İnşallah canım ,bizdede suratsızlık ve sinir hat safhada biran evvel bitsin bu diş krizleri inşallah..Freyza__ bizim de 4 diş var ama üst önler de geliyo cnm gece uyanması var huysuzluk var inşllh patlatırlar bir an önce :/
Hepinize tesekkr ederim istedigm bi gebelk degildi nasıl oldu bende anlamadım doktrdan geliyorm beta hgb 85 binlerde bebek 7+1 yani normal şartlarda adetin 14. Günü döllnme olur diye bilirdim bende çok saçma öyle bişy olmamış adetin 34 günü döllnme olmuş uf ne biliyim doktr bu şoku atlatınca 2 hafta sonra yine gel dedi gitmm heralde bayramdan sonra giderim
Amin inş normal dogumdu ilk dogumumNormal mi sezaryen mi oldun bilmiyorum ama Normal doğumda bütün yollar açılıp temizlendiğinden çok çabuk hamile kalınıyor.Aynı anda büyüyüp giderler hayırlı olur inşallah..
Amin canım inşHayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun canım.
Mecburen öyle yapmaya çalışıyorumHayırlı olsun cnm inşllh. İyi düşün herşey iyi olsun
Saol canım inş kızıma çeker mina 5 aya kadar çok sakin aglamayan bi bebekti öyle olması umudu ileCanim hayirli olsun.. Beraber buyurler.. Biraz buyuduklerinde iyi ki olmus dersinAllah kolayligini verir insallah
Saol canım aynen öyle oldum zaten konduramıyodum kendime 10 gündr süren baş dönmesi migde bulantılarını ama dün bebegi görünce ultrasonda şoka girdim resmenB busraninewi canim hayirli olsun. gercekten basta sok olur insan ama umarim sonrasinda sevindirir hepinizi.
Ay Can'ım 2 aylık olmuş nerdeyse, inş senin ve ailen için de hayırlı bi bebiş olur, Rabbim sağlık versin inşHepinize tesekkr ederim istedigm bi gebelk degildi nasıl oldu bende anlamadım doktrdan geliyorm beta hgb 85 binlerde bebek 7+1 yani normal şartlarda adetin 14. Günü döllnme olur diye bilirdim bende çok saçma öyle bişy olmamış adetin 34 günü döllnme olmuş uf ne biliyim doktr bu şoku atlatınca 2 hafta sonra yine gel dedi gitmm heralde bayramdan sonra giderim
Amin canım inşAy Can'ım 2 aylık olmuş nerdeyse, inş senin ve ailen için de hayırlı bi bebiş olur, Rabbim sağlık versin inş
Ustler indi bizim de asagiya baya ama bilmiyorum ne zaman gelirler. Bari cok sikinti cikarmasa :-/Alt üst 4 tane üstün yanındakiler kabarmış bembeyaz olmuş 2 güne kadar biri patlar.10 da uyuttum 3 kere kalktı sabaha kadar kalkıp duracak herhalde iki güne kadar üstün yanındaki patlar sanıyorum hal ve hareketlerinden anlıyorum artık .
İnşallah kolay çıkarır canım.Ustler indi bizim de asagiya baya ama bilmiyorum ne zaman gelirler. Bari cok sikinti cikarmasa :-/
Oooo Can'ım takvimi de yapmışsın:) hayırlı uğurlu olsun inşAmin canım inş
Selammm :) Aynı şey bizde de var da gelmiyorlar yanlar. beyaz kabarık ama inmiyor. Önler yarıya geldi. Herhalde tamamlanınca yanlar inecek.Alt üst 4 tane üstün yanındakiler kabarmış bembeyaz olmuş 2 güne kadar biri patlar.10 da uyuttum 3 kere kalktı sabaha kadar kalkıp duracak herhalde iki güne kadar üstün yanındaki patlar sanıyorum hal ve hareketlerinden anlıyorum artık .
:) saol canım benim napıyım artık yapcak bişey yokOooo Can'ım takvimi de yapmışsın:) hayırlı uğurlu olsun inş
Yok canım görünce şok oldum gözlerim doldu dktrla konuşurken ama kızıma kıyamadıgım için doldu yeni bebek için degilB busraninewi canım belki bana kizacaksin ama ben bile nasıl mutlu oldum ultrasonda gormussun agladinmi ben ilk gebeliği çok saçma geçirdim inşallah onunda kizininda büyüdüğünü görürsün ama aklından bile geçirme istemeden oldu diye sanki benimki öyle dusundugum için bana tripli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?