2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Sorma yaa ayni durumdayim ben de, cok hassaslastim zaten, aglama durumu bende de var. ilerde beni sevmezse diye dusunuyorum minicikken onu terkediyormus gibi hissediyorum. Cok kotu bir anne miyim acaba diyorum.
Zaten ne kadar verimli calisabilirim ki bu kafayla. Sen ozel sektorde misin?

Can'ım Zaman Zaman hepimiz senin gibi düşünebiliyoruz, ama kuzucuklar bi güldü mü , her şey bitiveriyor sakin ol ve Zaman'la geçeceğini düşün olur mu canım

Allah acil sifalar versin canim, annelik buyuk bir sinavmid, baska seye benzemiyor.

Canim cok gecmis olsun.. Allah acil sifalar versin.. Insan daha kotusunu yasamadan bilemiyo.. yazik minicik yavruya.. Ins tez zamanda iyilesir

Çok saolasın canım. Buhar makinesi 1 gece boyunca uyuduğu odada çalıştı ama soğuk üflediğinden sabah odanın içi buz gibi oldu. Kullanma sakın ciğerleri ni üşütür dediler

Canim ne kadar ayni durumdayiz bide Benim esim yanimda degil cok Zor gercekten havalards sogudu bi odaya hapsoldik resmen

Ben de sipariş vermek istiyorum bu D vitamininden.Nereden sipariş edicim?Bilgi verebilir misiniz?
Tesekkurler canim.ben tedirgin oldum da bakabilir miyim diye.
Biz carlson d vitamini getirttik, ondan bir damla kullaniyoruz. Doktor burdakilerde paraben suphesi var dedi.

3 ay böyle güzelim..

Gazdan canım.. Gece emdiklerini sindiremiyor ondan..

canm senin bebis kac gunluk bende aldim ama su an sadece oyuncaklarıyla oynuyoruz ben elime aliyorum yada puseti e icinde agladi benimki 67 gunluk
84 günlük Canım bizde yeni yeni başladık daha bugün aldım yatağındaki dönence ile ilgileniyor 2 haftadır araştırdım bunu sevebileceğini düşündüm bakalım inşallah çabuk sıkılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…