2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar bebeğiniz gülmeye başladı mı arada aggg igggg gibi sesler çıkarıyorlar mı bizim bugun 50. Günümüz keyfi yerindeyse sesler çıkarıyor günde birkaç kez arada Gülümser gibi oluyor ama bana mı yoksa rasgele mi bilmiyorum bebekler ne Zaman bilinçli gülmeye basliyor

canim sizim on gününuz daha var bizkmki 68 günlük yeni yeni basladi bir hafta olmado daha gülmeye baslayali

Bir yaşından önce bal vermeyin. Balda ureyen c.botulinum bakterisi bebeginizde felce hatta olume goturebilen sonyclara neden olabilir. Bir yasindan once mide asidi bu bakteriyi olduremeyecek phdadir. Lutfen cocugunuza herhangi bir gida vermeden once doktorunuza danisin. Sonra uzulmeyin.

Selam Eylül anneleri. Ben hamileliğimin başından beri Ekim annesi topiğindeydim ancak 18 Eylülde doğum yaptım. Kızıma 21 gün erken kavuştum. Çok şülür sağlığı yerinde ama aşırı gazı var ve ben yememe içmeme dikkat etmeme rağmen gaz ilacı kullanmama rağmen böyle. 5 dk emip hava yutuyor ve ağlamaya başlıyor. Doymadığını düşündüğüm için biberonla veriyorum. Sizin bebrkleriniz kaç dk emiyor, ben hava yutmaması için ne yapabilirim.

Bnm ki ilk bir ay 40-45 dk emiyordu su an 10 ar dk toplamda 20 dk falan emiyor bu hava yutmasını Nasıl engellerim bnde merak ediyorum

5 ila 15 dk arasi emiyor, aynen aglayarak birakiyor, sonra goorrkk diye gaz cikariyor :) biberonla verip alissin istemiyorum.doymasa aglar diye dusunuyorum.gaz ilaclarinin etkisini ben de farkedemedim valla, bosuna kullaniyor gibiyiz

Bugun 2. Ay kontrolumuzu olduk, asilar yapildi ve kalca ultrasonu bakildi. Bir sorun yok simdilik, uyuyor, atesi henuz cikmadi. 60 cm, 6430 gr olmusuz

Dr atesi cikarsa ya da huzursuzlanirsa diye paranox fitil verdi, calpoldan daha etkili dedi. Normal zamanda da asiri huzursuz olur ve aglarsa verin rahatlayin dedi.

Emzik almadigini soyleyince sekerli su yapip batirip verin bir kac kere, alissin dedi. Zararli degil mi seker diyince emzik kullanmayip memeyi kullanmasindan iyidir, daha uzun sure emmesi icin emzige alissin dedi. Avent soothie'yi gosterdim, bu piyasada sizi kandirmak icin hazirlanmis duz bir emzik dedi, bir suru para verip kaziklanmissinizdir dedi, damakli olmasi lazim, ucuz bir damakli emzik alin dedi.

Burnunu otribebeyle falan cekmedigimi soyledim, hapsuruyor atiyordur diye dusunuyorum dedim. Dr. Da cekmeyin zaten kanatir, damarlara da zarar verir, peceteyle temizleyin, hapsurmasi guzel bir sey pislikleri atar dedi.

Bazen 7 saatin bile uzerinde uyudugunu soyledim, 12 saat bile uyusa uyuyan cocugu uyandirmayin, aciksa zaten uyanir dedi.

Paylasmak istedim

Gulumsuyordur, benimki de guluyor, gulumsuyir, agu ve auukk diyor. Ben agu agu diyorum, karsilik veriyor agu diye.Tabi her zaman degil :)

Benim kizimda karsina gecip konuşuyorum cok sevdigimi soyluyorum filan guluyor bana :) baskalarina bakmiyor hep beni takip ediyor sipa:) yataginin tepesindeki isikli oyuncaklari da cok seviyor inceliyor sesler cikariyor guluyor filan bi bakiyorum uyuyakalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…