canım benım surekli annem bakıyo çalıştığım i,çin ama onlar bize başka bağlı senden soğuması imkansız moralini yüksek tutup pozitif düşünürsen sıkıntı kalmıyo emin ol ben başlarda ağlıyodum kızım anneme ve eşime çok düşmüştü kafaya çok taktım takınca dahada zorlaşıyo şimdi diyorum annesi benim beni seviyor bağımız çok kuvvetli kımse değiştiremez eşim dahi biraz buyu sana herşeyi anlatcam neler neler yapcazTsk ederm canim. Irmikli mama, corba yapiyorum hep ama baska bi sey de yedirsem diye dusundum. Meyve kiraz cok verdim, baska corbalar da yedi ama üstüne kabiz oldu affedersin, ikina ikina aglaya aglaya bi hal oldu, yemek yedirmeye korkuyorum, ne pisirecegimizi sasirdik, süt allerjisi de var. Bi de bunlari yeyince bile anne memesi istiyor, süt bulamadi diye ben üzülüyorum, o zaman @EcDU nun dedigi gibi gida miktarini arttirmam gerek simdilik degil mi. Hurma yiyorum, su iciyorum, 6 ogun yemek meyve yiyorum. Cok fark etmedi. Üzülüyorum ama bekliyorum. Süt olmadigi günler benden uzaklasti bebegim, rahatsiz olunca yemeklerini de yediremedim, anneannesi ilgilendi, benden sogudu el kadar bebek, cok gücüme gitti. @loveatsecondsight kizlar tesekkur ederim verdiginiz bilgi icin. Moralim cok bozuktu inanin. Iyi olmaya calisiyorum. Bi de araya regl girdi, o da etkiledi galiba.
Tsk ederim canim sagol mesajlarinizla moralim duzeliyor.clara canım öncelikle geçmiş olsun sutum yetmiyor diye dusunme ne yediriryosan zeytinyağı kat kabak kakasini düzenler yani ishalde yapabilir yedir önce ardından emzir karnı doymuş olunca çokta atamaz süt senin sütun yetiyor unutma sadece emerken ağzı dolmuyor az az geliyor ama sütun yetiyor
2 gun surekli istifra ettim affedersiniz, yemem normale donunce bu kez antibiyotik sütü etkiledi galiba, gogsumde birkac damla sut vardi onu da cekemedi minik bebisim agladi agladi sinirlendi aklim basimdan gitti, ne dusunecegimi sasirdim bi an... Sizlere bi danisayim dedim basina gelen var mi neler yapılır diye. Cevaplariniz icin tsk ederim sagolun moralin yerine geldi. Dün bulgur ve sogandan sonra sutum dolmus cok sukur @EcDUCan'ımgeçmiş olsun sana, ama bebiş 8 aylık olmuş artık ek gıda da epey yeterli olur , neden mamayı düşündün ki? Sütün de ara öğünlerde yeter ona annesi
Tsk ederim dedigin gibi aramiz duzelmeye basladi bile cok sukur, gulmeye konusmaya devam. Yemeklerini de yedirebiliyorum yavas yavas ins.canım benım surekli annem bakıyo çalıştığım i,çin ama onlar bize başka bağlı senden soğuması imkansız moralini yüksek tutup pozitif düşünürsen sıkıntı kalmıyo emin ol ben başlarda ağlıyodum kızım anneme ve eşime çok düşmüştü kafaya çok taktım takınca dahada zorlaşıyo şimdi diyorum annesi benim beni seviyor bağımız çok kuvvetli kımse değiştiremez eşim dahi biraz buyu sana herşeyi anlatcam neler neler yapcaz
Cansin ya cok tsk ederim o süt artti cok sukur Allahin izniyle :)bircok sey etkileyebiliyor sut miktarini ama en onemlisi moral. bir de en kritik donem gecti bundan sonra eskisi gibi olmayacaktir sut miktari. anne sutu oyle mucizevi bir seyki bebegin ihtiyacina gore salgilaniyor hem miktar olarak hem kimya olarak. unutma duaciniz:)) ve o sut artacak o kadar
Cancagizim dip bucak yaptin bi de Ramazana gectin fark attin bana ya, ben haftalik zor yaparken seni gorunce utanıyorum valla:) bahar temizligine heveslenirken simdi de araya ameliyat girdi bende.Ramazan öncesi temizligindeyim de :-/
Tsk ederim canim sagol ins.clara canım öncelikle geçmiş olsun sutum yetmiyor diye dusunme ne yediriryosan zeytinyağı kat kabak kakasini düzenler yani ishalde yapabilir yedir önce ardından emzir karnı doymuş olunca çokta atamaz süt senin sütun yetiyor unutma sadece emerken ağzı dolmuyor az az geliyor ama sütun yetiyor
canım birkaç gündür giremedim foruma.. çok eçmiş olsun.. yeni öğrendim olanları.. inşallah sağlığın da sütün de yerinde olur. kuranda bir ayet vardı. anne sütüyle alakalı. sana onu bulup yazayım ayet numarasını. bol bol oku. bir daha yaşamazsın böyle sıkıntı emin ol.Ben hastaneye yatarken bebisim de 2 dis patlatti fark ettirmeden. Cok sukur. Masaallah.
