merhaba canım hoşgeldinn.. ben seni hatırladım canım.. 2015 eylül anneleri formuna çok uğrardın.. miskamber kattina ilemuhabbetin iyiydi.bebiş nasıl bu arada..merhabalar uzun zamandır girmiyordum. tanıdığım kişiler var mı bilmiyorum ama tanımadığım çok kişi var :) herkese slm
Maşallah ya ben de aynı böyle yapıyorum aslında daha doktor kontrolüne gitmedik ama az az veriyorum herşeyden inş doğru yapıyorum dur snn dört çocuğun var o zaman Allah bagislasin :)canım asıldoğru olan senin bebeğinin neyi kabuledip etmediği. ben de tuz şeker salça bal çilek yani çok bariz alerji yapan şeyler vermiyorum ama çocukların damak tadı 9. ayda oluşuyor. az tuz az salça olmak kaydıyla herşeyi yediriyorum. çünkü midesi kabul eden bağırsaklarda sıkıntı olmayan yimeyi seven bebek. ama şu da var ki ben ek gıdada çeşite erken başladım. daha 6 aylıkken çiğ sarımsak bile yedirdim,. şimdi sarımsaksız yemek yemiyor. hele ki cacık.. bol sarımsaklı bayılıyor. 6, buçuk aylıkken yumurta zeytın ezmesi peynir portakal suyu fındık ceviz yani tam bir adamın yapabileceği kahvaltı yapıyordu. doktorları da dinlemedim işin özü. bebeğime baktım alerji de yapmadığını gördüm dayadım yiyecekleri. şimdi çok rahatım. ona özel yemek yapmıyorum. yemeklerımi onun da yiyebileceğigibi yapıyorum. ilerde sçici olmasın diyorum. bir de öyle olmak zorundayım çünkü bende fazladan 3 bebe daha var. onların da istekleri ayrı ayrı oluyor. birininkini yapsan diğerininkini yapmasan güseniyor. içime dert kalıyor. çok zor oluyor bazen herkezin gönlünü yapmak. yıpranıyorum. annem der hep biz seni bir gün salçalı bir gün salçasız şehriye çorbasıyla büyüttük diye. tabi oyle de yapmıyorum asla. bebeğime pancarından tut avakadoya kadar herşey yedirdim ama artık o bize uysun biraz da..
merhaba canım hoşgeldinn.. ben seni hatırladım canım.. 2015 eylül anneleri formuna çok uğrardın.. miskamber kattina ilemuhabbetin iyiydi.bebiş nasıl bu arada..
Hoşgeldin Tuğçe
Ayaklarının şişliğinden hatırlıyorum seni. Küçüldüler mi? Benim 1 numara büyük kaldı. 37 den 38 e çıktı. Ayakkabılarım olmuyor, çok sinir bozucu.merhabalar uzun zamandır girmiyordum. tanıdığım kişiler var mı bilmiyorum ama tanımadığım çok kişi var :) herkese slm
İnşllh açılır iştahı cnm:/Kızım açlık grevindesütümü almıyor. Günde iki defa ya emiyor o da ağlaya ağlaya. Ek gıda da yemiyor. Bugün sadece hipp şeftali ve biraz taze meyve yedi. Çorbasını falan da hiç içmedi. Zaten alerjik ve kuvvetsiz bir bebek. Gittikçe eriyor. Sütüm kesilmez inşallah. Pazar gününden beri annemlerdeyim. Pompamı getirmedim. Çok az emmesine rağmen göğsüm sertleşmiyor. Yarın akşam döneceğim. Bu gidişle düzenli sağmam gerekecek. off yemeyen çocuk çok zor
İnşallah canım.İnşllh açılır iştahı cnm:/
Merhaba anneler. Nasılsınız, bebekler nasıl?
İşe başlayınca foruma giremez oldum. Sizleri,burayı çok özlüyorum.
