Bizde 18 gunluk olduk. Bebegim erken ve ufak dogdugu icin hem emzirdim hemde sagarak biberinla verdim sutum yetmediginde mama vermemi soyledi doktor. Sarilik oldugu icin ne kadar emdigini anlamiyodum bu yuzden sagarak biberona gectik. Siz kac saatte bir ne kadar cc sut yada mama veriyosunuz.
Ben hic oyle hesaplamadim her saat uyandrdim bes dk on dk bazen yarim saat simdi cok iyi maşallah cc ye filan hic bakmadm mama da vermedim sutunuzun az olduğunu nasil anlıyorsunuz kakasini tisini devamli yapmiyormu olmadi kilosuna baktirin bnmde göğüslerm hic tasmaz yumuşak ama yetiyor sürekli emzirip sagiyorsaniz zaten sertlesmiyor
Gitmez gitmez emzirmeye devam et benimde ilk sertlikten yumusadiginda sütum azaliyor diye agladm cok şükür azalmadi uzun sure emzirmezsen sert olur bebek emdikce süt gidiyor ona korkma senBenim goguslerim cok sertti ama 2 gundur yumusadi korkuyorum sut gidecek diye.
29 gunluguz bugun humanayi eczaneden milk teayi da aktardan aliyoruz milk tea dan gunde iki bardak humanadanda iki bardak içiyorum kiloyuda nasil verdm anlamadm dogumdan sonra tartildm 65.5 geldm snra 59 a dusmusum ama hic yerimde durmadm sezeryanim cok hafif geçti benim ilk gunden beri ayaktayim bide cok terledim surekli ter attim acaba ondanmi diyorumCok iyi kilo vermissin, kac gun oldu dogum yapali? Humana ve milk tea e-bebekten mi aliyorsun?
Dogumdan 3 gun sinra kontrole gittigimde korse giyebilecegimi soyledi doktorum. Ben 1. Haftadan itibaren giymeye basladim ama hergun duzenli giyemedim cok siktigi icin. Bide uyurken cikarmami soylemisti.
Bel korsesimi giyiyosunuz yoksa butun korselerden mi? Bana da dr um sarabilirsin demisti ama korseyi sormamisim karar veremedim..
Ben hic oyle hesaplamadim her saat uyandrdim bes dk on dk bazen yarim saat simdi cok iyi maşallah cc ye filan hic bakmadm mama da vermedim sutunuzun az olduğunu nasil anlıyorsunuz kakasini tisini devamli yapmiyormu olmadi kilosuna baktirin bnmde göğüslerm hic tasmaz yumuşak ama yetiyor sürekli emzirip sagiyorsaniz zaten sertlesmiyor
Ben 3 saatte bir emziriyorum yarim saat. Bazen 4'u buluyor geceleri zor uyandirdigimda, kilo da aliyor. Sagdigimda 60 ya da 80 cc veriyorum
Bu saatler arasinda sadece anne sutunu mu 60 ya 80 cc veriyosun.
Kac gunluk oldu uyumuyorsa karni ac oldugu icin değildir benim bebiste bir aylik olucak yarın cogu vaktini uyanık geçirmeye başladı hatta bi dr soru sormuş bi kadın doktor sitesinde gordum oğlum sürekli uyuyor diye Yenidoğan dr da normal 15 inden sonrada uymuyor diye msj atarsiniz demis sizin tek problem uyumamasiysa yorulunca uyuracil yardım istiyorum kızlar!!!
dünden beri bebeğim uyku problemi yaşıyor. yatağında mışıl mışıl uyuyan uyandırmakta zorlandığım bebeğim dünden beri 1 saatte bir emiyor aralarda hafif uyku yada bol kol ayak tepinmeleri sonrası ağlıyor kucağa alınca susuyor. 2 saatte bir emzirmeye alıştırmaya çalışıyorum bugün yıktı ortalığı bitek babasında rahatlıyor benim huzursuzluğumu hissediyor sanırım.meme emip gazını çıkarınca uyurdu normalde şimdi uyumuyor bir türlü ne yapmalı?!!!
Bana doktor korse yasak dedi cnmKizlar sezeryandan sonra korse giyen / giymeyi dusunen var mi? Kac gun sonra giyebiliriz acaba?
Mrb Eylül anneleri.. Ben de Eylül görünümlü bir Ağustos annesiyim. Bebeğim 27 günlük bugün. Ama bi derdimiz var ki insanın aklına gelmez. Sütüm çok fazla geliyor. Bebeğim emerken boğulacak gibi oluo. Memeyi tutarken bile süt içinde kalıo. Sağıp vermeye çalıştım sütüm daha da arttı. 15-20 dk emio bi göğsümü ve çıkarınca bile süt fışkırıo hala. Emzirmekten korkuyorum ağlıyorum hep. Emdikten sonra ağzından burnundan kusuo yavrum ve tıkanıo. Napacağımı bilemiyorum artık
O kadar çaresizim ki 60 cc sağıp sonra memeyi verdim yine 2 kere kustu burnundan gelerek ve durmadan ağlıo şimdiCanim emzirmeden once sagip memedeki sutu azaltsan nasil olur acaba?
Ne kadar surede bir emziriyorsun belkide açikmadan veriyorsun kusuyor bebek oda olabilirO kadar çaresizim ki 60 cc sağıp sonra memeyi verdim yine 2 kere kustu burnundan gelerek ve durmadan ağlıo şimdisütümün yetecek kadar olmasını gerisinin kesilmesini istiyorum napıcağımı bilemedim
Mrb Eylül anneleri.. Ben de Eylül görünümlü bir Ağustos annesiyim. Bebeğim 27 günlük bugün. Ama bi derdimiz var ki insanın aklına gelmez. Sütüm çok fazla geliyor. Bebeğim emerken boğulacak gibi oluo. Memeyi tutarken bile süt içinde kalıo. Sağıp vermeye çalıştım sütüm daha da arttı. 15-20 dk emio bi göğsümü ve çıkarınca bile süt fışkırıo hala. Emzirmekten korkuyorum ağlıyorum hep. Emdikten sonra ağzından burnundan kusuo yavrum ve tıkanıo. Napacağımı bilemiyorum artık
O kadar çaresizim ki 60 cc sağıp sonra memeyi verdim yine 2 kere kustu burnundan gelerek ve durmadan ağlıo şimdisütümün yetecek kadar olmasını gerisinin kesilmesini istiyorum napıcağımı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?