Sorma ya bugün baba nerdeyse evden kaçarak gitti kızı bırakıp. 9 aydır bakıyorum ilk defa bugün nerdeyse çığrından çıktım dedi. Bugün gene baktım. Üst sağ yan uç vermiş gibi ama çok yavaş inecek gibi görünüyor. Altlar sanki pırtladı. Üst önler de öyle ama yanlar canımıza okuyacak gibi geldi. İnşallah çabuk iner yoksa babasının bir yerine bakarken inme inecekİnşallah canım ,bizdede suratsızlık ve sinir hat safhada biran evvel bitsin bu diş krizleri inşallah..
Allah kolaylık versin hepimize onlarada zor bizede zor.Sorma ya bugün baba nerdeyse evden kaçarak gitti kızı bırakıp. 9 aydır bakıyorum ilk defa bugün nerdeyse çığrından çıktım dedi. Bugün gene baktım. Üst sağ yan uç vermiş gibi ama çok yavaş inecek gibi görünüyor. Altlar sanki pırtladı. Üst önler de öyle ama yanlar canımıza okuyacak gibi geldi. İnşallah çabuk iner yoksa babasının bir yerine bakarken inme inecek
Allah kolaylık versin canımBitmedi biter mi eve girdikbi turlu yerlesemedik sali tasindik matkapi haftasonu aldi tv takilamadi hos takilsa ne olacak internet dolayisiyla tivibu yok dolap birlesecek uzun boylu biri gerek oda pazara kaldi ben canak comlek actim actim tiktim dolaplara hala ne nerde zor buluyorum anneanne isyan etti yavas yavas yerlesirsin dedi gonderdi ufaklıği o bir yandan zip zip ben bi yandan yorgun bagris cagris geç ti gunler bide ramazan girdi offf ki ne off
5 çocuk Allah kolaylık versin vallahi ben çocuk lafı duymak istemiyorum.. Dükkanı kapadım kepenkleri indirdim. Allah 'ın izniyle..Daha bunların üniversite masrafları var hayat zor ya..Buarada yasini bitirdim haberin olsun canım.canım hayırlı olsun bebeğin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. sana birşey desem inanmazsın. benım 9 ay önce dünyaya gelen kızım benim 4 . çocuğum. sezeyaanla dünyaya geldi. eşim çocuk delisi. geçen hafta beni doktora gönderdi. sezeyan doğum olduğu için rahim toplanmışmı diye. neymiş eğer rahim toplandıysa 5. çocuğu istiyormuş. doktor 2 yıl bekle dedi. ama rahminde sorun yok adetin de düzenli çok da istiyorsanız sıkı takip altında olmak kaydıyla bir sene sonra hamile kalın dedi. ama riskleri de var dedi. ama ben kızımı 2 yıl emzirmek istiyorum. eşimi de 2 yıla ikna ettim. bu arada hem memurum hem doktora öğrencisiyim..ben de de böyle bir durum var.. sen gene iyisin..ya ben ne yapayım canım..?
ben canimKızlar epidurlle normal dogum yapan varmı
yok canim benim bizde de yokBenim kız daha diş çıkarmadı tek bizmi kaldık
Maşallah ya hepsine, herşeye yetişebilmek ne güzel, eş yardımcıdır tabi, bn de memurun ücretsiz e ayrildim, kendim buyutuyorum bebeğimi ama eşimin çalışırken ki yardımı yok ne yazık ki bn evdeym diye boş zannediyo herhalde, oysa calismaktan daha cok yoruluyorum, ben de bundan muzdaribim, hepsi sezeryan değil o zaman doktor 5. Ye izin verdiğine göre, ama kutluyorum ya gerçekten ne ara ders çalışıyorsn peki ,ben yoruldum yazarkencanım hayırlı olsun bebeğin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. sana birşey desem inanmazsın. benım 9 ay önce dünyaya gelen kızım benim 4 . çocuğum. sezeyaanla dünyaya geldi. eşim çocuk delisi. geçen hafta beni doktora gönderdi. sezeyan doğum olduğu için rahim toplanmışmı diye. neymiş eğer rahim toplandıysa 5. çocuğu istiyormuş. doktor 2 yıl bekle dedi. ama rahminde sorun yok adetin de düzenli çok da istiyorsanız sıkı takip altında olmak kaydıyla bir sene sonra hamile kalın dedi. ama riskleri de var dedi. ama ben kızımı 2 yıl emzirmek istiyorum. eşimi de 2 yıla ikna ettim. bu arada hem memurum hem doktora öğrencisiyim..ben de de böyle bir durum var.. sen gene iyisin..ya ben ne yapayım canım..?
