- 29 Haziran 2015
- 318
- 440
- 103
- 32
Benim kız daha diş çıkarmadı tek bizmi kaldıkUstler indi bizim de asagiya baya ama bilmiyorum ne zaman gelirler. Bari cok sikinti cikarmasa :-/
Selam canım,bizim damağa bakınca sanki yukarda 4 diş çıkmış gibi gözüküyor yaklaşınca yan ikisi yok ama bugün sağ yan delinmiş yarın en geç ertesi çıkar inşallah.Her çocuğun ağrıya tepkisi farklı oluyor.. Bizimkide çok sinirli oldu biraz fazla sevelim yumruklarını sıkıp bağırıyor bize.. Umarım üstünde kalmaz bu huyu..Biran evvel çıkarsın larda onlarda rahat etsin bizde inşallah..Selammm :) Aynı şey bizde de var da gelmiyorlar yanlar. beyaz kabarık ama inmiyor. Önler yarıya geldi. Herhalde tamamlanınca yanlar inecek.
Bizimki bu aralar herşeye çok ağlıyor ya yatırıyoruz ağlıyor, altını açacağız kıyamet kopuyor, kapanırken de. ataklar herhalde:) Yıkılıyor ortalık bu sabah bir de uykusunda ağlıyordu memesini verdim sustu. Nasıl oacak bilmemç
Can'ım ben 4 gündür tutuyorum, kızımın emme sayısı değişmedi sanırım , süt de çok etkilenmedi. Ben süt sağladığım için ordan bilemem zaten de , emdiğine göre aynı sanırım halaKızlar ben hiç emzirirken peşpeşe oruç tutmadım,bir gün tutarım bir gün tutmam peşpeşe oruç tutan varsa sütünde azalma yada eksilme oluyormu..Kışın tek başına oruç tutmak çok zor ,zararı yoksa komple tutayım..Zaten reglim 7-8 gün sürüyor birde bu eksikler bir sürü borcum oluyor.
Sağol canım deneyeyim bende.Can'ım ben 4 gündür tutuyorum, kızımın emme sayısı değişmedi sanırım , süt de çok etkilenmedi. Ben süt sağladığım için ordan bilemem zaten de , emdiğine göre aynı sanırım hala
Canım Dr neye dayanarak bıraktır dedi doguma kadar emzirip hatta dogumdan sonra iki bebeğini birden emzirenler var bir araştır istersen
Benim üçüncü gün cnm , ben de bi gün tutaym bi gün tutmaym diyorum iftardan sonra ne olacak yarn da tutarın diyorum :) dün saat 6 gibi epey azalmıştı bugün tutmaym dedm yine niyetlwndm Allah kolaylığını veriyor, bi de Afrikalı anneler geliyor aklıma iyice gaza geliyorumKızlar ben hiç emzirirken peşpeşe oruç tutmadım,bir gün tutarım bir gün tutmam peşpeşe oruç tutan varsa sütünde azalma yada eksilme oluyormu..Kışın tek başına oruç tutmak çok zor ,zararı yoksa komple tutayım..Zaten reglim 7-8 gün sürüyor birde bu eksikler bir sürü borcum oluyor.
Bende duydum onu sordum doguma kadr emzirmkte zarr görmüyo bazıları dedi 2 bebegede faydası olmaz bunun dediCanım Dr neye dayanarak bıraktır dedi doguma kadar emzirip hatta dogumdan sonra iki bebeğini birden emzirenler var bir araştır istersen
Benimde akşam üzeri yumuşacık oluyor,süt az kalıyor herhalde..İftar çok geç oyüzden sanırım..Deniycem bakalım sağol canım..Benim üçüncü gün cnm , ben de bi gün tutaym bi gün tutmaym diyorum iftardan sonra ne olacak yarn da tutarın diyorum :) dün saat 6 gibi epey azalmıştı bugün tutmaym dedm yine niyetlwndm Allah kolaylığını veriyor, bi de Afrikalı anneler geliyor aklıma iyice gaza geliyorum
Yuttuysa bezinde görürsün merak etme canım..Kızlar az önce silginin kenarının kemirilmis gibi olduğunu gordum, oğlum kemirmis olabilir mi ki yaama hep yanımdaydı bn de kafayı kemiriyorum simdi bisey olmaz dmi akşam saat 10 gibi uyudu rahat da uyudu ama
canım hayırlı olsun bebeğin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. sana birşey desem inanmazsın. benım 9 ay önce dünyaya gelen kızım benim 4 . çocuğum. sezeyaanla dünyaya geldi. eşim çocuk delisi. geçen hafta beni doktora gönderdi. sezeyan doğum olduğu için rahim toplanmışmı diye. neymiş eğer rahim toplandıysa 5. çocuğu istiyormuş. doktor 2 yıl bekle dedi. ama rahminde sorun yok adetin de düzenli çok da istiyorsanız sıkı takip altında olmak kaydıyla bir sene sonra hamile kalın dedi. ama riskleri de var dedi. ama ben kızımı 2 yıl emzirmek istiyorum. eşimi de 2 yıla ikna ettim. bu arada hem memurum hem doktora öğrencisiyim..ben de de böyle bir durum var.. sen gene iyisin..ya ben ne yapayım canım..?Benim kız daha diş çıkarmadı tek bizmi kaldık
Hayırlı olsun yeni bebeğin. Benim oğlum da daha diş çıkarmadı henüz. Bugün tam 9 aylık oldu. Emekliyor, koltuk kenarlarına tutunup ayağa kalkıyor, merdivenlere tîrmanıyor, sürekli dikilmek ve yürümek istiyor. Ama hala görünürde dişi yok :)Benim kız daha diş çıkarmadı tek bizmi kaldık
Sağolasın. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin.Y yesil zeytin gecmis olsun canim bebegine. Insaalah sagligi daha iyi olur bundan sonra. Dedigin gibi yavas yavas alisiyoruz biz de onlarin temposuna. Uykusuzluga alisti gibi benim bunye de.
Bebegi ve kendisi sıkıntı ceken hasta olan anneler hepinize gecmis olsun butun sayfalara bakamadim @mukut31bebeem
Teşekkürler. Allahım acılarını göstermesin. Senin kaynana ne yapıyor?Rabbim şifa versin inşallah çok geçmiş olsun
Teşekkürler. Allahım acılarını göstermesin. Senin kaynana ne yapıyor?
Yeni eviniz hayırlı olsun canım :) tasinirken de ayrı kirleniyo zaten sıkıntı yapma taşındıktan sonra rahat rahat temizlersin
carnat yeni ev iyidir iyi. Havan değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?