Geçmiş olsun, insanları anlamak zor.Kızlar,
Bizim emanet külüstür bebek arabamızı çaldılar ya... Kaldık mı ortada
3 aylıkken bıraktı hatta 2,5 aylıkken de sonra sağıp veriyodum sütüm kesildi. Yani öyle alıştı uyku eğitimi verdim suyunu içiriyorm emziğini veriyorum. Çıkıyorm odadan bazen 2 dk da bazen 1 saatte uyuyo. Ayakta geziniyo beşiğinde yoruluyo düşüyo uyuyoArtık bıraktı mı Can'ım emmeyi? Gece uykusuna Nasıl dalıyor emmeden Can'ım?
Bnm oğlumun genel huyu o cnm zaten de diş extra oluyo. İlk dişleri atlattık çok şükür düzeldi derken diğerleri başlıyo :) yani bi süre böyle geçecek anlaşılan. Bizim 6 dişimiz olduSevgili anneler merhaba
Nasılsınız :) pek bi sakin buralar, ramazandan mı yetişemiyorsunuz yoksa hep birden ayaklandılar da herkes bebesinin peşinde mi koşuyor :))
Oğlumun 2.dişi de göründü. Geç oldu ilkini görmek ama gerisi hızlı ilerliyor :) ama dişinin huysuzluğuyla kaldı.. O sakin bebeğim gitti yerine herşeyi kemirmeye çalışan ama gene de istediğini bulamamış halde mızmız gezinen bir bebek geldi. Sürekli gönlünü yapmaya çalışıyoruz resmen ama yok gece uykusuna bile rahat geçemez oldu. Bense uykusuz ve çoook yorgunum.. Eskiden uyumadı, çok uyandı falan derdim ama yok anacım çok nankörmüşümgeçecek demi? İlk dişleri atlatan annelerden iyi birşey duymaya ihtiyacım var..
Üzerine de sıcaklar eklendi.. Allahım eriyor resmen yavrucak.. Geçen hafta günde 3 kere banyoya soktuğum oldu. Uykuya hiiç dalamıyor yoksaaltında bezi, üzerinde ise ya sadece tişört yada kolsuz yada yarım kollu body ile yatırıyorum ama gene de yatağını ıslatacak kadar terlemiş olarak kalkıyor.. Var mı bu aşırı terlemeye bi çözüm bulanınız?
benim isirma yuzunden nerdeyse dikişe gidiyo biraz daha açılırsa hergün sabah pansuman yaptırıyorum krem suruyorlar aksama kadar bıraz kapanıyo sabaha kadar tekrar açılıyo ek yeri birde kuş gözünü geçti gidiyo benim3disimiz göründü bizimde çok huysuz çok yaramaz pazar günü alışveriş merkezine gitmiştik rezil etti bizi kıyamet koptu kendimizi dışarı zor attık emzik te almıyor artık uyuyacagi zaman veriyor dum şimdi beni emzik niyetine kullanıyor uykuda bile anlıyor emziği kaç defa kalkıyor gece emiyo sürekli gecende ısırdı sıpa halen geçmedi çok acıyor ya
ankardaydın yanlış hatırlamıyorsam bizdede durum aynı sabaha kadar beşikte gezmedik yer bırakmıyor özellikle kafadan aşağı su gibi oluyor 2 -3 kez badi değiştiriyoruz. yatmadan duş aldırıyoruz ama faydası yok duştan çıkıyo terlemeye başlıyor vitamin değerlerimize bakıldı bizim ama genetik olabileceği söylendi babasına çekmiş yapcak bişey yok elim surekli uzerindeSevgili anneler merhaba
Nasılsınız :) pek bi sakin buralar, ramazandan mı yetişemiyorsunuz yoksa hep birden ayaklandılar da herkes bebesinin peşinde mi koşuyor :))
Oğlumun 2.dişi de göründü. Geç oldu ilkini görmek ama gerisi hızlı ilerliyor :) ama dişinin huysuzluğuyla kaldı.. O sakin bebeğim gitti yerine herşeyi kemirmeye çalışan ama gene de istediğini bulamamış halde mızmız gezinen bir bebek geldi. Sürekli gönlünü yapmaya çalışıyoruz resmen ama yok gece uykusuna bile rahat geçemez oldu. Bense uykusuz ve çoook yorgunum.. Eskiden uyumadı, çok uyandı falan derdim ama yok anacım çok nankörmüşümgeçecek demi? İlk dişleri atlatan annelerden iyi birşey duymaya ihtiyacım var..
