İlk defa vermedim ama demek ki ağır geldi. Gerçi bu akşam bize yaptığım haşlamadan yedi de biraz toparladı.Kemik suyu ağır gelir. Ben kemik sularını bunyon şekline getirdim. Çorbaların içine 3-4 tane atıyorum. Eğer vereceksen avuç içi kadar antrikotu iyice dağılana kadar düdüklüde haşla onu ver. Daha hafif olur öyle. Mercimek çorbası ağır gelebilir. Hasta olduğu için daha hafif onun içini serinletebilecek ama vitaminli şeyler verirsen daha iyi olur. Boğaz enfeksiyonu hem ağrılıdır hemde içerde çok hararet yapar.
Ha d vitamini icin simdilik uzun sure kucagimda tasiyamadigim icin evden cikaramiyorum bebegimi ama kollarini bacaklarini sivayip basina sapkasini takip balkona cikip 10 dakika duruyoruz bazen. Annem de balkon kapisini acip onune yatirmisti gelen gunesi alsin diye bebecigim.Verdigin bilgiler için tesekkurler canim. Kan ilacini verilmesi gereken zamanda baslamadim ben, bi 7.ayda denedim 2 kere, bi de simdi 9.ayin icinde verdim 1 kere. Eksik birakip kötü olmasina sebep olur muyum diye vicdan yaptim ondan tekrar denedim. Kabiz etmemesi icin zeytinyagina veya yedigi bir seylere damlatip verdim. Sonra da vermeyi unutuyorum her gün. Bazi günler adimi bile unutacak gibi oluyorum öyle stres var üstümde aklim karmakarisik oluyor bebek sebebiyle.
Mesajin devamini yazamadim bebegim izin vermedi de. Acaba bebegimi nasil usuttuk. Ev cok sicak oldugu zaman tisortunu cikarip citcitli badisiyle durmasina izin verdim bir sure. Sonra giydirdim. Evde hic cereyanda birakmadik. Gecenlerde kvgile gittik, o da yazin mutfak salon oturma odasi kapi pencere hepsini acar cereyan yaptirir estirir evde, orda mi usuttu acaba. Sizce? Siz nelere dikkat ediyorsunuz nasil giydiriyorsunuz?
Ha mineral dedin de ben de eksikligine karsi maden suyu icmeye calisiyorum her gun olmasa da birkac günde bir.bazen ben de gayet siradan seyleri anlamiyorum ya da yanlış anliyorum. zekam 1/4 kapasiteyle calisiyor minerallerim hep ogluma yariyor diye mi acaba? yoksa annelik stresinden mi?bazen o an zaman dursa ve sadece nefes alsam diyorum. ne zaman eski ben olurum bilmiyorum. belki de hic olamam. dogum yapmak bu kadar degistirir mi bir insani ya da bu kadar sorumlulukta mi suc?
Degisebilir kv'min cocuklarinin hepsinin göz rengi 1 yasinda son halini almış. Ben 6 ay bilirdim ama kv istisna olabilir.Arkadaslar bebislerin göz renginde değişme oldu mu?? Kızım mavi gözlü baya mavi babamız yeşil gözlü şuan 10 ayligiz 2 haftadır sanki koyulaşma var acaba değişir mi Ela olabilir mi bu saatten sonra?
Degisebilir kv'min cocuklarinin hepsinin göz rengi 1 yasinda son halini almış. Ben 6 ay bilirdim ama kv istisna olabilir.
Gecmis olsun , cereyandan olabilir cnm biz de anneannedeyz cereyan yaptirmamata çalışıyorum ama sıcaktan ister istemez oluyor, geceleri sıfır kol citcutli badi ile uyuyabiliyor diğer türlü çok terliyo sürekli uyaniyo üzerine pike atıyorum ama genelde aciyo onu da, üstü açık yatiyo inş hasta olmaz...Mesajin devamini yazamadim bebegim izin vermedi de. Acaba bebegimi nasil usuttuk. Ev cok sicak oldugu zaman tisortunu cikarip citcitli badisiyle durmasina izin verdim bir sure. Sonra giydirdim. Evde hic cereyanda birakmadik. Gecenlerde kvgile gittik, o da yazin mutfak salon oturma odasi kapi pencere hepsini acar cereyan yaptirir estirir evde, orda mi usuttu acaba. Sizce? Siz nelere dikkat ediyorsunuz nasil giydiriyorsunuz?
hanımlar aranızda ankaralı olanlar vardır.. ankarada yaşayanlara bir sorum var.. ben bebeğim doğduğundan beri ankaraya gitmedim. kızım da palandökenin soğuk havasına alışık. şu an bile gece yatarkeen yelek giydiriyorum. ama ankara çok sıcakmış. haftaya ankaraya gidiyorum. 15 gün kalacam. uyku düzenimiz çok iyi. bu düzen bozulur mu bir diğeri de gece bebekleriniz uyurken zorlanıyor mu.. gece nasıl giydiriyorsunuz..
sağol canımCanım ben ankaradayım hava çok sıcak gündüz ve geceleri askılı çıtçıtlı body giydiriyorum sadece. Öyleyken bile ter içinde kalıyor
teşekkürler canımCanım bir apartman dairesi ve güneş gören bi yerse yelek kullanamazsın uyku düzeni bozulmaz inşallah zibinla yatirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?