Cok sukur canım disiniz hayırlı olsunn :) bizimde 9.ayda asi yok saglık Ocagi bölgesel bi uygulama salgın olan yerlerde asi takviminde one çekildi kızamık aşısı dedi Dr umuzda 12.ayda etkisi daha yuksek asının cunku anne sutundeki antikorlar hala etkin asının etkisi %80 e kadar düşüyor bu donemde dedi ama menenjit aşısı var onu sorcam tek doz mu yoksa iki doz olanı mi öneriyorMerhaba anneler
Bayadır uzaktan takip ediyorum sizleri :) artık biz de dişliler kervanına katıldık sonundatek bir dişinin ucu çıktı oğlumun, o da nazlı nazlı ilerliyor. Bu kadarını 10 ayda gördük, bakalım tam dişi ne zaman görebileceğiz çok şükür ateş yapmadı ama huysuzluğu tavan yapmış durumda.. Uyku düzeni diye birşey de kalmadı geçecek diye avutuyorum ben de kendimi..
Aşı mevzusu baya konuşulmuş ama aklım karıştı benim ya. Bizi sağlık ocağından kimse aramadı aşı için. Birkaç güne 10.ayı dolacak oğlumun ama en son 6.ayda aşı olmuştu. Bizim sağlık ocağı bizi atladı mı diye düşündümAma geçen ay rutin kontrolde doktorumuz da herşey gayet güzel, 12.aya kadar gelmeniz gerekmiyor, aşısı da yok o zamana kadar demişti. 12.ayda geldiğinizde aşısını da burda yaparız demişti hatta Aşılar da mı çeşit çeşit acaba
İnşallah canım. Annelik çok zor. Bugün eşimin arkadaşı sen bütün enerjini bu çocuğa harcıyorsun, biraz rahat ol, kendine zaman ayır diyor. Söylemesi kolay tabi.Canım benimkide hastalık zamanlarında kilo verdi zaten zayıf bir bebekte ama anne sutu ne kadar alırsa iyi tabi buzamana kadar emmeside iyi genede sukur sen önce hep meme ver olmazsa biraz bekle gene meme ver olmazsa tabi ek gida mama mecbur inşallah emer
Benimki çok kustuğu için başı yüksekte olsun diye kullanıyorum ama önerilmiyor sanırım.Bizim de 9. ayda asi yok. 6. ay asisi icin gittigimizde hemsireler 9. ay biter bitmez gelmemizi soyledi ama asi var demedi asi yapacak olsa soylerdi, baska bi kontrol var demek ki bizim.
Kizlar eski sayfalarda okurken gördüm çoğunuz bebeginiz icin yastik kullaniyorsunuz, bunun sebebi var mi? Saglik acisindan henüz kullanılmadığını 1-2 yasta kullanilacagini biliyorum ben, acaba yanlis mi biliyorum?
Bizde iyiyiz Can'ım çok şükür, bizde henüz emekleme ve sıralama yok, şu aralar komando gibi sürünme var. Evet sayfa eskisi gibi hızlı ilerlemiyor, sanırım Ramazan dolayısıyla herkes durgun.Canım iyiyim sukur, kizimda iyi yaramazlık peşinde artık hiç durmuyor hep hareket halinde, senin bıdık nasıl emekleme sıralanma var mi?surekli okuyorum aslında yazilanlari, sayfada eskisi kadar ilerlemiyor
Ohhh ne güzel Can'ımCanım az önce aldı sütümü. Damla damla geliyordu biraz sinirlendi ama az da olsa çekti.
Tek doz kızamık aşısı kaldıralı çok oldu canım, SSPE diye bir hastalık yüzünden iki doza çıkarılmış yinede sen bilirsin tabi.Cok sukur canım disiniz hayırlı olsunn :) bizimde 9.ayda asi yok saglık Ocagi bölgesel bi uygulama salgın olan yerlerde asi takviminde one çekildi kızamık aşısı dedi Dr umuzda 12.ayda etkisi daha yuksek asının cunku anne sutundeki antikorlar hala etkin asının etkisi %80 e kadar düşüyor bu donemde dedi ama menenjit aşısı var onu sorcam tek doz mu yoksa iki doz olanı mi öneriyor
Ikinci dozu ilkokul birinci sınıfta yapılacakmış canım tek doz degilTek doz kızamık aşısı kaldıralı çok oldu canım, SSPE diye bir hastalık yüzünden iki doza çıkarılmış yinede sen bilirsin tabi.
Geçmiş olsun canımKızlar ya son bir haftadır 2. Kez mastit oldum geçmiyor tam olarakne yapcam bilmiyorum
Anladım canımIkinci dozu ilkokul birinci sınıfta yapılacakmış canım tek doz degil
Sormadigim yer kalmadı valla canım saglık bakanlığına il ilçe saglık müdürlüklerine kadar aradım bölgeye gore degisiklik gösterebiliyormuş ası uygulamaları bi ara cok takmiştim ama napim alıp asiyi kendim mi yapayım :)) yapmıyorlar iste dedim bıraktım ucunuAnladım canım
Canım resimdeki gibi sagi emzirirken solu emzirir gibi solu emzirirken sagı emzirir gibi yatıracaksın bebisi o zamsn daha kolay boşalıyor göğüslerSagol cnm...ters emzirmek nasıl oluyordu , sürekli emzirmeye calisiyorum ama bnm bebis sinirleniyo gelmeyince yoruluyo bi de birakiyo
Demek ki sen gelişmiş bir ilçede yaşıyorsun tatlım kızamık aşısı geri kalmış ülkelerde 6-9 ayda vuruluyormuş biz Anadolu yakası olarak sizden 15-20 km ötede gelişme gösterememişizSormadigim yer kalmadı valla canım saglık bakanlığına il ilçe saglık müdürlüklerine kadar aradım bölgeye gore degisiklik gösterebiliyormuş ası uygulamaları bi ara cok takmiştim ama napim alıp asiyi kendim mi yapayım :)) yapmıyorlar iste dedim bıraktım ucunu
Bizde iyiyiz Can'ım çok şükür, bizde henüz emekleme ve sıralama yok, şu aralar komando gibi sürünme var. Evet sayfa eskisi gibi hızlı ilerlemiyor, sanırım Ramazan dolayısıyla herkes durgun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?