Oğlum bir hafta sonra 9 aylık olacak inşallah. Böbreğindeki kum dökmesi takip ediliyor. Kan tahlilleri idrar tahlilleri ultrason. Bir kere kum döküp acillik olduktan sonra tekrarlamadı cok şükür. Ama en ufak bir huzursuzluğunda ateşlendiğınde hemen tahlil veriyoruz. İlaç verilmişti. 2 hafta ara verip tekrar tahlilleri yapılacak. Iyi ćıkarsa ilaçsız takip edilecek. Allahım bebeklerimize hastalık vermesin.
Oğlum 1 haftadır emekliyor,diz ćöküp dikiliyor,koltuklardan tutunup ayağa kalkıyor , kenarlardan tutunarak yan yan gidiyor. Oyuncaklarını bile dikilip ayakta oynuyor. Zaten oturmuyordu hiç, dönerek sürünerek gidiyordu her yere. Simdi hiç oturmaz oldu. Hala dişi çıkmadı. Geceleri hala çok sık uyaniyor. Ama artık hasta filan değilse hemen geri uyuyor. Hala beşiğinde dört dönüyor. Akşam 21.00-21.30 gibi uyumaya başliyor. 5-10 kez uyansa da sabaha kadar, asıl saat 07.00 da uyanıyor. Zaten gece uykusuzluga da bünyem alıştı. Yeter ki bebeğim iyi olsun, varsin ben çok sık uyanayım.
Benimkide 1 buçuk 2 ay çok iştahsızdı canım ,dişler patlayınca açıldı iştahı belki seninki de öyledir,biran evvel iştahı açılır inşallah..Kızım açlık grevindesütümü almıyor. Günde iki defa ya emiyor o da ağlaya ağlaya. Ek gıda da yemiyor. Bugün sadece hipp şeftali ve biraz taze meyve yedi. Çorbasını falan da hiç içmedi. Zaten alerjik ve kuvvetsiz bir bebek. Gittikçe eriyor. Sütüm kesilmez inşallah. Pazar gününden beri annemlerdeyim. Pompamı getirmedim. Çok az emmesine rağmen göğsüm sertleşmiyor. Yarın akşam döneceğim. Bu gidişle düzenli sağmam gerekecek. off yemeyen çocuk çok zor
Diştendir diyordum ama dişleri de patlattı. Umarım düzelir.Benimkide 1 buçuk 2 ay çok iştahsızdı canım ,dişler patlayınca açıldı iştahı belki seninki de öyledir,biran evvel iştahı açılır inşallah..
Benimkinin de 3 aylıkken alt yanların ucu göründü ama devamı gelmedi. Hala sadece uçları görünüyor.Alt ön 2 dişimiz çıkmıştı üst önleri beklerken üst yan kesicilerin 2si de patlamış :)) biraz değişik bi sıra takip ediyoruz sanırım
Belki geç büyüyodur o dişler cnm bakalım bizimki ne olacakBenimkinin de 3 aylıkken alt yanların ucu göründü ama devamı gelmedi. Hala sadece uçları görünüyor.
Kızlarda idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor. Bizim bir ara öyleydi. Ne gece ne gündüz hiçbirşey yemek istemiyordu. Öğürür gibi yapıyordu. Enfeksiyon varmış. Geçtikten sonra normale döndü. İYE mide bulantısı yaparmış.Kızım açlık grevindesütümü almıyor. Günde iki defa ya emiyor o da ağlaya ağlaya. Ek gıda da yemiyor. Bugün sadece hipp şeftali ve biraz taze meyve yedi. Çorbasını falan da hiç içmedi. Zaten alerjik ve kuvvetsiz bir bebek. Gittikçe eriyor. Sütüm kesilmez inşallah. Pazar gününden beri annemlerdeyim. Pompamı getirmedim. Çok az emmesine rağmen göğsüm sertleşmiyor. Yarın akşam döneceğim. Bu gidişle düzenli sağmam gerekecek. off yemeyen çocuk çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?