2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bn de istiyorum ama emzirdikten sonra su ihtiyacı çok oluyor bnde ne yapcm bilmiyorum çok azalmiyo bildiğim kadarıyla bebek senden aliyo ama çok zor olabilir gibi

Oy yavrum benim geçmiş olsun. Kucagindan daha kucukken düşürmüştü burada bir arkadas. Bin şükür birsey olmadi. Melek onlar Allah korumuş bak korkma annesi.
Tasinmak çok zor hele cocukla yarin yeni eve temizlige gidicez dügün var köyde ama gidemeyiz herhalde...
Bi de yasinler var okuyamadim hala inşallah yarın olmadi haftabasi halledecegim.
Daha rahat edebilmek icin biraz eziyet cekeceksin artik :) bahar temizligin de yapilmis oluyor arada :)

Çok gecmis olsun canim :/ Rabbim korumuş meleğini üzülme bisey olmaz düşe kalka büyüyecekler ama bi daha göstermesin Allah hepimizin yavrusunu korusun

Çok sagolun kızlar butun gece uyanip baktim. hep ağladı uykusunda goruyo heralde. Simdi çok şükür iyi sisligi de inmis allahim kimseye gostermesin çok korktuk
Cok sukur canım korkmuştur tabi yavrum ama atlatacak sizde atlatacaksiniz insallah

Çok geçmiş olsun canım allahın izniyle bişe olmaz...Dün benim oğlumda düştü çok şükür bişe olmadı kaynanamlarda yemek yiyorduk eşimle oda sözde çocuğa bakıyordu kızını aradı abinler burda gelin diye o arada oğlum oturur pozisyon da yere düştü yüzü koluma çarptı çok ağladı allahtan yanında ben vardım da bişe olmadı eşim çok kızdı annesine

Seninki yine oturuyomus bizimki babasi ayaktayken omzuna almisti ordan kaydi gitti gözümün onunde oldu tutamadim elimde de cay vardı o falan dokuldu bacağım yanmis sonradan fark ettim o an kızım benim acimin onune geçmiş. Allah tekrarından beterinden saklasin cumlemizi.

Geçmiş olsun canım..

cnımbenım.. çok geçmiş olsun.. allah yaşatmasın bir daha.. şimdi okudum olanları inan gözüm doldu.. bizimkinin de boğazına pide kakmıştı koca bir lokma. gözümün önünde bebeim nefes alamadı ve boğuluyordu. eşim parmagnı soup aldı. senin gibi şoka girdim ben de.. imdi gözümün önünden ayırmıyorum.senin korkunu da anlıyorum. atlatırsın insallah kısa zamanda.. şimdi nasıl yavrunm?

Sagol tatlım dr yuz üstü dusmesi daha sevindirici dedi kafa ustu dusmesi daha tehlikeliymis allah korudu yavrumu babasi ayaktaydı omzuna almisti baya yuksekten düştü yani.

Yaa oyle mi oluyomus.. Aslinda mantikli beyninde falan hasar birakmamasi acisindan.. Ama gorerek dusmus ya cok korkmustur yavrum

Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.

Geçmiş olsun Can'ım, Allah'ın izniyle yoktur inş bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…