@wish-hope-love geçmiş olsun arkadaşım. Allah bir daha göstermesin.
Biz gene dün akşam kustuk. Ne yapacağımı şaşırdım. Akşam karnımızı doyurduk 40 dk sonra yatırmaya gittim. Alerji diye ilacı var vereyim dedim. Ay vermez olaydım. Bir kustu tam kustu. Evde yalnızdım. Yıkarken ben de çocuk da üşüdük. Bugün Elif'im öksürüyor, burnusu akıyor. Benim de her yerim kırılıyor.
İnşallah büyük ihtimalle geniz akıntısından dolayı hırıltılı öksürüyor. Bugün ağlarken sesi çıkmıyordu. Ses tellerine geniz akıntısı geliyor diye tahmin ediyorum. Akşamüstü doktora götüreceğim tedbir olarak. Galiba diş geliyor gibi de üst sol parlamış gibi de değil gibi de... Bir de poposuna yakın bölge de göz göz birşeyler çıkmış. Biz incileme diyoruz. O da çok kötü kaşınır. Kardeşimde çıkardı. Birsürü küçük beyaz iğne topuzu gibimukut31 geçmiş olsun. Bizimki de hırlıyo iki gündür. İlerlemese bari
tamam bahaneyle de uğramış olursunben 2 kişiye verdim. Arttığında ilk işim sana getirmek.
Geçmiş olsun canım , doktora göster bence biran evvel iyileşir inşallah ..İnşallah büyük ihtimalle geniz akıntısından dolayı hırıltılı öksürüyor. Bugün ağlarken sesi çıkmıyordu. Ses tellerine geniz akıntısı geliyor diye tahmin ediyorum. Akşamüstü doktora götüreceğim tedbir olarak. Galiba diş geliyor gibi de üst sol parlamış gibi de değil gibi de... Bir de poposuna yakın bölge de göz göz birşeyler çıkmış. Biz incileme diyoruz. O da çok kötü kaşınır. Kardeşimde çıkardı. Birsürü küçük beyaz iğne topuzu gibi
Gösterdim. Azitro diye bir antibiyotik verdi. Bir de burnunu açacak sinusair diye bir toz verdi. Hem öksürüğü kesmek hem de nezleyi durdurmak içinGeçmiş olsun canım , doktora göster bence biran evvel iyileşir inşallah ..
Bizim kefirde anca büyür. Karadeniz'i çok severim 2 yıl Artvin'de öğretmenlik yaptım. Bol bol kuymak yapıp yedirin oğlana:)tamam bahaneyle de uğramış olursunsuan rize deyim 2 haftaligina geldik.
X layer diye greyfurt özlü bir burun damlası var bitkisel. Bebeğin sadece burnunun nemli kalmasını sağlıyor. İstersen sorup bir deneW wish-hope-loveemukut31 geçmiş olsun kızlar carnat hayırlı olsun Canm güle güle oturun bizimse burunlar tıkandı yine .özledim sizi aklımdasınz öpüldünüz
Valla tam birşey demedi. Ya çocuk doktorları cilt işlerinden pek anlamıyorlar. Travogen diye bir mantar ilacı var onu sür dedi. Bir de Mustelanın tahriş olmuş bölgeler için bir kremi var onu dene dedi. Kortizonlu ilaç kullanma dedi. Valla ben internetten bayağı bir baktım da sanki mantara benziyor. Sürdüğüm travogen de kurutmuş gibi geldi. '-3 gün daha sürmeye devam edeceğim. Eğer küçülürse kasık mantarı herhalde. Tam da bezin lastiğinin değdiği yerde.mukut31 geçmiş olsun canım poposuna ne dedi doktor neden öyle olmus
ek gıda verebilirsin benimde sütüm azaldı ama kızıma mama hiç vermedim 9 aylık kendim yapıyorum muhallebi gibi irmikli tambuğday unlu yada sütlaç o şekilkde verebilirsinSelam kizlar. Sütü azalip da mamaya baslayan var mi?
Bir ameliyat gecirdim, bir sey yiyemedim sutum azaldi. 1 hafta oldu. düzene girmesini bekliyorum. Daha bekleyeyim mi mamaya gecmem gerekir mi? Bebegim süt bulamayinca cildiriyor üzülüyor. Ben de kendime sinirleniyorum niye süt birikmiyor diye. Az bi süt oluyor, ona yetiyor mudur? 8 aylik. Kafayi yicem.
Bizim kefirde anca büyür. Karadeniz'i çok severim 2 yıl Artvin'de öğretmenlik yaptım. Bol bol kuymak yapıp yedirin oğlana:)
su maymuncugu gibi canim:))Nası büyüyo yaaÖmrümde hiç kefir mayası görmedim de
emzirdikce yeniden artacaktir canim. mamaya baslarsan sutunu de etkiler bence. son karar senin ama sut salimi bebegin ihtiyacina gire olan bir sey. karni mamayla dolmus bir bebekle sutun yeniden artmasi olumsuz etkilenebilir.Selam kizlar. Sütü azalip da mamaya baslayan var mi?
Bir ameliyat gecirdim, bir sey yiyemedim sutum azaldi. 1 hafta oldu. düzene girmesini bekliyorum. Daha bekleyeyim mi mamaya gecmem gerekir mi? Bebegim süt bulamayinca cildiriyor üzülüyor. Ben de kendime sinirleniyorum niye süt birikmiyor diye. Az bi süt oluyor, ona yetiyor mudur? 8 aylik. Kafayi yicem.
Ek gıdayı çoğalt anne sütüne devam et canım o çektikçe sütün çoğalır rezene,soğan,bulgur çoğalıtiyor sütü birde eczanelerde marketlerde bir ürün var adını tam hatırlamıyorum lactaMil gibi bir şeydi hem sütünü arttırır hem sütün kalitesini arttırır yani o maksatla yapılmış.. Doğum yaptığım hastane yazmıştı bana ilk bir iki gün içmiştim.Selam kizlar. Sütü azalip da mamaya baslayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?