Yediğimiz yoğurtların ödülünü almaya devam ediyoruz. Bizim 5. diş geliyorrrrrüst sol 2 patlamış durumda. Dün çok mızırdıyordu. 2 gecedir de devamlı ses çıkartıyordu uykusunda. Kusma da belki de ondan oldu. Dün yemek de yemedi. Mamada içmedi. Bugün herşey yoluna girdi
Uykusuzluk kotu ya insallah uyurDün gece nerdeyse yarım saatte bi uyandı hem de ağlayarak dişten heralde:/ bugün sersem gibiydiminş bu gece uyur
Ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olurmuş dişler..
Ben tutmayacağım sanırım.. sıvı alımını azaltınca sütümün azaldığını düşünüyorum..
Oy yaNe kadar ıssızlaşmış buralar. Benimkinin dişler geliyor. Görünmüyor ama elle hissediliyor. ek gıdayı geçtim, sütümü bile almıyorceviz denemesi yaptık, ondan da geçemedik. Bir çay kaşığı verdim, yüzü kızardı.
canım kefiri doktora sordum. çok da sıcak bakmadıı. hele hazır kefire şiddetle karşı çıktı. hazır kefirin mayalanma süresi daha uzun sürdüğü için kefir alkole dönmeye başlıyormuş. kendi çocuklarına vermemiş bir yaşına kadar. daha sonra da kendi mayalamaya başlamış. kefir mayaları da her ilde bulunan üniversitelerin kimya laboratuvarlarında bulunuyormuş.tamam cnım.. bizim doktor çocuk konusunda çok uzman. dediklerine harfiyen uydum bu zamana kadar bebeğimde bi sıkıntı olmadı. sana haber veririm
Ne kadar ıssızlaşmış buralar. Benimkinin dişler geliyor. Görünmüyor ama elle hissediliyor. ek gıdayı geçtim, sütümü bile almıyorceviz denemesi yaptık, ondan da geçemedik. Bir çay kaşığı verdim, yüzü kızardı.
Sağolasın canım. Bu sefer ilk defa ishal oldu ve mızmızlık hat safhadan daha önce bu kadar olmamamıştı.Maasallah canim, hizli ilerliyorsunuz
Evet bu aralar bi durgunlaştık Can'ım:) nasılsın?3 gundur giremiyorum kac sayfa birikmistir dedim aa 3 sayfa bisey cikti:) nerdesiniz yahuu
iyiyim canim cok sagol. biraz yogunluk var hayatimda. cok giremedim.:) sizler bebisleriniz nasilsinizEvet bu aralar bi durgunlaştık Can'ım:) nasılsın?
Biz de aynı Can'ım, 3 gün sonra 10. Ayını bitirecek kızımla uğraşıyorum:)iyiyim canim cok sagol. biraz yogunluk var hayatimda. cok giremedim.:) sizler bebisleriniz nasilsiniz
İnşallah canım.Canım inşallah bian önce bu alarji durumu geçer inşallah
Sağolasın canım. Bu sefer ilk defa ishal oldu ve mızmızlık hat safhadan daha önce bu kadar olmamamıştı.
Allah kolaylık versin canım.Çocuklar büyüyünce derdi de buyuyormus gerçektencok yoruyor artik
ay masallah ya bizim daha 9 bitmedi. hala dis yok sancisi cok. cikti cikacak galiba ama bunu aylardir diyorum:) Allahim anne olunca anladim eskiden hic is yapmiyormusum yaBiz de aynı Can'ım, 3 gün sonra 10. Ayını bitirecek kızımla uğraşıyorum:)
Bende bende ... Anca anladim evlendigimi :-/ay masallah ya bizim daha 9 bitmedi. hala dis yok sancisi cok. cikti cikacak galiba ama bunu aylardir diyorum:) Allahim anne olunca anladim eskiden hic is yapmiyormusum ya
Canm çok geçmiş olsun Allah korumuş birşey olmaz merak etme doktor önemli birşey olsa gondermezdi zatenİyi geceler kızlar uzun süredir giremedim. Şimdi çok üzücü bir haberle döndum. 3 saat önce kizim esimin sirtindan yuz üstü yere dustu. Onu yerden alip yuzune bakana kadar omrumden omur gitti. Hala kendimde değilim. Hemen doktora gittik çok şükür bir seyi yok kusma falan olmadi. 1 saat acilde bekledik kızımın keyfi yerin e geldi dr bi kez daha muayene etti tomografiye gerek yok dedi agri kesici krem ve surup verip gönderdi. Alni ve gozu biraz sisti Şimdi uyuyor ben korkudan uyuyamiyorum basinda bekliyorum. Bir sey olmaz değil mi lütfen bana teselli verin çok ihtiyacım var su an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?