2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar sağlık ocağı tam kan tahlili istedi 8aylık bebeğim için bu tahlili devlet hastanesinde çocuk dr na soylesek mi yoksa ozelde mi yaptırsam bi de bundan bir ay önce tahlil yaptırmıştım ozelde . O zman dr a sordum bu tahlili sağlık ocağına gotursem olur mu diye sağlıklı olmaz çnku şuan hasta bebek tahlil sonuçları farklılık gösterebilir dedi . Ben de istemiyorum habire deldir elini.yazık ağlıo çok

Allah kabul etsin. Ben diyet bile yapamıyorum, bayılır kalırım bir yerde. Geçenlerde öğle yeneğini yetiştiremediğim için biraz geç yedim, duvarlara tutuna tutuna yürüyordum.
Ayni ben de oyle oluyorum sekerim dusup ellerim titriyor ac kalinca. Hormonlardan oldu bende galiba, cunku hamilelikte oyle olmaya basladim hala oyleyim. Emzirme bitince gecer ins. Sen hep mi boyleydin canim?

Kızlar bugün bende oruç tutuyorum dün tutamamistim sahura kalkamamistik şimdi oğlumu emzirince daha bi kötü oldum midem çok bulandı saat 11 daha şimdiden kendimi cokk halsiz hissediyorum oğlumda çok yoruyor beni eşim şehir dışında çalışıyor tek ben ilgileniyorumallahım affetsin tutmayinca icimede sinmiyor aksama kadar daha iyi olurum inş

neden istediler bir ay onceki tahlillerde kansızlık çıkmışmıydı normalde ılk kan tahlili 9. ayda yapılıyor bizim daha hiç yapılmadı 13 haziranda yapılacak 9 aylıkken

neden istediler bir ay onceki tahlillerde kansızlık çıkmışmıydı normalde ılk kan tahlili 9. ayda yapılıyor bizim daha hiç yapılmadı 13 haziranda yapılacak 9 aylıkken
Bizede yapılmadı henüz 9aylık asisida oldu sağlık ocağı yapmıyormuş

Allah kolaylığı verir inşallah.

Ayni ben de oyle oluyorum sekerim dusup ellerim titriyor ac kalinca. Hormonlardan oldu bende galiba, cunku hamilelikte oyle olmaya basladim hala oyleyim. Emzirme bitince gecer ins. Sen hep mi boyleydin canim?
Birkaç yıldır böyleyim canım. Kiloluydum diye diyet yapmıştım, diyet yaparken kan vermiştim. Verirken bayıldım. Ondan sonra bir türlü toparlayamadım. Artık diyet bile yapamıyorum.

Bizimde 9 ay aşısında tahlil yapılmadı.. Çocuk doktoruna götureceksiniz dedi ebe.. Çocuk doktoruna götürdüm tahlil istemeyi unuttum öylece kaldı..

Selam herkese hayırlı ramazanlar bişey sorucam ben hala regl olamadım doğru düzgün 4. Aydan itibaren 50 günde bir 1-2 gün kanama oluyor sadece acaba endişelenmelimiyim hala düzene oturmadı sizde durumlar nasıl

Canım benim nasıl geçti günün inşallah Rabbim kolaylığıni verirse zorlanmazsin

Bizimde 9 ay aşısında tahlil yapılmadı.. Çocuk doktoruna götureceksiniz dedi ebe.. Çocuk doktoruna götürdüm tahlil istemeyi unuttum öylece kaldı..
kan ilacı kullanmıyoruz biz o yuzden yapılması gerekiyor kontrollerde ve aşılarda ben hiç s.ocağına gitmedim doğum yaptığım hastahanede çoçuk dr götürüyoruz aşımızda orda yapılıyor. pazartesi hangi tahliller istenirse sizinle paylaşırım

Birkaç yıldır böyleyim canım. Kiloluydum diye diyet yapmıştım, diyet yaparken kan vermiştim. Verirken bayıldım. Ondan sonra bir türlü toparlayamadım. Artık diyet bile yapamıyorum.
Anliyorum canim. Belki bir caresi vardir doktora mi gitsek acaba bilmiyorum ki. Allah yardimcimiz olsun sifa versin.

Anliyorum canim. Belki bir caresi vardir doktora mi gitsek acaba bilmiyorum ki. Allah yardimcimiz olsun sifa versin.
Amin canım. Ben birkaç yıldır böyle olduğum için doktora da gittim. Birsürü tahlil yaptılar, çok şükür temiz çıktı. Tansiyon ve kan şekerim düşüyor.

Selm kızlar bayadr giremiyorum gecen bi girdm anca yazışmalarınızı okuyabildim bilenler vardr ben geçn ay adet olamamıştım adetim 10 gün geçince test yaptım negatifti 2.adetim geldi hala olmadım bi migde bulntısı baş dönmesi falan dün sabh test yaptım 2.çizgi hafif belirgindi bugün test yaptım pozitif ne halt yicem ben iftardan sonra nöbetçi doktora gitcem bakalım ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…