Canım eşi memur kardeşimde öğretmen ama atanamadi henüz alabilir yani öylemi canımBenim eşim memur, ben öğretmenim ve aldım canım.
Canım ben çalışmıyorumBende postaneden almıştım da benim öğrenmek istediğim çalışan çalışmayan herkes alabiliyor yani
Nereye başvuruyduk canım ya valla ben unuttum bide eşi memur yinede alabiliyormu
Süt parasi da var 110tl mi neydi onu da aldiniz mi?Canım canlı doğum yapan her kadın alabilir o parayı ister çalışsın ister çalışmasın aile ve sosyal politikalar bakanlığı il veya ilçe merkezlerine ve onunla bağlantılı yerler sosyal yardımlaşma vs. Oralardan öğrenir
İstiyorduk ama 1 sene sonra bu süpriz olduHayırlı olsun canım istiyomuydunuz
Süt parasi da var 110tl mi neydi onu da aldiniz mi?
Ben almadımSüt parasi da var 110tl mi neydi onu da aldiniz mi?
Ben almadım
600 lira aldım 3.çocuk diye başka para almadım.. Bilmiyorum yani nerden alındığı nı almadım.
Ben aldım canım 112 tlSüt parasi da var 110tl mi neydi onu da aldiniz mi?
Sağol canım yani devlet 12.ayda sadece su çiçeği aşısı vurduruyor diğerleri özel aşı isteğe bağlı yani.Özel aşıymış canım
Yo değişmez kiEki Görüntüle 1848033
Her memleketin farklı mı bu aşı takvimi anlamadım.
Hayır ya 12. ayda kkk su çiçeği ve zatürre zorunlu aşılar. Sadece menenjit ve rota özel aşılar... aynı kart bizim deSağol canım yani devlet 12.ayda sadece su çiçeği aşısı vurduruyor diğerleri özel aşı isteğe bağlı yani.
Senin dediğin gibi çıldırıciiiiiim şimdiYo değişmez ki
Bu senin söylediğini hiç duymadım. Gene de sor bakalım.Bizim aile Hekimi dr.niye öyle dediki ben en iyisi hastaneyi arayim bana 12 ayda bir tane nimenrix diye bir aşı alınıp yapılırsa bunlara gerek yok hepsini kapsıyor demişti
Ben şimdi 9. ayda yaptırdım. Bir de 13. ayda gelin dedi. Bizim gittiğimiz özel hastanede bebek takip kartında bütün aşılar ve zamanları tek tek yazıyor.Yalnız dikkat et aşı takvimine çünkü bir arkadaş rota virusünü yaptırmadı 4. ayda şimdi yaptırabilir mi diye sordum. Kesinlikle olmaz dedi doktor.Hım kaçırdım heralde. Peki siz hangi aylarda yaptıracaksınız? Dr 10. Ve 13. Aylarda olur dedi bize
Hayır ya 12. ayda kkk su çiçeği ve zatürre zorunlu aşılar. Sadece menenjit ve rota özel aşılar... aynı kart bizim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?