Yani test yaptım negatif cikti. Neden ki hayrolaNasıl atlattın bi anlat bana
Çok iyi yapmışsınız iş bolu mu yapmakla diğer turlu çok çok zor olurdu üçüzlere de maşallah buyumuslercanım ben de aylıksız izindeyim. 1 yıl daha evdeyim. eşim her konuda yardım ediyor sağolsun. temizlik silme süpürme eşime ait. yemek çamasır ütü bana ait. ortalık toplama çamaşır katlama çamaşır yerleştirme ufak alışverişler oğlanlara ait. iş bölümü yaptık evde. sahurdan eşim sorumlu iftardan ben.. işleri paylaşmasak yetişemiyorum. ders gece çalışıyorum bebeğim uyurken. sık sık dersler bölünüyor çünkü çok uyanıyor ama bir şekilde hallediyorum. hocalar da anlayışlı. çok da fazla devam zorunluluğum yok. üçüzler de sezeryanla oldu ama aradan 15 yıl geçti ikinci doğuma kadar. o zaman da çabuk toparlanmıştım. hiç sorun olmadı kızımın doğumunda. hatta bu doğum normal olacaktı. tansiyonum çıktığı için acil sezeryan oldum. nasip buymuş.eğer nasip olur da beşinci gelirse doğum kesin sezeryan zaten.
biri bana biri babaya biri de dayıya benziyor, kzı çözemedik daha kime benzediğini.Çok iyi yapmışsınız iş bolu mu yapmakla diğer turlu çok çok zor olurdu üçüzlere de maşallah buyumuslerhepsi biebirine mi benziyor farklular mi ne güzel ya
Maaşallah Can'ım ya:)biri bana biri babaya biri de dayıya benziyor, kzı çözemedik daha kime benzediğini.
Ayy kiyamam yaa detaylı konussaydiya nakliyeciyle yazık günah. Yerleştinmi yeni evine canim
Rabbim dış çıkaran bebeklere yardımcı olsun ağrısız acısız cikarsinlar inşallah
canım yeni yuvanız hayırlı olsun.. allah güle güleoturmak nasip etsin. senin yasinleri okurum ben. sen sıkma canını. biran önce yerleşmeye bak.. eşine aklım ermedi. insan karısına kıyar mı..
allah razı olsun canımMaaşallah Can'ım ya:)
yasinler halloldu canım.. sen evinin işlerine bebeğine bak.. rabbim kolaylık versin..Kv geldi yardima sag olsun birazda gelin den oglundan sikilmis çok yukleniyorlar maddi olarak dedi eee ben ayni evde oturmayi kabul etmeyin demistim , annem de bugün bakti oğlana uyuttu da yemek yaptim yerlestik sayilir ev genis hali perde almak gerekecek şimdilik eldekileri eskileri falan taktik perdeolarak bakalim.
Amin
Yasinlerin suresi gecti diye dedim hala devam ediyorsa yarin okuyayim eşim de kv de evde daha rahat okurum.
Eşim de kiymak istemezdi herhaldeama bi an kafa basmadi herhalde..
canim benim sorunsuz gecti, hala da oyle. ama anestezi uzmani cok onemli. nerde dogum yapmayi dusunuyorsan anestezi uzmanini iyi arastir derim canim. bol yuruyusle ve epiduralle bi de doktorum iyi olunca benim dogumum oldukca rahat gecmisti. darisi basina insallahCanım nasıl geçti sonrasında agrı kalıyomış belde ? Felç kalma riski varmış senin durumun nasıldı ben çok korkuyorm normal dogımdan 2. Epidural istiyorum
Aa çok iyiymiş teyzmde epdlral sezeryan oldu onda bel agrısı kaldı şimdi bilmiyorm son durumu nSılcanım benim doğum da epidural ama sezeryan. belden bir iğne vuruyorlar hiç anlamadım acısını. sonrasında ne baş ağrısı ne bel ağrısı hiç birşey olmadı. bünyeden bünyeye fark var..
