sen ne diyon canım yaa. ömrümden ömür gitti.Geçmiş olsun. O an çok kötü hissediyor insan.
amin canım allah razı olsun. sizler de yaşamayın inşallah hiç..Allah birdaha yaşamatmasın inşallah çok üzüldüm.
evet canım bende senin gibi düşünüyorum ve alışkanlık haline getirmesinden korkuyorum. ama bizim kız öyle olacak gibi. bir kere ıh dese ya abileri ya babası döner etrafında pervane olurlar ve ne isterse yaparlar. şimdiden şımarttılar bile. çok kızıyorum ama beni takan yok.Bizimki de aynı şey yapıyor. Ağlarken sesi soluğu kesiliyor sonra bir feryat bir çığlık avazı çıktığı kadar ağlıyor. Sanki ağlamayı kullanmayı öğrendi gibi.Açıkçası bu kullanma işinden korkuyorum. Katılmasına izin vermem ama ağlıyorsa da hemen dikkatini başka birşeye çekip dikkat dağıtıyorum ama onun dediğini de yapmıyorum. Çok kritik dönem bu zamanlar. Bir kullanmaya başlarsa yandık valla hepimiz. Karşı komşunun kızı devamlı ağlayarak ve mızırdayarak birşeyler yaptırıyor. İnşallah böyle olmaz.
geçmiş olsun canım y.mercimek bizede alerji yaptı cevizde sorun olmadı ikisi birlikte ağır gelmiştir belkiAlper alerji olduönce döküntü oldu sonra yüzü şişti. Yeşil mercimek vermistim ondan suphelendim ama doktor cevizden suphelendi. 4.kez falan vermistim. Bazen birikir etkiler sonra cikarmis. Şurup ve krem verdi. Gecmezse igne dua edin de solsun igneye gerek kalmasin
Olabilir belki de aklima gelmedi hic. Size nasil dokundu?geçmiş olsun canım y.mercimek bizede alerji yaptı cevizde sorun olmadı ikisi birlikte ağır gelmiştir belki
kızımda süt alerjisi vardı o düzelmişti y.mercimek yedikten sonra kustu ve yuzunde bölge bölge kızarıklıklar başladı ıkıgün sonra geçti şimdi vermiyorum sorun yok ama tekrar deniycem zaman geçsinOlabilir belki de aklima gelmedi hic. Size nasil dokundu?
Ben özeldeki çocuk doktoruna 2 defa sordum. 2 yıldır 12 ayda yapılması gereken kızamık aşısını Suriyelilerden dolayı mikrop ürediği için 9. aya çekmişler. Bundan dolayı aşıyı tek olarak 9. ayda yapıyprlarmış. Yaptıracak mıyız diye sordum evet dedi. Bizde haziranın 16sında yaptıracağız.filiz_ank cnm alıntı yapamamışım sen sormuştun sanırım meningokok aşısını. Bn yaptırdım. En ufak bişey olsa aşıyı yaptırmadık diye mi oldu diye pişman olurum
kızımda süt alerjisi vardı o düzelmişti y.mercimek yedikten sonra kustu ve yuzunde bölge bölge kızarıklıklar başladı ıkıgün sonra geçti şimdi vermiyorum sorun yok ama tekrar deniycem zaman geçsin
gecmis olsun canim. nasil oldu simdiAlper alerji olduönce döküntü oldu sonra yüzü şişti. Yeşil mercimek vermistim ondan suphelendim ama doktor cevizden suphelendi. 4.kez falan vermistim. Bazen birikir etkiler sonra cikarmis. Şurup ve krem verdi. Gecmezse igne dua edin de solsun igneye gerek kalmasin
Spinal anestezinin yan etkileri bulanti kusma ve bas agrisini cok siddetli yasadim diyelim talihsiz olay demeyelim, kismet, o da Allahtan gelen bi imtihan diyelim :) bunlar sebebiyle sutum azaldi kismet diyelim :)canlar... yasinlerimiz okundu mu.. yarın bağışlayım diyorum.. okuyamayan var mı aramızda.. bir de ayselscb arkadaşımız hatim teklifinde bulunmuştu. forumda hem bebekleri hem de kendileri sıkıntılı olan anneler var. mesela a.nur arkadaşımızında başından talihsiz olalar geçmiş. hem kendimiz hem bebeklerimiz için kadir gecesi bitirmek şartıyla hatim indirelim. önümüzde koca bir ay var. herkez bir cüz alsa iyi olmaz mı.. bol bol dua edelim. sütümüz neşemiz sağlığımız huzurumuz çocuklarımız niyetiyle bir hatim indirelim.ne dersiniz
Sadece kızamık olan evet 9. Ayda yapılıyor. Ama 12. Ayda karma aşı var onun içinde zaten yine kızamık var. 12. Ay aşılarına bakarsanız görürsünüz.Ben özeldeki çocuk doktoruna 2 defa sordum. 2 yıldır 12 ayda yapılması gereken kızamık aşısını Suriyelilerden dolayı mikrop ürediği için 9. aya çekmişler. Bundan dolayı aşıyı tek olarak 9. ayda yapıyprlarmış. Yaptıracak mıyız diye sordum evet dedi. Bizde haziranın 16sında yaptıracağız.
Biliyorum. Haberim var ondanSadece kızamık olan evet 9. Ayda yapılıyor. Ama 12. Ayda karma aşı var onun içinde zaten yine kızamık var. 12. Ay aşılarına bakarsanız görürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?