Canım kaç günlük oldunuz? Biz bugün 48 günlük olduk ve 10 . Günden beri gece de gündüz de ben tek Başıma bakıyorum kızıma. Gece o uyurken ben de uyuyorum, başında beklemeye gerek yok tatlım. Zaten en ufak bi sesinde uyanıyorsun ki. Sen neden başında bekleme Gereği duydun kI tAtlım?Kızlar ya cumartesiden itibaren bebeğime tek basıma bakacağım artık annem gidiyor memlekete nasıl olacak tek basıma korkuyorum
Normalde geceleri falan hep basında bekliyorduk nöbetleşe.. Siz nasıl yapıyorsunuz geceleri bebek uyuyunca sizde uyuyor musunuz yoksa biri bekliyor mu başinda
Ilk Başlarda çok az pıhtı gibi oldu, sonra adet kanaması gibi oldu benim canım.Arkadaşlar doğum sonrası kanama hakkında bişi sorucam. Sizde kanama pıhtı gibi geliyor mu arada?
Bende 11 günlüğüm lohusalıkta kanama sıkıntısı yaşadığım için dooğumda aşırı tedirgin oluyorum. Az geliyor şu an ama pıhtı gibi bişiler atıyor arada ondan sordum. Çok sağol canım.Ilk Başlarda çok az pıhtı gibi oldu, sonra adet kanaması gibi oldu benim canım.
Niye bekliyorsunuz ki canım gerek yok bebek yan yattığı sürece :)) ben emzirmek içşn zaten 1,5 saatte bir uyanıyorumKızlar ya cumartesiden itibaren bebeğime tek basıma bakacağım artık annem gidiyor memlekete nasıl olacak tek basıma korkuyorum
Normalde geceleri falan hep basında bekliyorduk nöbetleşe.. Siz nasıl yapıyorsunuz geceleri bebek uyuyunca sizde uyuyor musunuz yoksa biri bekliyor mu başinda
Canım kaç günlük oldunuz? Biz bugün 48 günlük olduk ve 10 . Günden beri gece de gündüz de ben tek Başıma bakıyorum kızıma. Gece o uyurken ben de uyuyorum, başında beklemeye gerek yok tatlım. Zaten en ufak bi sesinde uyanıyorsun ki. Sen neden başında bekleme Gereği duydun kI tAtlım?
Niye bekliyorsunuz ki canım gerek yok bebek yan yattığı sürece :)) ben emzirmek içşn zaten 1,5 saatte bir uyanıyorum
Kızlar ya cumartesiden itibaren bebeğime tek basıma bakacağım artık annem gidiyor memlekete nasıl olacak tek basıma korkuyorum
Merhaba kizlar, spinal sezeryanla 37 haftalik bebegimi kucagima aldim. 9 gunluk olduk bugun. En son 2700 tartildi. Ilk gunden hastanede mama verildi 1 damla bile sutum olmadigindan. Simdi gunluk sagdigim toplam 40 cc anca ediyor. Bebegim artik emmeyi reddediyor sut gelmedigi icin. Ne yapmaliyim ne zaman emmek icin zorlamaliyim bilmiyorum. Tam olarak sutum gelince mi yoksa en azindan 40 haftasini doldurana kadar mi beklemeli miyim. Simdi cok kucuk korkuyorum. Gobegi de dusmedi daha. Bana bir akil verin nolur. Hic emziremeyecegim diye korkuyorum.
Canım bende 36 +4de dogurdum 18 gun küvezde n sonra eve geldik çocuk göğsüm u almıyor gece boyunca uyumadı lansinoh mak ile sagdim ve evde biberon um yoktu onun biberon u ile verdim kızıma icti uyudu gogsumle kavga ediyor sanki ağzına süt akdigi halde çekmiyor du
Eşim KV vs yok biberon à alışır verme dediler verdim çünkü uzayan sarılık bizde de oldu bi aylik ken bile değerim iz 8 idi
Karaciğer lerine vs bakıldı.
Erken doğumlar da ve enfeksiyon tedavisigören bebeklerde uzayan sarılık oluyor muş.
Bu cumartesi 40 miz çıkıyor ama bizim emme problemi miz var yine göğsüm u 5 dk emiyor uyuyor sonra aç olduğu için ağlıyor sağıp verince daha iyi doyuyor.
60 ml veriyorum ama olsa daha fazla içecek yani de sütüm yok
Günde 3 litre den fazla su içiyorum
Bende 11 günlüğüm lohusalıkta kanama sıkıntısı yaşadığım için dooğumda aşırı tedirgin oluyorum. Az geliyor şu an ama pıhtı gibi bişiler atıyor arada ondan sordum. Çok sağol canım.
