Canım korkma çok şükür atlattik sorunsuz bi gece çok sık ateşine bakarsın inşallah sorunsuz geçer seninde
bizde 2 aylil olduk.dogum izni bitmesine 1.5 ay kaldi.izinlerimide kullanicam ama o kadar uzuluyorum ki..
bir taraftab bir an once buyusun ek gidaya geceyim istiyorum.en azindan acliktan mi yoksa baska nedenden mi agliyor anlarim.sadece bana bagimliligida gecer ama diger taraftan izinler bitiyor bebegimden hic ayrilmak istemiyorum dusundukce gozlerim doluyor.ise baslamak istemiyorum.ne olacak bilmiyorum
Can'ım Zaman Zaman hepimiz senin gibi düşünebiliyoruz, ama kuzucuklar bi güldü mü , her şey bitiveriyorBebeğinin kendisini anladığını düşünen var mı 2.5 aylık bi canlı nasıl anlar bilmiyorum ama bazen bunu hissediyorum.
Anne olarak çok gel git bir hal aldım bazen onu çok seviyorken bazen gerçekten katlanamıyorum.Eve hapsolmuş hissediyorum.Puseti arabası çantası ağırlığı...vs Bakkala bile gidememek ağır geliyor annem geldi bugün alışveriş merkezine gittik yine herşeyi üzerimde annemin üsür hasta olur onu da giydir ört baskıları ile bile olsa iyi geldi.
Böyle hissettmekten utanıyorum bazen bunu onada yansıtıyorum kahvaltı bile edemeden onu 2.3. kez emzirmiş oluyorum.Sonrada tükenip bağırıyor ağlıyorum.Karnımın içinde pek tatlıymış doğrusu tamamiyle bana bağımlı bir hayat ağır geliyor.Özgürlüğüm kısıtlandıkça gel git ler artıyor.Eşim çoğu şeyde yardımcı oluyor bana ama eski yaralar ona kızgınlığım herşey bir anda çocuğa patlamama neden oluyor.İşten geç dönüyor arkadaşlarına gidiyor ben oğlumla evi bekliyorum.çocuğumun adını belkide bundan Rüzgar koydum kışın Ç.kale nin rüzgarı ayaz eser nefret ederim yazınsa ılık o olmassa yazın kavrulur şehir.3 aylık olduktan sonra kanguru kullanmaya başlayacağım belki bu daha rahatlatır beni..Bilemiyorum böyle hissetmekle hata ediyorum onu en çok ben istedim.Ama zor geliyor insanın önce kendinden vazgeçmesi.Zormuş analık.. :)
Ve o bazen bu hissettiklerimi anlıyormuş gibi için için ağlıyor bazen beni neşelendirmek için gülüyor.Deli gibi kendi kendime konuşuyorum evde.'' Anne geliyor şimdi , aaa bak televizyonu açalım gel bak, tamam annecim burdayım ben bak sana süt yapıyorum '' oysa alel acele kahvaltı yapmaya çalışıyorum. Gariptir ki arkadaşlarda elini eteğini çekti
çocuk olunca sohbet edemiyor herhalde insan..
Yine bir gece yarısı yine bir iç dökme yazısı..Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.. :)
Bnm oglum da asiri gazli hic susma uyuma yoktu surekli ikinip bagiriyodu ve gercekten delirecegimi hissediyodum ne kadar disa vuramasam da icte her gun disardaydik surekli sinema sahil piknik ev gezmesi kafeler falan bi anda les gibi koku banyo yapmaya firsat bulamama evi birak odadan bile cikamama ustune sezaryen agrilari haline donustu. 35.gununde kalca cikikligini ogrendik ve bandaj takildi onzundan dize kadar ve artik kucaga alinmayacak az hareket ettirilecek banyosu 20 gunde bir olacak vs denildi. O kadar cok agladim ki kesle gaz tek olsaydi diye simdi alistim ama emzirmem bile cok sikintili yani beterin beteri var hakkaten. Su an gece gunduz dua ediyorum Rabbim kalcasina sifa ver diye. Allah daha buyuk dert vermesin herkesin bebegine saglik sihhat versin sukretmeyi bilmeliyiz isyan cok kolay annelik bu yuzden zor belki
canm biz karma yaptrdk veren asisi sarkti ates olmadı sık sık kontrol et asidan dort saat sonra calpol verdim çıkmadı atesi. bizm sıkıntılar başka :)
Bnm oglum da asiri gazli hic susma uyuma yoktu surekli ikinip bagiriyodu ve gercekten delirecegimi hissediyodum ne kadar disa vuramasam da icte her gun disardaydik surekli sinema sahil piknik ev gezmesi kafeler falan bi anda les gibi koku banyo yapmaya firsat bulamama evi birak odadan bile cikamama ustune sezaryen agrilari haline donustu. 35.gununde kalca cikikligini ogrendik ve bandaj takildi onzundan dize kadar ve artik kucaga alinmayacak az hareket ettirilecek banyosu 20 gunde bir olacak vs denildi. O kadar cok agladim ki kesle gaz tek olsaydi diye simdi alistim ama emzirmem bile cok sikintili yani beterin beteri var hakkaten. Su an gece gunduz dua ediyorum Rabbim kalcasina sifa ver diye. Allah daha buyuk dert vermesin herkesin bebegine saglik sihhat versin sukretmeyi bilmeliyiz isyan cok kolay annelik bu yuzden zor belki
Canim cok gecmis olsun. Benim bebeğim 39.gununde hasta oldu balgam ve burun tikanikligi vardı bi baktim uyurken balgam tikamis çocuğu boguluyordu nerdeyse. O zamana kadar hic buhar makinasi kullanmadim saglik ocagindaki doktor asla kullanma dedi diye. Hastanedeki ebemizi aradim sordum kullan dedi bende kullandım ve 2 günde azaldi balgami rahatladi bebegim. Tavsiye ederim kesinlikle bu havalarda evde dogalgazda yandigindan hava kuruyor o da balgam yapıyormuş
Amin cok tesekkur ederim biz de bugun asilari olduk insaallah sorunsuz atlatiriz darisi size insallahAllah acil sifalar versin canim, annelik buyuk bir sinavmid, baska seye benzemiyor.
