Hastane yolu göründü bize. Bir haftadır hafif pişiği vardı, bugün artık kıpkırmızı oldu. Birkaç tane krem denedim, iyileşmedi. Doktor bi görsün.Kızlarda idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor. Bizim bir ara öyleydi. Ne gece ne gündüz hiçbirşey yemek istemiyordu. Öğürür gibi yapıyordu. Enfeksiyon varmış. Geçtikten sonra normale döndü. İYE mide bulantısı yaparmış.
Dişiniz hayırlı olsun.İyi geceler kızlar sonunda dışımız çıktı
Gözünüz aydin canım hayırlı olsun :)İyi geceler kızlar sonunda dışımız çıktı
Götür bakalım canım insallah gecer tez zamanda :/Hastane yolu göründü bize. Bir haftadır hafif pişiği vardı, bugün artık kıpkırmızı oldu. Birkaç tane krem denedim, iyileşmedi. Doktor bi görsün.
3 haftada 4 dişimiz birden çıktı,geç oldu hızlı oldu maşallah takip bile edemedik..Bizimki 10 a girdiği için bende kendi yediklerimizden veriyorum ona özel yaptığım şeylerde oluyor..Domatese alerjisi yok kendi yemeklerimizdende salça yı kaldırıp domates rendeleyerek yapıyorum bütün yemekleri.. Zeytinyağı kullanıyorum ve bir tencereye yarım çay kaşığı tuz koyduğum için vermekte sakınca görmüyorum..Biz zaten uç noktalarda ki yemekleri çok tüketmiyoruz..Genelde sebze ve et ağırlıklı besleniyoruz.. Çorbamız hiç eksik olmaz soframizda kırmızı mercimek hariç bakliyat vermiyorum..Bulgur ve pirinç zaten veriyordum makarna ve erişteye başladım ufaktan..Pastamızı yemeye 3 ay kaldı inşallah..
Alt ön 2 dişimiz çıkmıştı üst önleri beklerken üst yan kesicilerin 2si de patlamış :)) biraz değişik bi sıra takip ediyoruz sanırım
İyi geceler kızlar sonunda dışımız çıktı
teşekkür ederim canımGözün aydın canım
İnşallah canım, öğleden sonra götürecem.Götür bakalım canım insallah gecer tez zamanda :/
Benim de kızım 2-3 günde bir yapar dişi çıkacağı zaman ishal olmadı ama 4 gün boyunca hergün yaptı ve bizde 4 gece hep uykusuzlduk. Alt 2 diş yanyana geldi 2 gün arayla :)teşekkür ederiz kızlar diş çıkarırken ishal olur diye biliyorum bizimki tam tersi 3 gündür yapamıyor. 2 gecede sabaha kadar oturduk sonunda geldi alt ıkısı birden hemde
Allah kabul etsin. Ben diyet bile yapamıyorum, bayılır kalırım bir yerde. Geçenlerde öğle yeneğini yetiştiremediğim için biraz geç yedim, duvarlara tutuna tutuna yürüyordum.Hayırlı ramazanlar kızlar, nasılsınız? Oruç tutan var mı aranızda? Ben bugün denemek istedim, çok şükür şimdilik iyi gidiyor
Ben de tuttum bugün rahat gecti şükür :) Allah kabul etsin :)Hayırlı ramazanlar kızlar, nasılsınız? Oruç tutan var mı aranızda? Ben bugün denemek istedim, çok şükür şimdilik iyi gidiyor
Bende tuttum bugün rahattım iftardan sonra fenalaştım biraz şimdi iyiyim..Hayırlı ramazanlar kızlar, nasılsınız? Oruç tutan var mı aranızda? Ben bugün denemek istedim, çok şükür şimdilik iyi gidiyor
Hayırlı ramazanlar kızlar, nasılsınız? Oruç tutan var mı aranızda? Ben bugün denemek istedim, çok şükür şimdilik iyi gidiyor
Geçmiş olsun cnmBende tuttum bugün rahattım iftardan sonra fenalaştım biraz şimdi iyiyim..
Sağol canım benim ,bugün tutmadım.Geçmiş olsun cnmçok sıkıntı yaşayacaksan tutma bence. Sen ev halkına lazımsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?