Sağol canim. Soluyor gibi insallahKuzum benim çok geçmiş olsun :/
Kızım da 1.5 aylıkken ben de yaşadım.. allah kimseye yaşatmasın:/ geçmiş olsun..
Kızamık var canım bu ayrı bi aşıyımış Dr 6 aylık kontrolünde bu aşıyı söylemişti ilk kez duymuştum bende
Oy yavrum neden agladi o kadar
hiç bi sebep yok. kucağımdan yere koydum diye.Oy yavrum neden agladi o kadar
Anladim... Aglamaya sebep bulma ustalarihiç bi sebep yok. kucağımdan yere koydum diye.
aynen öyle.... olan benim yüreğime oldu.Anladim... Aglamaya sebep bulma ustalari
Yarın okurum fırsatım olmadı okumaya..canlar... yasinlerimiz okundu mu.. yarın bağışlayım diyorum.. okuyamayan var mı aramızda.. bir de ayselscb arkadaşımız hatim teklifinde bulunmuştu. forumda hem bebekleri hem de kendileri sıkıntılı olan anneler var. mesela a.nur arkadaşımızında başından talihsiz olalar geçmiş. hem kendimiz hem bebeklerimiz için kadir gecesi bitirmek şartıyla hatim indirelim. önümüzde koca bir ay var. herkez bir cüz alsa iyi olmaz mı.. bol bol dua edelim. sütümüz neşemiz sağlığımız huzurumuz çocuklarımız niyetiyle bir hatim indirelim.ne dersiniz
Sevindim canım..2 gun surekli istifra ettim affedersiniz, yemem normale donunce bu kez antibiyotik sütü etkiledi galiba, gogsumde birkac damla sut vardi onu da cekemedi minik bebisim agladi agladi sinirlendi aklim basimdan gitti, ne dusunecegimi sasirdim bi an... Sizlere bi danisayim dedim basina gelen var mi neler yapılır diye. Cevaplariniz icin tsk ederim sagolun moralin yerine geldi. Dün bulgur ve sogandan sonra sutum dolmus cok sukurFreyza__
Bende kararsızım.Günaydın kızlar
9. Ayda yapılan özel aşı Meningokok Aşısını yaptıracak mısınız? Dr muz önerdi kararsızım bilemedim
Biran evvel düzelir inşallahAlper alerji olduönce döküntü oldu sonra yüzü şişti. Yeşil mercimek vermistim ondan suphelendim ama doktor cevizden suphelendi. 4.kez falan vermistim. Bazen birikir etkiler sonra cikarmis. Şurup ve krem verdi. Gecmezse igne dua edin de solsun igneye gerek kalmasin
Allah birdaha yaşamatmasın inşallah çok üzüldüm.aynen öyle.... olan benim yüreğime oldu.
Sağol canım. Kız atlattı gibi. Travogen kullandım. Tahmn ettiğim gibi mantar gibi birşeymiş. Krem kuruttu. Sudokrem de kullanıyorum.mukut31 gecmis olsun canim sana da, kizina da...oglumda da kirmiziliklar (beyazli)olmustu kasik ve testislerin orda.sudokrem ve advantan iyi geldi ama ayni sey degil belki de
@wish-hope-lovee gecmis olsun canim.allah korumus.yuzustu dusmesi cok iyi olmus o kadar yuksekten.sislikler de gecer elbet.
Bu dusmeler anlik oluyor maalesef
Bizimki de aynı şey yapıyor. Ağlarken sesi soluğu kesiliyor sonra bir feryat bir çığlık avazı çıktığı kadar ağlıyor. Sanki ağlamayı kullanmayı öğrendi gibi.Açıkçası bu kullanma işinden korkuyorum. Katılmasına izin vermem ama ağlıyorsa da hemen dikkatini başka birşeye çekip dikkat dağıtıyorum ama onun dediğini de yapmıyorum. Çok kritik dönem bu zamanlar. Bir kullanmaya başlarsa yandık valla hepimiz. Karşı komşunun kızı devamlı ağlayarak ve mızırdayarak birşeyler yaptırıyor. İnşallah böyle olmaz.hiç bi sebep yok. kucağımdan yere koydum diye.
Buna şükür diyorum yine ya. Yüzü indi kirmiziliklar soluyor. Ama kollari vacaklari ve yüzündeki birkac benek duruyor. Kasinma yok bi krem verdi kasinmasin diye bir de alores diye bir şurup. Cok sinir bir durum şu alerji ya.bebeem Geçmiş olsun. Bizde alerji gibi birşey olduk. Kız totosunu kaşıyıp duruyor bezin lastik yerlerini. Aria Des diye bir şurup verdi doktor yarım ölçek akşamları. Bir de kırmızı noktalar var sağında solunda. İnşallah iğneye gerek kalmaz. Ceviz alerij yapar. Büyük ihtimalle karaciğerde birikti ve patladı. Doktor bana peniselin ile ilgili birşey anlattı şok oldum. Önce peniselin testi yaparlar ve sonra yok birşey deyip iğne yaparlar ya aslında bu çok tehlikeliymiş. kimisinde 1. iğnede kimisinde 50. iğne de şok yaparmış. Yiyecekler de öyleymiş. Elif yumurta yiyordu kabarmadı 10-15 gün sonra heryeri kırmızı noktalar doldu. Muzla karıştı dedim yumurtayı ayrı denedim gene aynı şey oldu.
Geçmiş olsun. O an çok kötü hissediyor insan.benim kız da bugün ağlarken katıldı kaldı.. nefes alamadı eli kolu düştü yere. esmanur diye çığlık çığlığa bağırdım. neden sonra nefes almaya başladı. kolaarımın arasında morardı bebeğim. çok korktum. dediğin gibi allah evlat acısı yaşatmasın canım..
tamam canım benim.. allah kabul etsin..Esmanur18 canım benim 1 yasinim de tamam.
Hatim için de çok güzel olur ama benim 2 hatimim var ramazan içerisinde tek başıma bitireceğim, bir de ailecek bir hatim yapıyoruz ordan alacağım cüzler olacak. Eğer hızlı gidebilirsem burdaki hatimden de bir cüz alabilirim ama söz veremiyorum. Eğer başlanırsa ben de okuyabilecek olursam kalanlardan ya da birden fazla almış olanlardan alırım diyebilirim sadece..
Bu arada çok geçmiş olsun tüm hastalarımıza ve kaza atlatanlarımıza.. Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin hiçbirimizi inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?