Üzerine de sıcaklar eklendi.. Allahım eriyor resmen yavrucak.. Geçen hafta günde 3 kere banyoya soktuğum oldu. Uykuya hiiç dalamıyor yoksaaltında bezi, üzerinde ise ya sadece tişört yada kolsuz yada yarım kollu body ile yatırıyorum ama gene de yatağını ıslatacak kadar terlemiş olarak kalkıyor.. Var mı bu aşırı terlemeye bi çözüm bulanınız?
ayyybenim isirma yuzunden nerdeyse dikişe gidiyo biraz daha açılırsa hergün sabah pansuman yaptırıyorum krem suruyorlar aksama kadar bıraz kapanıyo sabaha kadar tekrar açılıyo ek yeri birde kuş gözünü geçti gidiyo benim
Canım benim kızım alerjik ve ona dokunan bir şey yerse kakası öyle oluyor.Bebeklerinin kakasinda beyaz iplik gibi veya yumurta aki gibi seyler goren anneler var mi? Ozellikle alerjcik bebislerde
Arkadaşlar merhaba nasılsınız ?
Ara ara okuyordum ama uzun zamandır yazamıyordum, Allah hepimize kolaylık versin anneliğin zor zanaat olduğunu iyice anlamış bulunuyoruz
Sizde durumlar nasıl fikir alayım istedim, oğlum eylül başı doğdu, hala ek gıdaya tam geçiş yapmış sayılmayız.
Kaşığı reddediyor genelde, elimle beslersem daha istekli...
Gündüz öğünlerinde bişey yedirmek çok zor, akşam sofrasında (babasına mı özeniyor nedir) çok şükür bişeyler yiyor.
Sebze çorbası, tuzsuz salçasız yemek, bebeğe özel yemek olaylarından vazgeçmek üzereyim, herşeyi çöpe dökmekten bıktım.
Yoğurt, pekmez hiç yemiyor, pirinçunlu, irmikli muhallebi denedim hiç yemiyor, meyve işine geleni canı isterse yiyor.
Birgün severek yediğini (tamam bun beğendi yine yapayımda yesin dediğimi)ertesi gün ağzına sürmüyor.
Oyun, kitap, tv hepsini denedim, kağışı görünce ağzını kilitleyip kafasını çeviriyor, zorlarsam ağlıyor.
Tüm bunların üzerine de işe döndüm 3 hafta oldu, sağdığım sütleri de içmiyor,akşama kadar oruç tutuyor neredeyse... Eve gidince de bana sarıyor, sürekli emmek istiyor, kusup yine emiyor
Kaynanam bu anca emiyor bişey yemez diyor, memeyi bıraktır demedi henüz şükrediyorum
Biz mi geçemedik bi türlü, ek gıda işi sizlerde nasıl gidiyor?
Kavanoz manalarını uçağa aliyorlar, sıvı şeyler almiyorlar. Normalde bebisine yedirdigin kuru şeylerden alabilirsinizAnneler fikirlerinize ihtiyacım var. Cuma günü sabah erken mardinden diyarbakıra gidecez. Bebişi alerji için kontrole götürcez. Saat 3.45 te istanbul için uçak kalkacak ama 12 de hava alanında olmamız gerekiyor. 2 saat yol, gideceğimiz ev falan derken baya baya akşam olacak. Sabah kahvaltı yaptırsam bir tane kavanoz meyve püresi bir tane de hurma alsam yanıma diye düşünüyorum ama başka bir şey gelmiyor aklıma. Bir elin nesi var iki elin sesi var diyorum ve size danışmak istiyorum. Bozulmayacak ne alabilirim ki yanıma? Eşim bi lokantaya gider çorba yediririz diyor da ya yoksa? Sonuçta ramazan ayındayız. Alerjik bebe benimki. Her şeyi veremem. Bir de kavanoz mamalarını uçağa alıyorlar mı? Bu konuda bilginiz var mı?
