canim sizim on gününuz daha var bizkmki 68 günlük yeni yeni basladi bir hafta olmado daha gülmeye baslayaliKızlar bebeğiniz gülmeye başladı mı arada aggg igggg gibi sesler çıkarıyorlar mı bizim bugun 50. Günümüz keyfi yerindeyse sesler çıkarıyor günde birkaç kez arada Gülümser gibi oluyor ama bana mı yoksa rasgele mi bilmiyorum bebekler ne Zaman bilinçli gülmeye basliyor
Peki gaz sancılarınız azaldı mı biraz biz kıvranıp duruyoruz durmadancanim sizim on gününuz daha var bizkmki 68 günlük yeni yeni basladi bir hafta olmado daha gülmeye baslayali
Can'ım ben de Similac alıyorum. E Bebek te var.Similac tan memnunmusun canim? Eczanelerde bulamadim internettenmi aliyorsunz ? Eger oyleyse hangi site soyleyebilirmisin?
Yasal olmadigi icin satmiyoruz gibi birsey gormustum e bebekte birdaha bakayim teaekkurler canim.Can'ım ben de Similac alıyorum. E Bebek te var.
Bir yaşından önce bal vermeyin. Balda ureyen c.botulinum bakterisi bebeginizde felce hatta olume goturebilen sonyclara neden olabilir. Bir yasindan once mide asidi bu bakteriyi olduremeyecek phdadir. Lutfen cocugunuza herhangi bir gida vermeden once doktorunuza danisin. Sonra uzulmeyin.Can'ım biz de çok çektik gaz sancısını oğluma ilk önce aptamil veriyordum sonra doktorunun önerisiyle aptamil comformil aldık çok memnunum ama tabiki her bünye farklı oğlum tadını biraz beğenmiyor comformilin. Ben de hazırlarken bir damla bal damlatıyordum içine.
Similac tan memnunmusun canim? Eczanelerde bulamadim internettenmi aliyorsunz ? Eger oyleyse hangi site soyleyebilirmisin?
Nette öyle birşey olduğunu bilmiyorum Can'ım, ben mağazadan alıyorum.Yasal olmadigi icin satmiyoruz gibi birsey gormustum e bebekte birdaha bakayim teaekkurler canim.
ilaca devam ediyorum eskiye gore biraz fark etti cok sukur ilac biogiaPeki gaz sancılarınız azaldı mı biraz biz kıvranıp duruyoruz durmadan
Canim esim arastirdi bi kac medikalci arkadasina da sormus en iyi mesitas demisler aklinda bulunsun biz de onu alcazHangi temassız Ateş ölçeri kullanıyorsunuz?
Bnm ki ilk bir ay 40-45 dk emiyordu su an 10 ar dk toplamda 20 dk falan emiyor bu hava yutmasını Nasıl engellerim bnde merak ediyorumSelam Eylül anneleri. Ben hamileliğimin başından beri Ekim annesi topiğindeydim ancak 18 Eylülde doğum yaptım. Kızıma 21 gün erken kavuştum. Çok şülür sağlığı yerinde ama aşırı gazı var ve ben yememe içmeme dikkat etmeme rağmen gaz ilacı kullanmama rağmen böyle. 5 dk emip hava yutuyor ve ağlamaya başlıyor. Doymadığını düşündüğüm için biberonla veriyorum. Sizin bebrkleriniz kaç dk emiyor, ben hava yutmaması için ne yapabilirim.
İyi çok şükür haftaya cuma tam 3 aylık olucak kontrolümüz var kaç kilo olacak çok merak ediyorumevet hali salonda duruyor. annemlere geldim bi heves aldik ama daha zamani varmış. :) senin bebis nasil oldu daha iyi olmustr inşallah
Hangi temassız Ateş ölçeri kullanıyorsunuz?
Hangi temassız Ateş ölçeri kullanıyorsunuz?
Selam Eylül anneleri. Ben hamileliğimin başından beri Ekim annesi topiğindeydim ancak 18 Eylülde doğum yaptım. Kızıma 21 gün erken kavuştum. Çok şülür sağlığı yerinde ama aşırı gazı var ve ben yememe içmeme dikkat etmeme rağmen gaz ilacı kullanmama rağmen böyle. 5 dk emip hava yutuyor ve ağlamaya başlıyor. Doymadığını düşündüğüm için biberonla veriyorum. Sizin bebrkleriniz kaç dk emiyor, ben hava yutmaması için ne yapabilirim.
Kızlar bebeğiniz gülmeye başladı mı arada aggg igggg gibi sesler çıkarıyorlar mı bizim bugun 50. Günümüz keyfi yerindeyse sesler çıkarıyor günde birkaç kez arada Gülümser gibi oluyor ama bana mı yoksa rasgele mi bilmiyorum bebekler ne Zaman bilinçli gülmeye basliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?