günaydın biz pazartesi aşımızı olduk çok şükür sıkıntısız atlattık bir hafta sonra dokuntusu olabılır korkmayın gecer kendılıgınden dediler size boyle birşey soylendimiİyi akşamlar
Yarın aşımız varumarım sıkıntısı olmadan atlatırız
Sizler nasılsınız bebişler nasıl?
Canım özel aşımı oluyor menenjit aşısı ben sağlık ocagindaki aile hekimine sordum 12 ayda bir aşı varmış nimenrix diye bir dozmuş onu olursa bu menenjit aşısına gerek yokmuş menenjit aşısı 2 dozmus sanirim kendi dr.aradım doğum izine gitmişBizimde yarın. Dün menenjit aşısını oldu yarında kızamık. Menenjit ölü mikrop-kızamık canlı olduğu için yakın aralıklarla da olsa birşey yapmaz dedi. Kızamık 9. ayda ve bir de 12. ayda idame dozunu olacak dedi.
İnşallah atanirsin bende 2018 hazırlanmaya başlayacam ekim yada kasım gibi kendime net üzerinden dershanede buldum inşallah ataniriz diğer durum için inşallah dusundugun şekilde herşey gönlünce olur
Canım Allah şifalar versin babanaAnnemle aynı şehirde yaşamıyoruz. 3 günlüğüne gelebildi ama babamı uzun süre yalnız bırakamaz çünkü babam lösemi hastası. Annem baksaydı gözüm arkada kalmazdı.
Hadi hayırlı olsun darısı bize artıkve bizden de ilk dis haberi geldiihep en son biz oluruz diyodum ama oglum beni yaniltti
Hayırlı olsun canım istiyomuydunuzMerhaba arkadaşlar geçen sene bu Zaman'lar hamilelikle ilgili çok şey paylaştık şimdi doğdularda çok şükür büyüdüler bile ben dün yeniden hamile olduğumu öğrendim Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah şimdide kısmetse şubat annesi olucam hayırlısıyla
Siznde hayrlı olsun canım sıra bize geliyo galiba bide biz çıkarsaydık. Zor çıktımı ateş ishal oldumu komşun yazın daha zor olur dedi korkuttu beniSıkıntısiz atlatın insallah canimm bizde son günlerde huysuzluk hat safhadaydi bu sabah cok sukur ilk disi patlattıkDarısı çıkaramayan kuzuların basına
Teşekkürlerr :) aminn insallahhayırlı olsun ilk dişiniz darısı diğerlerine inşallahhh
Sagol canım ates olmadı ishal bi gun once oldu ama iki kere yaptı sadece ishalli huysuzlugu çoktu bağırıp duruyodu :/ her cocuk aynı olmazki buyuk oğlumda hafif ates ve ishal cok oluyodu mesela çıkarırken ama küçüğü gibi huysuz degildi . Sizde sıkıntısiz bir an once çıkarın insallah canımSiznde hayrlı olsun canım sıra bize geliyo galiba bide biz çıkarsaydık. Zor çıktımı ateş ishal oldumu komşun yazın daha zor olur dedi korkuttu beni
Can'ım inş bi sıkıntı olmaz. Yardım edecek biri varsa sana biraz yardım etsinler, sen de dinlen biraz Can'ım.Bizde bu sabah dewlet hastanesine gittk tahlillerini yaptrmak için karın agrım vardı çok muayene eti dkr kesenin etrafında kanama var düşük olabilir dedi bebek saglıklıymış bi ilaç verdi progestan diye düşügü engellemek için sütüme geçermi bu ilaç fitil galiba bu
Yok bugün hemşire ile konuştum. Menenjit aşısı ve rota virus özel yapılıyor. 12 ayda 3 tane aşı var dedi. kızamık, kızamıkçık, kabakulak, su çiçeği, bir de zaturre aşısı var dedi. İçinde menenjit aşısı yok.Canım özel aşımı oluyor menenjit aşısı ben sağlık ocagindaki aile hekimine sordum 12 ayda bir aşı varmış nimenrix diye bir dozmuş onu olursa bu menenjit aşısına gerek yokmuş menenjit aşısı 2 dozmus sanirim kendi dr.aradım doğum izine gitmiş
Valla ateş olmadı ama mızırtı oldu biraz çok değil yaniCanım menenjit aşısı sonrası ateş vs. Belirtiler oldumu zorladı mı kizini
Fitil değil hap bu ve sütüne de geçer. Bu sadece bir hormon kanamayı engelleyip durdurmak için. Doktorum bana bu sadece önlem amaçlı. Düşecekse progestana rağmen düşer demişti.Can'ım inş bi sıkıntı olmaz. Yardım edecek biri varsa sana biraz yardım etsinler, sen de dinlen biraz Can'ım.
Bizim 12.ayda sadece su çiçeği aşısı gözüküyor karttaYok bugün hemşire ile konuştum. Menenjit aşısı ve rota virus özel yapılıyor. 12 ayda 3 tane aşı var dedi. kızamık, kızamıkçık, kabakulak, su çiçeği, bir de zaturre aşısı var dedi. İçinde menenjit aşısı yok.
Dur daha seeeennn :) Üst yanlarda ne mızırtı, hele köpekler daha kötü diyorlar :)Tesekkur ederim canım :) rahat çıkarır insallah sonrakileri hic bitmiyo yavrucukların derdi yaa bi ası bi dis :/
Bizimde yarın. Dün menenjit aşısını oldu yarında kızamık. Menenjit ölü mikrop-kızamık canlı olduğu için yakın aralıklarla da olsa birşey yapmaz dedi. Kızamık 9. ayda ve bir de 12. ayda idame dozunu olacak dedi.
günaydın biz pazartesi aşımızı olduk çok şükür sıkıntısız atlattık bir hafta sonra dokuntusu olabılır korkmayın gecer kendılıgınden dediler size boyle birşey soylendimi
geçmiş olsun fıtıl olarak kullanıldıgında geçmez diye biliyorum ama yınede çocuk dr varsa onunla bi konuşabilirsinizBizde bu sabah dewlet hastanesine gittk tahlillerini yaptrmak için karın agrım vardı çok muayene eti dkr kesenin etrafında kanama var düşük olabilir dedi bebek saglıklıymış bi ilaç verdi progestan diye düşügü engellemek için sütüme geçermi bu ilaç fitil galiba bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?