2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

a
Sultanı yol bence bugün daha yeni konuştum hemşireyle hatta bize gün bile verdi yahu. Hatta eşimde yanımdaydı. Okul açılacak gelebilir miyim acaba diye konuşurken, eşim tek aşı ise ben yaptırırım deyince hemşire de yok 3 tane aşı var dedi KKK, su çiçeği ve zatürrenin son dozu dedi hatta çok iyi hatırlıyorum ki ben bu tarz şeyleri hayatta unutmam ve hafızaya almak içinde karşımdakinden konuşurek teyid bile alırım :)

Ben duruyorum durmasına da sipa durmuyo dis de cikti huysuzluk hala tavan :/ oysa tek umudum disti butun hayallerim suya düştü :/
Resmen büyüme atakları başladı. 1 günü diğerine uymuyor valla... Bir bakıyorsun çok sakin bir bakıyorsun kuduruyor. Hergün tombaladan ne çıkarsa diye güne başlıyoruz.

Canim bizim asi karti bu sekilde

Eklentiler

• image.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 43
Canim bizim asi karti bu sekilde
Çok sıcaktı gidemedim sağlık ocağı na ,senin kartından da anladığım kadarıyla 12 .ayda vurulması gereken kızamık 9.ayda vuruldu Emir e geriye suçiçeği ve bir tane daha kalmış onları da 12.ayın sonunda vuracaklar sanırım.

Ben duruyorum durmasına da sipa durmuyo dis de cikti huysuzluk hala tavan :/ oysa tek umudum disti butun hayallerim suya düştü :/
Çok sıcak canım sıcaktan da bunalıyor çocuklar sıcakta diş çıkarmak çok zormuş.Temiz bir kaba temiz bir su koy vursun dursun öfkesini alsın hem rahatlar hem sakinleşir.. Geçen balkona havuzunu kurduk çıldırdı sevinçten ama eşim yokken korkuyorum baş edemem diye..Su en iyi sakinleştirici bu aralar tavsiye ederim..Birde Ömer de Emir gibi çıkarırsa dişleri, peşpeşe gelir hepsi onunda huysuzluğu vardır..

Gene hayır kızamık 9 ve 12. ayda 2 doz yani 12. ayda kkk vurulacak. su çiçeği vurulacak ve bir de zatürre vuruluıacak. Var mısın iddasına? Nesine

Gene hayır kızamık 9 ve 12. ayda 2 doz yani 12. ayda kkk vurulacak. su çiçeği vurulacak ve bir de zatürre vuruluıacak. Var mısın iddasına? Nesine
bizede aynısını söylediler kızamık 12. aydan 9. aya çekildi 12. ayda 2 tane aşımız yapılacak kartta 9. ay aşısı olmadığı için not olarak yazdı

Evet kizamik normalde 12. Ayda ama simdi 9. Ayda ek doz yapiyolar diye biliyorum. 12. Ayda yine yapilcak.

Aynen arka arkaya gelecek gibi canım :/ havuzunu dolduruyorum bende bayılıyo ördeklerle kendi kendine oynuyo hatta çıkarırken ağliyo sıcaklar mahvedecek bizi belli oldu şimdiden iştahı da azaldı iyice

Senin dediğin doğru dur canım ben uğrayamadım tahmin yürüttüm sadece iddiaya bayılırım ama hiç halim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…