2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Maasallah canim, hizli ilerliyorsunuz

Uykusuzluk kotu ya insallah uyur

tamam cnım.. bizim doktor çocuk konusunda çok uzman. dediklerine harfiyen uydum bu zamana kadar bebeğimde bi sıkıntı olmadı. sana haber veririm
canım kefiri doktora sordum. çok da sıcak bakmadıı. hele hazır kefire şiddetle karşı çıktı. hazır kefirin mayalanma süresi daha uzun sürdüğü için kefir alkole dönmeye başlıyormuş. kendi çocuklarına vermemiş bir yaşına kadar. daha sonra da kendi mayalamaya başlamış. kefir mayaları da her ilde bulunan üniversitelerin kimya laboratuvarlarında bulunuyormuş.

Canım inşallah bian önce bu alarji durumu geçer inşallah

Tasinmak çok zor hele cocukla yarin yeni eve temizlige gidicez dügün var köyde ama gidemeyiz herhalde...
Bi de yasinler var okuyamadim hala inşallah yarın olmadi haftabasi halledecegim.

İyi geceler kızlar uzun süredir giremedim. Şimdi çok üzücü bir haberle döndum. 3 saat önce kizim esimin sirtindan yuz üstü yere dustu. Onu yerden alip yuzune bakana kadar omrumden omur gitti. Hala kendimde değilim. Hemen doktora gittik çok şükür bir seyi yok kusma falan olmadi. 1 saat acilde bekledik kızımın keyfi yerin e geldi dr bi kez daha muayene etti tomografiye gerek yok dedi agri kesici krem ve surup verip gönderdi. Alni ve gozu biraz sisti Şimdi uyuyor ben korkudan uyuyamiyorum basinda bekliyorum. Bir sey olmaz değil mi lütfen bana teselli verin çok ihtiyacım var su an.

Canm çok geçmiş olsun Allah korumuş birşey olmaz merak etme doktor önemli birşey olsa gondermezdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…