Allah yardımcın olsun canım normal ev islerini zor yapıyoruz bebislerle hele bide taşınmak harbiden off :/Bitmedi biter mi eve girdikbi turlu yerlesemedik sali tasindik matkapi haftasonu aldi tv takilamadi hos takilsa ne olacak internet dolayisiyla tivibu yok dolap birlesecek uzun boylu biri gerek oda pazara kaldi ben canak comlek actim actim tiktim dolaplara hala ne nerde zor buluyorum anneanne isyan etti yavas yavas yerlesirsin dedi gonderdi ufaklıği o bir yandan zip zip ben bi yandan yorgun bagris cagris geç ti gunler bide ramazan girdi offf ki ne off
@wish-hope-lovebisoru @bebeem @ranapinar ..ve herkez..
Herkese iyi aksamlar hayırlı ramazanlar teşekkür ler tasinmak kabus gibiydi eşim sag olsun banada esya tasitti 1+1 den 2+1 e gectik hamal buldu oda kamyoncu adam 1+1 deyince esya az sanip kucuk kamyon getirmis 2.tur atmadi para istedi eşim de kizdi beni aradi oğlum la anneannede oynuyorduk gittim bi dunya esya kalmis arabayla atariz ikimiz dedi 1.kattan indirmesi kolayda gel 3.kata cikar 2 turda iflagim kesildi benim ust komsuya ciktim yardim istedim astsubay cocuk taniyoruzda sag olsun o cikardi bicok seyi en son bide taksi tuttuk bazi esyalari da oyle getirdik şimdi bu adami ne yapayim beni herkul yada daha iyisi zeyna saniyor bu adam :)
Maşallah ya hepsine, herşeye yetişebilmek ne güzel, eş yardımcıdır tabi, bn de memurun ücretsiz e ayrildim, kendim buyutuyorum bebeğimi ama eşimin çalışırken ki yardımı yok ne yazık ki bn evdeym diye boş zannediyo herhalde, oysa calismaktan daha cok yoruluyorum, ben de bundan muzdaribim, hepsi sezeryan değil o zaman doktor 5. Ye izin verdiğine göre, ama kutluyorum ya gerçekten ne ara ders çalışıyorsn peki ,ben yoruldum yazarken
Sorma ya bugün baba nerdeyse evden kaçarak gitti kızı bırakıp. 9 aydır bakıyorum ilk defa bugün nerdeyse çığrından çıktım dedi. Bugün gene baktım. Üst sağ yan uç vermiş gibi ama çok yavaş inecek gibi görünüyor. Altlar sanki pırtladı. Üst önler de öyle ama yanlar canımıza okuyacak gibi geldi. İnşallah çabuk iner yoksa babasının bir yerine bakarken inme inecek
Plan yoktu zaten de bi ara panik vardıCanım hamilelik planlarına noldu
Plan yoktu zaten de bi ara panik vardıatlattm sukur
Canım zaten sana hayranım 3 üzlerden sonra bi bebege daha bakıcak cesareti bulmuşsun kendinde. Allah yardımcın olsun hem iş hem çocuklar. 5.yi düşünemiyorum amacanım hayırlı olsun bebeğin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. sana birşey desem inanmazsın. benım 9 ay önce dünyaya gelen kızım benim 4 . çocuğum. sezeyaanla dünyaya geldi. eşim çocuk delisi. geçen hafta beni doktora gönderdi. sezeyan doğum olduğu için rahim toplanmışmı diye. neymiş eğer rahim toplandıysa 5. çocuğu istiyormuş. doktor 2 yıl bekle dedi. ama rahminde sorun yok adetin de düzenli çok da istiyorsanız sıkı takip altında olmak kaydıyla bir sene sonra hamile kalın dedi. ama riskleri de var dedi. ama ben kızımı 2 yıl emzirmek istiyorum. eşimi de 2 yıla ikna ettim. bu arada hem memurum hem doktora öğrencisiyim..ben de de böyle bir durum var.. sen gene iyisin..ya ben ne yapayım canım..?
