2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

alerjisi varmıydı yumurta sarısı yasaklandı ben çilek verdim kırazda verdim sorun olmadı dıye ara ara veriyorum cevizde gün aşırı veriyoruz.

Yazmayı unutmuşum.

Paketlenmiş dondurulmuş gida ve konserve verme dedi.

Günde 1 öğün hünnap Bebe bisküvisi veriyorum dedim. Rengi kahverengi ise verme beyaz renkli olandan ver dedi ve hipp marka Bebe bisküvisi önerdi. Beyaz olan buharda pişermiş diğeri karamalize edilirmiş sağlıklı değilmiş ve kabızlığı da tetiklermiş

alerjisi varmıydı yumurta sarısı yasaklandı ben çilek verdim kırazda verdim sorun olmadı dıye ara ara veriyorum cevizde gün aşırı veriyoruz.
Yumurta sarısı yazmışım farketmedim pardon beyazı yazacaktım. Sarısına da ilk zaman alerjisi vardı ama geçti şükür.

Çilek 1 yaşına yaşına kadar yasak alerjik bir besin olduğu için. Kiraz da kabız olduğu için yasak.

Ceviz hiç vermedim inş alerji olmaz deneyeceğim bakalım

şuanda alerji yapmadı maşallah yıyo sadece ıspanak yıyemıyordu ılk zamanlar pişik yaptı şimdi tekrar deniycem ceviz yarım başlayabilirsin ezip meyve yada yoğurduna ekliyorum inşaallah sorun olmaz yer kızında

Evet ıspanağın böyle bi özelliği varmış.

İnş canım. arkadaşım cevizi un gibi yapıp Mamasınà katıyor. 6. Ayından bu yana hem de. Yoğurt ya da meyvesine katmak daha iyi olur bencede

Kontrole gittik ama aşıyı olamadık sıra dolduğu için 29 hazirana randevu verdiler. Menenjit aşısınıda tek doz 13. Ayda yaptırıcam
Filizcim 2 doz olması gerekliymiş. Bir iki gün önce anlattım ya izmir de bebek ilk dozu olduktan sonra 2. dozu olmadan menenjite yakalandığı için vefat etti. Bizim doktorun arkadaşının hastaymış. Konuşurken söyledi.

Bizimde yumurta alerjimiz olduğu için 1 yaşına kadar yumurta-ruşeym-tam buğday unu- arpa-çavdar gibi unlar yok. İçinde fazlaca gluten olduğu için alerjiyi tetikler dedi. Sadece beyaz un kullanacağız. 1 yaşına kadar.

Hım kaçırdım heralde. Peki siz hangi aylarda yaptıracaksınız? Dr 10. Ve 13. Aylarda olur dedi bize

Kızımın da yumurta alerjisi vardı geçti ama. Yaz aylarında yumurtayı çok vermeyi düşünmüyorum.

Bizim aile Hekimi dr.niye öyle dediki ben en iyisi hastaneyi arayim bana 12 ayda bir tane nimenrix diye bir aşı alınıp yapılırsa bunlara gerek yok hepsini kapsıyor demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…