2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Esmanur18 canım benim 1 yasinim de tamam.
Hatim için de çok güzel olur ama benim 2 hatimim var ramazan içerisinde tek başıma bitireceğim, bir de ailecek bir hatim yapıyoruz ordan alacağım cüzler olacak. Eğer hızlı gidebilirsem burdaki hatimden de bir cüz alabilirim ama söz veremiyorum. Eğer başlanırsa ben de okuyabilecek olursam kalanlardan ya da birden fazla almış olanlardan alırım diyebilirim sadece..
Bu arada çok geçmiş olsun tüm hastalarımıza ve kaza atlatanlarımıza.. Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin hiçbirimizi inşallah..

Yarın okurum fırsatım olmadı okumaya..

Sevindim canım..

Biran evvel düzelir inşallah

Merhaba kızlar, bugün 9. Ay alışı vardı oğlumun. 1 yaşında karma aşı içinde yine kızamık var. Yaptırmak istemediğimi söyledim. Çocuğun vücuduna gereksiz yük. Hemşire yaptırmak istemeyenler oluyor sorun yok dedi. Bilginize...

Sağol canım. Kız atlattı gibi. Travogen kullandım. Tahmn ettiğim gibi mantar gibi birşeymiş. Krem kuruttu. Sudokrem de kullanıyorum.

bebeem Geçmiş olsun. Bizde alerji gibi birşey olduk. Kız totosunu kaşıyıp duruyor bezin lastik yerlerini. Aria Des diye bir şurup verdi doktor yarım ölçek akşamları. Bir de kırmızı noktalar var sağında solunda. İnşallah iğneye gerek kalmaz. Ceviz alerij yapar. Büyük ihtimalle karaciğerde birikti ve patladı. Doktor bana peniselin ile ilgili birşey anlattı şok oldum. Önce peniselin testi yaparlar ve sonra yok birşey deyip iğne yaparlar ya aslında bu çok tehlikeliymiş. kimisinde 1. iğnede kimisinde 50. iğne de şok yaparmış. Yiyecekler de öyleymiş. Elif yumurta yiyordu kabarmadı 10-15 gün sonra heryeri kırmızı noktalar doldu. Muzla karıştı dedim yumurtayı ayrı denedim gene aynı şey oldu.

bebeem Geçmiş olsun. Bizde alerji gibi birşey olduk. Kız totosunu kaşıyıp duruyor bezin lastik yerlerini. Aria Des diye bir şurup verdi doktor yarım ölçek akşamları. Bir de kırmızı noktalar var sağında solunda. İnşallah iğneye gerek kalmaz. Ceviz alerij yapar. Büyük ihtimalle karaciğerde birikti ve patladı. Doktor bana peniselin ile ilgili birşey anlattı şok oldum. Önce peniselin testi yaparlar ve sonra yok birşey deyip iğne yaparlar ya aslında bu çok tehlikeliymiş. kimisinde 1. iğnede kimisinde 50. iğne de şok yaparmış. Yiyecekler de öyleymiş. Elif yumurta yiyordu kabarmadı 10-15 gün sonra heryeri kırmızı noktalar doldu. Muzla karıştı dedim yumurtayı ayrı denedim gene aynı şey oldu.

hiç bi sebep yok. kucağımdan yere koydum diye.
Bizimki de aynı şey yapıyor. Ağlarken sesi soluğu kesiliyor sonra bir feryat bir çığlık avazı çıktığı kadar ağlıyor. Sanki ağlamayı kullanmayı öğrendi gibi.Açıkçası bu kullanma işinden korkuyorum. Katılmasına izin vermem ama ağlıyorsa da hemen dikkatini başka birşeye çekip dikkat dağıtıyorum ama onun dediğini de yapmıyorum. Çok kritik dönem bu zamanlar. Bir kullanmaya başlarsa yandık valla hepimiz. Karşı komşunun kızı devamlı ağlayarak ve mızırdayarak birşeyler yaptırıyor. İnşallah böyle olmaz.

Buna şükür diyorum yine ya. Yüzü indi kirmiziliklar soluyor. Ama kollari vacaklari ve yüzündeki birkac benek duruyor. Kasinma yok bi krem verdi kasinmasin diye bir de alores diye bir şurup. Cok sinir bir durum şu alerji ya.

Geçmiş olsun. O an çok kötü hissediyor insan.

tamam canım benim.. allah kabul etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…