2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kuzum çok geçmiş olsun:/ şimdi nasıl bebişin? Allah bi daha yaşatmasın

Canım benim yaa çok geçmiş olsun şimdi nasıl sadaka verin Rabbim korusun yavrularimizi

Canım geçmiş olsun Allah yardım etmis çok şükür …

bebeem bugün annemlere biraktik oglani öyle gittik temizlige aklim oğlum da hizli hizli yaptim vallaha dedim icine girince evin bi daha yaparim bosver yani senin anliyacagin yarim yamalak oldu her bişey

Kolay gelsin canım

Teşekkür ederim.

canim cok gecmis olsun. Allah korusun bebeklerimizi

9 aylık oldular nerdeyse bizim bebekler ama artık bebek degiller birer birey oldular bence bugün hiç aramadan beni yada aglamadan günü geciren oğlum emdi , babası ayaginda salladi uyudu çok şükür daha yarım saat gecmeden uyandi emzigi düşmüş ondan dedim üstüme abandi bi daha emzireyim dedim emdi memede uyudu kaldı, ne istedigini anlamak zor oldu ama o belirledi nerde ne zaman uyuyacagini gelde şaşırma

Maşallah bebeğine.

wish-hope-love geçmiş olsun arkadaşım. Allah bir daha göstermesin.

Biz gene dün akşam kustuk. Ne yapacağımı şaşırdım. Akşam karnımızı doyurduk 40 dk sonra yatırmaya gittim. Alerji diye ilacı var vereyim dedim. Ay vermez olaydım. Bir kustu tam kustu. Evde yalnızdım. Yıkarken ben de çocuk da üşüdük. Bugün Elif'im öksürüyor, burnusu akıyor. Benim de her yerim kırılıyor.

Kızlar sezeryan sonrası iki yıl beklenmesi gerekiyor ya bebek için çevremizde ya da tanıdığınız var mı daha erken ikinci çocuğu olan ?
Benim arkadaşım var canım iki çocuğunun arası 11 ay kazayla ikinciye hamile kaldi ama çok şükür hamileliği sıkıntısız geçti doğumdan sonrada ilkinden daha çabuk ayaklandı ama doktorun iyi olması önemli.

Çok geçmiş olsun. Umarım ilerlemeden atlatırsınız.

Yaa yani ilki iki aylıkken mi kalmış cnm , peki 9 ayını doldurunca mi almışlar? Bebek büyüyünce yırtma yapabilir diye erken -7,5 aylik- alınan duydm da

İnşllh hafif atlatırsınız cnm geçmiş olsun

Yaa yani ilki iki aylıkken mi kalmış cnm , peki 9 ayını doldurunca mi almışlar? Bebek büyüyünce yırtma yapabilir diye erken -7,5 aylik- alınan duydm da
Ayy çok mrk ettim hamile misin :)

Basta hevesle baslanip bi zaman sonra koyveriliyor o kadari normal ben 4 aylik hamileydim tasindigimda yardim eden de pek olmadi :-/ Allah'tan yakin yere tasinmistik. Ama yapiliyor ya sıkıntı yapma. Tasindigin ev daha büyük ya doğal olarak esyan daha ferah olunca daha rahat yapiliyor o temizlik.

Gecmis olsun canım :/ Elif de sende çabuk toparlarsınız insallah

Yeni eviniz hayırlı olsun canım :) tasinirken de ayrı kirleniyo zaten sıkıntı yapma taşındıktan sonra rahat rahat temizlersin

W wish-hope-lovee
Canm çok geçmiş olsun rabbim korumus meleğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…