2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

İnşallah canım ,bizdede suratsızlık ve sinir hat safhada biran evvel bitsin bu diş krizleri inşallah..
Sorma ya bugün baba nerdeyse evden kaçarak gitti kızı bırakıp. 9 aydır bakıyorum ilk defa bugün nerdeyse çığrından çıktım dedi. Bugün gene baktım. Üst sağ yan uç vermiş gibi ama çok yavaş inecek gibi görünüyor. Altlar sanki pırtladı. Üst önler de öyle ama yanlar canımıza okuyacak gibi geldi. İnşallah çabuk iner yoksa babasının bir yerine bakarken inme inecek

Allah kolaylık versin hepimize onlarada zor bizede zor.

Allah kolaylık versin canım

5 çocuk Allah kolaylık versin vallahi ben çocuk lafı duymak istemiyorum.. Dükkanı kapadım kepenkleri indirdim. Allah 'ın izniyle..Daha bunların üniversite masrafları var hayat zor ya..Buarada yasini bitirdim haberin olsun canım.

Maşallah ya hepsine, herşeye yetişebilmek ne güzel, eş yardımcıdır tabi, bn de memurun ücretsiz e ayrildim, kendim buyutuyorum bebeğimi ama eşimin çalışırken ki yardımı yok ne yazık ki bn evdeym diye boş zannediyo herhalde, oysa calismaktan daha cok yoruluyorum, ben de bundan muzdaribim, hepsi sezeryan değil o zaman doktor 5. Ye izin verdiğine göre, ama kutluyorum ya gerçekten ne ara ders çalışıyorsn peki ,ben yoruldum yazarken

Allah yardımcın olsun canım normal ev islerini zor yapıyoruz bebislerle hele bide taşınmak harbiden off :/

Ayy kiyamam yaa detaylı konussaydiya nakliyeciyle yazık günah. Yerleştinmi yeni evine canim

Canım hamilelik planlarına noldu

Rabbim dış çıkaran bebeklere yardımcı olsun ağrısız acısız cikarsinlar inşallah

Canım zaten sana hayranım 3 üzlerden sonra bi bebege daha bakıcak cesareti bulmuşsun kendinde. Allah yardımcın olsun hem iş hem çocuklar. 5.yi düşünemiyorum ama

Saol canım benim kızda aynı şeyleri yapıyo hemn hemn babasıda geç çıkarmş ondandır diyorum. Umarım vitamin eksikliginden degildir bu durum

Çok okuyamiyorum geçmiş yazilari çok gün olmus herkez iyidir inşallah @nazyamm icin olan 5 yasini okuyamadim Esmanur18 eksik sayip tamamlamustir inşallah ..
canım yeni yuvanız hayırlı olsun.. allah güle güleoturmak nasip etsin. senin yasinleri okurum ben. sen sıkma canını. biran önce yerleşmeye bak.. eşine aklım ermedi. insan karısına kıyar mı..

canım ben de aylıksız izindeyim. 1 yıl daha evdeyim. eşim her konuda yardım ediyor sağolsun. temizlik silme süpürme eşime ait. yemek çamasır ütü bana ait. ortalık toplama çamaşır katlama çamaşır yerleştirme ufak alışverişler oğlanlara ait. iş bölümü yaptık evde. sahurdan eşim sorumlu iftardan ben.. işleri paylaşmasak yetişemiyorum. ders gece çalışıyorum bebeğim uyurken. sık sık dersler bölünüyor çünkü çok uyanıyor ama bir şekilde hallediyorum. hocalar da anlayışlı. çok da fazla devam zorunluluğum yok. üçüzler de sezeryanla oldu ama aradan 15 yıl geçti ikinci doğuma kadar. o zaman da çabuk toparlanmıştım. hiç sorun olmadı kızımın doğumunda. hatta bu doğum normal olacaktı. tansiyonum çıktığı için acil sezeryan oldum. nasip buymuş.eğer nasip olur da beşinci gelirse doğum kesin sezeryan zaten.

Canım nasıl geçti sonrasında agrı kalıyomış belde ? Felç kalma riski varmış senin durumun nasıldı ben çok korkuyorm normal dogımdan 2. Epidural istiyorum
canım benim doğum da epidural ama sezeryan. belden bir iğne vuruyorlar hiç anlamadım acısını. sonrasında ne baş ağrısı ne bel ağrısı hiç birşey olmadı. bünyeden bünyeye fark var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…