Bn de istiyorum ama emzirdikten sonra su ihtiyacı çok oluyor bnde ne yapcm bilmiyorum çok azalmiyo bildiğim kadarıyla bebek senden aliyo ama çok zor olabilir gibibiz yogurtta yiyemiyoruz.sut alerjimiz var.ama 7,5 aylikken 6 disimiz vardi.dis genetikte insallah saglam olur
kizlar bu sene oruc tutacakmisiniz?Allah nasip ederse ben tutucam ama sutun azalmasi ile ilgili endiselerim var.sut alerjimiz oldugu icin anne sut onemli bizim icin.ne gibi tedbirler almak lazim acaba.ya da orucluyken azalir mi acaba ondanda emin degilim
Oy yavrum benim geçmiş olsun. Kucagindan daha kucukken düşürmüştü burada bir arkadas. Bin şükür birsey olmadi. Melek onlar Allah korumuş bak korkma annesi.İyi geceler kızlar uzun süredir giremedim. Şimdi çok üzücü bir haberle döndum. 3 saat önce kizim esimin sirtindan yuz üstü yere dustu. Onu yerden alip yuzune bakana kadar omrumden omur gitti. Hala kendimde değilim. Hemen doktora gittik çok şükür bir seyi yok kusma falan olmadi. 1 saat acilde bekledik kızımın keyfi yerin e geldi dr bi kez daha muayene etti tomografiye gerek yok dedi agri kesici krem ve surup verip gönderdi. Alni ve gozu biraz sisti Şimdi uyuyor ben korkudan uyuyamiyorum basinda bekliyorum. Bir sey olmaz değil mi lütfen bana teselli verin çok ihtiyacım var su an.
Daha rahat edebilmek icin biraz eziyet cekeceksin artik :) bahar temizligin de yapilmis oluyor arada :)Tasinmak çok zor hele cocuklayarin yeni eve temizlige gidicez dügün var köyde ama gidemeyiz herhalde...
Bi de yasinler var okuyamadim halainşallah yarın olmadi haftabasi halledecegim.
Çok gecmis olsun canim :/ Rabbim korumuş meleğini üzülme bisey olmaz düşe kalka büyüyecekler ama bi daha göstermesin Allah hepimizin yavrusunu korusunİyi geceler kızlar uzun süredir giremedim. Şimdi çok üzücü bir haberle döndum. 3 saat önce kizim esimin sirtindan yuz üstü yere dustu. Onu yerden alip yuzune bakana kadar omrumden omur gitti. Hala kendimde değilim. Hemen doktora gittik çok şükür bir seyi yok kusma falan olmadi. 1 saat acilde bekledik kızımın keyfi yerin e geldi dr bi kez daha muayene etti tomografiye gerek yok dedi agri kesici krem ve surup verip gönderdi. Alni ve gozu biraz sisti Şimdi uyuyor ben korkudan uyuyamiyorum basinda bekliyorum. Bir sey olmaz değil mi lütfen bana teselli verin çok ihtiyacım var su an.
Cok sukur canım korkmuştur tabi yavrumÇok sagolun kızlar butun gece uyanip baktim. hep ağladı uykusunda goruyo heralde. Simdi çok şükür iyi sisligi de inmis allahim kimseye gostermesin çok korktuk
Çok geçmiş olsun canım allahın izniyle bişe olmaz...Dün benim oğlumda düştü çok şükür bişe olmadı kaynanamlarda yemek yiyorduk eşimle oda sözde çocuğa bakıyordu kızını aradı abinler burda gelin diye o arada oğlum oturur pozisyon da yere düştü yüzü koluma çarptı çok ağladı allahtan yanında ben vardım da bişe olmadı eşim çok kızdı annesineİyi geceler kızlar uzun süredir giremedim. Şimdi çok üzücü bir haberle döndum. 3 saat önce kizim esimin sirtindan yuz üstü yere dustu. Onu yerden alip yuzune bakana kadar omrumden omur gitti. Hala kendimde değilim. Hemen doktora gittik çok şükür bir seyi yok kusma falan olmadi. 1 saat acilde bekledik kızımın keyfi yerin e geldi dr bi kez daha muayene etti tomografiye gerek yok dedi agri kesici krem ve surup verip gönderdi. Alni ve gozu biraz sisti Şimdi uyuyor ben korkudan uyuyamiyorum basinda bekliyorum. Bir sey olmaz değil mi lütfen bana teselli verin çok ihtiyacım var su an.
Benim dr.1yil demiştiKızlar sezeryan sonrası iki yıl beklenmesi gerekiyor ya bebek için çevremizde ya da tanıdığınız var mı daha erken ikinci çocuğu olan ?
