2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

evet canım bende senin gibi düşünüyorum ve alışkanlık haline getirmesinden korkuyorum. ama bizim kız öyle olacak gibi. bir kere ıh dese ya abileri ya babası döner etrafında pervane olurlar ve ne isterse yaparlar. şimdiden şımarttılar bile. çok kızıyorum ama beni takan yok.

geçmiş olsun canım y.mercimek bizede alerji yaptı cevizde sorun olmadı ikisi birlikte ağır gelmiştir belki

Olabilir belki de aklima gelmedi hic. Size nasil dokundu?
kızımda süt alerjisi vardı o düzelmişti y.mercimek yedikten sonra kustu ve yuzunde bölge bölge kızarıklıklar başladı ıkıgün sonra geçti şimdi vermiyorum sorun yok ama tekrar deniycem zaman geçsin

filiz_ank cnm alıntı yapamamışım sen sormuştun sanırım meningokok aşısını. Bn yaptırdım. En ufak bişey olsa aşıyı yaptırmadık diye mi oldu diye pişman olurum
Ben özeldeki çocuk doktoruna 2 defa sordum. 2 yıldır 12 ayda yapılması gereken kızamık aşısını Suriyelilerden dolayı mikrop ürediği için 9. aya çekmişler. Bundan dolayı aşıyı tek olarak 9. ayda yapıyprlarmış. Yaptıracak mıyız diye sordum evet dedi. Bizde haziranın 16sında yaptıracağız.

Bizim baya kötü oldu da geciyor şükür bir iki gune birsey kalmayacak gibi.

gecmis olsun canim. nasil oldu simdi

Spinal anestezinin yan etkileri bulanti kusma ve bas agrisini cok siddetli yasadim diyelim talihsiz olay demeyelim, kismet, o da Allahtan gelen bi imtihan diyelim :) bunlar sebebiyle sutum azaldi kismet diyelim :)
Ameliyat sonrasi kullandigim antibiyotik veya dis cikarma sebebiyle kabiz oldu galiba onu tam bilemedim. Hatime katilma durumumu bi dusuneyim, bebisimle biraz zorlaniyorum da.

Kabizlik ceken bebekler icin denemek isterseniz benim kv ve sulalesi makatina siringayla pekmez sıkıyorlarmis, iyi geliyormus. Belki denemek isteyen olabilir diye yaziyorum.

Sadece kızamık olan evet 9. Ayda yapılıyor. Ama 12. Ayda karma aşı var onun içinde zaten yine kızamık var. 12. Ay aşılarına bakarsanız görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…