2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Çok saolasın canım. Buhar makinesi 1 gece boyunca uyuduğu odada çalıştı ama soğuk üflediğinden sabah odanın içi buz gibi oldu. Kullanma sakın ciğerleri ni üşütür dediler

Ben hergun kullaniyorum dogalgaz yanmaya devam ettiğinden sıkıntı olmuyor. Insallah hemen düzelir kuzucuk

Kizlar sma gold kullanan varmi aranizda ? Biz ilk aptamil baslamistik biraz kabizlik yapinca sma gold Aldim ama oda agir geldi ogluma ishal yapti hazmedemedi. Simdi gunduz bazi ogunlerde sma gece aptamil versem olurmuki?

Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır takip ediyorum sizi. 10 eylül de Allah'ın da İzniyle oğlumu kucağıma aldım. Şimdi 62 günlük olduk. Dün 2. Ay aşısını oldu. Bir tane koldan iki tane ayaklarından o anda o kadar kötü oldum ki. Allah onların acısını yaşatmasın bize. Ateşe gelince sürekli takip ettim çıkmadı çok şükür. Doktor da bize calpol önermedi. Fitil önerdi herşeye rağmen aldım ama kullanmadım

Kizlar sma gold kullanan varmi aranizda ? Biz ilk aptamil baslamistik biraz kabizlik yapinca sma gold Aldim ama oda agir geldi ogluma ishal yapti hazmedemedi. Simdi gunduz bazi ogunlerde sma gece aptamil versem olurmuki?
Can'ım biz de çok çektik gaz sancısını oğluma ilk önce aptamil veriyordum sonra doktorunun önerisiyle aptamil comformil aldık çok memnunum ama tabiki her bünye farklı oğlum tadını biraz beğenmiyor comformilin. Ben de hazırlarken bir damla bal damlatıyordum içine.

Kızıma ilk zamanlar sma kullandım kabız oldu 6 gün kakasını yapamadı şimdi de dr tavsiyesiyle similac kullanıyorum

canim biliyorsundur belki ama ben
hatirlatayim.bal 1 yasindan once verme cok tehlikeli.bir damla az gelebilir sana ama bebege cok gelir.

devletteyim canim.
en azindan 6 ay yapmak istiyorum.
yarim gun izin cikarsa o da iyi olur.
ama 2 saatte olsa ayrilmak istemiyorum
carlsonun balik yagini buyuk ogluma kullaniyoruz biz.soyledigin iyi oldu.
doktor mu onerdi size carlsokn d vitamini

devletteyim canim.
en azindan 6 ay yapmak istiyorum.
yarim gun izin cikarsa o da iyi olur.
ama 2 saatte olsa ayrilmak istemiyorum
carlsonun balik yagini buyuk ogluma kullaniyoruz biz.soyledigin iyi oldu.
doktor mu onerdi size carlsokn d vitamini

Yarim gun calisma ama tam maas di mi? Ne zaman cikar ki...
Devlette calisma saatlerin azdir en azindan oyle dusun
Evet dr onerdi bize d vitaminini

Canım kaynanam dagogsume bal surduydu meme emsin diye cçocuk sancidan bağırıp duruyordu Dr dediki şimdi bisey yok gibi gorunsede karaciğer ve böbreğini yoruyor ilerde bunlarla ilgili sıkıntı yaşar bal surmeyi bıraktım normale döndü bebegim o zamanlar bu kesin kolik diyodum

gunaydin canm bizimki oyun halisina bakmio hemen sıkıldı icinde oyuncaklari ben elime aliyorum sebeklik yapiyorum resmen öyle arada gülüyor iste
Canım benim fikrim oynamıyosa bence kaldır 3 buçuk 4 aylıkken çıkarırsın çünkü sürekli gözünün önünde olursa sıkılır sıkılmasına fırsat verme bence şahsen ben öyle yapıyorum ilgisini çekmeyenleri ilerde vericem

evet hali salonda duruyor. annemlere geldim bi heves aldik ama daha zamani varmış. :) senin bebis nasil oldu daha iyi olmustr inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…