2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

geçmiş olsun canım y.mercimek bizede alerji yaptı cevizde sorun olmadı ikisi birlikte ağır gelmiştir belki
Canım geçmiş olsun.. Yeşil mercimek nasıl yapıp verdin? Bende vermek istiyorum erişte koydun mu?

filiz_ank cnm alıntı yapamamışım sen sormuştun sanırım meningokok aşısını. Bn yaptırdım. En ufak bişey olsa aşıyı yaptırmadık diye mi oldu diye pişman olurum
CAnım evet bendim soran.. peki aşıyı nerden yapıyorlar? Çok ağrı ateş vs. Oldu mu? Bi yan etkisini gördün mü? Bi de canım ücret ne kadar ödediniz?

Biz de o tarihler de yaptıracağız
Aşı günü yaklaştıkça geriliyorum:/ çabucak atlatsaydık bi

Bacaktan yapılıyo aşı. Bn yan etkisi okur mu dedim. Bizim dr huzursuz etmemek için her aşıda hiç bi yan etkisi olmaz dedi :) neye inanırsan öyle oluyo sanırım. Sadece bi kez ateşlendi o da aşıdan olmayabilir. Bunda da sanırım diğer aşıların yan etkileri gibi. Bulursan kağıdı yollarım. Oğlumda hiç bi yan etki olmadı sadece kendini çok kastığı için aşı yeri morarmıştı hafif o kadar o da ertesi gün geçti. 165 tl ücreti

Son düzenleme:
hanımlar. siz bebeklerinize hala özel yemek mi hazırlıyorsunuz yoksa sizin yediklerinizden mi yediriyorsunuz. bize doktor artık aile sofrasına oturabilir dedi. az tuzlu az salçalı olmak kaydıyla herseyden yesin dedi. ben de öyle yapıyorum. kuru fasülye nohut hariç biz ne yersek o da onu yiyor. erken mi davrandım yoksa..

günaydın yeşil mercimeği az suyla 5 dk haşladım o suyunu suzdurup tekrar su ekledim sarımsak soğan koydum kaynattım pişmesine yakın erişte koydum piştikten sonra ince süzgeçten geçirdim yedirdim et suyu yada tavuk suyuda ekleyebilirsin

ben hala özel yapıyorum ama bizmlede aynı sofraya oturtup tatlarına baktırıyorum tuzada yavastan alışmaya başlıyo 1 yaşına kadar da böyle ilerlemeyi planlıyorum

2 hafta sonra aşı zamanımız. Bizim de 6. Ay aşısı ağır geçmişti diğerlerinde şükür sıkıntı olmamıştı. Araştırdım kadarıyla öyle yan etkisi yok ve çoğu Dr öneriyor.
Saolasın canım bilgi verdiğin için

Özel yemek yapıyorum ama bizimkilerden de tadıyor. Artık mamayı tam bitirmiyor bıktım heralde. Ek gıda yemek istiyor

Günaydın. Mercimek çok faydalıymış. Arkadaşımın Dr U demir için çok faydalı demiş. Sık sık yedirmek lazım. Saol canım tarif için

kırmızı mercimekte sorun yok ama y.mercimek alerji yaptı biraz bekleyip tekrar deniycem somon balığa başladık sıkıntı olmadı inşallah olmaz

kırmızı mercimekte sorun yok ama y.mercimek alerji yaptı biraz bekleyip tekrar deniycem somon balığa başladık sıkıntı olmadı inşallah olmaz
Kırmızı m. Bizde de alerji yapmadı. Yeşili henüz vermediği için bilemiyorum inş alerji olmaz
İnş canım alerji yapmaz balık..

Nohut da dahil alerji yapmayan yemeklerden yediriyorum ben canım. Gerçi benimkine birçok yiyecek dokunuyor ama elimden geldiğince yedirmeye çalışıyorum.

dirim Hamilelikte seker dusmesi basladi bende, hala devam ediyor, ac kalinca ellerim titremeye basliyor artik. Gecen sene hamileyken oruc tutmayi 1 gün denedim, ikindiden aksama kadar yatmak zorunda kaldim, tekrar tutamamistim bu yuzden. Bu sene de 1 gün denemek istiyorum. Tok durabilmek icin gece sahurda haslanmis yumurta yiyecegim. Ama gunler uzun, hava cok sicak, bir sey yemeyince su icmeyince olacak olan süt bebeklere yetecek mi ona da dikkat etmek lazim.

Kızlar ramazanda oruç tutmayı düşünüyormusunuz emziren anneler tutsammi diyorum 9aylik oldu oğlum emziriyorum oğluma haksızlık etmiş olurmuyum tutmasamda içime sinmicek ne yapmam lazım sizce
geçen haftalarda bir kaç gün denedim ben sorun olmadı başlıycam azalma olursa bir kaç gün ara verip tekrar tutarım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…