Haklısın, çocuk doktorları yetersiz kalabiliyor. Haftaya alerji doktoruna kontrole gidecez. Bir de ona danışacağım. Araştırmalarıma göre alerjik çocukların birçoğu öyle. Biraz geriden geliyorlar. 9. Ay aşısını alerji doktorunun takibi altında olacaz. Meningokok aşısını da ona soracam. bazı aşılar alerjik bebeklere iyi gelmiyor.Canim bizim bi arkadasin bebisi de senin nazli kizin gibi oturma ve emekleme cabasinda degildi. Bikac cocuk doktoruna da goturmustu ve onlar da normal demislerdi. Arkadas cok kafaya takmisti, en son bi norologa goturduler ve 'hipotoni' galiba tam hatirlamiyorum ama oyle bi teshis koydular.. Kas gevsekligiymis. Tabii ki her bebegin gelisimi ayni olmak zorunda degil ama bi norologa gostermende fayda var. Iyi bi dr bulup gotur bence. Gec kaldim keske goturseydim dememek icin olsa bile
Cocuk doktorlari her konuda cok bilgili olmuyo bazen. Birimizin dr u biseyi onerirken diger dr kesinlikle olmaz diyo en basit ornek
Çok sağol aynen Can'ım hiç beklenmedik anda geldi ama Rabbim sağlık versin hoşgeldi iyiki geldiHayırlı olsun canım allah sağlıkla doğup büyütmeyi nasip etsin. Senin bıdık da habersiz gelmiş anlaşılan
Sağol canım benimCanım Rabbim tamamına erdirsin hayirlisiyla inşallah
Evet canım bebiş olunca giremiyodum bi ara yine bakıyodum kimseler kalmamıştı buralarda habersiz oldu bu bebiş sağlıkla gelir inşallah çok teşekkür ederimAy canımmm seni hiç göremiyorduk, nasılsın? Ay haberli mi habersiz mi bi hamilelik? Hayırlı olsun inş Can'ım, sağlıkla al kucağına , eylül annelerinin 2.hamişi
Hayırlı olsun sağlıklı sihhatli gelsin Allah bir avazda kurtarsın insallahEvet canım bebiş olunca giremiyodum bi ara yine bakıyodum kimseler kalmamıştı buralarda habersiz oldu bu bebiş sağlıkla gelir inşallah çok teşekkür ederim
Sıkıntısiz atlatın insallah canimm bizde son günlerde huysuzluk hat safhadaydi bu sabah cok sukur ilk disi patlattıkİyi akşamlar
Yarın aşımız varumarım sıkıntısı olmadan atlatırız
Sizler nasılsınız bebişler nasıl?
Ayyy çok sevindimSıkıntısiz atlatın insallah canimm bizde son günlerde huysuzluk hat safhadaydi bu sabah cok sukur ilk disi patlattıkDarısı çıkaramayan kuzuların basına
İlk dişiniz hayırlı olsun canım.Sıkıntısiz atlatın insallah canimm bizde son günlerde huysuzluk hat safhadaydi bu sabah cok sukur ilk disi patlattıkDarısı çıkaramayan kuzuların basına
Gözünüz aydın....Biz 5-6 üst yanları çıkartıyoruz ama ben çıkarsam daha iyi olacaktı. Terör estiriyor.Geçen babasını ısırdıve bizden de ilk dis haberi geldiihep en son biz oluruz diyodum ama oglum beni yaniltti
Sagol canimm :)İlk dişiniz hayırlı olsun canım.
Saol canım inşallah..Sıkıntısiz atlatın insallah canimm bizde son günlerde huysuzluk hat safhadaydi bu sabah cok sukur ilk disi patlattıkDarısı çıkaramayan kuzuların basına
Bizimde yarın. Dün menenjit aşısını oldu yarında kızamık. Menenjit ölü mikrop-kızamık canlı olduğu için yakın aralıklarla da olsa birşey yapmaz dedi. Kızamık 9. ayda ve bir de 12. ayda idame dozunu olacak dedi.İyi akşamlar
Yarın aşımız varumarım sıkıntısı olmadan atlatırız
Sizler nasılsınız bebişler nasıl?
Tesekkur ederim canım :) rahat çıkarır insallah sonrakileri hic bitmiyo yavrucukların derdi yaa bi ası bi dis :/Saol canım inşallah..
İlk dişiniz hayırlı olsun dişin huysuzluğuymuş demekki.
Bizde 2 dişte kaldık. 3. Dişi bekliyoruz bakalim:)
Bizimde yarın. Dün menenjit aşısını oldu yarında kızamık. Menenjit ölü mikrop-kızamık canlı olduğu için yakın aralıklarla da olsa birşey yapmaz dedi. Kızamık 9. ayda ve bir de 12. ayda idame dozunu olacak dedi.
Merhabalar herkese
Hamilelik sürecinde çok yazdım ama artık fırsat olmuyor.
Takip edenler den bu durum da olan bilgi verebilir se iyi olur.
Eşi varikosel olup sperm donduran var mı
Ya da ikinci yi düşünen.
10 ay lik olduk biz ancak zor bir doğum sonrası hala bedenen ve ruhen hazır değil gibiyim .
Bu süreçte değerlerimiz azalıyor olabilir de.
2.çocuk olursa ev kadını olarak hayatıma devam etmem gerekecek uzun uzun yıllar.
Çünkü hala ve henüz atanamamış bir öğretmen im.
Bu sene sınava çalışmak istiyorum ciddi anlamda.
Kafamda deli sorular
hayırlı olsun ilk dişiniz darısı diğerlerine inşallahhhSıkıntısiz atlatın insallah canimm bizde son günlerde huysuzluk hat safhadaydi bu sabah cok sukur ilk disi patlattıkDarısı çıkaramayan kuzuların basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?