Allah sabır ve güç versin.Sanırım ilk disimiz çıkıyor ama ben pert ben mahvolmuş ben bitmiş
Allah yardımcın olsun Canm bizimkiler gelecek güya bir aydır çekiyoruz özellikle şu bir hafta bittik geceleri başlıyor birde genelde sıkıntısı üstüne sanki kabızlıkta yaptı biz şok ishal yapmaz mıydı bu dişSanırım ilk disimiz çıkıyor ama ben pert ben mahvolmuş ben bitmiş
Aynen uzerine incecik bi ortu ortuyorun onu da done done aciyor. Hava once bi cok isindi sonra tekrar yagmur yagip serinledi ya, o serinlikte ben sicak hava gibi dusunup yine uyurken usuttum onu galiba.Gecmis olsun , cereyandan olabilir cnm biz de anneannedeyz cereyan yaptirmamata çalışıyorum ama sıcaktan ister istemez oluyor, geceleri sıfır kol citcutli badi ile uyuyabiliyor diğer türlü çok terliyo sürekli uyaniyo üzerine pike atıyorum ama genelde aciyo onu da, üstü açık yatiyo inş hasta olmaz...
Disarda nasil giydiriyorsun Filiz?Canım ben ankaradayım hava çok sıcak gündüz ve geceleri askılı çıtçıtlı body giydiriyorum sadece. Öyleyken bile ter içinde kalıyor
Askılı çıtçıtlı bodynin üstüne şort giydiriyorum geneldeDisarda nasil giydiriyorsun Filiz?
Badinin ustune bluz tisort giydiriyorum ben, guvenemiyorum havaya, cok sicak ama estigi zaman da oluyor. Hani bizim gibi atlet tisort giydiriyorum cok mu gelir?Askılı çıtçıtlı bodynin üstüne şort giydiriyorum genelde
Oy masallah masallah :)9+9 da dönmeye başladık. Duygulandım
Teşekkür ederim canımGözün aydın canım :)
Badinin ustune bluz tisort giydiriyorum ben, guvenemiyorum havaya, cok sicak ama estigi zaman da oluyor. Hani bizim gibi atlet tisort giydiriyorum cok mu gelir?
Ay canımmmm gözün aydın :) bakkkk demek ki her bebe bir değilmiş9+9 da dönmeye başladık. Duygulandım
Teşekkür ederim canım. Azcık tembel azcık da kuvvetsiziz ama toparlayacaz inşallah :)Ay canımmmm gözün aydın :) bakkkk demek ki her bebe bir değilmiş
Canım ben ankarada oturuyorum hava gayet sıcak akşam kısa kollu badi giydiriyorum alta ince pijama üzerine penye battaniye örtüyorum gün içinde kısa kolla dolaşıyor ve çoğunlukla çorapsız duruyor ceryanda veya klimanın altında kalmadığı müddetce sıkıntı olmaz sanırım ama uyuku düzeni sıcaktan ziyade mekandan dolayı değişiyor malesef şimdiden iyi yolculuklar canımhanımlar aranızda ankaralı olanlar vardır.. ankarada yaşayanlara bir sorum var.. ben bebeğim doğduğundan beri ankaraya gitmedim. kızım da palandökenin soğuk havasına alışık. şu an bile gece yatarkeen yelek giydiriyorum. ama ankara çok sıcakmış. haftaya ankaraya gidiyorum. 15 gün kalacam. uyku düzenimiz çok iyi. bu düzen bozulur mu bir diğeri de gece bebekleriniz uyurken zorlanıyor mu.. gece nasıl giydiriyorsunuz..
bence de mekan değişikliği uyku düzenini bozuyor. kızım alışık sakinliğe. ama memlekette çok kalabalık ortam olacak. bi de benim kızım sakallı insanlardan çok korkuyor. memlekette babam kp enişteler hep sakallı. kesin de diyemem. hepsi hacta bıraktı sakalı. işimiz iş bakalım..sağol canım...Canım ben ankarada oturuyorum hava gayet sıcak akşam kısa kollu badi giydiriyorum alta ince pijama üzerine penye battaniye örtüyorum gün içinde kısa kolla dolaşıyor ve çoğunlukla çorapsız duruyor ceryanda veya klimanın altında kalmadığı müddetce sıkıntı olmaz sanırım ama uyuku düzeni sıcaktan ziyade mekandan dolayı değişiyor malesef şimdiden iyi yolculuklar canım
gözün aydın canım... çok sevindim vallahi. daha nice güzel anlar yaşayacağınız günleriniz olur inşallah.Teşekkür ederim canım. Azcık tembel azcık da kuvvetsiziz ama toparlayacaz inşallah :)
Koştuğunu da gör inşallah , maşallah ..9+9 da dönmeye başladık. Duygulandım
bende ankaradayım evde onemli ben ust kat güney cephedeyim gece gündüz tek zıbınla duruyo o halde terliyo uyukusundada hareket halınde sureklı yer değiştiriyor ustunude ınce carsaf ortuyorum bazen acık uyuyor bugun sabah halsiz gibiydi hasta olmasından korkuyorum terleyen bebek çok zorhanımlar aranızda ankaralı olanlar vardır.. ankarada yaşayanlara bir sorum var.. ben bebeğim doğduğundan beri ankaraya gitmedim. kızım da palandökenin soğuk havasına alışık. şu an bile gece yatarkeen yelek giydiriyorum. ama ankara çok sıcakmış. haftaya ankaraya gidiyorum. 15 gün kalacam. uyku düzenimiz çok iyi. bu düzen bozulur mu bir diğeri de gece bebekleriniz uyurken zorlanıyor mu.. gece nasıl giydiriyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?