Canım geçmiş olsun.. Yeşil mercimek nasıl yapıp verdin? Bende vermek istiyorum erişte koydun mu?geçmiş olsun canım y.mercimek bizede alerji yaptı cevizde sorun olmadı ikisi birlikte ağır gelmiştir belki
CAnım evet bendim soran.. peki aşıyı nerden yapıyorlar? Çok ağrı ateş vs. Oldu mu? Bi yan etkisini gördün mü? Bi de canım ücret ne kadar ödediniz?filiz_ank cnm alıntı yapamamışım sen sormuştun sanırım meningokok aşısını. Bn yaptırdım. En ufak bişey olsa aşıyı yaptırmadık diye mi oldu diye pişman olurum
Biz de o tarihler de yaptıracağızBen özeldeki çocuk doktoruna 2 defa sordum. 2 yıldır 12 ayda yapılması gereken kızamık aşısını Suriyelilerden dolayı mikrop ürediği için 9. aya çekmişler. Bundan dolayı aşıyı tek olarak 9. ayda yapıyprlarmış. Yaptıracak mıyız diye sordum evet dedi. Bizde haziranın 16sında yaptıracağız.
Tamam okurum inşallah...4. cüz senin canım..ilk 3 cüz de benim..
Bacaktan yapılıyo aşı. Bn yan etkisi okur mu dedim. Bizim dr huzursuz etmemek için her aşıda hiç bi yan etkisi olmaz dedi :) neye inanırsan öyle oluyo sanırım. Sadece bi kez ateşlendi o da aşıdan olmayabilir. Bunda da sanırım diğer aşıların yan etkileri gibi. Bulursan kağıdı yollarım. Oğlumda hiç bi yan etki olmadı sadece kendini çok kastığı için aşı yeri morarmıştı hafif o kadar o da ertesi gün geçti. 165 tl ücretiCanım geçmiş olsun.. Yeşil mercimek nasıl yapıp verdin? Bende vermek istiyorum erişte koydun mu?
CAnım evet bendim soran.. peki aşıyı nerden yapıyorlar? Çok ağrı ateş vs. Oldu mu? Bi yan etkisini gördün mü? Bi de canım ücret ne kadar ödediniz?
Biz de o tarihler de yaptıracağız
Aşı günü yaklaştıkça geriliyorum:/ çabucak atlatsaydık bi
günaydın yeşil mercimeği az suyla 5 dk haşladım o suyunu suzdurup tekrar su ekledim sarımsak soğan koydum kaynattım pişmesine yakın erişte koydum piştikten sonra ince süzgeçten geçirdim yedirdim et suyu yada tavuk suyuda ekleyebilirsinCanım geçmiş olsun.. Yeşil mercimek nasıl yapıp verdin? Bende vermek istiyorum erişte koydun mu?
CAnım evet bendim soran.. peki aşıyı nerden yapıyorlar? Çok ağrı ateş vs. Oldu mu? Bi yan etkisini gördün mü? Bi de canım ücret ne kadar ödediniz?
Biz de o tarihler de yaptıracağız
Aşı günü yaklaştıkça geriliyorum:/ çabucak atlatsaydık bi
ben hala özel yapıyorum ama bizmlede aynı sofraya oturtup tatlarına baktırıyorum tuzada yavastan alışmaya başlıyo 1 yaşına kadar da böyle ilerlemeyi planlıyorumhanımlar. siz bebeklerinize hala özel yemek mi hazırlıyorsunuz yoksa sizin yediklerinizden mi yediriyorsunuz. bize doktor artık aile sofrasına oturabilir dedi. az tuzlu az salçalı olmak kaydıyla herseyden yesin dedi. ben de öyle yapıyorum. kuru fasülye nohut hariç biz ne yersek o da onu yiyor. erken mi davrandım yoksa..
