2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

İlk defa vermedim ama demek ki ağır geldi. Gerçi bu akşam bize yaptığım haşlamadan yedi de biraz toparladı.

Anneler ebebekte sabah 8 e kadar maxi cosi oto koltuğu %45 indirimde. Ben bir tane aldım da umarım pişman olmam. Tembel kuşuma boyun desteği olan her tarafı puf koltuk almayı düşünüyordum. İndirimden yararlanmak istedim. O da azcık idare ediversin canım.

loveatsecondsight K kuzucuk87 M morica Yvzbt kendi yemegimiz bebege yemek evin isi sagligim derken hepsi birbirine giriyor. Ameliyattan sonra bi tek bas donmem kaldi o da azaldi ama Ramazan basladigindan beri daha fazla basim donuyor, bir cesit daha fazla yemek yapmak butun ocaklari ayni anda kobtrol etmek arkama donup oturan bebegimi kontrol etmek ona bi seyler hazirlamak yedirmek.. Aslinda agir isler degil ama yipranan sinirler hafif degisen ruh sagligi bunlari cekilmez yapiyor. Gordugum o ki kadinlar buna alisiyor çünkü alismak zorunda. Hepsi unutkan hepsi anemik vs. Biraz tedaviyle toparlariz ama sorumlulufa da alisiriz ins.
Bu arada bizim 9 ayda yapacaklari da kizamik asisiymis, 6 ayda kendi hemşiremiz bakmayinca oteki ayrintili soylememis. Bi de parmak ucu kansizligina bakilacakmis. Haftaya goturcem azcik usuttuk kusuyor da bebisim.

Mesajin devamini yazamadim bebegim izin vermedi de. Acaba bebegimi nasil usuttuk. Ev cok sicak oldugu zaman tisortunu cikarip citcitli badisiyle durmasina izin verdim bir sure. Sonra giydirdim. Evde hic cereyanda birakmadik. Gecenlerde kvgile gittik, o da yazin mutfak salon oturma odasi kapi pencere hepsini acar cereyan yaptirir estirir evde, orda mi usuttu acaba. Sizce? Siz nelere dikkat ediyorsunuz nasil giydiriyorsunuz?

kızlar ankara çok sıcak kızım geceleri bunalıyor tek yarım kollu çıtçıtlı badi ile yatıyor sadece bacaklarına ince carsaf ortuyorum bu sekılde bile rahat uyumuyor dönuyor sola donup kolunun ustune yatıyo cevırınce kıyamet kopuyo oyle yatıncada kolu uyusuyo 1 saat sonra çığlıkla uyanıyo bu kol uyusmasının zararı varmı acaba

Ha d vitamini icin simdilik uzun sure kucagimda tasiyamadigim icin evden cikaramiyorum bebegimi ama kollarini bacaklarini sivayip basina sapkasini takip balkona cikip 10 dakika duruyoruz bazen. Annem de balkon kapisini acip onune yatirmisti gelen gunesi alsin diye bebecigim.

Tel. internet yavasladi yanlis alinti yapmisim K kuzucuk87 mesajindan alinti yapacaktim konustugun cocuk doktorunun d vitamini icin söylediğiyle ilgili.

Terleyip usumus olabilir tabi mikropta Almis olabilir birinden geçmiş olsun inşallah çabuk toparlar

Arkadaslar bebislerin göz renginde değişme oldu mu?? Kızım mavi gözlü baya mavi babamız yeşil gözlü şuan 10 ayligiz 2 haftadır sanki koyulaşma var acaba değişir mi Ela olabilir mi bu saatten sonra?

Ha mineral dedin de ben de eksikligine karsi maden suyu icmeye calisiyorum her gun olmasa da birkac günde bir.

Arkadaslar bebislerin göz renginde değişme oldu mu?? Kızım mavi gözlü baya mavi babamız yeşil gözlü şuan 10 ayligiz 2 haftadır sanki koyulaşma var acaba değişir mi Ela olabilir mi bu saatten sonra?
Degisebilir kv'min cocuklarinin hepsinin göz rengi 1 yasinda son halini almış. Ben 6 ay bilirdim ama kv istisna olabilir.

Hayırlı ramazanlar kızlar inşallah herkes iyidir o kadar yogunumki buraya yazacak zaman bulamiyorum.Oruc tutabiliyomusunuz?sutunuzu etkiledimi? Ben tutuyorum çok şükür sutumu etkilemedi ama hem emzirip hem oruc biraz zorluyor.bebisleriniz nasıl?benim bebik 10 aylik oldu emekliyor koltuklardan tutup sıralıyor 4 5 adım atabiliyor tek başına maşallah.doğum gunleride yaklaşıyor artik neler dusunuyosunuz?hepinizi çok öpüyorum kızlar hayırlı iftarlar olsun.

Degisebilir kv'min cocuklarinin hepsinin göz rengi 1 yasinda son halini almış. Ben 6 ay bilirdim ama kv istisna olabilir.

Bende duyuyorum 1 yaşından sonra değişti diyenleri ama normal düşünce ilk 6 ay bazı uzmanlar da 9 ayda oturur diyor göz rengi, kızımın gözler masmavi, babası yeşil amcası mavi ama buara koyulasiyo gibi geliyor bakalım bizde istisnalara uyucakmiyiz şuan 10.5 aylik

hanımlar aranızda ankaralı olanlar vardır.. ankarada yaşayanlara bir sorum var.. ben bebeğim doğduğundan beri ankaraya gitmedim. kızım da palandökenin soğuk havasına alışık. şu an bile gece yatarkeen yelek giydiriyorum. ama ankara çok sıcakmış. haftaya ankaraya gidiyorum. 15 gün kalacam. uyku düzenimiz çok iyi. bu düzen bozulur mu bir diğeri de gece bebekleriniz uyurken zorlanıyor mu.. gece nasıl giydiriyorsunuz..

Gecmis olsun , cereyandan olabilir cnm biz de anneannedeyz cereyan yaptirmamata çalışıyorum ama sıcaktan ister istemez oluyor, geceleri sıfır kol citcutli badi ile uyuyabiliyor diğer türlü çok terliyo sürekli uyaniyo üzerine pike atıyorum ama genelde aciyo onu da, üstü açık yatiyo inş hasta olmaz...

Canım ben ankaradayım hava çok sıcak gündüz ve geceleri askılı çıtçıtlı body giydiriyorum sadece. Öyleyken bile ter içinde kalıyor

Canım bir apartman dairesi ve güneş gören bi yerse yelek kullanamazsın uyku düzeni bozulmaz inşallah zibinla yatirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…