benmki olgilenmedo 67 gunluk bi aya anca canm. cingirakli oyuncak seviyorsa sevr benceKac aylık bebeğiniz bnde alsam oynar mi acaba 1.5 aylık bnmkisi ilgisini çeker mi ki daha
Ne kadara aldnz hangi marka ? Bende istiyorum güzelmişKızlar bebişime oyun halısı aldım şimdilik çok sevdi inşallah uzun süre kullanırız
Tiny love marka 230 tl ye aldım canımNe kadara aldnz hangi marka ? Bende istiyorum güzelmiş
Çok saolasın canım. Buhar makinesi 1 gece boyunca uyuduğu odada çalıştı ama soğuk üflediğinden sabah odanın içi buz gibi oldu. Kullanma sakın ciğerleri ni üşütür dediler
Bilmiyorum çıngıragi hic denemedim ama bi tane küçük peluş oyuncak var o hic ilgisini çekmiyor su anbenmki olgilenmedo 67 gunluk bi aya anca canm. cingirakli oyuncak seviyorsa sevr bence
Can'ım biz de çok çektik gaz sancısını oğluma ilk önce aptamil veriyordum sonra doktorunun önerisiyle aptamil comformil aldık çok memnunum ama tabiki her bünye farklı oğlum tadını biraz beğenmiyor comformilin. Ben de hazırlarken bir damla bal damlatıyordum içine.Kizlar sma gold kullanan varmi aranizda ? Biz ilk aptamil baslamistik biraz kabizlik yapinca sma gold Aldim ama oda agir geldi ogluma ishal yapti hazmedemedi. Simdi gunduz bazi ogunlerde sma gece aptamil versem olurmuki?
Kizlar sma gold kullanan varmi aranizda ? Biz ilk aptamil baslamistik biraz kabizlik yapinca sma gold Aldim ama oda agir geldi ogluma ishal yapti hazmedemedi. Simdi gunduz bazi ogunlerde sma gece aptamil versem olurmuki?
Can'ım biz de çok çektik gaz sancısını oğluma ilk önce aptamil veriyordum sonra doktorunun önerisiyle aptamil comformil aldık çok memnunum ama tabiki her bünye farklı oğlum tadını biraz beğenmiyor comformilin. Ben de hazırlarken bir damla bal damlatıyordum içine.
Sorma yaa ayni durumdayim ben de, cok hassaslastim zaten, aglama durumu bende de var. ilerde beni sevmezse diye dusunuyorumminicikken onu terkediyormus gibi hissediyorum. Cok kotu bir anne miyim acaba diyorum.
Zaten ne kadar verimli calisabilirim ki bu kafayla. Sen ozel sektorde misin?
devletteyim canim.
en azindan 6 ay yapmak istiyorum.
yarim gun izin cikarsa o da iyi olur.
ama 2 saatte olsa ayrilmak istemiyorum
carlsonun balik yagini buyuk ogluma kullaniyoruz biz.soyledigin iyi oldu.
doktor mu onerdi size carlsokn d vitamini
Yarim gun calisma ama tam maas di mi? Ne zaman cikar ki...
Devlette calisma saatlerin azdir en azindan oyle dusun
Evet dr onerdi bize d vitaminini
Can'ım biz de çok çektik gaz sancısını oğluma ilk önce aptamil veriyordum sonra doktorunun önerisiyle aptamil comformil aldık çok memnunum ama tabiki her bünye farklı oğlum tadını biraz beğenmiyor comformilin. Ben de hazırlarken bir damla bal damlatıyordum içine.
gunaydin canm bizimki oyun halisina bakmio hemen sıkıldı icinde oyuncaklari ben elime aliyorum sebeklik yapiyorum resmen öyle arada gülüyor isteKucuk degiller mi oyuncak icin bizimki 65 gunluk hic bakmiyo oyuncaga
Canım benim fikrim oynamıyosa bence kaldır 3 buçuk 4 aylıkken çıkarırsın çünkü sürekli gözünün önünde olursa sıkılır sıkılmasına fırsat verme bence şahsen ben öyle yapıyorum ilgisini çekmeyenleri ilerde vericemgunaydin canm bizimki oyun halisina bakmio hemen sıkıldı icinde oyuncaklari ben elime aliyorum sebeklik yapiyorum resmen öyle arada gülüyor iste
evet hali salonda duruyor. annemlere geldim bi heves aldik ama daha zamani varmış. :) senin bebis nasil oldu daha iyi olmustr inşallahCanım benim fikrim oynamıyosa bence kaldır 3 buçuk 4 aylıkken çıkarırsın çünkü sürekli gözünün önünde olursa sıkılır sıkılmasına fırsat verme bence şahsen ben öyle yapıyorum ilgisini çekmeyenleri ilerde vericem
evet canim tam maas
tahmini ocakta cikar.sen ozeldemiydin?
Similac tan memnunmusun canim? Eczanelerde bulamadim internettenmi aliyorsunz ? Eger oyleyse hangi site soyleyebilirmisin?Kızıma ilk zamanlar sma kullandım kabız oldu 6 gün kakasını yapamadı şimdi de dr tavsiyesiyle similac kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?