2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

kizlar ben dogum yaptim iki aylik oldu oglum cok zor iki cocuk ama zor zamanlar gececek ikisi birden büyümüş olacak ise baslama dusuncesi bile zor geliyor bana allah yardım ediyor saglik olsunda herkes iyidir insallah
Canım rabbim hayırlı ömür versin inş, Allah kolaylık da versin inş:)

kizlar ben dogum yaptim iki aylik oldu oglum cok zor iki cocuk ama zor zamanlar gececek ikisi birden büyümüş olacak ise baslama dusuncesi bile zor geliyor bana allah yardım ediyor saglik olsunda herkes iyidir insallah

Bana tavsiye verirsin değil mi ilerde :)

Bana tavsiye verirsin değil mi ilerde :)
tabi ki canim ne zaman istersen ben cok arastirsim kizimin etkilenmemesi icin yapipacaklari illaki etkileniyor ama en aza indirdik insallah boyle devam edebilirim bazen tahammulsuzlesip kizima sesimi yukseltiyorum hemen huyu degisiyor iki cocuk tecrübelerini paylasirim insallah

Kıskançlık ediyor mu ?

Ben memeden kestiğimde kızım çok üzüldü hala geceleri mememi okşayıp öpüyor. Bazen emmebilir miyim diye soruyor
En çok kaygıyı yeni bebeği emzirme konusunda yaşıyorum
Onu emzirdiğimi görünce ne yapacak bilmiyorum
Şimdiden söylüyorum sen buyudun artık meöeye ihtiyacın yok, memeyi bebekler emer vs ama aklı hala memede

Selam kızlar, bizim kız 23 aylık ama anne baba diyor. Konuşmuyor. Uzamana götürdüm sıkıntı yok. Genetik dedi. Yeğenler geç konuşunxa. Konuşmasını bekliyoruz bakalımgayırlısı tabi. Bu arada 31 haftalık da hamileyim

Maşallah canım sen de arayı çok açmayanlardansın, rabbim sağlıkla kucağına versin inş

Tebrik ederim ve önünüzdeki zor günler için başarılar dilerim:)

Maşallah canım sen de arayı çok açmayanlardansın, rabbim sağlıkla kucağına versin inş
Allah nasip etti canım, ilki tüp bebekti . kızım 15 aylık olunca hamile kalmışım. Çok çok sevindik. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

Tebrik ederim ve önünüzdeki zor günler için başarılar dilerim:)
inşallah :) herkes öyle diyor zor olacak ama biz ilk kızımıza tüp bebekle kavuşunca, bu kızımız da kendiliğinden gelince zor da olsa başımızın üstünde yeri var :) Rabbim herkese nasip eder inşallahhh yani isteyen herkese :)

Aa ne kadar güzel kendiliginden gelmiş hoş gelmiş:)

kıskanclık oluyor emzırırken bende ıstıyoru dedı onada verdım almıyo ama agzını deydırıyor bı. oyun oynarken aglarsa gıtme anne dıyor. cok zor olmadı bızım kızın duzenını bozmadım oglumu odamıza almadık besıkle cocuk odasında

Kızınızla aynı odada mı uyuyor
Öyleyse gece sese ikiside uyanmıyor mu ?

Kızınızla aynı odada mı uyuyor
Öyleyse gece sese ikiside uyanmıyor mu ?
ıkısı aynı odada degıller farklı odalardalar sesını duymuyor. zorlukları var tabıkı hayatım durdu mesela kendıme zaman ayıramıyorum dısarı cıkınca cok yoruluyorum sabredıyorum 1 senen kaldı bıraz daha sabır dıyorum

Hanımlar inşallah hepiniz sagsalim hayirlisiyla bebeklerinizi kucaklariniza alırsınız bebekleriniz için pleksi ayna üzerine magnet kapi süsü kesimi yaptiriyorum ilgilenirseniz detaylı örnekler .....

Eklentiler

• IMG-20170913-WA0000.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG-20170907-WA0000.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Canım sana da hayırlı olsun, maşallah size iyi cesaret:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…