Çok şükür eşim iyi severek evlendik 4 sene çıktık 2 seneye yakında nişanlı kaldık o bana hiç laf söyletmez ama oda arada kalıyor çok acindiriyor çok dua ettim allahım kocama öyle bir iş nasip etki gidelim herkesten kurtulalım diye anam koca gitti ben burda kaldım İns şu mübarek günü dualarım kabul olurda giderim bende yanınaNefret ediyorum bu kvdelerden uaa insan çocuğu mutsuz olsun istemi mutsuz gelin oğlanı mutlu edermi
Teşekkürler canım şu mübarek günde hayırlısı olsun hakkımızda çektiğim sıkıntıların karşılığını alırım inşAllah yardımcın olsun canım :/ insallah esın daha makul bi çözüm bulur
Teşekkürler canım iyiki varsınızAllah sana sabır versin Can'ım....
Çok şükür eşim iyi severek evlendik 4 sene çıktık 2 seneye yakında nişanlı kaldık o bana hiç laf söyletmez ama oda arada kalıyor çok acindiriyor çok dua ettim allahım kocama öyle bir iş nasip etki gidelim herkesten kurtulalım diye anam koca gitti ben burda kaldım İns şu mübarek günü dualarım kabul olurda giderim bende yanına
Amiiiiinnn inşallah canım özel aşıları ben yaptirmicam canım ama senin dusuncrni etkilemek istemem
anneniz kendi evinizde baksa cocuga siz git gel yapsanız cokmu uzak olur hem düzeni bozulmaz hemde siz rahat edersinizMerhabalar, kızımdan şikayetçiyim, sütümü istemiyor. Dün sadece bir kez emdi, o da benim zorumla. Sanırım sütüm kesiliyor. Emmediği için olacağı buydu. Dün itibariyle işe başladım. İlçeye geldik, bi akrabada kalıyoruz. Annem çocuğa bakmak için geldi. Çocuk hem kendi evinde değil hem de ilk defa annesinden ayrı. Biraz huzursuz oldu. BBugün ve yarıb yarım gün çalışıyorum, perşembe ve cuma gitmiyorum. Seminer dönemi arkadaşlarda kalıp kızımı da kendimle getirip işe giderim diyorum ama kızım sabahları kakasını yapıyor. Düzeni bozulup huzursuz olursa başka bir çare ararım ama işe de gelmek istiyorum çünkü çok sıkıldım. İki hafta bakmak için kimse gelmez. Nerden baksan sıkıntı.
Annemle aynı şehirde yaşamıyoruz. 3 günlüğüne gelebildi ama babamı uzun süre yalnız bırakamaz çünkü babam lösemi hastası. Annem baksaydı gözüm arkada kalmazdı.anneniz kendi evinizde baksa cocuga siz git gel yapsanız cokmu uzak olur hem düzeni bozulmaz hemde siz rahat edersiniz
babanıza Rabbim şifalar versin sürecide en rahat şekilde atlatırsınız inşallahAnnemle aynı şehirde yaşamıyoruz. 3 günlüğüne gelebildi ama babamı uzun süre yalnız bırakamaz çünkü babam lösemi hastası. Annem baksaydı gözüm arkada kalmazdı.
Merhabalar, kızımdan şikayetçiyim, sütümü istemiyor. Dün sadece bir kez emdi, o da benim zorumla. Sanırım sütüm kesiliyor. Emmediği için olacağı buydu. Dün itibariyle işe başladım. İlçeye geldik, bi akrabada kalıyoruz. Annem çocuğa bakmak için geldi. Çocuk hem kendi evinde değil hem de ilk defa annesinden ayrı. Biraz huzursuz oldu. BBugün ve yarıb yarım gün çalışıyorum, perşembe ve cuma gitmiyorum. Seminer dönemi arkadaşlarda kalıp kızımı da kendimle getirip işe giderim diyorum ama kızım sabahları kakasını yapıyor. Düzeni bozulup huzursuz olursa başka bir çare ararım ama işe de gelmek istiyorum çünkü çok sıkıldım. İki hafta bakmak için kimse gelmez. Nerden baksan sıkıntı.
Canım babana Allah acil şifalar versin insallahAnnemle aynı şehirde yaşamıyoruz. 3 günlüğüne gelebildi ama babamı uzun süre yalnız bırakamaz çünkü babam lösemi hastası. Annem baksaydı gözüm arkada kalmazdı.
Allah acil şifalar versin babana canım.. İnşallah sütünü bırakmaz bebeğin.Annemle aynı şehirde yaşamıyoruz. 3 günlüğüne gelebildi ama babamı uzun süre yalnız bırakamaz çünkü babam lösemi hastası. Annem baksaydı gözüm arkada kalmazdı.
Can'ım öğretmen misin sen de? Ben de yarın başlıyorum, 2 hafta gidip geleceğim. Evinden farklı bi yerde mi okulun Can'ım?Merhabalar, kızımdan şikayetçiyim, sütümü istemiyor. Dün sadece bir kez emdi, o da benim zorumla. Sanırım sütüm kesiliyor. Emmediği için olacağı buydu. Dün itibariyle işe başladım. İlçeye geldik, bi akrabada kalıyoruz. Annem çocuğa bakmak için geldi. Çocuk hem kendi evinde değil hem de ilk defa annesinden ayrı. Biraz huzursuz oldu. BBugün ve yarıb yarım gün çalışıyorum, perşembe ve cuma gitmiyorum. Seminer dönemi arkadaşlarda kalıp kızımı da kendimle getirip işe giderim diyorum ama kızım sabahları kakasını yapıyor. Düzeni bozulup huzursuz olursa başka bir çare ararım ama işe de gelmek istiyorum çünkü çok sıkıldım. İki hafta bakmak için kimse gelmez. Nerden baksan sıkıntı.
Merhaba arkadaşlar geçen sene bu Zaman'lar hamilelikle ilgili çok şey paylaştık şimdi doğdularda çok şükür büyüdüler bile ben dün yeniden hamile olduğumu öğrendim Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah şimdide kısmetse şubat annesi olucam hayırlısıyla
İnşallah, teşekkür ederim.babanıza Rabbim şifalar versin sürecide en rahat şekilde atlatırsınız inşallah
Annemle aynı şehirde yaşamıyoruz. 3 günlüğüne gelebildi ama babamı uzun süre yalnız bırakamaz çünkü babam lösemi hastası. Annem baksaydı gözüm arkada kalmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?