2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

canım benım surekli annem bakıyo çalıştığım i,çin ama onlar bize başka bağlı senden soğuması imkansız moralini yüksek tutup pozitif düşünürsen sıkıntı kalmıyo emin ol ben başlarda ağlıyodum kızım anneme ve eşime çok düşmüştü kafaya çok taktım takınca dahada zorlaşıyo şimdi diyorum annesi benim beni seviyor bağımız çok kuvvetli kımse değiştiremez eşim dahi biraz buyu sana herşeyi anlatcam neler neler yapcaz

Tsk ederim canim sagol mesajlarinizla moralim duzeliyor.

Can'ımgeçmiş olsun sana, ama bebiş 8 aylık olmuş artık ek gıda da epey yeterli olur , neden mamayı düşündün ki? Sütün de ara öğünlerde yeter ona annesi
2 gun surekli istifra ettim affedersiniz, yemem normale donunce bu kez antibiyotik sütü etkiledi galiba, gogsumde birkac damla sut vardi onu da cekemedi minik bebisim agladi agladi sinirlendi aklim basimdan gitti, ne dusunecegimi sasirdim bi an... Sizlere bi danisayim dedim basina gelen var mi neler yapılır diye. Cevaplariniz icin tsk ederim sagolun moralin yerine geldi. Dün bulgur ve sogandan sonra sutum dolmus cok sukur @EcDU

Tsk ederim dedigin gibi aramiz duzelmeye basladi bile cok sukur, gulmeye konusmaya devam. Yemeklerini de yedirebiliyorum yavas yavas ins.

Cansin ya cok tsk ederim o süt artti cok sukur Allahin izniyle :)

Tsk ederim canim sagol ins.

canlar... yasinlerimiz okundu mu.. yarın bağışlayım diyorum.. okuyamayan var mı aramızda.. bir de ayselscb arkadaşımız hatim teklifinde bulunmuştu. forumda hem bebekleri hem de kendileri sıkıntılı olan anneler var. mesela a.nur arkadaşımızında başından talihsiz olalar geçmiş. hem kendimiz hem bebeklerimiz için kadir gecesi bitirmek şartıyla hatim indirelim. önümüzde koca bir ay var. herkez bir cüz alsa iyi olmaz mı.. bol bol dua edelim. sütümüz neşemiz sağlığımız huzurumuz çocuklarımız niyetiyle bir hatim indirelim.ne dersiniz

Ben hastaneye yatarken bebisim de 2 dis patlatti fark ettirmeden. Cok sukur. Masaallah.
canım birkaç gündür giremedim foruma.. çok eçmiş olsun.. yeni öğrendim olanları.. inşallah sağlığın da sütün de yerinde olur. kuranda bir ayet vardı. anne sütüyle alakalı. sana onu bulup yazayım ayet numarasını. bol bol oku. bir daha yaşamazsın böyle sıkıntı emin ol.

Alper alerji oldu önce döküntü oldu sonra yüzü şişti. Yeşil mercimek vermistim ondan suphelendim ama doktor cevizden suphelendi. 4.kez falan vermistim. Bazen birikir etkiler sonra cikarmis. Şurup ve krem verdi. Gecmezse igne dua edin de solsun igneye gerek kalmasin

çok geçmiş olsun canım.. ilk defa duydum birikip sonradan alerji yapmasını.. dua ederim bol bol. allahın izniyle geçer insallah.

Cancagizim dip bucak yaptin bi de Ramazana gectin fark attin bana ya, ben haftalik zor yaparken seni gorunce utanıyorum valla:) bahar temizligine heveslenirken simdi de araya ameliyat girdi bende.
Görümcem geldi yoksa nerdeee :-/ olsun canin sagolsun yeter ki. Sütün artmis nasil sevindim :)

Allah razi olsun canim. Gece nobetteydim basinda nefes alamazsa diye. Allah evlatla sinamasn kimseyi.
benim kız da bugün ağlarken katıldı kaldı.. nefes alamadı eli kolu düştü yere. esmanur diye çığlık çığlığa bağırdım. neden sonra nefes almaya başladı. kolaarımın arasında morardı bebeğim. çok korktum. dediğin gibi allah evlat acısı yaşatmasın canım..

Oy yavrum neden agladi o kadar

Sebepsiz mi agladi o kadar?

Kuzum benim çok geçmiş olsun :/
Kızım da 1.5 aylıkken ben de yaşadım.. allah kimseye yaşatmasın:/ geçmiş olsun..

Ilk defa duydum.9.ayda kizamik yok mu?
Kızamık var canım bu ayrı bi aşıyımış Dr 6 aylık kontrolünde bu aşıyı söylemişti ilk kez duymuştum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…