2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

İyi akşamlar

Yarın aşımız var umarım sıkıntısı olmadan atlatırız

Sizler nasılsınız bebişler nasıl?
günaydın biz pazartesi aşımızı olduk çok şükür sıkıntısız atlattık bir hafta sonra dokuntusu olabılır korkmayın gecer kendılıgınden dediler size boyle birşey soylendimi

Canım özel aşımı oluyor menenjit aşısı ben sağlık ocagindaki aile hekimine sordum 12 ayda bir aşı varmış nimenrix diye bir dozmuş onu olursa bu menenjit aşısına gerek yokmuş menenjit aşısı 2 dozmus sanirim kendi dr.aradım doğum izine gitmiş

İnşallah atanirsin bende 2018 hazırlanmaya başlayacam ekim yada kasım gibi kendime net üzerinden dershanede buldum inşallah ataniriz diğer durum için inşallah dusundugun şekilde herşey gönlünce olur

Branş ne canım
Ben bu sene dershane yé yazildim ancak bakalım

Hayırlı olsun canım istiyomuydunuz

Sıkıntısiz atlatın insallah canimm bizde son günlerde huysuzluk hat safhadaydi bu sabah cok sukur ilk disi patlattık Darısı çıkaramayan kuzuların basına
Siznde hayrlı olsun canım sıra bize geliyo galiba bide biz çıkarsaydık. Zor çıktımı ateş ishal oldumu komşun yazın daha zor olur dedi korkuttu beni

Bizde bu sabah dewlet hastanesine gittk tahlillerini yaptrmak için karın agrım vardı çok muayene eti dkr kesenin etrafında kanama var düşük olabilir dedi bebek saglıklıymış bi ilaç verdi progestan diye düşügü engellemek için sütüme geçermi bu ilaç fitil galiba bu

Arkadaşlar benim kız kardeşim yeni dogum yaptı da bu süt parasımıydı neydi 300tl onu herkes alabiliyormu

Siznde hayrlı olsun canım sıra bize geliyo galiba bide biz çıkarsaydık. Zor çıktımı ateş ishal oldumu komşun yazın daha zor olur dedi korkuttu beni
Sagol canım ates olmadı ishal bi gun once oldu ama iki kere yaptı sadece ishalli huysuzlugu çoktu bağırıp duruyodu :/ her cocuk aynı olmazki buyuk oğlumda hafif ates ve ishal cok oluyodu mesela çıkarırken ama küçüğü gibi huysuz degildi . Sizde sıkıntısiz bir an once çıkarın insallah canım

Can'ım inş bi sıkıntı olmaz. Yardım edecek biri varsa sana biraz yardım etsinler, sen de dinlen biraz Can'ım.

Yok bugün hemşire ile konuştum. Menenjit aşısı ve rota virus özel yapılıyor. 12 ayda 3 tane aşı var dedi. kızamık, kızamıkçık, kabakulak, su çiçeği, bir de zaturre aşısı var dedi. İçinde menenjit aşısı yok.

Can'ım inş bi sıkıntı olmaz. Yardım edecek biri varsa sana biraz yardım etsinler, sen de dinlen biraz Can'ım.
Fitil değil hap bu ve sütüne de geçer. Bu sadece bir hormon kanamayı engelleyip durdurmak için. Doktorum bana bu sadece önlem amaçlı. Düşecekse progestana rağmen düşer demişti.

Bizim 12.ayda sadece su çiçeği aşısı gözüküyor kartta

günaydın biz pazartesi aşımızı olduk çok şükür sıkıntısız atlattık bir hafta sonra dokuntusu olabılır korkmayın gecer kendılıgınden dediler size boyle birşey soylendimi

Kontrole gittik ama aşıyı olamadık sıra dolduğu için 29 hazirana randevu verdiler. Menenjit aşısınıda tek doz 13. Ayda yaptırıcam

geçmiş olsun fıtıl olarak kullanıldıgında geçmez diye biliyorum ama yınede çocuk dr varsa onunla bi konuşabilirsiniz

Bugün 9. Ay kontrolümüze gittik. Sıra dolduğu için aşı olamadı 29 hazirana randevu verdiler. Menenjit aşısınıda 13. Ayda yaptırcam

Kızımın 1.5 aydır sürekli tekrarlayan kabızlığı var, bunun için damla verdi. Biraz genetik olabilir dedi bana çekti sanırım. Poposunun içi pişik oldu bu bez pişiği değil besin alerjisi dedi. Sanırım domates yaptı. Dut ishal yaptığı için 2 yaşına kadar vermiyoruz ama kabız olduğu için 1 tane verebilirsin dedi.

Artık soframıza oturabilirmiş yasaklı gıdalar hariç her şeyden yedirebilirsin dedi. Artık bulamaç yapma dedi ki ben hiç bulamaç yapmamıştım zaten. Suyu biberonla içirme dedi alıştırma bardağı al dedi.

Kafasındaki konak geçmiyor dalin kullanıyorum dedim. Atopik cilt olduğu için dalin chicco Johnsons baby kullanma dedi. Sebamedi sordum onu da önermedi. Mustela ya da bioderma şampuan kullan dedi araştırıyorum ikisinden birini alıcam.

Hala tam dönmüyor ve emeklemiyor dedim. Her bebek emeklemeyebilir dedi desteksiz oturabilmesi önemli olan dedi 2 aydır oturuyor .

Kilosu ve boyu iyi dedi. Ayda 400 gr almış. Çok güzel dedi.

Şeker bal çilek kivi ananas yumurta sarısı yasak. Kİraz verme dedi. Poposundan dolayı domates verme dedi. Ceviz de alerjik olduğu için dikkatli ver dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…