canım bakarasuresi 233. ayet. sık sık oku. çok faydasını görürsün..Cansin ya cok tsk ederim o süt artti cok sukur Allahin izniyle :)
çok geçmiş olsun canım.. ilk defa duydum birikip sonradan alerji yapmasını.. dua ederim bol bol. allahın izniyle geçer insallah.Alper alerji olduönce döküntü oldu sonra yüzü şişti. Yeşil mercimek vermistim ondan suphelendim ama doktor cevizden suphelendi. 4.kez falan vermistim. Bazen birikir etkiler sonra cikarmis. Şurup ve krem verdi. Gecmezse igne dua edin de solsun igneye gerek kalmasin
Görümcem geldi yoksa nerdeee :-/ olsun canin sagolsun yeter ki. Sütün artmis nasil sevindim :)Cancagizim dip bucak yaptin bi de Ramazana gectin fark attin bana ya, ben haftalik zor yaparken seni gorunce utanıyorum valla:) bahar temizligine heveslenirken simdi de araya ameliyat girdi bende.
Allah razi olsun canim. Gece nobetteydim basinda nefes alamazsa diye. Allah evlatla sinamasn kimseyi.çok geçmiş olsun canım.. ilk defa duydum birikip sonradan alerji yapmasını.. dua ederim bol bol. allahın izniyle geçer insallah.
benim kız da bugün ağlarken katıldı kaldı.. nefes alamadı eli kolu düştü yere. esmanur diye çığlık çığlığa bağırdım. neden sonra nefes almaya başladı. kolaarımın arasında morardı bebeğim. çok korktum. dediğin gibi allah evlat acısı yaşatmasın canım..Allah razi olsun canim. Gece nobetteydim basinda nefes alamazsa diye. Allah evlatla sinamasn kimseyi.
Oy yavrum neden agladi o kadarbenim kız da bugün ağlarken katıldı kaldı.. nefes alamadı eli kolu düştü yere. esmanur diye çığlık çığlığa bağırdım. neden sonra nefes almaya başladı. kolaarımın arasında morardı bebeğim. çok korktum. dediğin gibi allah evlat acısı yaşatmasın canım..
Ilk defa duydum.9.ayda kizamik yok mu?Günaydın kızlar
9. Ayda yapılan özel aşı Meningokok Aşısını yaptıracak mısınız? Dr muz önerdi kararsızım bilemedim
benim kız da bugün ağlarken katıldı kaldı.. nefes alamadı eli kolu düştü yere. esmanur diye çığlık çığlığa bağırdım. neden sonra nefes almaya başladı. kolaarımın arasında morardı bebeğim. çok korktum. dediğin gibi allah evlat acısı yaşatmasın canım..
Kuzum benim çok geçmiş olsun :/Alper alerji olduönce döküntü oldu sonra yüzü şişti. Yeşil mercimek vermistim ondan suphelendim ama doktor cevizden suphelendi. 4.kez falan vermistim. Bazen birikir etkiler sonra cikarmis. Şurup ve krem verdi. Gecmezse igne dua edin de solsun igneye gerek kalmasin
Kızım da 1.5 aylıkken ben de yaşadım.. allah kimseye yaşatmasın:/ geçmiş olsun..benim kız da bugün ağlarken katıldı kaldı.. nefes alamadı eli kolu düştü yere. esmanur diye çığlık çığlığa bağırdım. neden sonra nefes almaya başladı. kolaarımın arasında morardı bebeğim. çok korktum. dediğin gibi allah evlat acısı yaşatmasın canım..
Kızamık var canım bu ayrı bi aşıyımış Dr 6 aylık kontrolünde bu aşıyı söylemişti ilk kez duymuştum bendeIlk defa duydum.9.ayda kizamik yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?