Saol canım aslında benim dogumda rahattı yani rahat derken hızlı ilerledi suyum geldi ufak sancılar vurmaya başlado hafif hastaneye bi gittim 7 cm açılma olmuş sancısız neredeyse sonra 8 cm 1 saat sürmedi dogum oldu ama o acının tarifi yok yani. Böyle olurda 2. Dogum igne vurmazlar ama açılma 4 cm olunca vuruyolar galibacanim benim sorunsuz gecti, hala da oyle. ama anestezi uzmani cok onemli. nerde dogum yapmayi dusunuyorsan anestezi uzmanini iyi arastir derim canim. bol yuruyusle ve epiduralle bi de doktorum iyi olunca benim dogumum oldukca rahat gecmisti. darisi basina insallah
Bugün o kadar kötüyüm ki başım kazan gibi bunalimdayim kaynanamdan gorumcelerden hatta eşimden bile nefret ettim hepsini allaha haval ediyorum o kadar yorgunum ki uyuyamıyorum kac parçaya bolunecem bilmiyorum avazim çıktığını kadar bağırmak istiyorum hayatımda tek varlığım oğlum..oda soğuk almış sanırım bunu akıyor inş ilerlemez
Hangi birini anlatim canım çocuğunu kucağına alınca bişe oluyor kaynanaya yorulur oğlu diye sadece hafta sonları görüyor şehir dışında çalışıyor eşimde bütün yük benim üzerimde el kiziyim nede olsa çocuk hiç durmuyor hep kucagimda acıyan yok aman sen yoruldun diyen yok hâlâ iş bekler hangisini anlatim canım çok doluyum allaha haval ediyorum hepsiniCanım yaaa kiyamam oğlusuna Rabbim acil şifalar versin inşallah hasta olmaz noldu naptilar
Canım sen kendi annenlerde değil miydin? Eşinle ayrı olmasanız daha kolay olurdu belki her şey. Onun çalıştığı yerden ev tutsanız olmaz mı? Kv evinde yaşamak zordur mutlaka, allah yardımcın olsunHangi birini anlatim canım çocuğunu kucağına alınca bişe oluyor kaynanaya yorulur oğlu diye sadece hafta sonları görüyor şehir dışında çalışıyor eşimde bütün yük benim üzerimde el kiziyim nede olsa çocuk hiç durmuyor hep kucagimda acıyan yok aman sen yoruldun diyen yok hâlâ iş bekler hangisini anlatim canım çok doluyum allaha haval ediyorum hepsini
Ben konuları bilmiyorum sadece yazdığından yola çıkarak soruyorum, niye müsaade ediyorsun arkadaşım ,hangi devirde yaşıyoruz Kv ile aynı evde kalıyorsan kalma ben kendi evimde durucam de kim seni zorlayabilir eşin yükünü paylaşmak zorunda ki bu yük değil evlat..Kendini ezdirme çevrendekileri buna alıştırırsan bu böyle sürer gider..Bu Kv lerde kim oluyor ya gıcık oluyorum bunlara yüz verme arkadaşım git evinde kendi yağınla kavrul.. Oğlun uyuduğunda alaleme hizmet edeceğine ayağını uzatır kahveni içerisin..Kv denle yüz göz olma eşin çözmeli bütün problemlerini eşin hangi dilden anlıyorsa o dille çözdürt sıkıntılarını içine atma içini kimse görmüyor olan sana olur genç yaşta kahrolduğunla kalırsın.Allah bir an evvel bir çözüm yolu göstersin inşallah..Hangi birini anlatim canım çocuğunu kucağına alınca bişe oluyor kaynanaya yorulur oğlu diye sadece hafta sonları görüyor şehir dışında çalışıyor eşimde bütün yük benim üzerimde el kiziyim nede olsa çocuk hiç durmuyor hep kucagimda acıyan yok aman sen yoruldun diyen yok hâlâ iş bekler hangisini anlatim canım çok doluyum allaha haval ediyorum hepsini
Canım annemlerdeyim haftasonu geliyoruz biz altli üstlü oturuyoruz haftasonu bile yetiyor anlican oğlum doğduğunda sehirdisina gönderdiler oda buraya gelmeye çalışıyor eşyalı Ev tutmaya kalktık çok pahalı bizimde kredi borclarimiz var o yüzden gidemiyoruz annemlerde olsamda kendi evin gibi olmuyor bunlar yuzundende eve gelmek istemiyorum çok yoruluyorum hafta ici annemlerde hafta sonu da onlarla geçiyor biz hiç yalnız kalamiyoruz anlican kaynanam çok fena öyle böyle değil canım hiçbir dediğine inanmıyorum çok ogulcu sanki yeni doğurmuş oğlum oğlum bide kendini acindirmasi var cabasi çok zor altli üstlü oturmak bide bizim ayrılma gibi bir durumumuz olamaz evin tek erkeği ben evlenirken anasiylada evlenmisim de haberim yokmuş kız kardeşim yeni dogum yaptı sırf hafta sonu annesigil çocuğu görsün diye o kızı o kötü halde bıraktım geldim ki benim dogumum da hamileliğimde brnim yanımda olan tek kişiydi aman hangisini anlatim ki