alerjimiz oldugu icin anne sut onemli bizim icin.ne gibi tedbirler almak lazim acaba.ya da orucluyken azalir mi acaba ondanda emin degilim

Ben tutacam Allah nasip ederse inşallah benim uzun süren açıkta azalıyor belki uyirsan dinlenirsen azalmaz bi dene kendini sonuçta emzirenler sonradan da tutabilir Rabbim kolaylığı da verdi tutamazsam bu kış tutarın inşallah

Bende tutmayi düşünüyorum. Bir hafta denerim olmadi bir gün tutar bir gün tutmam. Vucut zaten yedigini süt yaoma egiliminde. Cok etkilenmez umarim.

Sis gibi geliyor dis yerleri ama yok gelen giden. Huysuzluguna dis cikaraydi uuu ceneye sigmazdi. Bazen fena tutuyor :-/
Dün gece nerdeyse yarım saatte bi uyandı hem de ağlayarak dişten heralde:/ bugün sersem gibiydim inş bu gece uyur

bizde daha hic diş yok.Hamileyken de hergün yoğurt yerDim süt içerdim.oğluma sa 5 aydan sonra vermeye başladım.niye gecikti acaba merak ediyorum artik.
Ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olurmuş dişler..
Ben tutmayacağım sanırım.. sıvı alımını azaltınca sütümün azaldığını düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…