2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım Rabbim tamamına erdirsin hayirlisiyla inşallah

Canım yaa kiyamam düzeni değişince çöl huzursuz olur ondan yemiyodur sadece iki haftami surcek bu durum dönmeye başladığı merak ettim yoksa hala tembelliği devam ediyormu prensesinin
Önce dişten dolayı yemiyordu şimdi yaramazlığına yemiyor. Bazen yanlışlıkla dönüyor am çaba ve güç yok. Yüzüstüyken dizlerinin üstüne çıkıp emekleme pozisyonuna gelmiyor. Oturma yok. Tap diye düşüyor. Doktora götürdüm. Ben bir sorun görmüyorum dedi. Zayıf deyip beni üzmek istemediğinden kilolu değil dedi. Tembel benimki ayol, kilo almaya üşeniyor. Kuzenimin kızı ondan 3 hafta küçük ama onun 3 katı. Amacım karşılaştırma yapmak değil ama yiyememesine üzülüyorum.

Canım babana Allah acil şifalar versin insallah zor olmus boyle zaten herseyi yiyemiyor emmeyi bırakmasa keske :/
Teşekkür ederim canım, sanırım bırakıyor. Sütümü istemiyor. Gerekirse aç uyuyor ama yemiyor. Burda bebek çok. Bir tanesi pilavın üstüne kıyma, patates koydular yedi. Diğeri pilavın üstüne yoğurt koydular, yedi. Benim kızım kuru kuru pilav yedi. Üstüne sütümü istemiyor cadı.

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

Canım benimkide inatla yemek istemiyor aynı sorun bizdede var benimkide çok zayıf bu aralar benle inatlasiyo sıpa yaa diğer durumda ablamin ogluda emeklemedi dönmedi direk kalkıp yuruduydu büyüyünce al intikamını nazyamdan evi toplar silsin supursu

Seninki de işkence ediyormuş sana. Evi toplamasını geçtim, kendi işini yapsın yeter. Onu bile yapmaz sanki.

Ay canımmm seni hiç göremiyorduk, nasılsın? Ay haberli mi habersiz mi bi hamilelik? Hayırlı olsun inş Can'ım, sağlıkla al kucağına , eylül annelerinin 2.hamişi

kızlar kızımın alttan bir tane dişi var gögsümü isirdi dişi geçti baya açıldı şimdi nerdeyse ağlayarak emziriyorum çok canım acıyo napcam ben birde tek gögüs emiyo benim kızım

kızlar kızımın alttan bir tane dişi var gögsümü isirdi dişi geçti baya açıldı şimdi nerdeyse ağlayarak emziriyorum çok canım acıyo napcam ben birde tek gögüs emiyo benim kızım
Oyy gecmis olsun canım en korktuğum sey :/ hemen bişeyler sürseydin lansinoh bepanthen ne varsa

Sutyen takma kremlerini öyle kullan hava iyileşme süresini hızlandırır.En korktuğum olaylardan biri umarım başıma gelmez geçmiş olsun canım.
ınşallah başınıza gelmez acısı çok farklı hava almasını saglıyorum ama gündüz kapalı kalıyo eve gider gitmez bol giyip kem sürüyorum

Canim bizim bi arkadasin bebisi de senin nazli kizin gibi oturma ve emekleme cabasinda degildi. Bikac cocuk doktoruna da goturmustu ve onlar da normal demislerdi. Arkadas cok kafaya takmisti, en son bi norologa goturduler ve 'hipotoni' galiba tam hatirlamiyorum ama oyle bi teshis koydular.. Kas gevsekligiymis. Tabii ki her bebegin gelisimi ayni olmak zorunda degil ama bi norologa gostermende fayda var. Iyi bi dr bulup gotur bence. Gec kaldim keske goturseydim dememek icin olsa bile

Cocuk doktorlari her konuda cok bilgili olmuyo bazen. Birimizin dr u biseyi onerirken diger dr kesinlikle olmaz diyo en basit ornek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…