alerjisi varmıydı yumurta sarısı yasaklandı ben çilek verdim kırazda verdim sorun olmadı dıye ara ara veriyorum cevizde gün aşırı veriyoruz.Bugün 9. Ay kontrolümüze gittik. Sıra dolduğu için aşı olamadı 29 hazirana randevu verdiler. Menenjit aşısınıda 13. Ayda yaptırcam
Kızımın 1.5 aydır sürekli tekrarlayan kabızlığı var, bunun için damla verdi. Biraz genetik olabilir dedi bana çekti sanırım. Poposunun içi pişik oldu bu bez pişiği değil besin alerjisi dedi. Sanırım domates yaptı. Dut ishal yaptığı için 2 yaşına kadar vermiyoruz ama kabız olduğu için 1 tane verebilirsin dedi.
Artık soframıza oturabilirmiş yasaklı gıdalar hariç her şeyden yedirebilirsin dedi. Artık bulamaç yapma dedi ki ben hiç bulamaç yapmamıştım zaten. Suyu biberonla içirme dedi alıştırma bardağı al dedi.
Kafasındaki konak geçmiyor dalin kullanıyorum dedim. Atopik cilt olduğu için dalin chicco Johnsons baby kullanma dedi. Sebamedi sordum onu da önermedi. Mustela ya da bioderma şampuan kullan dedi araştırıyorum ikisinden birini alıcam.
Hala tam dönmüyor ve emeklemiyor dedim. Her bebek emeklemeyebilir dedi desteksiz oturabilmesi önemli olan dedi 2 aydır oturuyor .
Kilosu ve boyu iyi dedi. Ayda 400 gr almış. Çok güzel dedi.
Şeker bal çilek kivi ananas yumurta sarısı yasak. Kİraz verme dedi. Poposundan dolayı domates verme dedi. Ceviz de alerjik olduğu için dikkatli ver dedi.
Yumurta sarısı yazmışım farketmedim pardon beyazı yazacaktım. Sarısına da ilk zaman alerjisi vardı ama geçti şükür.alerjisi varmıydı yumurta sarısı yasaklandı ben çilek verdim kırazda verdim sorun olmadı dıye ara ara veriyorum cevizde gün aşırı veriyoruz.
şuanda alerji yapmadı maşallah yıyo sadece ıspanak yıyemıyordu ılk zamanlar pişik yaptı şimdi tekrar deniycem ceviz yarım başlayabilirsin ezip meyve yada yoğurduna ekliyorum inşaallah sorun olmaz yer kızındaYumurta sarısı yazmışım farketmedim pardon beyazı yazacaktım. Sarısına da ilk zaman alerjisi vardı ama geçti şükür.
Çilek 1 yaşına yaşına kadar yasak alerjik bir besin olduğu için. Kiraz da kabız olduğu için yasak.
Ceviz hiç vermedim daha inş alerji olmaz deneyeceğim bakalım
Evet ıspanağın böyle bi özelliği varmış.şuanda alerji yapmadı maşallah yıyo sadece ıspanak yıyemıyordu ılk zamanlar pişik yaptı şimdi tekrar deniycem ceviz yarım başlayabilirsin ezip meyve yada yoğurduna ekliyorum inşaallah sorun olmaz yer kızında
Branş ne canım
Ben bu sene dershane yé yazildim ancak bakalım
Arkadaşlar benim kız kardeşim yeni dogum yaptı da bu süt parasımıydı neydi 300tl onu herkes alabiliyormu
Filizcim 2 doz olması gerekliymiş. Bir iki gün önce anlattım ya izmir de bebek ilk dozu olduktan sonra 2. dozu olmadan menenjite yakalandığı için vefat etti. Bizim doktorun arkadaşının hastaymış. Konuşurken söyledi.Kontrole gittik ama aşıyı olamadık sıra dolduğu için 29 hazirana randevu verdiler. Menenjit aşısınıda tek doz 13. Ayda yaptırıcam
Yanlışlık vardır. Benim hem sağlık ocağı kartında hemde özel hatane takip formunda 3 aşı görünüyor.Bizim 12.ayda sadece su çiçeği aşısı gözüküyor kartta
Bizimde yumurta alerjimiz olduğu için 1 yaşına kadar yumurta-ruşeym-tam buğday unu- arpa-çavdar gibi unlar yok. İçinde fazlaca gluten olduğu için alerjiyi tetikler dedi. Sadece beyaz un kullanacağız. 1 yaşına kadar.Yazmayı unutmuşum.
