2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım kaç günlük oldunuz? Biz bugün 48 günlük olduk ve 10 . Günden beri gece de gündüz de ben tek Başıma bakıyorum kızıma. Gece o uyurken ben de uyuyorum, başında beklemeye gerek yok tatlım. Zaten en ufak bi sesinde uyanıyorsun ki. Sen neden başında bekleme Gereği duydun kI tAtlım?

Arkadaşlar doğum sonrası kanama hakkında bişi sorucam. Sizde kanama pıhtı gibi geliyor mu arada?

Ilk Başlarda çok az pıhtı gibi oldu, sonra adet kanaması gibi oldu benim canım.
Bende 11 günlüğüm lohusalıkta kanama sıkıntısı yaşadığım için dooğumda aşırı tedirgin oluyorum. Az geliyor şu an ama pıhtı gibi bişiler atıyor arada ondan sordum. Çok sağol canım.

Niye bekliyorsunuz ki canım gerek yok bebek yan yattığı sürece :)) ben emzirmek içşn zaten 1,5 saatte bir uyanıyorum

Bilmiyoruz ki canım bi başladı öyle de gitti neden bekliyoruz basında psikopata bağladık:) erken doğunca insan korkuyor seninde erken doğmuştu di mı :) bir de cok kusuyor bebegim korkuyorum tam bir aylık olduk bugun

Niye bekliyorsunuz ki canım gerek yok bebek yan yattığı sürece :)) ben emzirmek içşn zaten 1,5 saatte bir uyanıyorum

Canım ya erken doğunca korktuk bir başladı basında bekleme öyle devam etti neden bekliyoruz bizde bilmiyoruz :)

Merhaba kizlar, spinal sezeryanla 37 haftalik bebegimi kucagima aldim. 9 gunluk olduk bugun. En son 2700 tartildi. Ilk gunden hastanede mama verildi 1 damla bile sutum olmadigindan. Simdi gunluk sagdigim toplam 40 cc anca ediyor. Bebegim artik emmeyi reddediyor sut gelmedigi icin. Ne yapmaliyim ne zaman emmek icin zorlamaliyim bilmiyorum. Tam olarak sutum gelince mi yoksa en azindan 40 haftasini doldurana kadar mi beklemeli miyim. Simdi cok kucuk korkuyorum. Gobegi de dusmedi daha. Bana bir akil verin nolur. Hic emziremeyecegim diye korkuyorum.

Biz uyuyoruz canım, hatta ben hiç uyanamıyorum annem uyandırıyor.

Emmeden süt geleceğini sanmıyorum, bence zorla emdir

Kaç saatte bir 60 veriyorsun?

Benim ilk 3 gün aşırı geldi, şimdi kesildi.ama gelmesinin iyi bir şey olduğunu söylemişlerdi.

Canim emzirmezsen sutun gelmez. Once emzir sonra mama ver. Bi de kac saatte bi besliosun. Cok acikip hirslaninca da memeyi almiyo.

Canim emzirmezsen sutun gelmez. Once emzir sonra mama ver. Bi de kac saatte bi besliosun. Cok acikip hirslaninca da memeyi almiyo.
Doktor 3 saatte bir 30 cc beslenmeli demisti. 3 saat uyumasina musade ediyorum. Kendi uyanmazsa zaten cok zor uyanmiyor bile. Erken dogum ve dusuk kiloda oldugu icin zorlayamiyorum. Doktor sekeri duser anlamazsin uyuyor sanarsin demisti. Gogsumde cebellesiyoruz sonra agzi mememde uyuyakaliyor ama cekmiyor. Oyle olunca mamasini veriyorum mecburen.

Evet canım ben de erken doğum Yaptım 35+0 da. Gerek yok bence BAŞINDA beklemeye, hem nereye kadar bekleyeceksin ki. Eğer kusuyorsa yan yatış yastığı al, hem için daha rahat eder. Bi kere dene bebeği yalnız bırakmayı, sonra nasıl rahat edeceksin canım.

Canım Gül'e Gül'e büyüt yavrunu. Öncelikle bence mamayı da hemen göz ardı etme. Bi ilk 2 gün mama verdik, süt gelene kadar. Sonra da sütüm gelince mamayı azalttık. Şimdi günde 1 defa mama da veriyorum. Sütünün OLDUĞUNU düşündüğün an memeyi ver, bitirene kadar emsin, eğer yeterli gelmezse biraz da mama verirsin canım.

Benimki de bazen oyle memede uyuyo.. Bn oyle oldugunda gogsumu elimle sikarak sutu getirmeye calisiyorum. O zaman yutuyo. Bi de memeden cekince agliyo. Cekip biraz aglatiyorum uykusu acilsin diye

Yapma canim hic yapma öyle benim bebis eve geldik ayni senin gibiydi hem tutmuyordu hem uyuyordu vermedim mama zorlandım gogsumu ağlarken dayiyordum memeyi şarkı soyluyordum sakinlesince emmeye basladi yazık gunah sutunde gelmez oyle memeyi zorla topuguna vur uyansin yüzünü ayaklarını yika suyla uyaniyorlar hemen

Devit 3 kullanima baslayan var mi? Bugun baslicam insallah ama sisesinu hic acmadim. Sise tam doku degil acaba hepsini boyle oluyo bilgisi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…