Canim emzirmezsen sutun gelmez. Once emzir sonra mama ver. Bi de kac saatte bi besliosun. Cok acikip hirslaninca da memeyi almiyo.Merhaba kizlar, spinal sezeryanla 37 haftalik bebegimi kucagima aldim. 9 gunluk olduk bugun. En son 2700 tartildi. Ilk gunden hastanede mama verildi 1 damla bile sutum olmadigindan. Simdi gunluk sagdigim toplam 40 cc anca ediyor. Bebegim artik emmeyi reddediyor sut gelmedigi icin. Ne yapmaliyim ne zaman emmek icin zorlamaliyim bilmiyorum. Tam olarak sutum gelince mi yoksa en azindan 40 haftasini doldurana kadar mi beklemeli miyim. Simdi cok kucuk korkuyorum. Gobegi de dusmedi daha. Bana bir akil verin nolur. Hic emziremeyecegim diye korkuyorum.
Doktor 3 saatte bir 30 cc beslenmeli demisti. 3 saat uyumasina musade ediyorum. Kendi uyanmazsa zaten cok zor uyanmiyor bile. Erken dogum ve dusuk kiloda oldugu icin zorlayamiyorum. Doktor sekeri duser anlamazsin uyuyor sanarsin demisti. Gogsumde cebellesiyoruz sonra agzi mememde uyuyakaliyor ama cekmiyor. Oyle olunca mamasini veriyorum mecburen.Canim emzirmezsen sutun gelmez. Once emzir sonra mama ver. Bi de kac saatte bi besliosun. Cok acikip hirslaninca da memeyi almiyo.
Evet canım ben de erken doğum Yaptım 35+0 da. Gerek yok bence BAŞINDA beklemeye, hem nereye kadar bekleyeceksin ki. Eğer kusuyorsa yan yatış yastığı al, hem için daha rahat eder. Bi kere dene bebeği yalnız bırakmayı, sonra nasıl rahat edeceksin canım.
Bilmiyoruz ki canım bi başladı öyle de gitti neden bekliyoruz basında psikopata bağladık:) erken doğunca insan korkuyor seninde erken doğmuştu di mı :) bir de cok kusuyor bebegim korkuyorumtam bir aylık olduk bugun
Canım ya erken doğunca korktuk bir başladı basında bekleme öyle devam etti neden bekliyoruz bizde bilmiyoruz :)
Canım Gül'e Gül'e büyüt yavrunu. Öncelikle bence mamayı da hemen göz ardı etme. Bi ilk 2 gün mama verdik, süt gelene kadar. Sonra da sütüm gelince mamayı azalttık. Şimdi günde 1 defa mama da veriyorum. Sütünün OLDUĞUNU düşündüğün an memeyi ver, bitirene kadar emsin, eğer yeterli gelmezse biraz da mama verirsin canım.Merhaba kizlar, spinal sezeryanla 37 haftalik bebegimi kucagima aldim. 9 gunluk olduk bugun. En son 2700 tartildi. Ilk gunden hastanede mama verildi 1 damla bile sutum olmadigindan. Simdi gunluk sagdigim toplam 40 cc anca ediyor. Bebegim artik emmeyi reddediyor sut gelmedigi icin. Ne yapmaliyim ne zaman emmek icin zorlamaliyim bilmiyorum. Tam olarak sutum gelince mi yoksa en azindan 40 haftasini doldurana kadar mi beklemeli miyim. Simdi cok kucuk korkuyorum. Gobegi de dusmedi daha. Bana bir akil verin nolur. Hic emziremeyecegim diye korkuyorum.
Kaç saatte bir 60 veriyorsun?
Canım meme aldığı halde mi 60 cc de mama yiyor?2 saatte bir hatta doymuyor yinede
Doktor 3 saatte bir 30 cc beslenmeli demisti. 3 saat uyumasina musade ediyorum. Kendi uyanmazsa zaten cok zor uyanmiyor bile. Erken dogum ve dusuk kiloda oldugu icin zorlayamiyorum. Doktor sekeri duser anlamazsin uyuyor sanarsin demisti. Gogsumde cebellesiyoruz sonra agzi mememde uyuyakaliyor ama cekmiyor. Oyle olunca mamasini veriyorum mecburen.
Yapma canim hic yapma öyle benim bebis eve geldik ayni senin gibiydi hem tutmuyordu hem uyuyordu vermedim mama zorlandım gogsumu ağlarken dayiyordum memeyi şarkı soyluyordum sakinlesince emmeye basladi yazık gunah sutunde gelmez oyle memeyi zorla topuguna vur uyansin yüzünü ayaklarını yika suyla uyaniyorlar hemenDoktor 3 saatte bir 30 cc beslenmeli demisti. 3 saat uyumasina musade ediyorum. Kendi uyanmazsa zaten cok zor uyanmiyor bile. Erken dogum ve dusuk kiloda oldugu icin zorlayamiyorum. Doktor sekeri duser anlamazsin uyuyor sanarsin demisti. Gogsumde cebellesiyoruz sonra agzi mememde uyuyakaliyor ama cekmiyor. Oyle olunca mamasini veriyorum mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?