2 hafta sonra aşı zamanımız. Bizim de 6. Ay aşısı ağır geçmişti diğerlerinde şükür sıkıntı olmamıştı. Araştırdım kadarıyla öyle yan etkisi yok ve çoğu Dr öneriyor.Bacaktan yapılıyo aşı. Bn yan etkisi okur mu dedim. Bizim dr huzursuz etmemek için her aşıda hiç bi yan etkisi olmaz dedi :) neye inanırsan öyle oluyo sanırım. Sadece bi kez ateşlendi o da aşıdan olmayabilir. Bunda da sanırım diğer aşıların yan etkileri gibi. Bulursan kağıdı yollarım. Oğlumda hiç bi yan etki olmadı sadece kendini çok kastığı için aşı yeri morarmıştı hafif o kadar o da ertesi gün geçti. 165 tl ücreti
Özel yemek yapıyorum ama bizimkilerden de tadıyor. Artık mamayı tam bitirmiyor bıktım heralde. Ek gıda yemek istiyorhanımlar. siz bebeklerinize hala özel yemek mi hazırlıyorsunuz yoksa sizin yediklerinizden mi yediriyorsunuz. bize doktor artık aile sofrasına oturabilir dedi. az tuzlu az salçalı olmak kaydıyla herseyden yesin dedi. ben de öyle yapıyorum. kuru fasülye nohut hariç biz ne yersek o da onu yiyor. erken mi davrandım yoksa..
Günaydın. Mercimek çok faydalıymış. Arkadaşımın Dr U demir için çok faydalı demiş. Sık sık yedirmek lazım. Saol canım tarif içingünaydın yeşil mercimeği az suyla 5 dk haşladım o suyunu suzdurup tekrar su ekledim sarımsak soğan koydum kaynattım pişmesine yakın erişte koydum piştikten sonra ince süzgeçten geçirdim yedirdim et suyu yada tavuk suyuda ekleyebilirsin
kırmızı mercimekte sorun yok ama y.mercimek alerji yaptı biraz bekleyip tekrar deniycem somon balığa başladık sıkıntı olmadı inşallah olmaz2 hafta sonra aşı zamanımız. Bizim de 6. Ay aşısı ağır geçmişti diğerlerinde şükür sıkıntı olmamıştı. Araştırdım kadarıyla öyle yan etkisi yok ve çoğu Dr öneriyor.
Saolasın canım bilgi verdiğin için
Özel yemek yapıyorum ama bizimkilerden de tadıyor. Artık mamayı tam bitirmiyor bıktım heralde. Ek gıda yemek istiyor
Günaydın. Mercimek çok faydalıymış. Arkadaşımın Dr U demir için çok faydalı demiş. Sık sık yedirmek lazım. Saol canım tarif için
Kırmızı m. Bizde de alerji yapmadı. Yeşili henüz vermediği için bilemiyorum inş alerji olmazkırmızı mercimekte sorun yok ama y.mercimek alerji yaptı biraz bekleyip tekrar deniycem somon balığa başladık sıkıntı olmadı inşallah olmaz
Nohut da dahil alerji yapmayan yemeklerden yediriyorum ben canım. Gerçi benimkine birçok yiyecek dokunuyor ama elimden geldiğince yedirmeye çalışıyorum.hanımlar. siz erinize hala özel yemek mi hazırlıyorsunuz yoksa sizin yediklerinizden mi yediriyorsunuz. bize doktor artık aile sofrasına oturabilir dedi. az tuzlu az salçalı olmak kaydıyla herseyden yesin dedi. ben de öyle yapıyorum. kuru fasülye nohut hariç biz ne yersek o da onu yiyor. erken mi davrandım yoksa..
Iyi cok şükür canim :) ellerinin üstü ve karnindakiler duruyordu onlar da solmus. Yirtti igneden :)gecmis olsun canim. nasil oldu simdi
geçen haftalarda bir kaç gün denedim ben sorun olmadı başlıycam azalma olursa bir kaç gün ara verip tekrar tutarım diye düşünüyorumKızlar ramazanda oruç tutmayı düşünüyormusunuz emziren anneler tutsammi diyorum 9aylik oldu oğlum emziriyorum oğluma haksızlık etmiş olurmuyum tutmasamda içime sinmicek ne yapmam lazım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?