2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Demek ki yalnız değilim
Ben de bu tarz modlardayim, genellikle uykulu, yorgun... Hatta memleketteyz bi suredir ve benm eski enerjim yok, kendimi zorluyorum bak donecejsn diye ama olmuyor bos zamanlar uyku zamanları oldu benim için bebisim sağolsun olsun bu zamanlar da geçer biraz büyüdüklerinde daha rahat oluruz ins

Merhaba hanımlar..Oto koltugunu hangi marka aldınız.malum çocuklar fazla sevmiyor ve oturmuyor..Pahali birşeyler almaya deger mi??Ayrica prego orion ve prego rio marka kullanan var mi? Kullanışı nasil?tavsiyelerinize ihtiyacim var..uzun yolculuga çıkacağız

Ben bizimkini önerebilirim ama fiyatı aldığımızın neredeyse 2 katı olmuş, nası olmuş o bilemedim
Biz 4.aydan beri maxicosi axissfix kullanıyoruz. İsofixli bi araç koltuğu. i-size denen bi özelliği var. 4 yaşına kadar kullanılabiliyor. Arkaya ve öne dönük kullanabiliyorsun. Arabada emzireceğim ya da birşeyler yedireceğim zaman yan çevirip kendime döndürerek kullanabiliyorum. 360' dönebiliyor. Ayrıca oturduğu parçanın bebek arabasındaki gibi bi ayarı var, dik oturabiliyorken uyuduğunda biraz yatırabiliyorsun. Sıkılınca döndürüyorum kendime ya da cama doğru oyalanıyor. Yüksek de oturduğu yer, etrafı görebiliyor da. Kısacası ben çok memnunum ama fiyatı aldığım fiyatın 2 katına çıkmış dediğim gibi.. Ben hem kampanyada yakalamıştım hem de mağaza puanlarımı kullanmıştım. Ne kadar bütçe ayırdınız bilemiyorum ama kampanyada falan ucuza yakalarsanız tavsiye ederim, yoksa demin gördüğüm para verilmez yani..

Ben de bu aralar oto koltuğu takibindeyim. Uzun yol düşünmediğimiz için büyük paralar vermek istemiyorum. İndirim takip edeceğim. Acelemiz yok çünkü kızım 8 kiloyu zar zor gördü. Kilo alımı çok yavaş. 9 kiloya ulaşması zaman alır. 0-13 kilo oto koltuğu kullanıyoruz. Veee sütüm kesildi kesilecek. Bugün mami power, maltana, lactamil, eczaneden alıp şu an ismini hatırlamadığım süt artırıcı damlayı ve bol su tüketmeme rağmen gün boyunca 20 ml sütü anca bir araya getirebildim. Kızım bir kere olsun emmedi. Her defasında reddetti. Artık onun tercihi deyip vazgeçmeliyim sanırım. Anne sütünü bıraktı ve hasta oldu kuzum. 3 gündür ateşler içinde yanıyor. Özellikle bugün sürekli uyudu. Gözlerini açmaya takati yoktu. Vücut çok dirençsiz kaldı. Gün boyunca sadece hipp meyve püresi yedi azcık. Anne sütü zaten yok. Zorla 8 kiloya ulaşmıştı. Verecek sanırım.

Adım adım ı annem incelemiş. Tutturdu alayım diye aylardıır zor engelledim açıkçası. Çünkü oğlumun oturduğu yerde bişeylerle oynayası yok hiç. Sirekli koltuklara tutunup yürüyecek ya da emekleyerek zararlı eşyaların yanına gidecek. Ama sanırım artk alır annem denicez biz de bakalım

Bn de öyleyim "leb demeden leblebiyi anayan" biriyken leblebi deseler o ne diye bakan birş oldum uykusuzluk yorgunluk ce aşırı sorumluluk sanırım insanı bu hale getiriyor. Kimse de çıkıp eskiye döneceksin demiyo malesef. Anladığım şu ki duruma alışılıyo...

Doktora goturdunuzmu canım geçmiş olsun acaba kulak iltihabı yada enfeksiyon biseymi var Rabbim şifa versin inşallah

Doktora goturdunuzmu canım geçmiş olsun acaba kulak iltihabı yada enfeksiyon biseymi var Rabbim şifa versin inşallah
Teşekkür ederim canım, evet götürdük. Boğaz enfeksiyonu dedi doktor. Dün akşam ve bu sabah yediğini anında kustu. Eşim yine hastaneye götürelim dedi de ben götürmek istemedim. Suyunu içiyor. Delik deşik edecekler. Geçen gece damarını bulana kadar çok ağlattılar

Çok üzüldüm canım Allah şifa versin biran evvel iştahı açılsın toparlansin inşallah.

Boğazı yüzünden yemiyor kıyamam antibiyotik ten 3 kaşık içince açılır iştahı inşallah.. Açılırsa bol sarımsak,soğan,patates,havuç,kırmızı mercimek çorbası içir meye çalış canım nanede ekle..Direnci artsın..Tavuk göğsü çorbası şehriyeli yine maydonoz nane ekle bir an evvel düzelir Allah' ın izniyle tekrar geçmiş olsun çok üzüldüm..

Teşekkür ederim canım benimki alerjik bir bebe ya antibiyotik dokundu. Kakası mukuslandı ve ishal oldu. Yine de veriyorum. Dün kemik suyuna mercimek çorbası yaptım, içtikten 5 dk sonra hepsini çıkardı. Tavsiyelerini dikkate alacağım.

Geçmiş olsun canım, bebislerin hastalığı çok zor insan kendini çok çaresiz hissediyor benim kızım da grip olmuştu çok kilo verdi o ara 3-4 gün hiç yemedi çok az emmisti, inşallah biranonce toparlar zaten zayıf olunca daha da bir üzülüyor insan. Süt konusunda da elinden geleni yap ama olmazsa da üzülme çok şükür bu vakite kadar emdi, emmezse sagarak vermeyi dene

Teşekkür ederim canım, onlarla birlikte biz de eriyoruz resmen. Hastalanmadan 2 hafta önce sütümü reddetmeye başladı. Evde değildim, yanımda pompam yoktu. Şu an sağmama rağmen gün boyunca 20 ml anca elde edebiliyorum. Yok denecek kadar az yani. Yine de sağıyorum. Bir yudum da bir yudumdur diyorum. Bakalım nereye kadar devam edebilecem.

Tatlım allah şifa versin. Valla çok üzülüyorum kızına. İnşallah çarçabuk toparlar. Sana tuhaf gelebilir ama eğer alerjisi yoksa hergün 1 nohut büyüklüğünde yaş maya yutturabilir misin? Mayanın içindeki bakteriler bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Yengem doktor 2 kızına da hem alkolsuz bira hemde maya verdi gelişimleri için. Sen malt da verebilirsin aynı işi görüyor. Şimdi ikisinin de maşallahları var.

Kemik suyu ağır gelir. Ben kemik sularını bunyon şekline getirdim. Çorbaların içine 3-4 tane atıyorum. Eğer vereceksen avuç içi kadar antrikotu iyice dağılana kadar düdüklüde haşla onu ver. Daha hafif olur öyle. Mercimek çorbası ağır gelebilir. Hasta olduğu için daha hafif onun içini serinletebilecek ama vitaminli şeyler verirsen daha iyi olur. Boğaz enfeksiyonu hem ağrılıdır hemde içerde çok hararet yapar.

Teşekkür ederim canım. İlginçmiş, denemekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…