istenmeyen gelinim ben canım agzimla kuş tutsamda yaranamam allaha haval ediyorum ne deyimCanım sen kendi annenlerde değil miydin? Eşinle ayrı olmasanız daha kolay olurdu belki her şey. Onun çalıştığı yerden ev tutsanız olmaz mı? Kv evinde yaşamak zordur mutlaka, allah yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun canım durumun zor.Canım annemlerdeyim haftasonu geliyoruz biz altli üstlü oturuyoruz haftasonu bile yetiyor anlican oğlum doğduğunda sehirdisina gönderdiler oda buraya gelmeye çalışıyor eşyalı Ev tutmaya kalktık çok pahalı bizimde kredi borclarimiz var o yüzden gidemiyoruz annemlerde olsamda kendi evin gibi olmuyor bunlar yuzundende eve gelmek istemiyorum çok yoruluyorum hafta ici annemlerde hafta sonu da onlarla geçiyor biz hiç yalnız kalamiyoruz anlican kaynanam çok fena öyle böyle değil canım hiçbir dediğine inanmıyorum çok ogulcu sanki yeni doğurmuş oğlum oğlum bide kendini acindirmasi var cabasi çok zor altli üstlü oturmak bide bizim ayrılma gibi bir durumumuz olamaz evin tek erkeği ben evlenirken anasiylada evlenmisim de haberim yokmuş kız kardeşim yeni dogum yaptı sırf hafta sonu annesigil çocuğu görsün diye o kızı o kötü halde bıraktım geldim ki benim dogumum da hamileliğimde brnim yanımda olan tek kişiydi aman hangisini anlatim ki istenmeyen gelinim ben canım agzimla kuş tutsamda yaranamam allaha haval ediyorum ne deyimFreyza__
Allah sana sabır versin Can'ım....Canım annemlerdeyim haftasonu geliyoruz biz altli üstlü oturuyoruz haftasonu bile yetiyor anlican oğlum doğduğunda sehirdisina gönderdiler oda buraya gelmeye çalışıyor eşyalı Ev tutmaya kalktık çok pahalı bizimde kredi borclarimiz var o yüzden gidemiyoruz annemlerde olsamda kendi evin gibi olmuyor bunlar yuzundende eve gelmek istemiyorum çok yoruluyorum hafta ici annemlerde hafta sonu da onlarla geçiyor biz hiç yalnız kalamiyoruz anlican kaynanam çok fena öyle böyle değil canım hiçbir dediğine inanmıyorum çok ogulcu sanki yeni doğurmuş oğlum oğlum bide kendini acindirmasi var cabasi çok zor altli üstlü oturmak bide bizim ayrılma gibi bir durumumuz olamaz evin tek erkeği ben evlenirken anasiylada evlenmisim de haberim yokmuş kız kardeşim yeni dogum yaptı sırf hafta sonu annesigil çocuğu görsün diye o kızı o kötü halde bıraktım geldim ki benim dogumum da hamileliğimde brnim yanımda olan tek kişiydi aman hangisini anlatim ki istenmeyen gelinim ben canım agzimla kuş tutsamda yaranamam allaha haval ediyorum ne deyimFreyza__
Hangi birini anlatim canım çocuğunu kucağına alınca bişe oluyor kaynanaya yorulur oğlu diye sadece hafta sonları görüyor şehir dışında çalışıyor eşimde bütün yük benim üzerimde el kiziyim nede olsa çocuk hiç durmuyor hep kucagimda acıyan yok aman sen yoruldun diyen yok hâlâ iş bekler hangisini anlatim canım çok doluyum allaha haval ediyorum hepsini
Allah yardımcın olsun canım :/ insallah esın daha makul bi çözüm bulurCanım annemlerdeyim haftasonu geliyoruz biz altli üstlü oturuyoruz haftasonu bile yetiyor anlican oğlum doğduğunda sehirdisina gönderdiler oda buraya gelmeye çalışıyor eşyalı Ev tutmaya kalktık çok pahalı bizimde kredi borclarimiz var o yüzden gidemiyoruz annemlerde olsamda kendi evin gibi olmuyor bunlar yuzundende eve gelmek istemiyorum çok yoruluyorum hafta ici annemlerde hafta sonu da onlarla geçiyor biz hiç yalnız kalamiyoruz anlican kaynanam çok fena öyle böyle değil canım hiçbir dediğine inanmıyorum çok ogulcu sanki yeni doğurmuş oğlum oğlum bide kendini acindirmasi var cabasi çok zor altli üstlü oturmak bide bizim ayrılma gibi bir durumumuz olamaz evin tek erkeği ben evlenirken anasiylada evlenmisim de haberim yokmuş kız kardeşim yeni dogum yaptı sırf hafta sonu annesigil çocuğu görsün diye o kızı o kötü halde bıraktım geldim ki benim dogumum da hamileliğimde brnim yanımda olan tek kişiydi aman hangisini anlatim ki istenmeyen gelinim ben canım agzimla kuş tutsamda yaranamam allaha haval ediyorum ne deyimFreyza__
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?