2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kaç saat sürecek ki Can'ım? Uçağa binince buzdolabına koymalarını rica edersin, öncesinde de varsa termos tarzı birşeye koyarsın.
Biz evden sabah erken çıkacaz, uçağımız 3.45 te kalkacak. Hangi ara yedirebilirim bilmiyorum. Termosum yok. Şimdiye kadar ihtiyaç duymamıştım. İhtiyaç olmadıkça akla gelmiyor bu tür şeyler.

Biz evden sabah erken çıkacaz, uçağımız 3.45 te kalkacak. Hangi ara yedirebilirim bilmiyorum. Termosum yok. Şimdiye kadar ihtiyaç duymamıştım. İhtiyaç olmadıkça akla gelmiyor bu tür şeyler.
En güzeli güvendiğin bir markanın kavanoz mamaları yada yanına kaynamış temiz su al kaşık maması al bir iki çeşit ,tabak ve kaşık yeterli oturduğun yerde tazecik yapar yedirirsin..Hava çok sıcak birde Mardin ve Diyarbakır yanıyordur bozulur ekşir herşey..

Evet yanıyor buralar. Kaşık mamaları süt içeriyor malesef. Hipp meyve pürelerine kaldı kuzucuk. Her defasında onlarla doyurcam artık. Aklıma avokado geldi. En doyurucu meyve o sanırım. Biraz araştırayım, birkaç saate bozulmayacaksa yanımda bulundurayım.

Canım o zaman su biberon vs de almıyorlardır. Yanlış mı düşünüyorum?

Pilav yermi nben pilav bide meyveli yoğurt almıştım sebzeli börek yanına meyve suyu . Pekmez filan almiyolar ilaç için reçete istiyorlar hayırlı yolculuklar inşallah sorunsuz gecer

Pilav yermi nben pilav bide meyveli yoğurt almıştım sebzeli börek yanına meyve suyu . Pekmez filan almiyolar ilaç için reçete istiyorlar hayırlı yolculuklar inşallah sorunsuz gecer
Teşekkür ederim canım inşallah. Kızım pek bi uysal maşallah, o sorun çıkarmaz ama beslenmesi sorun. Pilav yiyebilir de yemeyebilir de işi belli olmuyor. Bugün bulgur pilavı yapmıştım. Bi kaba koyabilirim. Bozulmazsa yediririm. Aslında kızımın alerjik olduğuna dair raporları var, ne olur ne olmaz onları da alayım yanıma.

Ben çok yolculuk yaptım canım çorba yapıyorum genellikle mercimek çorbası yapıyorum prinç soğan patateste koyuyorum baya yoğun bir kıvamlı oluyor soğuk bişekilde yanıma alıyorum yolda ilk onu yediriyorum baya uzun süre tok tutuyor sonra yoğurt veriyorum en sonda kolay yiyebileceği bir meyve veriyorum bu genellikle muz oluyor emiyomu bilmiyorum ama aralarda emerse fazla fazla doyar diye düşünüyorum

Çok su almıştım sorun çıkardılar kafaya diktim suyu. Kavanoz meyve purem vardı ih mih onuda aldık bir şekilde.
Ama bu ara denetimler daha da fazla ateş düşürücü ilacı bile sokabilecegimden endiseliyim.

Canım benim kızım da alerjik. Böyle durumlarda hipp mısır gofreti var elmalı yaban mersinli. Onu veriyorum eline hem oyalaniyor hemde bi süre tok tutuyor ondan al yanına ama tabi ki karnını tam doyurnasi için pure gibi bir şey de gerekir. Kavanoz sebze püresi alabilirsin yanına. Meyve puresini de tahillilardan alırsan daha uzun süre tok tutar.
Baby mix yoğurt alabilirsin ama onu çok sıcakta bekletme eksiyor

Bu arada uçuş da kalkiş esnasında ve inişde emzirmeyi unutma ya da su falan icirirsin. .

Süt ürünlerine alerjisi var malesef yoğurt gitti. Muza da alerjisi var. Yoğurt yerine hipp meyve püresi, muz yerine de avokado verebilirim. Çorba iyi fikir ama bu sıcaklara pek dayanacağını sanmıyorum. Malesef emmiyor.

Emmediği için yanıma mecbur su alacam. Biberona koyacam suyu. Umarım sorun çıkarmazlar. Hipp mısır gofreti süt ya da yumurta içeriyorsa veremem. Daha önce içindekiler bölümünü inceleyip incelemediğimi hatırlayamadım şimdi. Bahsettiğin yoğurdu da alerjiden dolayı veremem malesef. Yanımda alerjik olduğuna dair rapor götürecem. Sebze püresi sevmiyor, meyve püresiyle idare etsin artık.

He süt alerjisi Özür dilerim vermeyin o zaman .

Canım o zaman su biberon vs de almıyorlardır. Yanlış mı düşünüyorum?

Misafirim vardı iftara yeni gördüm kusura bakma.. Yok alabilirsin, problem olmaz. Biberon gibi olan alıştırma bardağındaydı oğlumun suyu aldık yanımıza. Biberon da vardı yanımda, onun da içerisinde su vardı. Küçük boy biberondu. Uçağa hem burdan çıkışta hem de dönüşte aynı şekilde bindim. Dediğim gibi sıkıntı olmadı. İmkanın varsa bi e-bebek bul. Bende milkdot diye bi markanın termoslu çantası var. Babyjem'in de termosu var. İkisi de e-bebekte var. Termosa su koyup (su biraz fazlacaydı, büyük boy termostu) bavula koyup bagaja vermiştim. Kavanoz mamalarını, yoğurdunu ve anne sütlerini termoslu çantaya koyup kabine almıştım. Suluk ve biberon ise sırt çantamdaydı, onları da kabine aldım.

Ya acaba havaalnına göre değişiyor mu uygulama diyeceğim, saçma olacak istanbul sabiha gökçen, ankara, dubai, londra, amsterdam havaalanlarını kullandım. Önceki mesajlarımda anlattığım şekilde termoslu çantamla bindik, indik. Hiç problem yaşamadım. Hatta yanımda bir de bir şişe açılmamış calpol ile tek kullanımlık şaselerde bir kutu reflor vardı, reçete de sormadı kimse bana. Biz şanslımıydık gözden mi kaçtık acaba diye düşündüm şimdi ama her seferinde de şansa olamaz sanırım

İçindekiler kısmında süt ve yumurta yok sanki. Deneyebilirim aslında.

Yok yazmıyor ama siz yine elinize ürünü alınca bir daha bakarsınız tabi.

Birsey yediremedigim anlarda bu Gofret benim çok işime yarıyor o yüzden görun bi istedim

Anladım canım. Yarına yetişmez ama termos edinmem lazım. Alıştırma bardağı pek sevmiyor benimki, biberonlardan da sadece aventi tutuyor. Yanımda birkaç tane biberon götürcem, atmak zorunda kalırsam üzülürüm. Bebişle ilk uçak yolculuğumuz olacak, o yüzden telaş yok değil :)

Patlamadan sonra güvenlik önlemlerini arttırabilirler. Bakalım şansımıza ne gibi uygulamalar olacak. Ben çok yolculuk yapmam. Daha önce sadece 2 defa uçak yolculuğu yaptım ama prosedürleri hatırlamıyorum.

Yok yazmıyor ama siz yine elinize ürünü alınca bir daha bakarsınız tabi.

Birsey yediremedigim anlarda bu Gofret benim çok işime yarıyor o yüzden görun bi istedim
Genelde süt ya da yumurta içerdikleri için içindekilere bakma gereği duymamıştım. Hemen alıp denemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…