2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benimde memu uclarim ilk başlarda yara oluyordu kenarlarida catlamisti annem zeytin yagi sur dedi her emmeden sobra zeytin yagi surup gogus kalkaniyla kapattim 2gune gecti ve simdi hep suruyom gogus kalkaniyla nemli kaliyor acimiyor yarada olmuyor artik

Kızlar 8günlük olduk bizde ,göbek bağımız 6günde düştü ,ama bu gün biraz kan vardı gobeği kanayıp az bulaşmış ,zıbınına ,bu gün dr a goturduk k vitamin iğnesi vurdula r,dr yarında kanarsa eğitim araştırmaya gidin dedi

Iyi geceler kizlar, sizlerin onerisiyle bugun sabah emzirme isine giristim. Internette emzirme kampi diye gecen uygulamayi yapiyorum. En son dun sabah biberonla besledim oglumu bu saat itibariyle sadece emzirdim. Gayet basarili gidiyoruz . Onceleri emmeyi hatirlatmak zor oldu o agladi ben agladim ama sonunda basardik. Sutunun bebegini doyurdugunu gormek gibisi yokmus. Cok sukur.

Tebrikler tatlım

Kızlar bugün kirkimiz çıktı.
Benim cinsel ilişki hakkında korkularım başladı hala bile rahim in ön kısmı ağrıyor idrar yaptığım bölge.
İlk Gece korkum yoktu ama bu gidişle doğumdan sonra ki ilk gece korkusu olacak.
Tabiki 40 im çıktı diye hemen ilişki düşünmüyorum ama er geç eslerimiz isteyecek .
Zor bir normal doğum dan sonra karmaşık duygular içinde yim

Bende cok korkuyorum bende normal yaptim dudak kismi ici agriyo daha 20gun oldu gecer umuduyla bekliyorum dikiskerimlerim iyileşmedi iliski banada korkulu ruya gibi geliyor yapamicam artik diye düşünüyorum hatta esine biz artik baci kardes olduk bu is olmaz diyorum gülüyor.ins en kisa zamanda toparlanir saglikli iliskilerimiz olur

Kizlar sezeryandan sonra korse giyen / giymeyi dusunen var mi? Kac gun sonra giyebiliriz acaba?

Aynı işte canım o ön taraf benim de acıyor bi 40 gün daha beklicem galiba

Kizlar sezeryandan sonra korse giyen / giymeyi dusunen var mi? Kac gun sonra giyebiliriz acaba?

Ben giyiyorum da cok siki degil, kendi bedenimden bir hayli buyuk.1 hafta sonra giydim risk almamak icin ama 2 gun sonra giyilebiliyor.

Ben giyme cesaretinde bulundum 5 gunlukken yarim saat sonra acidan kivrandim. O korkuyla daha da denemedim bir daha.

Kizlar nasil bir beslenme uyguluyorsunuz emzirme doneminde? Sut yapan seylerin cogu gaz yapiyor

Kizlar nasil bir beslenme uyguluyorsunuz emzirme doneminde? Sut yapan seylerin cogu gaz yapiyor
ben normal yiyorum bakliyat yemiyorum sut ve sut urunleri yemiyorum humana cayi iciyorum milk tea cayi iciyorum dere otu yiyorum helva yiyorum süt için sutum iyi 71 le hamileligimi tamamladm şuan 59 kiloyum süt olsn diye abartmadm hic bide bol su içiyorum üç litreyi buluyor benden böyle :)

Bizde 18 gunluk olduk. Bebegim erken ve ufak dogdugu icin hem emzirdim hemde sagarak biberinla verdim sutum yetmediginde mama vermemi soyledi doktor. Sarilik oldugu icin ne kadar emdigini anlamiyodum bu yuzden sagarak biberona gectik. Siz kac saatte bir ne kadar cc sut yada mama veriyosunuz.

Dogumdan 3 gun sinra kontrole gittigimde korse giyebilecegimi soyledi doktorum. Ben 1. Haftadan itibaren giymeye basladim ama hergun duzenli giyemedim cok siktigi icin. Bide uyurken cikarmami soylemisti.

Ben hic oyle hesaplamadim her saat uyandrdim bes dk on dk bazen yarim saat simdi cok iyi maşallah cc ye filan hic bakmadm mama da vermedim sutunuzun az olduğunu nasil anlıyorsunuz kakasini tisini devamli yapmiyormu olmadi kilosuna baktirin bnmde göğüslerm hic tasmaz yumuşak ama yetiyor sürekli emzirip sagiyorsaniz zaten sertlesmiyor

Cok iyi kilo vermissin, kac gun oldu dogum yapali? Humana ve milk tea e-bebekten mi aliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…