2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Hastane yolu göründü bize. Bir haftadır hafif pişiği vardı, bugün artık kıpkırmızı oldu. Birkaç tane krem denedim, iyileşmedi. Doktor bi görsün.

hayırlı ramazanlar hanımlar.. nasıl geçti ilk sahurunuz? şöyle sahurda yapılacak pratik yemek tarifleriniz var mı.. her sahur aynı şey yemek istemiyorum.. kolay hazırlanan pratik atıştırmalık tarzı önerilerinize ihtiyacım var.. özellikle çocukların seveceği tarzda..

Alt ön 2 dişimiz çıkmıştı üst önleri beklerken üst yan kesicilerin 2si de patlamış :)) biraz değişik bi sıra takip ediyoruz sanırım

İyi geceler kızlar sonunda dışımız çıktı

Dişleriniz hayırlı olsun kızlar :)

teşekkür ederiz kızlar diş çıkarırken ishal olur diye biliyorum bizimki tam tersi 3 gündür yapamıyor. 2 gecede sabaha kadar oturduk sonunda geldi alt ıkısı birden hemde
Benim de kızım 2-3 günde bir yapar dişi çıkacağı zaman ishal olmadı ama 4 gün boyunca hergün yaptı ve bizde 4 gece hep uykusuzlduk. Alt 2 diş yanyana geldi 2 gün arayla :)

Hayırlı ramazanlar kızlar, nasılsınız? Oruç tutan var mı aranızda? Ben bugün denemek istedim, çok şükür şimdilik iyi gidiyor
Allah kabul etsin. Ben diyet bile yapamıyorum, bayılır kalırım bir yerde. Geçenlerde öğle yeneğini yetiştiremediğim için biraz geç yedim, duvarlara tutuna tutuna yürüyordum.

Hayırlı ramazanlar kızlar, nasılsınız? Oruç tutan var mı aranızda? Ben bugün denemek istedim, çok şükür şimdilik iyi gidiyor

Ben tuttum bugün son 1 saat fenalastim iftar da yemek bile yiyemedim saat 10 a kadar anca kendime geldim. Yarın tutmasam mi dedim. Derken regli oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…