2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Devit 3 kullanima baslayan var mi? Bugun baslicam insallah ama sisesinu hic acmadim. Sise tam doku degil acaba hepsini boyle oluyo bilgisi olan var mi?
Canım devit değil de D vitamini vs olan bi vitamini biz 15 günlükten beri kullanıyoruz.
 
Emmiyor canım
Canım meme aldığı halde mi 60 cc de mama yiyor?
Göğsüm u sağıp veriyorum emmiyor o da 2 saatte bir 60 70 ml verıyorum mama vermiyor m
Senin nasıl ?
Benimki de erken doğum ya göğsüm é alışamadı bazen emiyor denk geliyor oda 5 10 dk sürmüyor
 
Bugun son mamayi 9 bucukta verdim bebegime. Su saate kadar sagdiklarimi verdim biraz da emzirmeye calistim ama memeyi aliyor cekmiyor. Saat 3 e kadar boyle deneyecegim hic cekmezse tekrar mama verecegim. Acliktan uyanamayacak diye korkuyorum. Sonunda gobegimiz de dustu bugun. Yarin mi banyo yaptirmaliyim sizce?
 
Benimki emiyor tatlım, günde 1 kere de mama veriyorum. Mesela en son dün öğleden sonra mama vermiştim, o da dışarı çıktığımdan emzirme imkanım olmayınca verdim mamayı. Ben hiç sağmadım, ama bi gün sağıp ne kadar çıktığını da görmek istiyorum.
 
Bugün düştüyse Göbek bağı yarın yıka tatlım bence. Açken şekeri düşünce de çok uyur canım. Uyumasına imkan verme.
 


Biz göbek düşmeden banyo yaptırdık, sakıncası yok çünkü, istediğin zaman yaptırabilirsin.
Emzirmek çok zormuş hakkaten
 
Sünnet yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı acaba aranızda?
 
Sünnet yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı acaba aranızda?
Bizim gebelikte tespit edilen bobrek kanali genislemesi ve mesane buyuklugu vardi. 1 aydan sonra kontrol edilecek doktor sonrasinda sunnet demisti. Ilk 3 ayinda sunnet yaptiracak gibiyiz.
 
Merhaba guzel anneler:)çınarim bugun 19 gunluk olduk cok şükür bi sikintimiz yok.azicik gaz problemimiz azicikta uyku ee okadarda olsun dimi.devit -3 15gunluk olunca kullanmaya basladik 3damla veriyorum.siz nekadar veriyorsunuz?evet sisede biraz yarim gibi.bebisim 2550 normal dogunla dogdu dun saglikocagina goturdum 2900olmus .gnduzler surekli emisiyoruz ağlayinca veriyorum memeyi bazen 30dk bi bazen 1saate bi veriyirum.gecede 2saate bi vermek istiyorum ama gece 3ten sonra sabah 7ye kadar bazen 10kadar uyumuyor gazi varmis gibi sesler cikariyo ikiniyor ama kakasini yapiyor yine syni bu arada gaz cikarici nurse harveys kullaniyorum ama gece 3ten sonra uyumuyor bebisime 3ten sonra ne oluyor cok merak ediyorum.
 

16. Gunumuzde devit 3e basladik. Benimkide 2580 sezeryan erken dogum oldu. Gogus ucum yok silikon gogus ucu kullaniyorum emin olamayip sagiyorum dogmazsa mama veriyorum. Sarilik oldugu icin mevburen bu sekilde devam ediyoruz. Doktor 3 saatte bir besleyebilirsin dedi. Uyumadiginda yarin saat hir saatte hir doyuruyorum ama uyuyunca uyandirmiyorum 3 saati gecirmemek sartiyla tabiki.
 
Canim beninde gogus ucum yoktu hele sag meme ucu hic yoktu 1hafta o gogsumu hic veremedim tas gibi oldu.sonra sut sagma makinasi ile sutumu sagdim sagdim dolaba koydum.bu sayede gogus ucum biraz cikti cikinca hemen bebise verdim bole saga saga gogus ucum cikti.sende dene istersen.
 

Bende 10 gundur sagiyorum ama cikmadi dolaba doyduktan sonra nasil isitiyosun sutunu. Ben sagiyorum 3 saat icinde birirmek kaydiyda disarda saklayabiliyomusum. Ama fazla oldugunda dolaba kiymak istiyorum ordada 3 gun saklayabilirmisim. Ama dolaptan cikarinca sicak suda ilik halemi getiriyosun.
 
yok canım çok şükür yetiyo zaten iki saat olmadan uyanıyo yalnız yedikten sonra kusuyo biraz tedirginim bundan

kusan çocuk daha iyidir derler mide yeni genişliyor o yüzden yedikleri hem hıçkırık yapıyor hem de azıcık kusuyor dr a da sordum böyle açıkladı.
 
OTE="pinkperi23, post: 42682684, member: 493676"]Bende 10 gundur sagiyorum ama cikmadi dolaba doyduktan sonra nasil isitiyosunH unu. Ben sagiyorum 3 saat icinde birirmek kaydiyda disarda saklayabiliyomusum. Ama fazla oldugunda dolaba kiymak istiyorum ordada 3 gun saklayabilirmisim. Ama dolaptan cikarinca sicak suda ilik halemi getiriyosun.[/QUOTE]
CanIm derin dondurucuda 3ay saklanabiliyormus.dolabin normal kismibda 3gun disardada oda sicakliginda 3saat saklanabiliyormus.ben dolaptan cikarip ilik su icine biberonU koyuyorum sonra bilegime dokup sicakligina bakip veriyordum canim
 

sağ meme ucumda yarık oluştu bebeğim açlık krizine girdi yedi beni azıcık :) bende dr a danışarak geceleri sağ memeyi kapatıyorum sabahları sağıyorum.buzdolabına koyup gün içersinde tüketiyorum.ısıtmak için sıcak su dolu bardağa oturtup biberonu öyle ısıtıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…