Hayırlı olsun canımSelm kızlar bayadr giremiyorum gecen bi girdm anca yazışmalarınızı okuyabildim bilenler vardr ben geçn ay adet olamamıştım adetim 10 gün geçince test yaptım negatifti 2.adetim geldi hala olmadım bi migde bulntısı baş dönmesi falan dün sabh test yaptım 2.çizgi hafif belirgindi bugün test yaptım pozitifne halt yicem ben iftardan sonra nöbetçi doktora gitcem bakalım ne diycek
Hayırlısı olsun cnm bebeğin kaç aylikti, ben de dort aydır oluyordm iki aydır olmadm böyle stresler yaşadm ama testler negatifti galiba hormonal benimkiSelm kızlar bayadr giremiyorum gecen bi girdm anca yazışmalarınızı okuyabildim bilenler vardr ben geçn ay adet olamamıştım adetim 10 gün geçince test yaptım negatifti 2.adetim geldi hala olmadım bi migde bulntısı baş dönmesi falan dün sabh test yaptım 2.çizgi hafif belirgindi bugün test yaptım pozitifne halt yicem ben iftardan sonra nöbetçi doktora gitcem bakalım ne diycek
Cnm hakkınızda hayırlısı olsun. bi dr a git bakalım orda ne çıkacak sonuçSelm kızlar bayadr giremiyorum gecen bi girdm anca yazışmalarınızı okuyabildim bilenler vardr ben geçn ay adet olamamıştım adetim 10 gün geçince test yaptım negatifti 2.adetim geldi hala olmadım bi migde bulntısı baş dönmesi falan dün sabh test yaptım 2.çizgi hafif belirgindi bugün test yaptım pozitifne halt yicem ben iftardan sonra nöbetçi doktora gitcem bakalım ne diycek
Sağol canım iyi Allah a şükür, burnu yine hafif ıslak tam kurumadı peşpeşe dişleri kabarmış onları çıkarıyor.Freyza__ canım oğlusun nasıl merak ettim inşallah iyidir
Çok şükür atlattım canımCanım benim nasıl geçti günün inşallah Rabbim kolaylığıni verirse zorlanmazsin
Valla çok zorlandim çok yoruyor beni oğlum uyanikken hiç bişe yapamıyorum bide ne kadar ek gıda versem de emmek istiyor emince daha kötü oldum canım çok halsiz oluyor insanin özegi olmuyor bugün tutmadim yine denicem ama kız kardeşim doğum yaptı çok güzel bir ogluşumuz daha oldu çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese nasip eder insCanım benim nasıl geçti günün inşallah Rabbim kolaylığıni verirse zorlanmazsin
canim kac tane oldu disler? sanki bizim de usttekiler geliyor :)Sağol canım iyi Allah a şükür, burnu yine hafif ıslak tam kurumadı peşpeşe dişleri kabarmış onları çıkarıyor.
Selm kızlar bayadr giremiyorum gecen bi girdm anca yazışmalarınızı okuyabildim bilenler vardr ben geçn ay adet olamamıştım adetim 10 gün geçince test yaptım negatifti 2.adetim geldi hala olmadım bi migde bulntısı baş dönmesi falan dün sabh test yaptım 2.çizgi hafif belirgindi bugün test yaptım pozitifne halt yicem ben iftardan sonra nöbetçi doktora gitcem bakalım ne diycek
Cok sukur canım kolaycacik çıkarsın hepsini insallahSağol canım iyi Allah a şükür, burnu yine hafif ıslak tam kurumadı peşpeşe dişleri kabarmış onları çıkarıyor.
Ay Can'ım ne desem bilemedim, istiyorsan hayırlı olsun inş, Rabbim kolaylıklar versin, sonucu bize de bildir mutlaka, Hakkı'nda hayırlısı olsun inş Can'ım.Selm kızlar bayadr giremiyorum gecen bi girdm anca yazışmalarınızı okuyabildim bilenler vardr ben geçn ay adet olamamıştım adetim 10 gün geçince test yaptım negatifti 2.adetim geldi hala olmadım bi migde bulntısı baş dönmesi falan dün sabh test yaptım 2.çizgi hafif belirgindi bugün test yaptım pozitifne halt yicem ben iftardan sonra nöbetçi doktora gitcem bakalım ne diycek
Alt üst 4 tane üstün yanındakiler kabarmış bembeyaz olmuş 2 güne kadar biri patlar.10 da uyuttum 3 kere kalktı sabaha kadar kalkıp duracak herhalde iki güne kadar üstün yanındaki patlar sanıyorum hal ve hareketlerinden anlıyorum artık .canim kac tane oldu disler? sanki bizim de usttekiler geliyor :)
İnşallah güzelim çok sağol, sizden de bugün yarın haber bekliyoruz artık inşallah.Cok sukur canım kolaycacik çıkarsın hepsini insallah
Bugün yarın çıkar eli kulağında dır..Bizimkide 8 buçuk aylıkken çıkardı şimdi peşpeşe çıkıyor.Allah ın izniyle sizinde öyle olacak inşallah.Insallah canım ama görünürde bisey yok uykular haram yine
Normal mi sezaryen mi oldun bilmiyorum ama Normal doğumda bütün yollar açılıp temizlendiğinden çok çabuk hamile kalınıyor.Aynı anda büyüyüp giderler hayırlı olur inşallah..Hepinize tesekkr ederim istedigm bi gebelk degildi nasıl oldu bende anlamadım doktrdan geliyorm beta hgb 85 binlerde bebek 7+1 yani normal şartlarda adetin 14. Günü döllnme olur diye bilirdim bende çok saçma öyle bişy olmamış adetin 34 günü döllnme olmuş uf ne biliyim doktr bu şoku atlatınca 2 hafta sonra yine gel dedi gitmm heralde bayramdan sonra giderim
Hayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun canım.Selm kızlar bayadr giremiyorum gecen bi girdm anca yazışmalarınızı okuyabildim bilenler vardr ben geçn ay adet olamamıştım adetim 10 gün geçince test yaptım negatifti 2.adetim geldi hala olmadım bi migde bulntısı baş dönmesi falan dün sabh test yaptım 2.çizgi hafif belirgindi bugün test yaptım pozitifne halt yicem ben iftardan sonra nöbetçi doktora gitcem bakalım ne diycek
Hayırlı olsun cnm inşllh. İyi düşün herşey iyi olsunHepinize tesekkr ederim istedigm bi gebelk degildi nasıl oldu bende anlamadım doktrdan geliyorm beta hgb 85 binlerde bebek 7+1 yani normal şartlarda adetin 14. Günü döllnme olur diye bilirdim bende çok saçma öyle bişy olmamış adetin 34 günü döllnme olmuş uf ne biliyim doktr bu şoku atlatınca 2 hafta sonra yine gel dedi gitmm heralde bayramdan sonra giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?