2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Haklısın, çocuk doktorları yetersiz kalabiliyor. Haftaya alerji doktoruna kontrole gidecez. Bir de ona danışacağım. Araştırmalarıma göre alerjik çocukların birçoğu öyle. Biraz geriden geliyorlar. 9. Ay aşısını alerji doktorunun takibi altında olacaz. Meningokok aşısını da ona soracam. bazı aşılar alerjik bebeklere iyi gelmiyor.

Ay canımmm seni hiç göremiyorduk, nasılsın? Ay haberli mi habersiz mi bi hamilelik? Hayırlı olsun inş Can'ım, sağlıkla al kucağına , eylül annelerinin 2.hamişi
Evet canım bebiş olunca giremiyodum bi ara yine bakıyodum kimseler kalmamıştı buralarda habersiz oldu bu bebiş sağlıkla gelir inşallah çok teşekkür ederim

Evet canım bebiş olunca giremiyodum bi ara yine bakıyodum kimseler kalmamıştı buralarda habersiz oldu bu bebiş sağlıkla gelir inşallah çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun sağlıklı sihhatli gelsin Allah bir avazda kurtarsın insallah

İyi akşamlar

Yarın aşımız var umarım sıkıntısı olmadan atlatırız

Sizler nasılsınız bebişler nasıl?
Sıkıntısiz atlatın insallah canimm bizde son günlerde huysuzluk hat safhadaydi bu sabah cok sukur ilk disi patlattık Darısı çıkaramayan kuzuların basına

Sıkıntısiz atlatın insallah canimm bizde son günlerde huysuzluk hat safhadaydi bu sabah cok sukur ilk disi patlattık Darısı çıkaramayan kuzuların basına
Saol canım inşallah..

İlk dişiniz hayırlı olsun dişin huysuzluğuymuş demekki.
Bizde 2 dişte kaldık. 3. Dişi bekliyoruz bakalim:)

İyi akşamlar

Yarın aşımız var umarım sıkıntısı olmadan atlatırız

Sizler nasılsınız bebişler nasıl?
Bizimde yarın. Dün menenjit aşısını oldu yarında kızamık. Menenjit ölü mikrop-kızamık canlı olduğu için yakın aralıklarla da olsa birşey yapmaz dedi. Kızamık 9. ayda ve bir de 12. ayda idame dozunu olacak dedi.

Dün doktorumuz da rutin muayenedeydik. Yumurtaya alerjisi var deyince, tam buğday unu ruşeym ve diğer tüm çavdar kepekli unlasrdan uzak durun. Bunların içinde gluten oranı yüksek bunlar da alerjiyi tetikler, beyaz ekmek ve beyaz un kullanın dedi .

Saol canım inşallah..

İlk dişiniz hayırlı olsun dişin huysuzluğuymuş demekki.
Bizde 2 dişte kaldık. 3. Dişi bekliyoruz bakalim:)
Tesekkur ederim canım :) rahat çıkarır insallah sonrakileri hic bitmiyo yavrucukların derdi yaa bi ası bi dis :/

Merhabalar herkese
Hamilelik sürecinde çok yazdım ama artık fırsat olmuyor.
Takip edenler den bu durum da olan bilgi verebilir se iyi olur.
Eşi varikosel olup sperm donduran var mı
Ya da ikinci yi düşünen.
10 ay lik olduk biz ancak zor bir doğum sonrası hala bedenen ve ruhen hazır değil gibiyim .
Bu süreçte değerlerimiz azalıyor olabilir de.
2.çocuk olursa ev kadını olarak hayatıma devam etmem gerekecek uzun uzun yıllar.
Çünkü hala ve henüz atanamamış bir öğretmen im.
Bu sene sınava çalışmak istiyorum ciddi anlamda.
Kafamda deli sorular

Canım menenjit aşısı sonrası ateş vs. Belirtiler oldumu zorladı mı kizini

İnşallah atanirsin bende 2018 hazırlanmaya başlayacam ekim yada kasım gibi kendime net üzerinden dershanede buldum inşallah ataniriz diğer durum için inşallah dusundugun şekilde herşey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…