Canim ne kadar ayni durumdayiz bide Benim esim yanimda degil cok Zor gercekten havalards sogudu bi odaya hapsoldik resmenHepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Benim oğlum 50 günlük ve uyumayan bi çocuk mesela. Gündüz uykusu sıfıra yakın, uyursa bir iki saat uyuyor, bazen o da yok. Sürekli ilgi bekliyor, onunla konuşacaksın, kucağına alacaksın v.s. Hadi gündüz uyumuyor gece güzel uyuyor desem o da yok, geceleri 2 saatte falan uyanıp sabah 6 dan sonra da boncuk boncuk yüzüne bakıyor insanın. Çok yoruluyorum, ne yemek yapabiliyorum evde yalnızsam ne karnımı doyurabiliyorum. Allahtan annem çok yardımcı oluyor. Gene de uykusuzluktan heder oluyorum. Bazen annem mama versin gece beni uyandırmasın diye düşünsem de, gene kıyamıyorum, kalkıyorum. Eşlere de çok iş düşüyor. Arada hava almazsa patlayacak gibi oluyor insan. Sürekli emzir yatır altına bak.
3250 doğdu ama 2950 ye düştü 3 günde sonra 3700 oldu 1 aylık ken.2 aylık 4300 oldu sağlığı iyi onun dışında kilo ya çok takmiyorum sadece anne sütü veriyorumKaç kilo doğmuştu bebeğin canım
Tesekkurler canim.ben tedirgin oldum da bakabilir miyim diye.
Biz carlson d vitamini getirttik, ondan bir damla kullaniyoruz. Doktor burdakilerde paraben suphesi var dedi.
evet canm yavas yavas anlatıyoruz ama 10 gun surdu bir iko ay yapabilirmis 3. vve 4. aylarda oluyormus böyle kac gun ac kaldı kuzumSizin sikinti memeyi tutmamasiydi sanirim di mi?
3 ay böyle güzelim..Mrb bnm kizim 46 günlük ama çok ağlayan bi Bebek uyanık olduğunda ya ağlıyor ya emiyor sizinkilerde böyle ağlıyor mu sürekli valla çok hayal kırıklığına uğradım ben sanıyordum ki emecek beşiğine koyacağım kendi kendine uyuyacak bnmki yatakta ağlıyor kucakta ağlıyor çok yorucu yaaaa aha şimdi de ağlıyor
Gazdan canım.. Gece emdiklerini sindiremiyor ondan..@missladybird canim insallah sutun çoğalır.
kizlar çok acil yaaa cok k cook Üzgünüm bebegim gece uyku sersemi emiyor gunduz daha göğsüme yaklastrmadan kendini kasip geriye atiyir ciglik cigligaaa geceleri de iki saat agliyor agliyor sızıp kaliyor var mi basina böyle bisey gelen ?? yarin dr goturcem pamukcuk hep vardı burnu tıkalı degil niye emmiyor beni yaaa
canm senin bebis kac gunluk bende aldim ama su an sadece oyuncaklarıyla oynuyoruz ben elime aliyorum yada puseti e icinde agladi benimki 67 gunlukKızlar bebişime oyun halısı aldım şimdilik çok sevdi inşallah uzun süre kullanırız
84 günlük Canım bizde yeni yeni başladık daha bugün aldım yatağındaki dönence ile ilgileniyor 2 haftadır araştırdım bunu sevebileceğini düşündüm bakalım inşallah çabuk sıkılmazcanm senin bebis kac gunluk bende aldim ama su an sadece oyuncaklarıyla oynuyoruz ben elime aliyorum yada puseti e icinde agladi benimki 67 gunluk
Kac aylık bebeğiniz bnde alsam oynar mi acaba 1.5 aylık bnmkisi ilgisini çeker mi ki dahaKızlar bebişime oyun halısı aldım şimdilik çok sevdi inşallah uzun süre kullanırız
Benim bebeğim 84 günlük yani 2 ay 3 haftalık daha yeni ilgisini çekmeye başladıKac aylık bebeğiniz bnde alsam oynar mi acaba 1.5 aylık bnmkisi ilgisini çeker mi ki daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?