Paketlenmiş dondurulmuş gida ve konserve verme dedi.
Günde 1 öğün hünnap Bebe bisküvisi veriyorum dedim. Rengi kahverengi ise verme beyaz renkli olandan ver dedi ve hipp marka Bebe bisküvisi önerdi. Beyaz olan buharda pişermiş diğeri karamalize edilirmiş sağlıklı değilmiş ve kabızlığı da tetiklermiş
Hım kaçırdım heralde. Peki siz hangi aylarda yaptıracaksınız? Dr 10. Ve 13. Aylarda olur dedi bizeFilizcim 2 doz olması gerekliymiş. Bir iki gün önce anlattım ya izmir de bebek ilk dozu olduktan sonra 2. dozu olmadan menenjite yakalandığı için vefat etti. Bizim doktorun arkadaşının hastaymış. Konuşurken söyledi.
Kızımın da yumurta alerjisi vardı geçti ama. Yaz aylarında yumurtayı çok vermeyi düşünmüyorum.Bizimde yumurta alerjimiz olduğu için 1 yaşına kadar yumurta-ruşeym-tam buğday unu- arpa-çavdar gibi unlar yok. İçinde fazlaca gluten olduğu için alerjiyi tetikler dedi. Sadece beyaz un kullanacağız. 1 yaşına kadar.
Bizim aile Hekimi dr.niye öyle dediki ben en iyisi hastaneyi arayim bana 12 ayda bir tane nimenrix diye bir aşı alınıp yapılırsa bunlara gerek yok hepsini kapsıyor demiştiYok bugün hemşire ile konuştum. Menenjit aşısı ve rota virus özel yapılıyor. 12 ayda 3 tane aşı var dedi. kızamık, kızamıkçık, kabakulak, su çiçeği, bir de zaturre aşısı var dedi. İçinde menenjit aşısı yok.
Bizim aile hekimin dediğine göre demekKontrole gittik ama aşıyı olamadık sıra dolduğu için 29 hazirana randevu verdiler. Menenjit aşısınıda tek doz 13. Ayda yaptırıcam
Nereye başvuruyduk canım ya valla ben unuttum bide eşi memur yinede alabiliyormuHerkes alıyor canim
İnşallah canım, teşekkür ederim. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Canım Allah şifalar versin babanainş bi düzen saglarsınız
Bizim aile Hekimi dr.niye öyle dediki ben en iyisi hastaneyi arayim bana 12 ayda bir tane nimenrix diye bir aşı alınıp yapılırsa bunlara gerek yok hepsini kapsıyor demişti
Nereye başvurduğumuzu hatırlamıyorum da postaneden almıştım. Eşime vermemişlerdi şahsen gidip almak gerekiyoNereye başvuruyduk canım ya valla ben unuttum bide eşi memur yinede alabiliyormu
Bende postaneden almıştım da benim öğrenmek istediğim çalışan çalışmayan herkes alabiliyor yaniNereye başvurduğumuzu hatırlamıyorum da postaneden almıştım. Eşime vermemişlerdi şahsen gidip almak gerekiyo
Benim eşim memur, ben öğretmenim ve aldım canım.Bende postaneden almıştım da benim öğrenmek istediğim çalışan çalışmayan herkes alabiliyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?