Maşallah, hayırlı olsun dişiniz.Yediğimiz yoğurtların ödülünü almaya devam ediyoruz. Bizim 5. diş geliyorrrrrüst sol 2 patlamış durumda. Dün çok mızırdıyordu. 2 gecedir de devamlı ses çıkartıyordu uykusunda. Kusma da belki de ondan oldu. Dün yemek de yemedi. Mamada içmedi. Bugün herşey yoluna girdi
Anneme sordum benim de kafam çok terlermişti. Hala da sıcak havalarda saç diplerim çok terlerfiliz_ank canım benim kızımda kafadan terliyor mendil seriyorum surekli sabaha kadar her kalkmada değiştiriyorum 13 haziranda tahlillerimiz yapılacak hepsine baktırcam bakalım ozaman cıkar nedeni genetik olma ihtimali var demişti dr. bize
Ben de her kalkışta değiştiriyorumBen her kalkmada yastık değiştiriyorum.
Oyy maşallah biz henüz 2 deyiz :)Yediğimiz yoğurtların ödülünü almaya devam ediyoruz. Bizim 5. diş geliyorrrrrüst sol 2 patlamış durumda. Dün çok mızırdıyordu. 2 gecedir de devamlı ses çıkartıyordu uykusunda. Kusma da belki de ondan oldu. Dün yemek de yemedi. Mamada içmedi. Bugün herşey yoluna girdi
Bizde de 2 tane :))Bizde dis hala 2 tane. Aa geliyor galiba dedikce gelmiyor :-/
Valla sadece kafası çok terliyor. Bir de elleriyle ayakları. İki doktor gördü normal diyorlar. Hem devlette hem özelde 2 ayrı doktora gidiyoruz.
Ben D vitaminini düzenli veriyorum. Hiç aksamıyor.Kardesimin kizi da o sekilde cok terliyodu. D vit duzenli vermeye baslayinca azaldi..
Sis gibi geliyor dis yerleri ama yok gelen giden. Huysuzluguna dis cikaraydi uuu ceneye sigmazdi. Bazen fena tutuyor :-/Anneme sordum benim de kafam çok terlermişti. Hala da sıcak havalarda saç diplerim çok terler
Ben de her kalkışta değiştiriyorum
Oyy maşallah biz henüz 2 deyiz :)
Bizde de 2 tane :))
Biraz diş işi genetik bildiğim kadarıyla :)bizde daha hic diş yok.Hamileyken de hergün yoğurt yerDim süt içerdim.oğluma sa 5 aydan sonra vermeye başladım.niye gecikti acaba merak ediyorum artik.
Bende tutmayi düşünüyorum. Bir hafta denerim olmadi bir gün tutar bir gün tutmam. Vucut zaten yedigini süt yaoma egiliminde. Cok etkilenmez umarim.biz yogurtta yiyemiyoruz.sut alerjimiz var.ama 7,5 aylikken 6 disimiz vardi.dis genetikte insallah saglam olur
kizlar bu sene oruc tutacakmisiniz?Allah nasip ederse ben tutucam ama sutun azalmasi ile ilgili endiselerim var.sut alerjimiz oldugu icin anne sut onemli bizim icin.ne gibi tedbirler almak lazim acaba.ya da orucluyken azalir mi acaba ondanda emin degilim
Benimm ilk oglumun ilk disleri 16 aylik cikti simdi 2. oglumun da hala disi yokbizde daha hic diş yok.Hamileyken de hergün yoğurt yerDim süt içerdim.oğluma sa 5 aydan sonra vermeye başladım.niye gecikti acaba merak ediyorum artik.
Dün gece nerdeyse yarım saatte bi uyandı hem de ağlayarak dişten heralde:/ bugün sersem gibiydimSis gibi geliyor dis yerleri ama yok gelen giden. Huysuzluguna dis cikaraydi uuu ceneye sigmazdi. Bazen fena tutuyor :-/
Ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olurmuş dişler..bizde daha hic diş yok.Hamileyken de hergün yoğurt yerDim süt içerdim.oğluma sa 5 aydan sonra vermeye başladım.niye gecikti acaba merak ediyorum artik.
Ben tutmayacağım sanırım.. sıvı alımını azaltınca sütümün azaldığını düşünüyorum..biz yogurtta yiyemiyoruz.sut alerjimiz var.ama 7,5 aylikken 6 disimiz vardi.dis genetikte insallah saglam olur
kizlar bu sene oruc tutacakmisiniz?Allah nasip ederse ben tutucam ama sutun azalmasi ile ilgili endiselerim var.sut alerjimiz oldugu icin anne sut onemli bizim icin.ne gibi tedbirler almak lazim acaba.ya da orucluyken azalir mi acaba ondanda emin degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?