ankardaydın yanlış hatırlamıyorsam bizdede durum aynı sabaha kadar beşikte gezmedik yer bırakmıyor özellikle kafadan aşağı su gibi oluyor 2 -3 kez badi değiştiriyoruz. yatmadan duş aldırıyoruz ama faydası yok duştan çıkıyo terlemeye başlıyor vitamin değerlerimize bakıldı bizim ama genetik olabileceği söylendi babasına çekmiş yapcak bişey yok elim surekli uzerinde
Anneler fikirlerinize ihtiyacım var. Cuma günü sabah erken mardinden diyarbakıra gidecez. Bebişi alerji için kontrole götürcez. Saat 3.45 te istanbul için uçak kalkacak ama 12 de hava alanında olmamız gerekiyor. 2 saat yol, gideceğimiz ev falan derken baya baya akşam olacak. Sabah kahvaltı yaptırsam bir tane kavanoz meyve püresi bir tane de hurma alsam yanıma diye düşünüyorum ama başka bir şey gelmiyor aklıma. Bir elin nesi var iki elin sesi var diyorum ve size danışmak istiyorum. Bozulmayacak ne alabilirim ki yanıma? Eşim bi lokantaya gider çorba yediririz diyor da ya yoksa? Sonuçta ramazan ayındayız. Alerjik bebe benimki. Her şeyi veremem. Bir de kavanoz mamalarını uçağa alıyorlar mı? Bu konuda bilginiz var mı?
ağlayarak emziriyorum bazen okadar canım yanıyo ama yınede emzırıyorum 2 gun ara ver dedıler bırakır almaz dıye korkuyorumayyynasıl canın yanıyordur canım yaa Allah sabır versin annelik bu yüzden kutsal işte
Geçmiş olsun canım bırakmaz da ,gece nasıl uyuycak gündüz kes sadece gece ver olmazsa hafifler belki yarası.ağlayarak emziriyorum bazen okadar canım yanıyo ama yınede emzırıyorum 2 gun ara ver dedıler bırakır almaz dıye korkuyorum
tesekkur ederım canım gündüz çalısıyorum aksama kadar pansuman krem ıyılesır gıbı oluyo ama gittikten sonra surekli emmek ıstıyo sabaha kadar tekrar eskı halını alıyor emzırme donemı bıtene kadar cekmem inşallahGeçmiş olsun canım bırakmaz da ,gece nasıl uyuycak gündüz kes sadece gece ver olmazsa hafifler belki yarası.
Can'ım kavanoza koyu kıvamlı çorba hazırlayıp yanına alabilirsinAnneler fikirlerinize ihtiyacım var. Cuma günü sabah erken mardinden diyarbakıra gidecez. Bebişi alerji için kontrole götürcez. Saat 3.45 te istanbul için uçak kalkacak ama 12 de hava alanında olmamız gerekiyor. 2 saat yol, gideceğimiz ev falan derken baya baya akşam olacak. Sabah kahvaltı yaptırsam bir tane kavanoz meyve püresi bir tane de hurma alsam yanıma diye düşünüyorum ama başka bir şey gelmiyor aklıma. Bir elin nesi var iki elin sesi var diyorum ve size danışmak istiyorum. Bozulmayacak ne alabilirim ki yanıma? Eşim bi lokantaya gider çorba yediririz diyor da ya yoksa? Sonuçta ramazan ayındayız. Alerjik bebe benimki. Her şeyi veremem. Bir de kavanoz mamalarını uçağa alıyorlar mı? Bu konuda bilginiz var mı?
Canım mercimek çorbası seviyor ama bozulmaz mı?Can'ım kavanoza koyu kıvamlı çorba hazırlayıp yanına alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?