2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canim hayirli olsun.. Beraber buyurler.. Biraz buyuduklerinde iyi ki olmus dersin Allah kolayligini verir insallah

B busraninewi canim hayirli olsun. gercekten basta sok olur insan ama umarim sonrasinda sevindirir hepinizi.
Saol canım aynen öyle oldum zaten konduramıyodum kendime 10 gündr süren baş dönmesi migde bulantılarını ama dün bebegi görünce ultrasonda şoka girdim resmen

Ay Can'ım 2 aylık olmuş nerdeyse, inş senin ve ailen için de hayırlı bi bebiş olur, Rabbim sağlık versin inş

Ustler indi bizim de asagiya baya ama bilmiyorum ne zaman gelirler. Bari cok sikinti cikarmasa :-/

Selammm :) Aynı şey bizde de var da gelmiyorlar yanlar. beyaz kabarık ama inmiyor. Önler yarıya geldi. Herhalde tamamlanınca yanlar inecek.

Bizimki bu aralar herşeye çok ağlıyor ya yatırıyoruz ağlıyor, altını açacağız kıyamet kopuyor, kapanırken de. ataklar herhalde:) Yıkılıyor ortalık bu sabah bir de uykusunda ağlıyordu memesini verdim sustu. Nasıl oacak bilmemç

Yok canım görünce şok oldum gözlerim doldu dktrla konuşurken ama kızıma kıyamadıgım için doldu yeni bebek için degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…