2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Selam canım,bizim damağa bakınca sanki yukarda 4 diş çıkmış gibi gözüküyor yaklaşınca yan ikisi yok ama bugün sağ yan delinmiş yarın en geç ertesi çıkar inşallah.Her çocuğun ağrıya tepkisi farklı oluyor.. Bizimkide çok sinirli oldu biraz fazla sevelim yumruklarını sıkıp bağırıyor bize.. Umarım üstünde kalmaz bu huyu..Biran evvel çıkarsın larda onlarda rahat etsin bizde inşallah..

Kızlar ben hiç emzirirken peşpeşe oruç tutmadım,bir gün tutarım bir gün tutmam peşpeşe oruç tutan varsa sütünde azalma yada eksilme oluyormu..Kışın tek başına oruç tutmak çok zor ,zararı yoksa komple tutayım..Zaten reglim 7-8 gün sürüyor birde bu eksikler bir sürü borcum oluyor.

Can'ım ben 4 gündür tutuyorum, kızımın emme sayısı değişmedi sanırım , süt de çok etkilenmedi. Ben süt sağladığım için ordan bilemem zaten de , emdiğine göre aynı sanırım hala

Can'ım ben 4 gündür tutuyorum, kızımın emme sayısı değişmedi sanırım , süt de çok etkilenmedi. Ben süt sağladığım için ordan bilemem zaten de , emdiğine göre aynı sanırım hala
Sağol canım deneyeyim bende.

Benim üçüncü gün cnm , ben de bi gün tutaym bi gün tutmaym diyorum iftardan sonra ne olacak yarn da tutarın diyorum :) dün saat 6 gibi epey azalmıştı bugün tutmaym dedm yine niyetlwndm Allah kolaylığını veriyor, bi de Afrikalı anneler geliyor aklıma iyice gaza geliyorum

Kızlar az önce silginin kenarının kemirilmis gibi olduğunu gordum, oğlum kemirmis olabilir mi ki ya ama hep yanımdaydı bn de kafayı kemiriyorum simdibisey olmaz dmi akşam saat 10 gibi uyudu rahat da uyudu ama

Benimde akşam üzeri yumuşacık oluyor,süt az kalıyor herhalde..İftar çok geç oyüzden sanırım..Deniycem bakalım sağol canım..

Kızlar az önce silginin kenarının kemirilmis gibi olduğunu gordum, oğlum kemirmis olabilir mi ki ya ama hep yanımdaydı bn de kafayı kemiriyorum simdibisey olmaz dmi akşam saat 10 gibi uyudu rahat da uyudu ama
Yuttuysa bezinde görürsün merak etme canım..

Benim kız daha diş çıkarmadı tek bizmi kaldık
canım hayırlı olsun bebeğin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. sana birşey desem inanmazsın. benım 9 ay önce dünyaya gelen kızım benim 4 . çocuğum. sezeyaanla dünyaya geldi. eşim çocuk delisi. geçen hafta beni doktora gönderdi. sezeyan doğum olduğu için rahim toplanmışmı diye. neymiş eğer rahim toplandıysa 5. çocuğu istiyormuş. doktor 2 yıl bekle dedi. ama rahminde sorun yok adetin de düzenli çok da istiyorsanız sıkı takip altında olmak kaydıyla bir sene sonra hamile kalın dedi. ama riskleri de var dedi. ama ben kızımı 2 yıl emzirmek istiyorum. eşimi de 2 yıla ikna ettim. bu arada hem memurum hem doktora öğrencisiyim..ben de de böyle bir durum var.. sen gene iyisin..ya ben ne yapayım canım..?

Benim kız daha diş çıkarmadı tek bizmi kaldık
Hayırlı olsun yeni bebeğin. Benim oğlum da daha diş çıkarmadı henüz. Bugün tam 9 aylık oldu. Emekliyor, koltuk kenarlarına tutunup ayağa kalkıyor, merdivenlere tîrmanıyor, sürekli dikilmek ve yürümek istiyor. Ama hala görünürde dişi yok :)

Sağolasın. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin.

Yeni eviniz hayırlı olsun canım :) tasinirken de ayrı kirleniyo zaten sıkıntı yapma taşındıktan sonra rahat rahat temizlersin

carnat yeni ev iyidir iyi. Havan değişir
wish-hope-love bisoru bebeem ranapinar ..ve herkez..

Herkese iyi aksamlar hayırlı ramazanlar teşekkür ler tasinmak kabus gibiydi eşim sag olsun banada esya tasitti 1+1 den 2+1 e gectik hamal buldu oda kamyoncu adam 1+1 deyince esya az sanip kucuk kamyon getirmis 2.tur atmadi para istedi eşim de kizdi beni aradi oğlum la anneannede oynuyorduk gittim bi dunya esya kalmis arabayla atariz ikimiz dedi 1.kattan indirmesi kolayda gel 3.kata cikar 2 turda iflagim kesildi benim ust komsuya ciktim yardim istedim astsubay cocuk taniyoruzda sag olsun o cikardi bicok seyi en son bide taksi tuttuk bazi esyalari da oyle getirdik şimdi bu adami ne yapayim beni herkul yada daha iyisi zeyna saniyor bu adam :)

Bitmedi biter mi eve girdikbi turlu yerlesemedik sali tasindik matkapi haftasonu aldi tv takilamadi hos takilsa ne olacak internet dolayisiyla tivibu yok dolap birlesecek uzun boylu biri gerek oda pazara kaldi ben canak comlek actim actim tiktim dolaplara hala ne nerde zor buluyorum anneanne isyan etti yavas yavas yerlesirsin dedi gonderdi ufaklıği o bir yandan zip zip ben bi yandan yorgun bagris cagris geç ti gunler bide ramazan girdi offf ki ne off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…