2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Nası büyüyo yaa Ömrümde hiç kefir mayası görmedim de
Her mayaladığında kefiri süzgeçte süzüyorsun üstte maya kalıyor o mayayla tekrar tekrar mayalıyorsun..Maya çoğalıyor kefir kardeşliği böyle oluşuyor..

ek gıda verebilirsin benimde sütüm azaldı ama kızıma mama hiç vermedim 9 aylık kendim yapıyorum muhallebi gibi irmikli tambuğday unlu yada sütlaç o şekilkde verebilirsin
Tsk ederm canim. Irmikli mama, corba yapiyorum hep ama baska bi sey de yedirsem diye dusundum. Meyve kiraz cok verdim, baska corbalar da yedi ama üstüne kabiz oldu affedersin, ikina ikina aglaya aglaya bi hal oldu, yemek yedirmeye korkuyorum, ne pisirecegimizi sasirdik, süt allerjisi de var. Bi de bunlari yeyince bile anne memesi istiyor, süt bulamadi diye ben üzülüyorum, o zaman Freyza__ nun dedigi gibi gida miktarini arttirmam gerek simdilik degil mi. Hurma yiyorum, su iciyorum, 6 ogun yemek meyve yiyorum. Cok fark etmedi. Üzülüyorum ama bekliyorum. Süt olmadigi günler benden uzaklasti bebegim, rahatsiz olunca yemeklerini de yediremedim, anneannesi ilgilendi, benden sogudu el kadar bebek, cok gücüme gitti. loveatsecondsight kizlar tesekkur ederim verdiginiz bilgi icin. Moralim cok bozuktu inanin. Iyi olmaya calisiyorum. Bi de araya regl girdi, o da etkiledi galiba.

bircok sey etkileyebiliyor sut miktarini ama en onemlisi moral. bir de en kritik donem gecti bundan sonra eskisi gibi olmayacaktir sut miktari. anne sutu oyle mucizevi bir seyki bebegin ihtiyacina gore salgilaniyor hem miktar olarak hem kimya olarak. unutma duaciniz:)) ve o sut artacak o kadar

Kiyamam yaa kaşıntı yapıyordur kesin elife Rabbim şifa versin inşallah

clara canım öncelikle geçmiş olsun sutum yetmiyor diye dusunme ne yediriryosan zeytinyağı kat kabak kakasini düzenler yani ishalde yapabilir yedir önce ardından emzir karnı doymuş olunca çokta atamaz süt senin sütun yetiyor unutma sadece emerken ağzı dolmuyor az az geliyor ama sütun yetiyor

Can'ımgeçmiş olsun sana, ama bebiş 8 aylık olmuş artık ek gıda da epey yeterli olur , neden mamayı düşündün ki? Sütün de ara öğünlerde yeter ona annesi

Bir diş bir bebeği anca bu kadar iştahsız yapar. Bugün sadece 3 kere emdi. Her biri birkaç yudumdan oluşuyordu sadece. Ek gıda ise yok denecek kadar az yedi. 6. Ayından beri hiç kilo almamıştı, sanırım verişe geçti

tamam canim cok sagol

mukut31 gecmis olsun canim sana da, kizina da...oglumda da kirmiziliklar (beyazli)olmustu kasik ve testislerin orda.sudokrem ve advantan iyi geldi ama ayni sey degil belki de

W wish-hope-lovee gecmis olsun canim.allah korumus.yuzustu dusmesi cok iyi olmus o kadar yuksekten.sislikler de gecer elbet.
Bu dusmeler anlik oluyor maalesef

Yok estağfirullah. Bazen bende atlayabiliyorum. Kız iyi gibi ama benim boğazlar şişti felaket. Çocukluğumdan beri böyle şişmemişti valla. Ağzımı açamıyorum. Kulağıma vuruyor
Herkes hasta bu aralar ,bizim evde hastalıktan dökülüyor bir ben saglamım benimde başlamıştı boğazım ağrımaya majezik oral sprey bir defa kullandım çoğalmadan geçti.Geçmiş olsun biran evvel iyileşir sın inşallah.

Çok geçmiş olsun canım :/

Ramazan öncesi temizligindeyim de :-/
Kolay gelsiiiinn
İştahsız bebek çok zor :/
Benim kızda son birkaç gündür mamayı tam bitirmiyor inatlaşıyor. 3. Dişimiz geliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…