Teşekkür ederim canım inşallah.gözün aydın canım... çok sevindim vallahi. daha nice güzel anlar yaşayacağınız günleriniz olur inşallah.
Ağzının içinde hararet var ya onun için çok soğuk değil ama serin su ver acayip içiyorlar İçleri yanıyor gariplerin. Bir de buzdolabı poşetinin içine buz koy az da olsa sürünce ferahlar. Ya da sulu dişlikler de iş görüyor. Bizde ishal var ama krema formundaAlt dişlerin biri çıkmış bu sabah ama yemek yemiyo artık dinlenecek vaktim yok yemek yiyecek vaktim yok insanca yaşayacagim günlerde gelecek inşallah
Teşekkür ederim canım.
Annelik zor zanaat.Alt dişlerin biri çıkmış bu sabah ama yemek yemiyo artık dinlenecek vaktim yok yemek yiyecek vaktim yok insanca yaşayacagim günlerde gelecek inşallah
Hadi gözünüz aydın :)9+9 da dönmeye başladık. Duygulandım
Teşekkür ederim :)Hadi gözünüz aydın :)
Ay hadi yaKızlar,
Bizim emanet külüstür bebek arabamızı çaldılar ya... Kaldık mı ortada
Kapının önünden yürüdü. Naylon örtüsü vardı bırakmışlar torba diye herhalde. İçindeki havluyu bile götürdüler ya... Haram zıkkım olsun mübarek günde adamı zıvanadan çıkartıyorlar.Ay hadi yaNasıl oldu Can'ım yaaa
Yuhh yaa bebek arabasına mi kalmışlar ne adi insanlar yaaKapının önünden yürüdü. Naylon örtüsü vardı bırakmışlar torba diye herhalde. İçindeki havluyu bile götürdüler ya... Haram zıkkım olsun mübarek günde adamı zıvanadan çıkartıyorlar.
Mübarek gün falan dinlemiyorlar valla, çok utanmaz insan var ya tamda yaz aylarında en çok ihtiyaç olunan zaman sinir olur insan ya.Mecbur yine uygun birşey alacaksın canım..Kapının önünden yürüdü. Naylon örtüsü vardı bırakmışlar torba diye herhalde. İçindeki havluyu bile götürdüler ya... Haram zıkkım olsun mübarek günde adamı zıvanadan çıkartıyorlar.
Arkadaşlar merhaba nasılsınız ?
Ara ara okuyordum ama uzun zamandır yazamıyordum, Allah hepimize kolaylık versin anneliğin zor zanaat olduğunu iyice anlamış bulunuyoruz
Sizde durumlar nasıl fikir alayım istedim, oğlum eylül başı doğdu, hala ek gıdaya tam geçiş yapmış sayılmayız.
Kaşığı reddediyor genelde, elimle beslersem daha istekli...
Gündüz öğünlerinde bişey yedirmek çok zor, akşam sofrasında (babasına mı özeniyor nedir) çok şükür bişeyler yiyor.
Sebze çorbası, tuzsuz salçasız yemek, bebeğe özel yemek olaylarından vazgeçmek üzereyim, herşeyi çöpe dökmekten bıktım.
Yoğurt, pekmez hiç yemiyor, pirinçunlu, irmikli muhallebi denedim hiç yemiyor, meyve işine geleni canı isterse yiyor.
Birgün severek yediğini (tamam bun beğendi yine yapayımda yesin dediğimi)ertesi gün ağzına sürmüyor.
Oyun, kitap, tv hepsini denedim, kağışı görünce ağzını kilitleyip kafasını çeviriyor, zorlarsam ağlıyor.
Tüm bunların üzerine de işe döndüm 3 hafta oldu, sağdığım sütleri de içmiyor,akşama kadar oruç tutuyor neredeyse... Eve gidince de bana sarıyor, sürekli emmek istiyor, kusup yine emiyor
Kaynanam bu anca emiyor bişey yemez diyor, memeyi bıraktır demedi henüz şükrediyorum
Biz mi geçemedik bi türlü, ek gıda işi sizlerde nasıl gidiyor?
Bir yaşına kadar ana gıda annesütü canım diğer ler atıştırmalıklar benimkide çok yemiyor üzülüyorum ama stres yapmıyorum sonuçta en iyi gıdayı bizden alıyor.Zorlamiyorum kızmıyorum yemekten tiksinmesini istemiyorum. Doğum gününden sonra sabah harici akşam uykusuna kadar vermeyi düşünmüyorum anne sütünü ,umarım o şekilde yemek yemeyi arttırır diye umud ediyorum..Arkadaşlar merhaba nasılsınız ?
Ara ara okuyordum ama uzun zamandır yazamıyordum, Allah hepimize kolaylık versin anneliğin zor zanaat olduğunu iyice anlamış bulunuyoruz
Sizde durumlar nasıl fikir alayım istedim, oğlum eylül başı doğdu, hala ek gıdaya tam geçiş yapmış sayılmayız.
Gündüz öğünlerinde bişey yedirmek çok zor, akşam sofrasında (babasına mı özeniyor nedir) çok şükür bişeyler yiyor.
Sebze çorbası, tuzsuz salçasız yemek, bebeğe özel yemek olaylarından vazgeçmek üzereyim, herşeyi çöpe dökmekten bıktım.
Yoğurt, pekmez hiç yemiyor, pirinçunlu, irmikli muhallebi denedim hiç yemiyor, meyve işine geleni canı isterse yiyor.
Birgün severek yediğini (tamam bun beğendi yine yapayımda yesin dediğimi)ertesi gün ağzına sürmüyor.
Oyun, kitap, tv hepsini denedim, kağışı görünce ağzını kilitleyip kafasını çeviriyor, zorlarsam ağlıyor.
Tüm bunların üzerine de işe döndüm 3 hafta oldu, sağdığım sütleri de içmiyor,akşama kadar oruç tutuyor neredeyse... Eve gidince de bana sarıyor, sürekli emmek istiyor, kusup yine emiyor
Kaynanam bu anca emiyor bişey yemez diyor, memeyi bıraktır demedi henüz şükrediyorum
Kızlar,
Bizim emanet külüstür bebek arabamızı çaldılar ya... Kaldık mı ortada
Bnmki emmeyi bıraktığından biz geçeli çok oldu ama çoğu bebek yemiyo tam anlamıyla. Sıkıntı etme düzenli yiyince de ne yemek yapacağını şaşırıyosun acele etmeArkadaşlar merhaba nasılsınız ?
Artık bıraktı mı Can'ım emmeyi? Gece uykusuna Nasıl dalıyor emmeden Can'ım?Ayy çok geçmiş olsun kötü olmuş neyse yenisine sağlık dicen mecbur alınacak
Bnmki emmeyi bıraktığından biz geçeli çok oldu ama çoğu bebek yemiyo tam anlamıyla. Sıkıntı etme düzenli yiyince de ne yemek yapacağını şaşırıyosun acele etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?