2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

merhabalar uzun zamandır girmiyordum. tanıdığım kişiler var mı bilmiyorum ama tanımadığım çok kişi var :) herkese slm
merhaba canım hoşgeldinn.. ben seni hatırladım canım.. 2015 eylül anneleri formuna çok uğrardın.. miskamber kattina ilemuhabbetin iyiydi.bebiş nasıl bu arada..

Maşallah ya ben de aynı böyle yapıyorum aslında daha doktor kontrolüne gitmedik ama az az veriyorum herşeyden inş doğru yapıyorum dur snn dört çocuğun var o zaman Allah bagislasin :)

3 haftada 4 dişimiz birden çıktı,geç oldu hızlı oldu maşallah takip bile edemedik..Bizimki 10 a girdiği için bende kendi yediklerimizden veriyorum ona özel yaptığım şeylerde oluyor..Domatese alerjisi yok kendi yemeklerimizdende salça yı kaldırıp domates rendeleyerek yapıyorum bütün yemekleri.. Zeytinyağı kullanıyorum ve bir tencereye yarım çay kaşığı tuz koyduğum için vermekte sakınca görmüyorum..Biz zaten uç noktalarda ki yemekleri çok tüketmiyoruz..Genelde sebze ve et ağırlıklı besleniyoruz.. Çorbamız hiç eksik olmaz soframizda kırmızı mercimek hariç bakliyat vermiyorum..Bulgur ve pirinç zaten veriyordum makarna ve erişteye başladım ufaktan..Pastamızı yemeye 3 ay kaldı inşallah..

Son düzenleme:
Merhaba anneler. Nasılsınız, bebekler nasıl?
İşe başlayınca foruma giremez oldum. Sizleri,burayı çok özlüyorum.
Oğlum bir hafta sonra 9 aylık olacak inşallah. Böbreğindeki kum dökmesi takip ediliyor. Kan tahlilleri idrar tahlilleri ultrason. Bir kere kum döküp acillik olduktan sonra tekrarlamadı cok şükür. Ama en ufak bir huzursuzluğunda ateşlendiğınde hemen tahlil veriyoruz. İlaç verilmişti. 2 hafta ara verip tekrar tahlilleri yapılacak. Iyi ćıkarsa ilaçsız takip edilecek. Allahım bebeklerimize hastalık vermesin.
Oğlum 1 haftadır emekliyor,diz ćöküp dikiliyor,koltuklardan tutunup ayağa kalkıyor , kenarlardan tutunarak yan yan gidiyor. Oyuncaklarını bile dikilip ayakta oynuyor. Zaten oturmuyordu hiç, dönerek sürünerek gidiyordu her yere. Simdi hiç oturmaz oldu. Hala dişi çıkmadı. Geceleri hala çok sık uyaniyor. Ama artık hasta filan değilse hemen geri uyuyor. Hala beşiğinde dört dönüyor. Akşam 21.00-21.30 gibi uyumaya başliyor. 5-10 kez uyansa da sabaha kadar, asıl saat 07.00 da uyanıyor. Zaten gece uykusuzluga da bünyem alıştı. Yeter ki bebeğim iyi olsun, varsin ben çok sık uyanayım.

merhaba canım hoşgeldinn.. ben seni hatırladım canım.. 2015 eylül anneleri formuna çok uğrardın.. miskamber kattina ilemuhabbetin iyiydi.bebiş nasıl bu arada..

hoşbuldum canım :) bebeğim çok iyi çok şükür kızımın adı lina :) şuan 9.5 aylık. çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz. doğum yaptığımdan beri foruma girmedim hiç anca kısmet oldu. senin bebeğin nasıl? sağlığı yerindedir inş

bu arada ek gıda konuşulmuş ben kızıma 8. ayından itibaren yumurtanın beyazını da vermeye başladım (dr kontrolünde). domatese de başladım. şuan hepsini veriyorum. çok şükür şimdilik alerji yapan birşey olmadı...

merhabalar uzun zamandır girmiyordum. tanıdığım kişiler var mı bilmiyorum ama tanımadığım çok kişi var :) herkese slm
Ayaklarının şişliğinden hatırlıyorum seni. Küçüldüler mi? Benim 1 numara büyük kaldı. 37 den 38 e çıktı. Ayakkabılarım olmuyor, çok sinir bozucu.

Kızım açlık grevinde sütümü almıyor. Günde iki defa ya emiyor o da ağlaya ağlaya. Ek gıda da yemiyor. Bugün sadece hipp şeftali ve biraz taze meyve yedi. Çorbasını falan da hiç içmedi. Zaten alerjik ve kuvvetsiz bir bebek. Gittikçe eriyor. Sütüm kesilmez inşallah. Pazar gününden beri annemlerdeyim. Pompamı getirmedim. Çok az emmesine rağmen göğsüm sertleşmiyor. Yarın akşam döneceğim. Bu gidişle düzenli sağmam gerekecek. off yemeyen çocuk çok zor

İnşllh açılır iştahı cnm:/

Rabbim şifa versin inşallah çok geçmiş olsun

Benimkide 1 buçuk 2 ay çok iştahsızdı canım ,dişler patlayınca açıldı iştahı belki seninki de öyledir,biran evvel iştahı açılır inşallah..

Y yesil zeytin gecmis olsun canim bebegine. Insaalah sagligi daha iyi olur bundan sonra. Dedigin gibi yavas yavas alisiyoruz biz de onlarin temposuna. Uykusuzluga alisti gibi benim bunye de.
Bebegi ve kendisi sıkıntı ceken hasta olan anneler hepinize gecmis olsun butun sayfalara bakamadim mukut31 bebeem

Kızlarda idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor. Bizim bir ara öyleydi. Ne gece ne gündüz hiçbirşey yemek istemiyordu. Öğürür gibi yapıyordu. Enfeksiyon varmış. Geçtikten sonra normale döndü. İYE mide bulantısı yaparmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…