Canım devit değil de D vitamini vs olan bi vitamini biz 15 günlükten beri kullanıyoruz.Devit 3 kullanima baslayan var mi? Bugun baslicam insallah ama sisesinu hic acmadim. Sise tam doku degil acaba hepsini boyle oluyo bilgisi olan var mi?
Canım devit değil de D vitamini vs olan bi vitamini biz 15 günlükten beri kullanıyoruz.
Göğsüm u sağıp veriyorum emmiyor o da 2 saatte bir 60 70 ml verıyorum mama vermiyor mCanım meme aldığı halde mi 60 cc de mama yiyor?
Devit 3 kullanima baslayan var mi? Bugun baslicam insallah ama sisesinu hic acmadim. Sise tam doku degil acaba hepsini boyle oluyo bilgisi olan var mi?
O ilaç elimde olmadığından bilemiyorum tatlımBizimde 16. Gunumuz bugun baslicam ama sisesi beni tedirgin etti. Tam dolu degil.
Benimki emiyor tatlım, günde 1 kere de mama veriyorum. Mesela en son dün öğleden sonra mama vermiştim, o da dışarı çıktığımdan emzirme imkanım olmayınca verdim mamayı. Ben hiç sağmadım, ama bi gün sağıp ne kadar çıktığını da görmek istiyorum.Emmiyor canım
Göğsüm u sağıp veriyorum emmiyor o da 2 saatte bir 60 70 ml verıyorum mama vermiyor m
Senin nasıl ?
Benimki de erken doğum ya göğsüm é alışamadı bazen emiyor denk geliyor oda 5 10 dk sürmüyor
2 saatte bir hatta doymuyor yinede
Bugün düştüyse Göbek bağı yarın yıka tatlım bence. Açken şekeri düşünce de çok uyur canım. Uyumasına imkan verme.Bugun son mamayi 9 bucukta verdim bebegime. Su saate kadar sagdiklarimi verdim biraz da emzirmeye calistim ama memeyi aliyor cekmiyor. Saat 3 e kadar boyle deneyecegim hic cekmezse tekrar mama verecegim. Acliktan uyanamayacak diye korkuyorum. Sonunda gobegimiz de dustu bugun. Yarin mi banyo yaptirmaliyim sizce?
Bugun son mamayi 9 bucukta verdim bebegime. Su saate kadar sagdiklarimi verdim biraz da emzirmeye calistim ama memeyi aliyor cekmiyor. Saat 3 e kadar boyle deneyecegim hic cekmezse tekrar mama verecegim. Acliktan uyanamayacak diye korkuyorum. Sonunda gobegimiz de dustu bugun. Yarin mi banyo yaptirmaliyim sizce?
Bizim gebelikte tespit edilen bobrek kanali genislemesi ve mesane buyuklugu vardi. 1 aydan sonra kontrol edilecek doktor sonrasinda sunnet demisti. Ilk 3 ayinda sunnet yaptiracak gibiyiz.Sünnet yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı acaba aranızda?
15. Gün den sonra 1 yaşına kadar devir kullanılacak canım ben 40 günlük olduk kullaniyoruz
Merhaba guzel anneler:)çınarim bugun 19 gunluk olduk cok şükür bi sikintimiz yok.azicik gaz problemimiz azicikta uyku ee okadarda olsun dimi.devit -3 15gunluk olunca kullanmaya basladik 3damla veriyorum.siz nekadar veriyorsunuz?evet sisede biraz yarim gibi.bebisim 2550 normal dogunla dogdu dun saglikocagina goturdum 2900olmus .gnduzler surekli emisiyoruz ağlayinca veriyorum memeyi bazen 30dk bi bazen 1saate bi veriyirum.gecede 2saate bi vermek istiyorum ama gece 3ten sonra sabah 7ye kadar bazen 10kadar uyumuyor gazi varmis gibi sesler cikariyo ikiniyor ama kakasini yapiyor yine syni bu arada gaz cikarici nurse harveys kullaniyorum ama gece 3ten sonra uyumuyor bebisime 3ten sonra ne oluyor cok merak ediyorum.
Canim beninde gogus ucum yoktu hele sag meme ucu hic yoktu 1hafta o gogsumu hic veremedim tas gibi oldu.sonra sut sagma makinasi ile sutumu sagdim sagdim dolaba koydum.bu sayede gogus ucum biraz cikti cikinca hemen bebise verdim bole saga saga gogus ucum cikti.sende dene istersen.16. Gunumuzde devit 3e basladik. Benimkide 2580 sezeryan erken dogum oldu. Gogus ucum yok silikon gogus ucu kullaniyorum emin olamayip sagiyorum dogmazsa mama veriyorum. Sarilik oldugu icin mevburen bu sekilde devam ediyoruz. Doktor 3 saatte bir besleyebilirsin dedi. Uyumadiginda yarin saat hir saatte hir doyuruyorum ama uyuyunca uyandirmiyorum 3 saati gecirmemek sartiyla tabiki.
Canim beninde gogus ucum yoktu hele sag meme ucu hic yoktu 1hafta o gogsumu hic veremedim tas gibi oldu.sonra sut sagma makinasi ile sutumu sagdim sagdim dolaba koydum.bu sayede gogus ucum biraz cikti cikinca hemen bebise verdim bole saga saga gogus ucum cikti.sende dene istersen.
yok canım çok şükür yetiyo zaten iki saat olmadan uyanıyo yalnız yedikten sonra kusuyo biraz tedirginim bundan
Bende 10 gundur sagiyorum ama cikmadidolaba doyduktan sonra nasil isitiyosun sutunu. Ben sagiyorum 3 saat icinde birirmek kaydiyda disarda saklayabiliyomusum. Ama fazla oldugunda dolaba kiymak istiyorum ordada 3 gun saklayabilirmisim. Ama dolaptan cikarinca sicak suda ilik halemi getiriyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?