Çok sagolun kızlar butun gece uyanip baktim. hep ağladı uykusunda goruyo heralde. Simdi çok şükür iyi sisligi de inmis allahim kimseye gostermesin çok korktuk
Sagol tatlım dr yuz üstü dusmesi daha sevindirici dedi kafa ustu dusmesi daha tehlikeliymis allah korudu yavrumu babasi ayaktaydı omzuna almisti baya yuksekten düştü yani.Cok gecmis olsun canim.. Yuzustu dusmesi kotu olmus.. O yuzden cok korkmustur
Seninki yine oturuyomus bizimki babasi ayaktayken omzuna almisti ordan kaydi gitti gözümün onunde oldu tutamadim elimde de cay vardı o falan dokuldu bacağım yanmis sonradan fark ettim o an kızım benim acimin onune geçmiş. Allah tekrarından beterinden saklasin cumlemizi.Çok geçmiş olsun canım allahın izniyle bişe olmaz...Dün benim oğlumda düştü çok şükür bişe olmadı kaynanamlarda yemek yiyorduk eşimle oda sözde çocuğa bakıyordu kızını aradı abinler burda gelin diye o arada oğlum oturur pozisyon da yere düştü yüzü koluma çarptı çok ağladı allahtan yanında ben vardım da bişe olmadı eşim çok kızdı annesine
İnşallah canım inşallah.Cok sukur canım korkmuştur tabi yavrumama atlatacak sizde atlatacaksiniz insallah
Geçmiş olsun canım..İyi geceler kızlar uzun süredir giremedim. Şimdi çok üzücü bir haberle döndum. 3 saat önce kizim esimin sirtindan yuz üstü yere dustu. Onu yerden alip yuzune bakana kadar omrumden omur gitti. Hala kendimde değilim. Hemen doktora gittik çok şükür bir seyi yok kusma falan olmadi. 1 saat acilde bekledik kızımın keyfi yerin e geldi dr bi kez daha muayene etti tomografiye gerek yok dedi agri kesici krem ve surup verip gönderdi. Alni ve gozu biraz sisti Şimdi uyuyor ben korkudan uyuyamiyorum basinda bekliyorum. Bir sey olmaz değil mi lütfen bana teselli verin çok ihtiyacım var su an.
cnımbenım.. çok geçmiş olsun.. allah yaşatmasın bir daha.. şimdi okudum olanları inan gözüm doldu.. bizimkinin de boğazına pide kakmıştı koca bir lokma. gözümün önünde bebeim nefes alamadı ve boğuluyordu. eşim parmagnı soup aldı. senin gibi şoka girdim ben de.. imdi gözümün önünden ayırmıyorum.senin korkunu da anlıyorum. atlatırsın insallah kısa zamanda.. şimdi nasıl yavrunm?Seninki yine oturuyomus bizimki babasi ayaktayken omzuna almisti ordan kaydi gitti gözümün onunde oldu tutamadim elimde de cay vardı o falan dokuldu bacağım yanmis sonradan fark ettim o an kızım benim acimin onune geçmiş. Allah tekrarından beterinden saklasin cumlemizi.
Sagol tatlım dr yuz üstü dusmesi daha sevindirici dedi kafa ustu dusmesi daha tehlikeliymis allah korudu yavrumu babasi ayaktaydı omzuna almisti baya yuksekten düştü yani.
Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.İyi geceler kızlar uzun süredir giremedim. Şimdi çok üzücü bir haberle döndum. 3 saat önce kizim esimin sirtindan yuz üstü yere dustu. Onu yerden alip yuzune bakana kadar omrumden omur gitti. Hala kendimde değilim. Hemen doktora gittik çok şükür bir seyi yok kusma falan olmadi. 1 saat acilde bekledik kızımın keyfi yerin e geldi dr bi kez daha muayene etti tomografiye gerek yok dedi agri kesici krem ve surup verip gönderdi. Alni ve gozu biraz sisti Şimdi uyuyor ben korkudan uyuyamiyorum basinda bekliyorum. Bir sey olmaz değil mi lütfen bana teselli verin çok ihtiyacım var su an.
Geçmiş olsun Can'ım, Allah'ın izniyle yoktur inş bir şeyİyi geceler kızlar uzun süredir giremedim. Şimdi çok üzücü bir haberle döndum. 3 saat önce kizim esimin sirtindan yuz üstü yere dustu. Onu yerden alip yuzune bakana kadar omrumden omur gitti. Hala kendimde değilim. Hemen doktora gittik çok şükür bir seyi yok kusma falan olmadi. 1 saat acilde bekledik kızımın keyfi yerin e geldi dr bi kez daha muayene etti tomografiye gerek yok dedi agri kesici krem ve surup verip gönderdi. Alni ve gozu biraz sisti Şimdi uyuyor ben korkudan uyuyamiyorum basinda bekliyorum. Bir sey olmaz değil mi lütfen bana teselli verin çok ihtiyacım var su an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?