Saol canım benim kızda aynı şeyleri yapıyo hemn hemn babasıda geç çıkarmş ondandır diyorum. Umarım vitamin eksikliginden degildir bu durumHayırlı olsun yeni bebeğin. Benim oğlum da daha diş çıkarmadı henüz. Bugün tam 9 aylık oldu. Emekliyor, koltuk kenarlarına tutunup ayağa kalkıyor, merdivenlere tîrmanıyor, sürekli dikilmek ve yürümek istiyor. Ama hala görünürde dişi yok :)
Canım nasıl geçti sonrasında agrı kalıyomış belde ? Felç kalma riski varmış senin durumun nasıldı ben çok korkuyorm normal dogımdan 2. Epidural istiyorumben canim
İyi bari yalnız degilmişizyok canim benim bizde de yok
canım yeni yuvanız hayırlı olsun.. allah güle güleoturmak nasip etsin. senin yasinleri okurum ben. sen sıkma canını. biran önce yerleşmeye bak.. eşine aklım ermedi. insan karısına kıyar mı..
canım ben de aylıksız izindeyim. 1 yıl daha evdeyim. eşim her konuda yardım ediyor sağolsun. temizlik silme süpürme eşime ait. yemek çamasır ütü bana ait. ortalık toplama çamaşır katlama çamaşır yerleştirme ufak alışverişler oğlanlara ait. iş bölümü yaptık evde. sahurdan eşim sorumlu iftardan ben.. işleri paylaşmasak yetişemiyorum. ders gece çalışıyorum bebeğim uyurken. sık sık dersler bölünüyor çünkü çok uyanıyor ama bir şekilde hallediyorum. hocalar da anlayışlı. çok da fazla devam zorunluluğum yok. üçüzler de sezeryanla oldu ama aradan 15 yıl geçti ikinci doğuma kadar. o zaman da çabuk toparlanmıştım. hiç sorun olmadı kızımın doğumunda. hatta bu doğum normal olacaktı. tansiyonum çıktığı için acil sezeryan oldum. nasip buymuş.eğer nasip olur da beşinci gelirse doğum kesin sezeryan zaten.Maşallah ya hepsine, herşeye yetişebilmek ne güzel, eş yardımcıdır tabi, bn de memurun ücretsiz e ayrildim, kendim buyutuyorum bebeğimi ama eşimin çalışırken ki yardımı yok ne yazık ki bn evdeym diye boş zannediyo herhalde, oysa calismaktan daha cok yoruluyorum, ben de bundan muzdaribim, hepsi sezeryan değil o zaman doktor 5. Ye izin verdiğine göre, ama kutluyorum ya gerçekten ne ara ders çalışıyorsn peki ,ben yoruldum yazarken
canım benim doğum da epidural ama sezeryan. belden bir iğne vuruyorlar hiç anlamadım acısını. sonrasında ne baş ağrısı ne bel ağrısı hiç birşey olmadı. bünyeden bünyeye fark var..Canım nasıl geçti sonrasında agrı kalıyomış belde ? Felç kalma riski varmış senin durumun nasıldı ben çok korkuyorm normal dogımdan 2. Epidural istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?