2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bize antibiyotik dokundu. Kızımın her tarafı kızardı. Ben isilik sanmıştım. Kuzumu mahvetmişim

Sanırım ilk disimiz çıkıyor ama ben pert ben mahvolmuş ben bitmiş
Allah yardımcın olsun Canm bizimkiler gelecek güya bir aydır çekiyoruz özellikle şu bir hafta bittik geceleri başlıyor birde genelde sıkıntısı üstüne sanki kabızlıkta yaptı biz şok ishal yapmaz mıydı bu diş

Aynen uzerine incecik bi ortu ortuyorun onu da done done aciyor. Hava once bi cok isindi sonra tekrar yagmur yagip serinledi ya, o serinlikte ben sicak hava gibi dusunup yine uyurken usuttum onu galiba.

Askılı çıtçıtlı bodynin üstüne şort giydiriyorum genelde
Badinin ustune bluz tisort giydiriyorum ben, guvenemiyorum havaya, cok sicak ama estigi zaman da oluyor. Hani bizim gibi atlet tisort giydiriyorum cok mu gelir?

Badinin ustune bluz tisort giydiriyorum ben, guvenemiyorum havaya, cok sicak ama estigi zaman da oluyor. Hani bizim gibi atlet tisort giydiriyorum cok mu gelir?

Benim kız tek kat giyiyor ve öyle bile terliyor vücudu isilik oldu. Estiği zaman tişört giydiriyorum onun dışında giydirmiyorum. Bence çok gelir. Yavrum bide isilik olmasın..

Kızım bazen boynunu kaşıyo ya siliyorum ya da suya sokuyorum..

Canım ben ankarada oturuyorum hava gayet sıcak akşam kısa kollu badi giydiriyorum alta ince pijama üzerine penye battaniye örtüyorum gün içinde kısa kolla dolaşıyor ve çoğunlukla çorapsız duruyor ceryanda veya klimanın altında kalmadığı müddetce sıkıntı olmaz sanırım ama uyuku düzeni sıcaktan ziyade mekandan dolayı değişiyor malesef şimdiden iyi yolculuklar canım

bence de mekan değişikliği uyku düzenini bozuyor. kızım alışık sakinliğe. ama memlekette çok kalabalık ortam olacak. bi de benim kızım sakallı insanlardan çok korkuyor. memlekette babam kp enişteler hep sakallı. kesin de diyemem. hepsi hacta bıraktı sakalı. işimiz iş bakalım..sağol canım...

bende ankaradayım evde onemli ben ust kat güney cephedeyim gece gündüz tek zıbınla duruyo o halde terliyo uyukusundada hareket halınde sureklı yer değiştiriyor ustunude ınce carsaf ortuyorum bazen acık uyuyor bugun sabah halsiz gibiydi hasta olmasından korkuyorum terleyen bebek çok zor

Selam Kızlar... Elif büyüdükçe haşaralıklar da artmaya başladı. O yüzden de gelemiyorum; ama herkes aklımda...Arkadaş yürüteçler spin atıyor. Koşup koşup ayaklarını kaldırıp hızlandırıyor. Elinde de benim arabanın anahtarı evde ralli yapıyoruz. Biz 6. dişleri de çıkartık üst yanlar çıktı. Ama ne çıkış.O kadar çok kaşınıyor ki dişler, bugün sabah eline temiz bir diş fırçası verdim. Gösterdim de. Şimdi fırçayla diş kaşıyor. Diğerlerinden iyidir. Eve giderken de küçüğünden alacağım.
Bursa da çok sıcak. Bizde sadece bir tek zıbınla yatıyoruz. Üstünü falan örtmüyorum. Zaten istemiyor; çünkü çok terliyor. Her yerimizi sinekler soktu. İlaç takıyorum. Chicconun sivrisinek kovucusunu sürüyorum ama gene de her yer açık olduğu için benek benek garibim :) 3 haftadır 7-10 arası deniz kenarına iniyoruz. Kumda oynuyor. Doktor ayak gelişimi için kumda yürütün dedi. Ellerinden tutup yürütüyoruz. Dün ilk defa azıcık denize soktum. Soğuk geldi herhalde amanın bir bağırdı. Çıktık tabi. Evde leğene ılık su koyup oynuyoruz. Şimdilik bu kadar... Yemekler de fena değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…